Leszcz siedzał czekał nic się nie działo, wylazłem na stragan jebut rura.
Ja nie wiem czy Eskimos widzi w których momentach mnie nie ma czy jak?
zaklej kamerkę w laptopie plastrem i wchodź do Lidla od zaplecza
No qrwa już któryś z kolei raz tak mam, że się pałuje pałuje czekam czekam nic, zajmę się czymś innym albo wyjdę i wtedy jakiś zajob odbija palma. Może leszcz jest śledzony przez monitor?
to gdy gacie zmieniam to Eskimos tez to widzi?
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Ty sie smiejesz a zyd juz o tym wie pd rana i urabia leszcza na fw20 i na daxie + pozostałe zachodnie futy jak zrobia krach to leszcz po kilku pnktach z s wysiadzie i bedzie łapał odbicie
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Ty sie smiejesz a zyd juz o tym wie pd rana i urabia leszcza na fw20 i na daxie + pozostałe zachodnie futy jak zrobia krach to leszcz po kilku pnktach z s wysiadzie i bedzie łapał odbicie
No przecież zawsze wraca. ZAWSZE
PPT pilnuje niczym alfons dziwki
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
zawsze oprocz tego jednego razu i później znowu długo bedzie "zawsze "
ps a zawszxe to bardziej dotyczy forexu bo akcje moga zjechac nawet do zera a glowne waluty to cos zawsze beda warte a te "straszne ruchy" to sa "wielkie" ale tylko dzieki dzieleniu grosza/centa na tysiac ,dziesiec tysiecy ... - dźwignias
bo realnie to tylko grosze
Osły
Wydaje mi się, że zbyt dużo jest postawione siana na trzymanie maxów za wszelką cenę. Pozwolenie na naprawdę jakiś poważny krach (po którym już nie wróci) to Eskimos wykonałby na sobie finansowy holocaust.
Jakiś przewrót na skalę światową musi nastąpić aby to w końcu popuściło wszystko.
Przecież to wsio w Jankielni sztucznie pompowane za środki produkowne przez babcię Jeleń
Reser
Żeby Eskimos naprawdę popuścił w pory i zaczął grubo sypać ale nie na żarty tylko poważnie (jak w 2008.) to musi nastąpic jakaś rewoulcja. Tak samo z siebie po prostu to to się nigdy nie wyjebie.
Osły
zyd oszukuje wszedzie na FUSDN16 jest LOP 31 - to wszystko byly moje pozycje i ostatniego konika zamknalem 06-06-2016 10:36:12 10 386.68 PLN 38 668.00 PLN 3.00 PLN 38 671.00 PLN i od 10;36 LOP tam jest zero
a malo tego ze oszukuje to od ranba dokad nie zamknalem wystawil tylko jedno zlecenia 250 szt ze spredem 1 zł a normalnie wystawia tez drugie 1000 szt ze spresem 32 grosze - i wystawil to drugie zlecenie ale dopiero gdy zamknalem wszystko
to powyzej to dla tych co na gieldzach uczciwych zasad gry szukaja
opierdolą cie w chamski sposob i szukaj później swojego płaszcza kasy
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Pon 06 Cze 2016, 13:40, w całości zmieniany 2 razy
Reser
zawsze oprocz tego jednego razu i później znowu długo bedzie "zawsze "
ps a zawszxe to bardziej dotyczy forexu bo akcje moga zjechac nawet do zera a glowne waluty to cos zawsze beda warte a te "straszne ruchy" to sa "wielkie" ale tylko dzieki dzieleniu grosza/centa na tysiac ,dziesiec tysiecy ... - dźwignias
Chyba że jak piszesz - pewnego pięknego dnia przed 15:30 przyjdzie na Wał Strit szyfrowana ściśle tajna depesza z Mossadu o treści "dziś odpuśćcie, nic nie róbcie" i zrobią wyjątek ten jeden raz... -20% w pół sesji a później wsio wróci do "normy" na kolejne lata.
Trzeba pamiętać, że płynność rynqw jest iluzją bo część zleceń jest z góry sztucznie ustawiana po to aby tworzyć wrażenie a ma się nie zrealizować a do tego gdy naprawdę idzie mocniejsza akcja i nagle potrzeba jak tonącemu koła tej drugiej strony aby wyskoczyć, to wtedy jej o dziwo nagle nie ma. Jedna krótka chwila gdy globalny rynek straci płynność będzie znacznie więcej warta niż miliony godzin gdy ta płynność jest.
Reser
zyd oszukuje wszedzie na 385.83 jest LOP 31 - to wszystko byly moje pozycje i ostatniego konika zamknalem 06-06-2016 10:36:12 10 386.68 PLN 38 668.00 PLN 3.00 PLN 38 671.00 PLN i od 10;36 LOP tam jest zero
a malo tego ze oszukuje to od ranba dokad nie zamknalem wystawil tylko jedno zlecenia 250 szt ze spredem 1 zł a normalnie wystawia tez drugie 1000 szt ze spresem 32 grosze - i wystawil to drugie zlecenie ale dopiero gdy zamknalem wszystko
to powyzej to dla tych co na gieldzach uczciwych zasad gry szukaja
opierdolą cie w chamski sposob i szukaj później swojego płaszcza kasy
masz kolejny przykład
od 5:43 jaki chłyt materkindody...
podobny zabieg stosuje na giełdach - zrobi nagły wyjeb leszcze się podniecą i qpują qpują qpują a tu o dziwo nie rośnie..... to zwali leszcze posprzedają zniechęcą się potracą i za jakis czas powtórka zabawy itd.
Reser
Emeryci bedą leżeć a gielda będzie rosła a oni bedą wybierać pieniądze i wybierać i wybierać tak będzie fajnie teraz zainwestowali a na stare lata będą szarpać eskimosa za brodę
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
Mam pytanko do specjalistów od cyberataku Jak sie ze smartfona usuwa te zlosliwe oprogramowanie i pliki, których nie widzi zadne oprogramowanie antywirusowe. Tzn zglasza problem ale nie usuwa tego.
Natomiast ciagle chwalone jest, ze wygralem Ifona 6 tudziez inne konkursy. I jest to zamiast mozliwosci otwarcia stron ufoforum na 3 róznych przegladarkach internetowych.
Takie ograniczanie samoswiadomosci jest niezgodne z zasadami demokracji oraz prawem dostepu do mediów publicznych !!!
... Mam podobne problemy z tym że u mnie koniecznie chce aktualizować rzekomo nieaktualny system! Niczym tego nie mogę usunąć
Jeśli zainfekowany jest plik/app doinstalowana przez Ciebie, to pomoże przywrócenie do ustawień fabrycznych (!!! kasujesz wszystkie dane !!!). Jeśli zainfekowana jest app/plik systemowy i tak było od samego początku, to musisz znaleźć inny rom i przeflashować nim telefon - trochę wyższa szkoła jazdy. !!! Też kasuje wszystko na telefonie. !!!
... Ten wirus próbuje się uaktywnić tylko wtedy kiedy próbuje wejść na ufoforum w żadnym innym przypadku! Interesuje mnie raczej naprawa bez utraty danych pzdr d.....
To raczej nie jest wirus tylko "natrętna reklama", albo jakiś syf zaszyty na stronie www. Ja tego nie widzę - na smartfonie z androidem i na laptopie z Windows mam Eset Smart Security, dodatkowo w przeglądarce mam AdBlock Plus.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
ktoś się włamał na moje konto i powypisywał głupot na marinera mariner przyjacielu nastąpił jakiś atak hakerski
Niestety, również na konto Marinera ktoś się włamał i powypisywał jakieś głupoty na mnie że inny to już by się bał bo to wiadomo że Mariner ma czarny pas ale ja wiem że to tylko do samoobrony przed Kaczorem bo kol. Mariner nie jest agresywny i piszę to całkiem poważnie!
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Reser