| UFO - 06 05 2016 r. | |
|
+19MoralnyNiepokój Indiana MICHU Brutus Reser Aligator dex kaczor Prezes delphia Janko Traderroo Osły zibi thorgall REALISTA ból i cierpienie PINGWIN (Z MADAGASKARU) mariner dziadek 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:16 | |
| - REALISTA napisał:
RYNEK JEST MOCNY !!! RYNEK JEST MOCNY !!! | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:18 | |
| - kaczor napisał:
- zibi napisał:
- kaczor apropo wczorajszej rozmowy sam debilem jesteś i cichaczem na PiS głosowałeś
nie wiem jak można być taką kurwą i insynuować że ktoś na kogoś głosował biorąc to za pewnik
pewnie masz z 10 cm i w obwodzie 3 cm i złość Cię wzięła że to nie jest jednak optymalny rozmiar Ciesz sie leszczu jebany ze sie mozesz schowac za szyba bo oprocz 500+ jeszcze by twoja rodzina zyla z renty rodzinnej sam leszczu siedzisz w swojej agencji za szybą dłubiesz w nosie i marzysz o tym jak podjeżdża dwa autokary emerytów i każdy chce zapłacić rachunki za prąd i co niektórzy dla ojca dyrektora _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:19 | |
| No, przynajmniej na koniec tygodnia parę zeta Żyd odda z pożyczki :-) | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:28 | |
| - Indiana napisał:
- No, przynajmniej na koniec tygodnia parę zeta Żyd odda z pożyczki :-)
śmierci możesz uniknąć, ale nie zapłacenia składki | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:30 | |
| http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/trzykrotnie-skazany-pedofil-trafi-do-osrodka-w-gostyninie,641609.html
zobaczcie do czego doprowadzono. Facet odsiedział zasądzony wyrok. A teraz sąd mu de facto bezterminowo go wydłużył!!!!!
Oczywiście sprawa dotyczy groźnego przestępcy więc nikt nie pisze o ewidentnym łamaniu prawa przez Sądy (de facto skazujemy drugi raz w tej samej sprawie)
Aby uniknąć tej idiotycznej sytuacji trzeba natychmiast zmienić KK i zwiększyć maksymalne wymiary kar za czyny uznawane za szczególnie niebezpieczne a także zmienić zasady dotyczące przedterminowych zwolnień. Wtedy sądy mogą bezpiecznie zasądzać wysokie kary a potem w razie potrzeby je skracać a nie wydłużać co jest absurdem prawnym | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:40 | |
| - delphia napisał:
- http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/trzykrotnie-skazany-pedofil-trafi-do-osrodka-w-gostyninie,641609.html
zobaczcie do czego doprowadzono. Facet odsiedział zasądzony wyrok. A teraz sąd mu de facto bezterminowo go wydłużył!!!!!
Oczywiście sprawa dotyczy groźnego przestępcy więc nikt nie pisze o ewidentnym łamaniu prawa przez Sądy (de facto skazujemy drugi raz w tej samej sprawie)
Aby uniknąć tej idiotycznej sytuacji trzeba natychmiast zmienić KK i zwiększyć maksymalne wymiary kar za czyny uznawane za szczególnie niebezpieczne a także zmienić zasady dotyczące przedterminowych zwolnień. Wtedy sądy mogą bezpiecznie zasądzać wysokie kary a potem w razie potrzeby je skracać a nie wydłużać co jest absurdem prawnym tylko gilotyna w każdym mieście poszkdowani wydający wyrok i publiczne egzekucje _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:45 | |
| co gra baran ? wysiedział na wczorajszych L ? | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:47 | |
| - zibi napisał:
- delphia napisał:
- http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/trzykrotnie-skazany-pedofil-trafi-do-osrodka-w-gostyninie,641609.html
Aby uniknąć tej idiotycznej sytuacji trzeba natychmiast zmienić KK i zwiększyć maksymalne wymiary kar za czyny uznawane za szczególnie niebezpieczne a także zmienić zasady dotyczące przedterminowych zwolnień. Wtedy sądy mogą bezpiecznie zasądzać wysokie kary a potem w razie potrzeby je skracać a nie wydłużać co jest absurdem prawnym tylko gilotyna w każdym mieście poszkdowani wydający wyrok i publiczne egzekucje nie ,wyrok wydaja sądy , niezalezne , surowe i sprawiedliwe a poszkodowany- rodzina ma jedynie prawo laski wzgledem oprawcy a nie jakis tam wał prezydent czy inny urzędniczyna skorumpowany | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:49 | |
| - kaczor napisał:
- MoralnyNiepokój napisał:
- @Dziadek - nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że multikonta są niezgodne z regulaminem. Strasznie się sfokusowałeś na to, a tolerujesz język chamów i prostaków - patrz pkt. 13.
btw - wczoraj miałem kłopot z dostępem do poczty i resetem hasła. A gdzie się podziała opcja zmiany nick'a? No wlasnie trzeba cos zrobic z thorgalem i oslem bo to albo chamy (thorgal) albo prostaki (osly), zadam interwencji odpowiedniego ministra. nas dwoch a Ty sam znaczysz za nas dwóch - cham i prostak zawsze byłes tutaj najlepszy | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 14:51 | |
| - REALISTA napisał:
- Indiana napisał:
- No, przynajmniej na koniec tygodnia parę zeta Żyd odda z pożyczki :-)
śmierci możesz uniknąć, ale nie zapłacenia składki nieścisłość bo od zaplacenia skladki tylko smierc uwalnia no moze jescze wyybuch bomby w siedzibie centrali | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| |
| |
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 15:10 | |
| Ja tutaj jestem Realisto na innych zasadach, dogadałem się z Radą Szfagrowską na GPW na zniechęcanie do forexu i to oni na moje konto przelewają Wasze składki. Przynajmniej na razie :-) | |
|
| |
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5910 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 15:11 | |
| Witam! Niemal mnie dziś wyle(sz)czyli z moich L. Zamknięcie zarówno kontraktów , jak i indeksu nastąpiło dokładnie na dolnej linii domniemanej flagi, chociaż, zwłaszcza w przypadku kontraktów, miał miejsce powrót intraday do wnętrza formacji. Czy to tylko ruch powrotny, czy cos więcej - zobaczymy. Dalej wsparciem jest chmura. Zapomniałbym: dodatkowym wsparciem jest SK100, dla kontraktów na poziomie 1840 pkt. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 15:54 | |
| http://tvn24bis.pl/pieniadze,79/slawomir-horbaczewski-o-pomocy-dla-frankowiczow,641595.html czyli chcą, żeby bylo jak w USA; moim zdaniem, tak na szybko, to powinno spowodowac spadek cen nieruchomości i chyba jednak akcji banków .... ale może się mylę | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 16:01 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
fxdetal
Liczba postów : 161 Registration date : 09/12/2013
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 16:29 | |
| | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 06/05/2009
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 16:39 | |
| | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 16:39 | |
| Indiana, coś dla Ciebie? _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25090 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 16:40 | |
| włączył jankes automat będzie ciągnienie do góry
może po 20.00 spadek | |
|
| |
Indiana UFO Edukator
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 16:49 | |
| Michu: - u mnie jedynie szybkie systemy, którymi nie gram bo za dużo tych sygnałów i prowizji szkoda, obróciły się na L, Pasterz chybkiem czuja po 1862 i Josin po 1846 Wolny system Różowy, którym gram (niezbyt jak widać konsekwentnie, bo niewysiedzenie na ostatnim sygnale S kosztowało mnie stratę niezarobionych kilku k) musi jeszcze sporo do góry podejść żeby w ogóle chociaż wszedł w zakres dozwolony dla L.
Dziadek: - za 10 lat to 90% spółek zdąży zaliczyć minimum, maksimum, a jeszcze spora część zniknie :-) Patrzę teraz na Citybank, doszedł i odbił od 68% zniesienia wzrostów, jeszcze poanalizuję trochę ale raczej w pon za kilka k wskoczę w niego. Plan był żeby w pobliżu 1800 załadować znowu akcje na full z tegorocznego limitu IKE, poziom jest a ja ciągle nie ma koncepcji, w co. KGHM wyleciał z kanału wzrostowego więc raczej nie będę tutaj nic dopakowywał, udało mi się kilka zł zarobić na zamknięciu i odnowieniu niżej wszystkich akcji, ale i tak nie wiem czy po kolejnym wzroście o 10-12 zł nie pozbędę się miedzianki na dłużej.
| |
|
| |
dziadek Admin
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 17:06 | |
| - Indiana napisał:
- Michu:
- u mnie jedynie szybkie systemy, którymi nie gram bo za dużo tych sygnałów i prowizji szkoda, obróciły się na L, Pasterz chybkiem czuja po 1862 i Josin po 1846 Wolny system Różowy, którym gram (niezbyt jak widać konsekwentnie, bo niewysiedzenie na ostatnim sygnale S kosztowało mnie stratę niezarobionych kilku k) musi jeszcze sporo do góry podejść żeby w ogóle chociaż wszedł w zakres dozwolony dla L.
Dziadek: - za 10 lat to 90% spółek zdąży zaliczyć minimum, maksimum, a jeszcze spora część zniknie :-) Patrzę teraz na Citybank, doszedł i odbił od 68% zniesienia wzrostów, jeszcze poanalizuję trochę ale raczej w pon za kilka k wskoczę w niego. Plan był żeby w pobliżu 1800 załadować znowu akcje na full z tegorocznego limitu IKE, poziom jest a ja ciągle nie ma koncepcji, w co. KGHM wyleciał z kanału wzrostowego więc raczej nie będę tutaj nic dopakowywał, udało mi się kilka zł zarobić na zamknięciu i odnowieniu niżej wszystkich akcji, ale i tak nie wiem czy po kolejnym wzroście o 10-12 zł nie pozbędę się miedzianki na dłużej.
... Ja zakładałem (i zakładam) TF 5 lat i pewne fluktuacje ceny mnie nie ruszały. Nadal jak coś widzę (patrząc na C/Z, C/WK) że jest szansa zarobić w czasie do 5 lat to biorę! Moim skromnym zdaniem Twoje inwestycje na kasowym są skażone spojrzeniem tradera futures! Inwestujesz długoterminowo ale zarobki chcesz mieć szybko, tu i teraz. Zapewne masz rację chociaż jak już pisałem, staram się patrzeć trochę inaczej! pzdr dziadek k _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
dziadek Admin
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 17:13 | |
| http://bossafx.pl/_gAllery/41/13/44/411344/06052016_Raport_tygodniowy_.pdf _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 17:25 | |
| Tesco planuje wprowadzenie nowych struktur kierowniczych w hipermarketach. W praktyce przełoży się to na zmiany kierownictwa w blisko 160 sklepach w całym kraju. Pracownicy mogą czuć się jednak spokojni - wśród nich sieć nie planuje zwolnień.
http://wyborcza.biz/biznes/1,147666,20030930,tesco-w-europie-zwalnia-kierownikow-w-polsce-ze-160-sklepow.html#ixzz47thxj0Qq
Gówno nie przestaje mnie zadziwiać - okazuje się że kierownicy nie są pracownikami.....
| |
|
| |
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 17:51 | |
| - dziadek napisał:
- @Dziadek - nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że multikonta są niezgodne z regulaminem. Strasznie się sfokusowałeś na to, a tolerujesz język chamów i prostaków - patrz pkt. 13.
btw - wczoraj miałem kłopot z dostępem do poczty i resetem hasła. A gdzie się podziała opcja zmiany nick'a? ... Szan. Moralny N! Multikonta są sprzeczne z regulaminem: 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. Mam za to pewien problem w rozeznaniu kto jest chamem i prostakiem, będąc raczej nastawiony że tutaj takowych nie ma! Liczę na Twoją pomoc w tym zakresie! Nie można zmienić nicka bez wiedzy admina ale nie ma ograniczeń jak tylko te wynikające z regulaminu. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Pozdrawiam dziadek Mnie to razi, gdy ludzie sobie ubliżają, ale może jakiś dziwny jestem... Donosił reżimowi nie będę więc nie licz na mnie Co do multikont, to wg Ciebie jak napisałem ostatniego posta jako MN 26.10.2015 r. a następnego jako Slave 7 miesięcy później to takie ciężkie wykroczenie? Zresztą nieważne, myślałem, że hasła nie odzyskam. | |
|
| |
MoralnyNiepokój
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 17:53 | |
| - kaczor napisał:
btw - wczoraj miałem kłopot z dostępem do poczty i resetem hasła. A gdzie się podziała opcja zmiany nick'a? No wlasnie trzeba cos zrobic z thorgalem i oslem bo to albo chamy (thorgal) albo prostaki (osly), zadam interwencji odpowiedniego ministra. Kaczor, Ty po staremu z władzą chcesz kolaborować | |
|
| |
MoralnyNiepokój
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 17:57 | |
| - REALISTA napisał:
- http://tvn24bis.pl/pieniadze,79/slawomir-horbaczewski-o-pomocy-dla-frankowiczow,641595.html
czyli chcą, żeby bylo jak w USA; moim zdaniem, tak na szybko, to powinno spowodowac spadek cen nieruchomości i chyba jednak akcji banków .... ale może się mylę Problemem było/jest nadal (?) prawo do bankructwa. Zabezpieczeniem powinna być nieruchomość i nic więcej. Jeśli ktoś specjalnie jej nie zaniedbał/zniszczył, to powinien zanieść klucze do banku i pieprznąć na biurko - rozliczony. | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 18:28 | |
| - thorgall napisał:
- włączył jankes automat
będzie ciągnienie do góry
może po 20.00 spadek obróciłem ekran i jest ok | |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 18:31 | |
| - MoralnyNiepokój napisał:
- REALISTA napisał:
- http://tvn24bis.pl/pieniadze,79/slawomir-horbaczewski-o-pomocy-dla-frankowiczow,641595.html
czyli chcą, żeby bylo jak w USA; moim zdaniem, tak na szybko, to powinno spowodowac spadek cen nieruchomości i chyba jednak akcji banków .... ale może się mylę Problemem było/jest nadal (?) prawo do bankructwa. Zabezpieczeniem powinna być nieruchomość i nic więcej. Jeśli ktoś specjalnie jej nie zaniedbał/zniszczył, to powinien zanieść klucze do banku i pieprznąć na biurko - rozliczony. Dokładnie. Tyle, że jeśli dużo osób zrobi tak naraz, to wtedy pęknie bańka na rynku nieruchomości. Banki zostaną z taniejącymi mieszkaniami, na które wcale nie musi być chętnych, bo akcja kredytowa leży. Możliwe, że aby uniknąć załamania systemu bankowego, trzeba byłoby wtedy ciachnąć też depozyty. O ile pomysł z oddaniem kluczy jest uczciwy, o tyle trudno wprowadzić płynnie taką zmianę zasad. | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25090 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 18:43 | |
| - mariner napisał:
- thorgall napisał:
- włączył jankes automat
będzie ciągnienie do góry
może po 20.00 spadek obróciłem ekran i jest ok
ty nie rozumiesz k**wa pisma polskiego? | |
|
| |
dziadek Admin
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. Pią 06 Maj 2016, 18:54 | |
| - MoralnyNiepokój napisał:
- dziadek napisał:
btw - wczoraj miałem kłopot z dostępem do poczty i resetem hasła. A gdzie się podziała opcja zmiany nick'a? ... Szan. Moralny N! Multikonta są sprzeczne z regulaminem: 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. Mam za to pewien problem w rozeznaniu kto jest chamem i prostakiem, będąc raczej nastawiony że tutaj takowych nie ma! Liczę na Twoją pomoc w tym zakresie! Nie można zmienić nicka bez wiedzy admina ale nie ma ograniczeń jak tylko te wynikające z regulaminu. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Pozdrawiam dziadek Mnie to razi, gdy ludzie sobie ubliżają, ale może jakiś dziwny jestem... Donosił reżimowi nie będę więc nie licz na mnie Co do multikont, to wg Ciebie jak napisałem ostatniego posta jako MN 26.10.2015 r. a następnego jako Slave 7 miesięcy później to takie ciężkie wykroczenie? Zresztą nieważne, myślałem, że hasła nie odzyskam.
... Mnie też razi gdy ludzie sobie ubliżają i jak jestem online staram się reagować. Po fakcie,jak już wszyscy poczytają, część osób zacytuje, uważam że moderacja jest bezcelowa! Ale oczywiście masz rację, nie powinno tak być! Mnie nie przeszkadza żadna forma Twojej aktywności, cenię to co piszesz! Uważałem (nie wiedząc o problemach z logowaniem) że linka możesz wkleić z profilu głównego! W przypadku multikont staram się reagować wtedy gdy to jest nadużywane! Patrzę sobie na dziwną aktywność kilku Userów, czasem polemizujących zawzięcie sami ze sobą i uważam to za nadużycie tak jak nadużywana była funkcja zmiany nicków. Dodam jeszcze że na forum jestem sam a wszystkie te osoby do których się zwróciłem o pomoc,odmówiły! pzdr d... _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 06 05 2016 r. | |
| |
|
| |
| UFO - 06 05 2016 r. | |
|