Dziś nagranie rozmowy ma zostać opublikowane w programie "Minęła 20" w TVP Info (godz. 20:12). http://niezalezna.pl/81518-dzis-w-tvp-przerwany-wywiad-komorowskiego-z-sumlinskim-o-pro-civili
Dziś w TVP przerwany wywiad Komorowskiego z Sumlińskim! O Pro Civili
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Dziś nagranie rozmowy ma zostać opublikowane w programie "Minęła 20" w TVP Info (godz. 20:12). http://niezalezna.pl/81518-dzis-w-tvp-przerwany-wywiad-komorowskiego-z-sumlinskim-o-pro-civili
Dziś w TVP przerwany wywiad Komorowskiego z Sumlińskim! O Pro Civili
na forum jest mało ludzi których to interesuje wiedzę biorą z KOD
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Na łamach strony internetowej iWonder należącej do telewizji BBC pojawił się apel wzywający brytyjskich kibiców udających się na Euro 2016 do Francji, aby nie zakładali strojów krzyżowców. Dziennikarze obawiają się, że mogłoby to urazić uczucia muzułmanów. Po publikacji w brytyjskich mediach wybuchł skandal, a głos w sprawie zabrał ostatecznie sam rzecznik BBC.
oznacza to że mamy musimy sprzedawać średnio 100.000 samochodów elektrycznych rocznie. A cały rynek w poprzednim roku wyniósł 350.000
ja już nawet nie pytam kto te samochody wyprodukuje, za ile i skąd weźmie się prąd i infrastruktura aby je naładować
Nie pytam tez kogo będzie na nie stać bo zaraz się okaże że będzie na to specjalny program rządowy kup samochód za 50% ceny resztę dopłaci Państwo
A czemu dopłaci tylko 50%? Gdy państwo wydaje pieniądze tanieje praca ludzi, więc może te samochody po prostu rozdać - na jedno wyjdzie. Zresztą Elvis też rozdawał Cadillaki.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Wto 07 Cze 2016, 17:31, w całości zmieniany 2 razy
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
zibi napisał:wszystkie pielęgniarki z CZD powinno się zwolnić wpiździec natychmiast Też jestem za tym! Widziałem w telewizji, że teraz to wystarczy połknąć jedną tabletkę i zaraz przestaje oko mrygać, noga się uspokaja, a jedyne efekty uboczne to chudnięcie... Czy Ci lekarze nie oglądają telewizji? Przecież nawet małpę można wyszkolić na serialu DR House jak rozmawiać z pacjentami!
Czas na dobrą zmianę! Wprowadzić ponownie nakazy pracy i zakaz wyjazdu za granicę. To niedopuszczalne, że tyle pasożytów chce żerować na zdrowej tkance społeczeństwa.
drogi serniku
ty wychodzisz założenia że sa ludzie których nie da się zastąpić
przecież to bzdura ja nie neguję tego ze te pielęgniarki to byle kto zastąpi , ale nie należy siać zamętu że się cała słuzba zdrowia zawali po ich wyjebaniu z roboty
w stanach taki gośc jak Regan jak mu kontrolerzy lotów zastrajkowali w ciągu jednego dnia wyjebał wszystkich na zbity pysk i problemy ze strajkami się skończyły ok. 30 tyś ludzi chyba mi nie powiesz że nie ryzykował życiem pasażerów , ryzykował , ale wyjście się znalazło tylko trzeba było poszukać
a tu młyn już trzeci tydzień była komisja co redukcję porobiła ,że za duża obsada, a tu się okazuje że dwie do kawy to nie to samo co cztery albo pięć
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Ostatnio zmieniony przez zibi dnia Wto 07 Cze 2016, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
mariner
gram przez zwykły DM cena normalna- trochę wyższa niż min KDPW kto ma ten gra hej
w jakim DM masz konto ? ja na gpw gram DM WBK i zlecenia wchodza z 2-5 sek poslizgiem
czy to norma na GPW czy mnie WBK dalo najgorsze łacze zebym ich na USD/PLN NIE DYMAL BO ZDAJE SIE ZE SA TAM ANIAMTORAMI
CZESTO KLIKAM ZLECENIE I ZANIM SIE POTWIERDZI TO JUZ ZNIKA OFERTA W ARKUSZU
mam i czasami walę żubra
Jest to typowe, chociaż w moim regionie nie ma żubra i w tym celu wykorzystuje się konia...
jeśli jesteś kolejnym gościem co chce mnie ośmieszyć to se daj spokój jedni grają na papierkach od czekoladek inni tylko w konkursach a inni tylko na 100pln ja gram na kasę którą mam w DM i jest to kasa rzeczywista chcesz się dalej ze mnie śmiać ???
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
gram przez zwykły DM cena normalna- trochę wyższa niż min KDPW kto ma ten gra hej
w jakim DM masz konto ? ja na gpw gram DM WBK i zlecenia wchodza z 2-5 sek poslizgiem
czy to norma na GPW czy mnie WBK dalo najgorsze łacze zebym ich na USD/PLN NIE DYMAL BO ZDAJE SIE ZE SA TAM ANIAMTORAMI
mam i czasami walę żubra
Jest to typowe, chociaż w moim regionie nie ma żubra i w tym celu wykorzystuje się konia...
jeśli jesteś kolejnym gościem co chce mnie ośmieszyć to se daj spokój jedni grają na papierkach od czekoladek inni tylko w konkursach a inni tylko na 100pln ja gram na kasę którą mam w DM i jest to kasa rzeczywista chcesz się dalej ze mnie śmiać ???
Źle mnie zrozumiałeś, lubię Cię, to tylko gra słów z tym żubrem i koniem. Kasa rzeczywista czy wirtualna to to tylko pieniądze, inaczej wydatkowane - w zależności od potrzeb. PS. Czekam na odzew Włochatego, spóźnia się...
ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
mam i czasami walę żubra
Źle mnie zrozumiałeś, lubię Cię, to tylko gra słów z tym żubrem i koniem. Kasa rzeczywista czy wirtualna to to tylko pieniądze, inaczej wydatkowane - w zależności od potrzeb. PS. Czekam na odzew Włochatego, spóźnia się...
"Kasa rzeczywista czy wirtualna to to tylko pieniądze"
no to pojechałeś mistrzu Yoda faktycznie nie ma różnicy demo czy real jeden ch.. nie ma się czym przejmować
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
info o Soroszu przyszło jak nasze fiuczersy były po 1840 więc jest jeszcze 17 pktów zarobku na krachu Sorosza ale jutro zysk z Sorosza może stopnieć do zera a następnie mogą być straty co robić? co robić?
Gdzieś tam słyszałem, że lepiej grać przeciwnie do rekomendacji anali, a jak już sam guru pier...oli o krachu stulecia to trzeba eL PKC-em na długi termin pakować :-)
Gdzieś tam słyszałem, że lepiej grać przeciwnie do rekomendacji anali, a jak już sam guru pier...oli o krachu stulecia to trzeba eL PKC-em na długi termin pakować :-)
matko bosko! Sorosz nie może nas oszukać, to uczciwy inwestor!
mariner
jutro zapierdalam do banku, notariusza i dzwonię do bociana
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46584 Registration date : 03/09/2007
Hiob - ale też prawda jest taka, że Usiaki po przebiciu poprzedniego szczytu zwykle trochę się walą, więc pewnie jeszcze w tym tygodniu jakiś tam kraszek zobaczymy
mariner