najwięksi terroryści to chyba idą na te 2200 na Soros&Putin 500 wyciągają - stoją; wyciągaj - stoją i nikt nie chce realizowac zysku ?
.....czy Ktoś POinformował już Dziadzię
dzięki mojemu reko Dziadzia zarobi na nową stodołę full wypas z klimatyzacją
(...) "Tylko na to, żeby chlebek rósł wciąż pomysłu brak Chociaż się pojawia raz po raz taki co już wie Jednak w końcu wciąż wystaje nam wielkie gołe De Gołe De"
może się i mylę ale poparłem to wykresem "ciach ciach ciach" co prawda miesięczny ale margines jest już niewielki- dla mnie może fraktal nie wyjdzie ale nie gadam gołosłownie że krach czy czarny ....jakiś dzień tygodnia pozdrawiam
Stary, dobry Lady Pank! I Du DU!!!
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
....czytałem gdzieś że Żyd gra POd POluzowanie POlityki pieniężnej Banku Anglii
....decyzja chyba w czwartek około 13tej ....ale czy to będzie moment do realizacji faktów
no już zagrali chyba pod luzowanie BoJ Abe se moze drukowac do usranej śmierci, z demografią nie wygra zresztą oni już 8 rok luzuja , co to qrwa w ogóle za słowa "luzować" w finansach ? żeby leszcze nie skumał, że drukują ? ; po co ja w ogóle wchodze w sp skoro tam jest rynek ustawiony ? normalnie to nie ma mozliwości, żeby nie było ŻADNEJ realizacji zysków po takich wzrostach, szczyt i stoją jak huj zero podazy
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Wto 12 Lip 2016, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
jako pierwszy na tym forum zamieściłem info o gazie łupkowym i o ropie kiedy inni widzieli szczyty ja ostrzegałem po prawdzie pewny nie byłem ale zagrożenie widziałem a jak jest to każdy widzi teraz też nie jestem pewien złota i srebra ale ostrzegam hej
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
w BuZKu (BZWBK) ma 2 stopniowe składanie zleceń, PO wpisaniu 1 części czeka na zatwierdzenie końcowe, a Qtas już to widzi i się cofa
Jak we BuZku ustawić zlecenie sprzedaży z limitem na odwrotkę, gdy posiada się otwarte pozycje? Założyłem u nich konto pod tysiaka, muszę natrzepać trochę do końca sierpnia, ale nie wiem, jak tu się odwraca pozycję.
..... normalnie
masz 2 L ....... to sprzedajesz 4 i zostają 2S
...tylko dlaczemu qtafon wyprzedza moje ruchy
PiS
......chyba z limitem jest tak samo, wystaw zlecenia to się przekonasz
też mam tam konto, ale ponad 2 lata nie używałem, a wcześniij krótko bo w stosunku do sidomy jakoś kompletnie nieporęcznie to się okazało, i zostało tyle że 2 subkonta na przeciwstawne tam jest.
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
ostatnio w TV propaganda jakie to NATO potężne a Rosja słaba
przypomniało mi się jak ktoś tu wkleił że wojskowi na zachodzie domagają się 8godzinnego czasu pracy- omal z krzesła nie spadłem z czym do gości- z pedałami ciotami i lesbijkami ???
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
No i zibi teraz sie slini i krzywi w koncu wpasnie na to ze Tusk wydawal na autostrady a PiS na dzieci wiec jest jednak dobra zmiana
dzięki Tuskowi możesz się komfortowo przemieszczać po Polsce a zaoszczędzony czas możesz przeznaczyć na to aby zapierdalać dwa razy więcej , bo moje dzieci chcą jeść
Żart się wyostrzył.
mariner
No i zibi teraz sie slini i krzywi w koncu wpasnie na to ze Tusk wydawal na autostrady a PiS na dzieci wiec jest jednak dobra zmiana
dzięki Tuskowi możesz się komfortowo przemieszczać po Polsce a zaoszczędzony czas możesz przeznaczyć na to aby zapierdalać dwa razy więcej , bo moje dzieci chcą jeść
Żart się wyostrzył.
widać napierdalanie polemika z kaczorem podwyższa jakość.
bog.dan
Liczba postów : 1030 Registration date : 30/06/2013
ostatnio w TV propaganda jakie to NATO potężne a Rosja słaba przypomniało mi się jak ktoś tu wkleił że wojskowi na zachodzie domagają się 8godzinnego czasu pracy- omal z krzesła nie spadłem z czym do gości- z pedałami ciotami i lesbijkami ???
ja pier**le Mariner... skąd u Ciebie taki rusofil?.. po 100-kroć wolę ze "słabym" NATO niż z "potężną" Rosją.. napisałem w nawiasach, bo to jest propaganda Putina.. on czuje respekt do zachodu, bo wie że jest silny tylko w swojej TV.. tam wszystko szwankuje.. nie ma mysli technologicznej, jest korupcja, etatyzm, zamordzie... ludzie wyprani ze swoich indywidualności..
to co się stało ost w wawie (zasługa nie tylko PIS-u) to mega dobry układ dla PL.. RU nie wyśle do nas 'zielonych ludzików".. jesteśmy już za mocni..
bog.dan
Liczba postów : 1030 Registration date : 30/06/2013
ostatnio w TV propaganda jakie to NATO potężne a Rosja słaba przypomniało mi się jak ktoś tu wkleił że wojskowi na zachodzie domagają się 8godzinnego czasu pracy- omal z krzesła nie spadłem z czym do gości- z pedałami ciotami i lesbijkami ???
ja pier**le Mariner... skąd u Ciebie taki rusofil?.. po 100-kroć wolę ze "słabym" NATO niż z "potężną" Rosją.. napisałem w nawiasach, bo to jest propaganda Putina.. on czuje respekt do zachodu, bo wie że jest silny tylko w swojej TV.. tam wszystko szwankuje.. nie ma mysli technologicznej, jest korupcja, etatyzm, zamordzie... ludzie wyprani ze swoich indywidualności..
to co się stało ost w wawie (zasługa nie tylko PIS-u) to mega dobry układ dla PL.. RU nie wyśle do nas 'zielonych ludzików".. jesteśmy już za mocni..
nie taki rusofil tylko już mnie wqrwia ta negatywna propaganda wyobraż sobie że Ciebie cały czas by jebali to jak byś się zachował ?? jestem PRAWIE pewien że ta cała nagonka wynika tylko z jednego o czym już pisałem mianowicie zachodnie koncerny nie mają tak łatwego wstępu do Rosji jak gdzie indziej
w Chinach Arabii Saudyjskiej itp jest gorzej z prawami człowieka a takiej nagonki nie ma
więc dla mnie wniosek jest jasny- Eskimosi chcą przewrotu w Rosji aby ją "sprywatyzować" w imię "demokracji"
mariner
nie taki rusofil tylko już mnie wqrwia ta negatywna propaganda wyobraż sobie że Ciebie cały czas by jebali to jak byś się zachował ?? jestem PRAWIE pewien że ta cała nagonka wynika tylko z jednego o czym już pisałem mianowicie zachodnie koncerny nie mają tak łatwego wstępu do Rosji jak gdzie indziej
w Chinach Arabii Saudyjskiej itp jest gorzej z prawami człowieka a takiej nagonki nie ma
więc dla mnie wniosek jest jasny- Eskimosi chcą przewrotu w Rosji aby ją "sprywatyzować" w imię "demokracji"
Andrzeju nie denerwuj się. Masz rację
mariner