SS SOROS komando Balcerek , Petru i Frasyniuk z tym że Frasyniuk trzymany jest na czarną godzinę w razie jak by się Petreu po drodze wykoleił
ze starej ekipy bardzo przyzwoicie i rozsądnie zachowuje sie Miller nie wiem czy taki uczciwy czy wyrachowany ale fakt ze tak jest a reszta agentow prezydentow , pijakow i zydostwa co rzadzili w Polsce to tylko do wora ,zawiązać i do Wisly
za Millera było najwięcej wolności gospodarczej i za Wilczka
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46584 Registration date : 03/09/2007
"Frasyniuk broni swojej dupy bo pewnie jest w zbiorze zastrzeżonym i dlaczego tak szybko dorobił się takiego majątku." a to w tym zbiorze zastrzeżonym mogą być jakieś ciekawe rzeczy
Niewypłacalność USA, wojna handlowa dwóch największych gospodarek świata, „zagłodzenie” Amerykanów, masowe deportacje, budowa muru sto razy droższego od muru berlińskiego, wzrost cen iPhone’ów o kilkadziesiąt procent – to tylko kilka możliwych skutków przejęcia fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa
Trzymam za Niego kciuki bo co złe dla zyda jest dobre dla nas zwykłych goji/goi
przecież ten 1% uprzywilejowanych w USA jest cały posrany ze strachu, na Trumpha nawet kolorowi chcą glosować, a ta pinda klintonowa to piesek banksterów
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Kontrowersyjny miliarder Donald Trump wygrał we wtorek prawybory Partii Republikańskiej we wszystkich pięciu stanach na północnym wschodzie USA. Wśród demokratów Hillary Clinton zwyciężyła w czterech stanach.
nie wiem dokladnie kiedy ale wiem ze na Trumpie S duzo zarobią bo zyd nie odpusci ataku na kogos spoza swoich
Trump wygra nominacje i wygra wybory bo skorumpowaną pinde Clinton ktora powinna siedziec w wiezieniu a nie startowac w wyborach rozniesie w pył , wyciagnie jej wszystkie przekrety a Trumpowi juz nic nie zaszkodzi bo juz wszyscy od dawna mu szkodzą i wszystko wyciągnęli
i tak pierwszy atak zyda na Trampa na gieldach powinien nastapic po nominacji a nastepny po wygraniu (mozliwa kontynuacja - krach ciągły w międzyczasie wobec dobrych sondaży )
wkleję wczorajszy komentarz:
"Brexit Brexit`em ale jest coś czego zupełnie nie ma w cenach. Chodzi mi oczywiście o potencjalne zamieszanie polityczne w USA. Widać że Republikanie zrobią wszystko aby Trump nie uzyskał nominacji. Na razie jest gra na czas czyli na to że nie zdobędzie wymaganej większości aby dostać automatycznie nominację. Przejawia się to między innymi porozumieniem w którym Kasich i Cruz wycofują się z prawyborów w stanach gdzie któryś ma mniejsze szanse na odebranie głosów Trumpowi. Wówczas będzie to pretekst do tego by nominować kogoś kto w ogóle nie uczestniczył w prawyborach. Jeżeli mimo wszystko Trump zdobędzie wymaganą większość wówczas też nie jest wcale powiedziane że GOP go nominuje. Powód jest dość oczywisty - Trump z ogromnym negatywnym elektoratem (Latynosi, kobiety, Czarni, pedały) nie ma szans na pokonanie Clinton. Tyle że jeśli do tego dojdzie w najlepszym przypadku rozpadnie się GOP a w scenariuszu bardziej agresywnym może dojść do tego że wyborcy Trumpa (a jest to tzw "ostatnią nadzieja białych") mogą tego nie zaakceptować. Może dojść do zamieszek czy nawet prób secesji niektórych stanów. Społeczeństwo w USA jest bardzo silnie spolaryzowane - spójrzcie jakie poparcie ma lewak Sanders.
Patrząc historycznie - jeśli się nie mylę nigdy w historii USA nie było tak że któraś z partii miała prezydenta przez 3 kadencje z rzędu. Sam ten fakt może rozsadzić tamtejszą scenę polityczną.
Weźcie pod uwagę że nikt tego obecnie nie dyskontuje. "
białych wyborców w USA jest coraz mniej i są coraz starsi - aktualnie jest ich około 67% ogółu uprawnionych. Jeżeli spojrzeć na poparcie ludzi o innym kolorze skóry dla Republikanów to jest ono stabilne od lat i wynosi około 10%. W przypadku Demokratów biali i pozostałe kolory skóry to niemal fifty-fifty. W każdym razie bez poparcia kolorowych nie da się już wygrać wyborów w USA! Przypomnę że na Obamę głosowało ponad 90% czarnych.
Natomiast co do Trumpa - nie podniecajcie się nim za bardzo to jest dobry znajomy ..... Billa Clintona i swego czasu wspierał aktywnie Demokratów. Cos w rodzaju Palikota - tyle że Palikot zaczynał od prawej strony a skończył na skrajnej lewicy a on idzie w drugą stronę
Kontrowersyjny miliarder Donald Trump wygrał we wtorek prawybory Partii Republikańskiej we wszystkich pięciu stanach na północnym wschodzie USA. Wśród demokratów Hillary Clinton zwyciężyła w czterech stanach.
nie wiem dokladnie kiedy ale wiem ze na Trumpie S duzo zarobią bo zyd nie odpusci ataku na kogos spoza swoich
Trump wygra nominacje i wygra wybory bo skorumpowaną pinde Clinton ktora powinna siedziec w wiezieniu a nie startowac w wyborach rozniesie w pył , wyciagnie jej wszystkie przekrety a Trumpowi juz nic nie zaszkodzi bo juz wszyscy od dawna mu szkodzą i wszystko wyciągnęli
i tak pierwszy atak zyda na Trampa na gieldach powinien nastapic po nominacji a nastepny po wygraniu (mozliwa kontynuacja - krach ciągły w międzyczasie wobec dobrych sondaży )
spaniałe wiadomości Trump będzie prezydentem
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Buczek-Wciaz-mamy-hosse-7368449.html Korekta, a więc w krótkim terminie nie ma co liczyć na to, że WIG20 przebije 2000 punktów? My na WIG20 w ogóle nie patrzymy. Nas ten indeks nie interesuje, ponieważ jest to jeden z najbardziej felernych indeksów.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Ten wig tak wisi wisi... wisi i wisi ... tak czekają wszyscy aż się urwie a on jest jak jojo na sznureczq
Urwie się i odbija do góry jak gówno nad sraczem nie mogące odkleić sie od dupy w końcu wpada z takim charakterystycznym PLUM! a tu klop zapchany i wybija znowu
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
a ja wiem, pewnie się nie dogadali z wierzycielami; tam jest niekończący sie dramat grecki u nas na wig20 to widać, że zero świeżości i zdrowego popytu, żeby rosło to musi byc albo koszykówka albo jakiś hujofix