Po polskich drogach jeżdżą setki tysięcy kierowców bez prawa jazdy (szacunki policji), z czego ogromna większość żadnych wypadków nie powoduje. Kierowcy z prawem jazdy zaś bywają prawdziwym zagrożeniem. Interesująco byłoby porównać procentowy udział sprawców wypadków w jednej i drugiej grupie. Wynik mógłby być szokujący, bo można założyć, że ci bez prawa jazdy na wszelki wypadek są ostrożniejs
ja jak mi przyszlo jechac po pijaku samochodem to jechalem tak ostroznie jak nigdy przedtem zwalniajac na kazdym ograniczniu do żądanej szybkosci az w koncu doszedlem do wniosku ze to jest zbyt podejrzenie i rozniace sie od reszty uczestników ruchu i leko przyspieszylem zeby jechac jak wszyscy
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
co to to stulecie? http://polskaniepodlegla.pl/wydarzenia/item/6402-8-kwietnia-1941-r-bartoszewski-zostal-wypuszczony-z-auschwitz-ze-wzgledu-na-zly-stan-zdrowia-czyzby#.VwepUfndYy0.twitter
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
co to to stulecie? http://polskaniepodlegla.pl/wydarzenia/item/6402-8-kwietnia-1941-r-bartoszewski-zostal-wypuszczony-z-auschwitz-ze-wzgledu-na-zly-stan-zdrowia-czyzby#.VwepUfndYy0.twitter
o k urwa to o jakimś Stulej manie ...Argos Argos ten żaba to już całkiem na lewo Cie przekabacił hyhy normalni ludzie o tej porze sa w pracy a nie jakies tasiemce dla rencistňw ogladają !!! Ty jestes rentierem a nie rencistą przeci !!!
Ostatnio zmieniony przez Małolat dnia Pią 08 Kwi 2016, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
film bardzo brazylijski ale temat b. ciekawy tutaj skrót a nizej dłuzsza wersja to sa fakty i historia -gdyby nie zabił syna Mustafy to moze teraz Europa byłaby Osmanskim Imperium ale na tronie posadził pijaka Selima - dla naszego dobra
Osły
Selim II zwany Mest, Selim Pijak (ur. 28 maja 1524; zm. 12 listopada 1574) – sułtan z dynastii Osmanów, panujący w latach 1566–1574. Syn Sulejmana Wspniałego i jego ukochanej Hürrem. Selim Pijak rozpoczął erę słabych, niezdolnych militarnie i politycznie sułtanów. Miała na niego ogromne wpływy jego pierwsza żona Nurbanu. Najmniej zdolny z rodzeństwa. Teoria na temat jego śmierci mówi, że goniąc po pijanemu nałożnicę przewrócił się w łaźni (tur.hammamie) i uderzył głową o podłogę. Ojciec Murada III.
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Wpadłem Na Uniwersytet z czystej złośliwości wróć ze złośliwej ciekawości , aby podpatrzeć w co profesorowie grają, splagiatować jakiś pomysł na zarobek
A tu chooy dupa i kamieni kupa
Osły
to jeszcze jeden link o wnuku Sulejmana wspamialego
https://pl.wikipedia.org/wiki/Murad_III
Przez okres 20 lat, dynastia miała tylko 1 spadkobiercę Mehmeda (syn Safiye). Nurbanu (jako Valide) robiąc na złość synowej, dla dobra dynastii zaczęła podsyłać synowi coraz to nowe nałożnice (Murad spłodził z nimi wielką liczbę książąt dokładnie ok. 103).
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Pią 08 Kwi 2016, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
Wpadłem Na Uniwersytet z czystej złośliwości wróć ze złośliwej ciekawości , aby podpatrzeć w co profesorowie grają, splagiatować jakiś pomysł na zarobek
a to nie to forum, my tu o finansach nie gadamy bo dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają
Osły
a to nie to forum, my tu o finansach nie gadamy bo dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają
pieniądze sie ma i nie potrzeba o nich rozmawiać ani zabiegać gonienie za pieniądzem to zajecie dla plebsu (tych co odżywiają sie kaszami i chlebem )
Ezet Główny Troll UFO
Bo oni je mają A UFO chyba nie, więc może "warto rozmawiać"?
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Czyli nie bedzie schabowego u krula rzycia.
I trzeba bedzie zaatakowac: Ryz basmati Kasza gryczana ciemna prazona cala
Ewentualnie zapiekanki.
Ojciec sie w grobie przewraca.
Ezet Główny Troll UFO
pieniądze sie ma i nie potrzeba o nich rozmawiać ani zabiegać gonienie za pieniądzem to zajecie dla plebsu (tych co odżywiają sie kaszami i chlebem )