| UFO 08 06 2016 r. | |
|
+20zibi Pan Nikt spacerolog Prezes Frater neuron kaczor delphia dex bog.dan REALISTA mariner barany ból i cierpienie Janko Traderroo Reser thorgall SYLWESTER MICHU dziadek 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:19 | |
| żeby koń z psem.
http://breyk.pl/img/upload/05042012231959-fuck_the_police.jpg | |
|
| |
ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:21 | |
| - Osły napisał:
- żeby koń z psem.
http://breyk.pl/img/upload/05042012231959-fuck_the_police.jpg Jeżisz Maria | |
|
| |
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:22 | |
| - zibi napisał:
- http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/nowy-projekt-dopuszczalne-0-5-promila-alkoholu-we-krwi,650771.html
w koncu lepsza zmiana i ktos zaczal myslec a komentarz filmowy żenada zajebał w koparke bo operator mial 0,1 promila - proste i oczywiste | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:34 | |
| - zibi napisał:
- http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/nowy-projekt-dopuszczalne-0-5-promila-alkoholu-we-krwi,650771.html
najwyższy czas 0.8 powinni zrobić | |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:34 | |
| http://www.chronologia.pl/data-8-6.html warszawa , 8 czerwca 2012, piątek otwarcie XIV Mistrzostw Europu w Polsce i na Ukrainie
Oświęcim , 14 czerwca 1940, piątek - uruchomienie obozu koncentracyjnego
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Sro 08 Cze 2016, 21:42, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| |
| |
Sir Nick UFOTrader Senior
Liczba postów : 870 Age : 48 Registration date : 01/11/2010
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:44 | |
| | |
|
| |
Osły
| |
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:50 | |
| - delphia napisał:
- bog.dan napisał:
- ten Soros to po co kupił akcje Agory.. ? pewnie czysty biznes.. bez podtekstów
kaczor wysłał Sorosowi analizy po znajomości to kupił ... Od paru miesięcy C. Gmyz i inni dziennikarze niepokorni powtarzali jako pewne info że SP poprzez podmioty zależne wysypie akcje Agory i doprowadzi Spółkę do bankructwa. Spokojnie mieli czas żeby się przygotować! _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:56 | |
| chyba mu cos nie wyszlo ? od stycznia powinny juz chiny zbankrutowac http://forsal.pl/artykuly/919942,to-jest-wojna-chiny-groza-zniszczeniem-georga-sorosa.html Soros otwarcie wypowiedział wojnę Chinom, twierdząc, że posiada znaczne ilości walut azjatyckich" – taką tezę przedstawiła gazeta na pierwszej stronie. „People’s Daily” to chińskaprasa, która jest kierowana do zagranicznego odbiorcy. Słynny stał się w 1992 roku, kiedy „złamał" Bank Anglii. Postawił 10 mld dolarów na zniżkę kursu funta szterlinga i zarobił na tym miliard dolarów. Został oskarżony również o ataki spekulacyjne, które wywołały kryzys finansowy w Azji 1997 r.10cioma miliardami złamał brytoli - czyli nie mieli za co odkupic wlasnej waluty ? normalnie to powinien te 10 mld stracic
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Sro 08 Cze 2016, 22:01, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 21:58 | |
| - Osły napisał:
- chyba mu cos nie wyszlo ? od stycznia powinny juz chiny zbankrutowac
http://forsal.pl/artykuly/919942,to-jest-wojna-chiny-groza-zniszczeniem-georga-sorosa.html
Soros otwarcie wypowiedział wojnę Chinom, twierdząc, że posiada znaczne ilości walut azjatyckich" – taką tezę przedstawiła gazeta na pierwszej stronie. „People’s Daily” to chińskaprasa, która jest kierowana do zagranicznego odbiorcy. będzie wąchał kwiatki od dołu , nawet niedostapi nieba poprzez komin gazowni _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Osły
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:06 | |
| Przychodzi Soros do Rotschilda i zagaja: S: Wiesz ta złotówka to troszkę przewartościowana jest, zająłbym w Twoim banku KRÓTKĄ pozycję na PLN. R: Stary, czy ja wyglądam na takiego frajera co ma zająć DŁUGĄ pozycję na PLN? Ty chcesz mnie z torbami puścić czy co? S: Nie no co Ty, ja Tobie zapłacę a Ty mi znajdziesz frajerów co zajmą pozycję przeciwną. R: No teraz to gadasz do rzeczy. Skąd my jednak takich frajerów weźmiemy i do tego W TAKIEJ ILOŚCI? S: No udzielisz kredytów denominowanych w CHF, dasz super niską marżę … R: Nie udzielam kredytów na super niską marżę! S: Nie no stary, ich marżę pokryję ja. R: No to teraz gadasz jak człowiek. S: A jak będzie mało to eksporterom z PL wciśniesz niesymetryczne opcje – to zrobimy na sam koniec operacji. R: Git! Reasumując już tak na poważnie: Banki były tylko pośrednikiem! Za tym dealem stoi jakiś Gruby Kot z GS’u lub innej tego typu instytucji. Po prostu Wall Street wydymał main street. Ludzie usiedli za stołem kasyna nawet o tym nie wiedząc.” | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:10 | |
| | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:10 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:14 | |
| - Osły napisał:
- Przychodzi Soros do Rotschilda i zagaja:
S: Wiesz ta złotówka to troszkę przewartościowana jest, zająłbym w Twoim banku KRÓTKĄ pozycję na PLN. R: Stary, czy ja wyglądam na takiego frajera co ma zająć DŁUGĄ pozycję na PLN? Ty chcesz mnie z torbami puścić czy co? S: Nie no co Ty, ja Tobie zapłacę a Ty mi znajdziesz frajerów co zajmą pozycję przeciwną. R: No teraz to gadasz do rzeczy. Skąd my jednak takich frajerów weźmiemy i do tego W TAKIEJ ILOŚCI? S: No udzielisz kredytów denominowanych w CHF, dasz super niską marżę … R: Nie udzielam kredytów na super niską marżę! S: Nie no stary, ich marżę pokryję ja. R: No to teraz gadasz jak człowiek. S: A jak będzie mało to eksporterom z PL wciśniesz niesymetryczne opcje – to zrobimy na sam koniec operacji. R: Git! Reasumując już tak na poważnie: Banki były tylko pośrednikiem! Za tym dealem stoi jakiś Gruby Kot z GS’u lub innej tego typu instytucji. Po prostu Wall Street wydymał main street. Ludzie usiedli za stołem kasyna nawet o tym nie wiedząc.” Bo to niemożliwe, żeby bankierzy zrobili coś tak głupiego nieświadomie. To na pewno musi być świadomy spisek.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sro 08 Cze 2016, 22:29, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:26 | |
| - dex napisał:
- Osły napisał:
S: Wiesz ta złotówka to troszkę przewartościowana jest, zająłbym w Twoim banku KRÓTKĄ pozycję na PLN. R: Stary, czy ja wyglądam na takiego frajera co ma zająć DŁUGĄ pozycję na PLN? Ty chcesz mnie z torbami puścić czy co? S: Nie no co Ty, ja Tobie zapłacę a Ty mi znajdziesz frajerów co zajmą pozycję przeciwną. R: No teraz to gadasz do rzeczy. Skąd my jednak takich frajerów weźmiemy i do tego W TAKIEJ ILOŚCI? S: No udzielisz kredytów denominowanych w CHF, dasz super niską marżę … R: Nie udzielam kredytów na super niską marżę! S: Nie no stary, ich marżę pokryję ja. R: No to teraz gadasz jak człowiek. S: A jak będzie mało to eksporterom z PL wciśniesz niesymetryczne opcje – to zrobimy na sam koniec operacji. R: Git! Reasumując już tak na poważnie: Banki były tylko pośrednikiem! Za tym dealem stoi jakiś Gruby Kot z GS’u lub innej tego typu instytucji. Po prostu Wall Street wydymał main street. Ludzie usiedli za stołem kasyna nawet o tym nie wiedząc.” Bo to niemożliwe, żeby bankierzy zrobili coś tak głupiego nieświadomie. To na pewno musi być świadomy spisek.
nie ma żadnego spisku, lwy żywią się owcami, i jest to naturalne. z ciebie to zwykły wsiowy osioł, pół wieku na karku i trudności z zajarzeniem, że lwy i owce uczują przy jednym stole, tylko gdy baranina jest potrawką. | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:29 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:30 | |
| - thorgall napisał:
- zibi napisał:
najwyższy czas
0.8 powinni zrobić i możliwość wykupienia abonamentu na 2 promile | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:30 | |
| - PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
- dex napisał:
- Osły napisał:
nie ma żadnego spisku, lwy żywią się owcami, i jest to naturalne.
z ciebie to zwykły wsiowy osioł, pół wieku na karku i trudności z zajarzeniem, że lwy i owce uczują przy jednym stole, tylko gdy baranina jest potrawką. Tak na poważnie, ludzie brali kredyty we franku bo taniał, a franek taniał bo ludzie brali w nim kredyty. Dodatnie sprzężenie zwrotne, sami się napędzili. Wystrzał na franku to przewalutowanie Węgier, tylko nikt o tym nie mówi. A teraz trzeba znaleźć kozła ofiarnego, bo politykom łatwo sterować tłumem baranów które beczą w zażenowaniu nad swoją głupotą. Wystarczy wskazać palcem winnego, Soros idealnie nadaje się do ukrzyżowania.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sro 08 Cze 2016, 22:41, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
| |
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:45 | |
| - dex napisał:
- PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
- dex napisał:
- Osły napisał:
nie ma żadnego spisku, lwy żywią się owcami, i jest to naturalne.
z ciebie to zwykły wsiowy osioł, pół wieku na karku i trudności z zajarzeniem, że lwy i owce uczują przy jednym stole, tylko gdy baranina jest potrawką. Tak na poważnie, ludzie brali kredyty we franku bo taniał, a franek taniał bo ludzie brali w nim kredyty. Dodatnie sprzężenie zwrotne, sami się napędzili. Wystrzał na franku to przewalutowanie Węgier, tylko nikt o tym nie mówi. A teraz trzeba znaleźć kozła ofiarnego, bo politykom łatwo sterować tłumem baranów które beczą w zażenowaniu nad swoją głupotą. Wystarczy wskazać palcem winnego, Soros idealnie nadaje się do ukrzyżowania. pisałem do tego poprzedniego osła. no czasem żydzi wystawią swojego kamrata na ukrzyżowanego męczennika, stary chwyt majrketingowy. | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:45 | |
| Ale ta ropa pięknie daje, od wczoraj podwójnie. | |
|
| |
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:50 | |
| Leszcze gadaja o Rotschildach i Sorosach a tu ich wlasny rzad jebie zdrowo na podatkach i skladkach, nei ma to jak pokorne owce straszone ciagle wilkiem ktorego jzu dawno nie ma | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 22:55 | |
| - kaczor napisał:
- Leszcze gadaja o Rotschildach i Sorosach a tu ich wlasny rzad jebie zdrowo na podatkach i skladkach, nei ma to jak pokorne owce straszone ciagle wilkiem ktorego jzu dawno nie ma
I cieszy cię to, że jesteś uśmiechniętym gościem na tle zasmuconego tłumu? | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 23:05 | |
| - dziadek napisał:
no widzę, że przez Marksa nie przebrnąłeś i masz braki Państwo, jest w tym zakresie regulatorem,jak regulatorem jest demokracja, która nie dopuszcza do krwawych rewolucji Jeśli mówimy, że Panstwo zabierze tobie to jest to nadużycie Państwo zabierze tobie w takim stopniu w jakim ty zabrałeś owoce pracy ludzkiej innym i to jest poprawne definiowanie sprawy W wyniku tego zabiegu następuje spłaszczenie krzywej Gaussa, której rozkład jest odzwierciedleniem naturalnych procesów Spłaszczenie tej krzywej daje spłaszczenie napięć społecznych, zmniejszenia patologii a w konsekwencji zmniejszenie dążeń rewolucyjnych Napisałem to najkrócej jak mogłem, mam nadzieje że zajarzyłeś | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 23:18 | |
| - ból i cierpienie napisał:
- dziadek napisał:
no widzę, że przez Marksa nie przebrnąłeś i masz braki Państwo, jest w tym zakresie regulatorem,jak regulatorem jest demokracja, która nie dopuszcza do krwawych rewolucji Jeśli mówimy, że Panstwo zabierze tobie to jest to nadużycie Państwo zabierze tobie w takim stopniu w jakim ty zabrałeś owoce pracy ludzkiej innym i to jest poprawne definiowanie sprawy W wyniku tego zabiegu następuje spłaszczenie krzywej Gaussa, której rozkład jest odzwierciedleniem naturalnych procesów Spłaszczenie tej krzywej daje spłaszczenie napięć społecznych, zmniejszenia patologii a w konsekwencji zmniejszenie dążeń rewolucyjnych Napisałem to najkrócej jak mogłem, mam nadzieje że zajarzyłeś Teoretycznie na wolnym rynku nie zabiera się żadnych owoców pracy innych, więc państwo nie miałoby nic do roboty. W praktyce jedyne co zabiera się innym to przestrzeń, posiadając ziemię, i czas, posiadając pieniądze. Marks celowo albo nieświadomie zmieszał ziemię i pieniądz z innymi czynnikami produkcji, i tym samym zaciemnił fakt, że źródło problemu nie leży w wolnym rynku.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sro 08 Cze 2016, 23:22, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 23:19 | |
| p.s. najkorzystniejsze społecznie są te wynagrodzenia, które na krzywej ( b3) są bardziej spłaszczone i rozlewają się na wiekszą grupę społeczną | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 23:29 | |
| - ból i cierpienie napisał:
- p.s.
najkorzystniejsze społecznie są te wynagrodzenia, które na krzywej ( b3) są bardziej spłaszczone i rozlewają się na wiekszą grupę społeczną Najkorzystniejsze jest by ta krzywa była nieustannie zmieniającym się fraktalem. Tylko wtedy jednostka ma maksymalną mobilność społeczną. Na tym polega dexizm. | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Sro 08 Cze 2016, 23:57 | |
| o tu dex wieści specjalnie dla Ciebie
http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2016/06/09/Saudi-to-announce-plans-for-undeveloped-land-tax.html
za rok/dwa ocenimy skutki
wg mnie obejście tego podatku jest dziecinnie proste. Stawiasz jakąś malutką konstrukcję np:pawilon czy kiosk i robisz trawnik/ogród dookoła. I już działka nie jest undeveloped | |
|
| |
dex
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. Czw 09 Cze 2016, 00:07 | |
| - delphia napisał:
- o tu dex wieści specjalnie dla Ciebie
http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2016/06/09/Saudi-to-announce-plans-for-undeveloped-land-tax.html
za rok/dwa ocenimy skutki
wg mnie obejście tego podatku jest dziecinnie proste. Stawiasz jakąś malutką konstrukcję np:pawilon czy kiosk i robisz trawnik/ogród dookoła. I już działka nie jest undeveloped No nie, odejmujesz od wartości nieruchomości wartość budynku i od tego płacisz podatek. Źle przetłumaczyli prawdopodobnie, chodziło o "Tax on value of unimproved land". Cała istota tego podatku jest w tym, by nie podatkować pracy człowieka - czyli wartość samej powierzchni bez budynków, melioracji, zbrojeń itd. Ta wartość wynika z gęstości zaludnienia i pracy innych ludzi przy przy utrzymaniu okolicznej infrastruktury, a nie z pracy właściciela więc powinna wracać do społeczności.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Czw 09 Cze 2016, 00:18, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 08 06 2016 r. | |
| |
|
| |
| UFO 08 06 2016 r. | |
|