|
| UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend | |
|
+14kaczor bog.dan zibi PINGWIN (Z MADAGASKARU) thorgall Osły mariner Reser REALISTA ból i cierpienie Małolat Indiana dex dziadek 18 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Sob 03 Wrz 2016, 23:32 | |
| http://mobile.dudamobile.com/site/magazynbusinessman1?url=http%3A%2F%2Fwww.magazynbusinessman.com%2F2016%2F02%2Fkto-i-dlaczego-zmieni-zyciorysy-braci.html%3Fm%3D1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com#.V8tBPjWpz6i | |
| | | kaczor
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Sob 03 Wrz 2016, 23:35 | |
| - Indiana napisał:
- Masakra qrna, tyle że sam zauważam, że jak postępuję uczciwie w stosunku do innych to dostaję od innych 100x więcej.
Po pierwsze Opcjoner nie okrada pejsa tylko wyzyskiwane kasjerki które dorzucają się do remanentu ze swojej miernej wypłaty, i resztę klientów która płaci wyższe ceny bo są szmaciarze złodzieje i jest % ubytków. Pejs sobie jeszcze od tych strat podatek odliczy i jak to pejs zarobi. Tracą biedni ludzie.
Bardzo głupawe myślenie, że jak podmieni się kod z dorsza na makrelę to coś zyskujesz. Uważam, że bardzo dużo tracisz, i to co gorsza bezpowrotnie. Skutki poczujesz już wkrótce, tyle że ostatnią rzeczą będzie skojarzenie że te skutki są efektem chamskich kradzieży. Zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej większości nie żyją, albo są przegranymi ludźmi z masą nieszczęść na głowie i nienawiścią do wszystkich. Pasozytnictwo to tak udana startegia przetrwania ze niezaleznie ewoluowalo co namniej 33 razy, teraz mamy 34 | |
| | | ból i cierpienie Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 2644 Location : HIOB Registration date : 25/01/2008
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 00:02 | |
| opcjo obserwuj drzewa orzecha włoskiego zbliża sie czas zbiorów a na działkach drzewa były sadzone przy płotach i połowa gałęzi wystaje na strefę fri of czerdż | |
| | | Kazik
Liczba postów : 2137 Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 08:25 | |
| - Indiana napisał:
- Masakra qrna, tyle że sam zauważam, że jak postępuję uczciwie w stosunku do innych to dostaję od innych 100x więcej.
Po pierwsze Opcjoner nie okrada pejsa tylko wyzyskiwane kasjerki które dorzucają się do remanentu ze swojej miernej wypłaty, i resztę klientów która płaci wyższe ceny bo są szmaciarze złodzieje i jest % ubytków. Pejs sobie jeszcze od tych strat podatek odliczy i jak to pejs zarobi. Tracą biedni ludzie.
Bardzo głupawe myślenie, że jak podmieni się kod z dorsza na makrelę to coś zyskujesz. Uważam, że bardzo dużo tracisz, i to co gorsza bezpowrotnie. Skutki poczujesz już wkrótce, tyle że ostatnią rzeczą będzie skojarzenie że te skutki są efektem chamskich kradzieży. Zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej większości nie żyją, albo są przegranymi ludźmi z masą nieszczęść na głowie i nienawiścią do wszystkich. Po pierwsze nie aprobuję postępowania Opcjonera. Niemniej jednak chcę się zapytać, jak Twoje "uczciwe" postępowanie ma się do gry na GPW? Tu nie ma zarobku tylko jest " okradanie" tego co stracił. Przecież wiadomo że jak niby "zarobiłeś" to de fakcto okradłeś jakiegoś frajera co myślał, że "zarobi". Znaczy że mu się wydawało, że okradnie innego. To tak jakby okraść złodzieja? Nie wiem czy jest różnica okraść złodzieja czy uczciwego? Znam wielu uczciwych co stracili majątki bo myśleli, że na GPW "zarobią". Nie zdawali sobie sprawy jak to działa. Co do rekompensat kasjerek to jest trochę inaczej. Za ubytki płaci ochrona nie kasjerki. ..."Co do zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej..."... To też bardzo dyskusyjny temat. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że za bardzo się zagalopowałeś bo pewno bujanie w chmurach.......... | |
| | | Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 09:25 | |
| - REALISTA napisał:
- To ja się Wam teraz do czegoś przyznam.. będąc w Lidlu i ładując do woreczka orzeszki ziemne przez "pomyłkę " wrzuciłem tez orzeszki pistacjowe, które są około 4 razy droższe. Przy kasie płaciłem rzecz jasna około 10pln/kg a nie prawie 40 pln/kg . Tak mnie Opcjo zainspirował. No i tem dreszczyk adrenaliny: bezcenny. Jak sie będe rozwijać, to i do kurtek dojdę
kombinowanie i przystosowywanie sie do czesto trudnych warunkow to cecha Polaków ja ją uznaje za pozytywna wiekszosc swiata a juz chyba caly swaiat zachodni to juz tak wytresowany i oduczony myslenia ze jak małpki robia to co im każą i przestrzegaja nawet najglupsze nakazy i zakazy nic indywidualnosci tylko jedna niemyslaca masa ja co prawda to w d.. bylem i g.. widzialaem ale dzieci troche jezdza po siecie i cos tam opowiedza a sa raczej (w wiekszosci - te co odziedziczyly cechy po ojcu ) typowymi Polakami corka ostatnio opowiadała o podrozy po Albanii i jak mieszkala w hostelu z Australijczykami , jacy to panikarze dla nich to nic nie wolno na wlasna reke , o wszystko trzeba sie zapytac i za wszystko zaplacic wlasciciel postawił w holu pojemnik z woda z ktorego mozna nalewać zdrową ,świeżą wode - oczywiscie za oplatą corka zauwazyla ze on ten zbiornik napelnia na podworku z kranu i wzięła kubek i poszla do tego kranu sobie nalała za darmoche tej samej wody a tamci - co ona robi jak tak mozna pic nie wiadomo co ? (moze byc niezdrowa) i za darmo ? taki ci ten zachod jest - taki on jest odmóżdżone wytresowane społeczeństwo tam maja pokemony łapać , robic co im kaza i za wszystko zapłacić panu zyd to ma tam caly rok zniwa bo goli baranow na wszystkim | |
| | | Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 09:36 | |
| - REALISTA napisał:
- zibi napisał:
- kasta szubrawców zwiera szeregi
http://www.tvn24.pl/nadzwyczajny-kongres-sedziow-polskich,673322,s.html jebani koryciarze, niezlustrowana kasta uprzywilejowanych, nie dziwota, ze mają w społeczeństwie obok polityków najmniejsze zaufanie
http://www.rp.pl/Sedziowie-i-sady/309039986-Dzisiaj-Kongres-Sedziow-Polskich---relacja-na-zywo.html#ap-6
zawsze lubię czytac komentarze internautów, wsłuchac sie w głos ludu używając "sędziowskiego języka " zapytam co te chuje tam od nas chcą ?? | |
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 09:40 | |
| - Osły napisał:
- REALISTA napisał:
- To ja się Wam teraz do czegoś przyznam.. będąc w Lidlu i ładując do woreczka orzeszki ziemne przez "pomyłkę " wrzuciłem tez orzeszki pistacjowe, które są około 4 razy droższe. Przy kasie płaciłem rzecz jasna około 10pln/kg a nie prawie 40 pln/kg . Tak mnie Opcjo zainspirował. No i tem dreszczyk adrenaliny: bezcenny. Jak sie będe rozwijać, to i do kurtek dojdę
kombinowanie i przystosowywanie sie do czesto trudnych warunkow to cecha Polaków ja ją uznaje za pozytywna
wiekszosc swiata a juz chyba caly swaiat zachodni to juz tak wytresowany i oduczony myslenia ze jak małpki robia to co im każą i przestrzegaja nawet najglupsze nakazy i zakazy nic indywidualnosci tylko jedna niemyslaca masa
ja co prawda to w d.. bylem i g.. widzialaem ale dzieci troche jezdza po siecie i cos tam opowiedza a sa raczej (w wiekszosci - te co odziedziczyly cechy po ojcu ) typowymi Polakami corka ostatnio opowiadała o podrozy po Albanii i jak mieszkala w hostelu z Australijczykami , jacy to panikarze dla nich to nic nie wolno na wlasna reke , o wszystko trzeba sie zapytac i za wszystko zaplacic
wlasciciel postawił w holu pojemnik z woda z ktorego mozna nalewać zdrową ,świeżą wode - oczywiscie za oplatą
corka zauwazyla ze on ten zbiornik napelnia na podworku z kranu i wzięła kubek i poszla do tego kranu sobie nalała za darmoche tej samej wody a tamci - co ona robi jak tak mozna pic nie wiadomo co ? (moze byc niezdrowa) i za darmo ?
taki ci ten zachod jest - taki on jest odmóżdżone wytresowane społeczeństwo
tam maja pokemony łapać , robic co im kaza i za wszystko zapłacić panu
zyd to ma tam caly rok zniwa bo goli baranow na wszystkim Wbrew pozorom na tym polega przewaga zachodu. Przestrzeganie prawa i procedur daje wiedzę czy procedury działają czy nie działają. U nas jeden robi tak drugi siak i nie wiadomo czy prawo działa czy nie działa. Procedury to samo. Pomyśl ze wymyśliłeś mielonkę bez konserwantów ale trzeba ją pasteryzować 3 razy. Zlecasz partię firmie co robi konserwy, masz umowę, są procedury. Jak przychodzi do realizacji to pan zenek z produkcji pyta a po ch. tyle pasteryzować i zaczyna cie pierdolić bo on jest ,,mądrzejszy''. | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 09:46 | |
| | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 09:51 | |
| | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 09:57 | |
| - Indiana napisał:
Bardzo głupawe myślenie, że jak podmieni się kod z dorsza na makrelę to coś zyskujesz. Uważam, że bardzo dużo tracisz, i to co gorsza bezpowrotnie. Skutki poczujesz już wkrótce, tyle że ostatnią rzeczą będzie skojarzenie że te skutki są efektem chamskich kradzieży. Zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej większości nie żyją, albo są przegranymi ludźmi z masą nieszczęść na głowie i nienawiścią do wszystkich. i tutaj sie z Indiana zgodze jak krasc to miliony/miliardy zobacz jak zyje Soros i cala ta zlodziejska banda u nas i na calym swiecie a taki drobne kradziez to dla sportu Lidl jebie nas na "promocyjnych cenach " , " promocjach " i innych wyrafinowanych technikach reklamy i opierdalania klienta w bialy dzien za jego zgoda a Opcjo ma prostszy sposób powetowania swobie tego ca nadplacil na tych wszystkich "okazjach " ta sama odwieczna walka ludzkich malp oni mnie czy ja ich Ty dodatkowo ubierasz to jeszcze w religijne slowa krasc nie wolno bo jak zajebiesz zlotowke to straszny grzech ale na tace to co najmniej dychacza połoz bo to nie kradziez tylko datek -szlachetna ofiara a czym to sie naprawdę rożni ?? to samo przejecie kasy od innych - tutaj proste i napiętnowane -grzech a tam wyrafinowane wyciaganie naiwnym kasy z kieszeni - słuszne i chwalebne na chwale Boga dla twojego dobra daj sie ojebać z kasy to juz chyba uczciwiej postawiona jest zwykla kradzież niz żebranina na tace (czesto = na dziwki dla proboszcza ) bo nie stwarza pozorow i dodatkowo nie mami i nie oszukuje poszkodowanych ze to cos dobrego | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 10:12 | |
| | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 10:18 | |
| - ból i cierpienie napisał:
- opcjo
obserwuj drzewa orzecha włoskiego zbliża sie czas zbiorów a na działkach drzewa były sadzone przy płotach i połowa gałęzi wystaje na strefę fri of czerdż no takie jest prawo (twarde prawo ) ze jak gałąź czyjegoś drzewa wystaje na twoje pole te te owoce sa twoje zgodnie z tym prawem obsiewano cale pola i brano nalezne dopłaty - zgodnie ze starym jeszcze przedwojennym polskim prawem Regulacja w polskim prawie jest prosta – kto sieje, ten zbiera bez względu na to, do kogo należy ziemia. A kto zbiera, ten może starać się też o unijne pieniądze, i o to głównie chodzi w tym procederze.http://www.wrp.pl/polskie-prawo-os%C5%82ania-%E2%80%9Egruntowych%E2%80%9D-oszust%C3%B3w http://wyborcza.pl/1,76842,15400325,Piraci_na_traktorach__Najezdzaja_cudza_ziemie__orza_.html?disableRedirects=true | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 10:34 | |
- Osły napisał:
- REALISTA napisał:
kombinowanie i przystosowywanie sie do czesto trudnych warunkow to cecha Polaków ja ją uznaje za pozytywna
wiekszosc swiata a juz chyba caly swaiat zachodni to juz tak wytresowany i oduczony myslenia ze jak małpki robia to co im każą i przestrzegaja nawet najglupsze nakazy i zakazy nic indywidualnosci tylko jedna niemyslaca masa
ja co prawda to w d.. bylem i g.. widzialaem ale dzieci troche jezdza po siecie i cos tam opowiedza a sa raczej (w wiekszosci - te co odziedziczyly cechy po ojcu ) typowymi Polakami corka ostatnio opowiadała o podrozy po Albanii i jak mieszkala w hostelu z Australijczykami , jacy to panikarze dla nich to nic nie wolno na wlasna reke , o wszystko trzeba sie zapytac i za wszystko zaplacic
wlasciciel postawił w holu pojemnik z woda z ktorego mozna nalewać zdrową ,świeżą wode - oczywiscie za oplatą
corka zauwazyla ze on ten zbiornik napelnia na podworku z kranu i wzięła kubek i poszla do tego kranu sobie nalała za darmoche tej samej wody a tamci - co ona robi jak tak mozna pic nie wiadomo co ? (moze byc niezdrowa) i za darmo ?
zyd to ma tam caly rok zniwa bo goli baranow na wszystkim Wbrew pozorom na tym polega przewaga zachodu. Przestrzeganie prawa i procedur daje wiedzę czy procedury działają czy nie działają. U nas jeden robi tak drugi siak i nie wiadomo czy prawo działa czy nie działa. Procedury to samo. Pomyśl ze wymyśliłeś mielonkę bez konserwantów ale trzeba ją pasteryzować 3 razy. Zlecasz partię firmie co robi konserwy, masz umowę, są procedury. Jak przychodzi do realizacji to pan zenek z produkcji pyta a po ch. tyle pasteryzować i zaczyna cie pierdolić bo on jest ,,mądrzejszy''. moze i masz racje ale ja totalnie nie mam zaufania do prawa i procedur i uwazam ze wikszosc z nich jest po prostu glupia i szkodliwa i wlasnie - po hui ta mielonke pasteryzowac 3 razy jak tysiace lat jedli ludzie cwogole nie pasteryzowanaq i zyja a teraz jak amerykanskie PASTERYZOWANE wojsko poszlo do normalnego kraju na normalna zywnosc to sie po prostu zesrali i nie walczyli TE REGULACJE I NORMY SA W WIEKSZOSCI PRZEREGULOWANE I GLUPIE TAK JAK OGRANICZENIA PREDKOSCI TAM DZIE BEZPIECZNIE PRZEJEDZIESZ 60 KM/H STAWIAJA ZNAK 40 LUB 30 km i ja później ( i pewnie wiekszosc normalnych "jeszcze nie spasteryzowanych ludzi " na zachodzie juz prawie takic nie ma ) w wiekszosci pier**le takie "prawo " i jade/robie po swojemu Ty tez juz jesteś dostatecznie "spasteryzowany" zachodnimi normami , zakazami i ograniczeniami = wbrew temu co piszesz jestes juz taka wytresowana małpą w klatce i tylko marzysz sobie o wiekszej wolnosci w swoim własnym bunkrze gdzie nie siegaja zewnetrzene normy i nakazy ps unia wprowadz juz normy i procedury np. - mycia rąk - nastepnym krokiem bedzie karanie za nieprzestrzeganie norm i prawa i wprowadzenie norm -podcierania dupy | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 10:44 | |
| Opcjo dawaj dupe chce notowania daxa sprawdzic | |
| | | Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 10:52 | |
| Kazik - jak czytasz forum to chyba nie raz przeczytałeś moje zdanie że giełda to jest żydowsko-szatański wynalazek i w życiu nie wpadłem na pomysł by się np. modlić jak miszcz Barany o powodzenie w grze. Wszystkie moje zyskowne transakcje wynikły z chłodnej kalkulacji i stosowania statystyki w formie samodzielnie napisanych systemów (fakt że te systemy zostały wymyślone tutaj wspólnie na forum chyba z 8 lat temu, i dalej działają co świetnie rokuje na przyszłość), raz czy dwa razy (np. przy Brexicie) bardziej ze szczęścia. Jak zaczynam grać zgodnie z założeniami Żyda - czyli kierując się emocjami tak jak teraz i naotwierałem L-ek ponad normę i wbrew systemom które tylko dobierają S-ek, to już tylko cud może sprawić że nie przepierniczę zysku z ostatnich dwóch miesięcy cierpliwego i chłodnego kombinowania.
Tak że masz rację z tym że kasa z FW to nie jest szczyt szlachetności, ale nie można tego nazwać złodziejstwem - jest to wygrana w grze o sumie ujemnej, gdzie jednak nikt nikogo do gry nie przymusza. A tracą raz leszcze, raz szfagry, tak jak ostatnio któryś fundusz łykał za pieniądze emerytów KGHM po 80zł przy walącej się miedzi... | |
| | | thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:01 | |
| Siedzi facet na ulicy obok kosza z pestkami z jabłek. Podchodzi policjant i pyta: - Co tam masz? - Sprzedaję pestki z jabłek. - A do czego służą? - Po zjedzeniu jednej człowiek staje się mądrzejszy. - A po ile je sprzedajesz? - 15 zł za sztukę. - Daj mi jedną. Policjant zjadł pestkę, pomyślał i mówi: - Poczekaj chwilę! Za 15 zł mogłem kupić kilka kilo jabłek i mieć z nich mnóstwo pestek zamiast jednej! - Widzi pan? Już poskutkowało. - Rzeczywiście. Daj jeszcze dwie. | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:08 | |
| - Indiana napisał:
- Kazik - jak czytasz forum to chyba nie raz przeczytałeś moje zdanie że giełda to jest żydowsko-szatański wynalazek i w życiu nie wpadłem na pomysł by się np. modlić jak miszcz Barany o powodzenie w grze. Wszystkie moje zyskowne transakcje wynikły z chłodnej kalkulacji i stosowania statystyki w formie samodzielnie napisanych systemów (fakt że te systemy zostały wymyślone tutaj wspólnie na forum chyba z 8 lat temu, i dalej działają co świetnie rokuje na przyszłość), raz czy dwa razy (np. przy Brexicie) bardziej ze szczęścia.
Jak zaczynam grać zgodnie z założeniami Żyda - czyli kierując się emocjami tak jak teraz i naotwierałem L-ek ponad normę i wbrew systemom które tylko dobierają S-ek, to już tylko cud może sprawić że nie przepierniczę zysku z ostatnich dwóch miesięcy cierpliwego i chłodnego kombinowania.
Tak że masz rację z tym że kasa z FW to nie jest szczyt szlachetności, ale nie można tego nazwać złodziejstwem - jest to wygrana w grze o sumie ujemnej, gdzie jednak nikt nikogo do gry nie przymusza. A tracą raz leszcze, raz szfagry, tak jak ostatnio któryś fundusz łykał za pieniądze emerytów KGHM po 80zł przy walącej się miedzi... wszystko mozna sobie wytlumaczyc i uzasdanic i sie usprawiedliwic (pale ale sie nie zaciągam ) gram ale sie nie modle o sukces jak barany a prawda -szczyro prawda - o gieldzie jest taka jak pisal Kazik po prostu okradasz ludzi mniej zaradnych , mniej przebiegłych , słabszych ... (a moze po prostu uczciwszych SZLACHTNIEJSZYCH od Ciebie bo wola uczciwie stracic PIENIADZE niz zlodziejsko wejsc w ich posiadanie -JAK TY TO CZYNISZ NA GIELDZIE) jesli wierzysz w Boga to mysle ze On raczej stworzyl Ciebie madrzejszym , mocniejszym od innych po to zebys sie nimi opiekowal , pomagal im A NIE ORDYNARNIE ICH OKRADAŁ I WYKORZYSTYWAŁ swoją przewage nad nimi
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Nie 04 Wrz 2016, 11:15, w całości zmieniany 1 raz | |
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:13 | |
| A jak teraz mnie Żyd okrada to co? | |
| | | kaczor
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:14 | |
| - Kazik napisał:
- Indiana napisał:
Bardzo głupawe myślenie, że jak podmieni się kod z dorsza na makrelę to coś zyskujesz. Uważam, że bardzo dużo tracisz, i to co gorsza bezpowrotnie. Skutki poczujesz już wkrótce, tyle że ostatnią rzeczą będzie skojarzenie że te skutki są efektem chamskich kradzieży. Zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej większości nie żyją, albo są przegranymi ludźmi z masą nieszczęść na głowie i nienawiścią do wszystkich.
Po pierwsze nie aprobuję postępowania Opcjonera.
Niemniej jednak chcę się zapytać, jak Twoje "uczciwe" postępowanie ma się do gry na GPW? Tu nie ma zarobku tylko jest " okradanie" tego co stracił. Przecież wiadomo że jak niby "zarobiłeś" to de fakcto okradłeś jakiegoś frajera co myślał, że "zarobi". Znaczy że mu się wydawało, że okradnie innego. To tak jakby okraść złodzieja? Nie wiem czy jest różnica okraść złodzieja czy uczciwego? Znam wielu uczciwych co stracili majątki bo myśleli, że na GPW "zarobią". Nie zdawali sobie sprawy jak to działa.
Co do rekompensat kasjerek to jest trochę inaczej. Za ubytki płaci ochrona nie kasjerki.
..."Co do zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej..."... To też bardzo dyskusyjny temat.
Chciałem tylko zwrócić uwagę, że za bardzo się zagalopowałeś bo pewno bujanie w chmurach.......... Roznica jest taka ze na gieldzie ludzie graja DOBROWOLNIE a Lidl jest okradany NIEDOBROWOLNIE,wiec przyklad z gielda slaby. To jakby pisac ze producenci papierosow sa winni ze ludzie pala - lewackie myslenie. | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:19 | |
| - Indiana napisał:
- A jak teraz mnie Żyd okrada to co?
zyd to samo zlo , to diabel , oszust i chcesz sie do niego porównywać , na nim siwe wzorowac ???? Jeśli cię ktoś uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi jesli ukradnie Ci żyd jeden tysiac , daj mu drugi dobrowolnie TAKA POWINNA BYC CHRZESCIJANSKA POSTAWA na gieldzie
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Nie 04 Wrz 2016, 11:35, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:21 | |
| - Osły napisał:
- ból i cierpienie napisał:
- Osły napisał:
- REALISTA napisał:
zyd to ma tam caly rok zniwa bo goli baranow na wszystkim Wbrew pozorom na tym polega przewaga zachodu. Przestrzeganie prawa i procedur daje wiedzę czy procedury działają czy nie działają. U nas jeden robi tak drugi siak i nie wiadomo czy prawo działa czy nie działa. Procedury to samo. Pomyśl ze wymyśliłeś mielonkę bez konserwantów ale trzeba ją pasteryzować 3 razy. Zlecasz partię firmie co robi konserwy, masz umowę, są procedury. Jak przychodzi do realizacji to pan zenek z produkcji pyta a po ch. tyle pasteryzować i zaczyna cie pierdolić bo on jest ,,mądrzejszy''. moze i masz racje ale ja totalnie nie mam zaufania do prawa i procedur i uwazam ze wikszosc z nich jest po prostu glupia i szkodliwa i wlasnie - po hui ta mielonke pasteryzowac 3 razy jak tysiace lat jedli ludzie cwogole nie pasteryzowanaq i zyja
a teraz jak amerykanskie PASTERYZOWANE wojsko poszlo do normalnego kraju na normalna zywnosc to sie po prostu zesrali i nie walczyli
TE REGULACJE I NORMY SA W WIEKSZOSCI PRZEREGULOWANE I GLUPIE TAK JAK OGRANICZENIA PREDKOSCI TAM DZIE BEZPIECZNIE PRZEJEDZIESZ 60 KM/H STAWIAJA ZNAK 40 LUB 30 km i ja później ( i pewnie wiekszosc normalnych "jeszcze nie spasteryzowanych ludzi " na zachodzie juz prawie takic nie ma ) w wiekszosci pier**le takie "prawo " i jade/robie po swojemu
Ty tez juz jesteś dostatecznie "spasteryzowany" zachodnimi normami , zakazami i ograniczeniami = wbrew temu co piszesz jestes juz taka wytresowana małpą w klatce i tylko marzysz sobie o wiekszej wolnosci w swoim własnym bunkrze gdzie nie siegaja zewnetrzene normy i nakazy
ps unia wprowadz juz normy i procedury np. - mycia rąk - nastepnym krokiem bedzie karanie za nieprzestrzeganie norm i prawa i wprowadzenie norm -podcierania dupy no a skąd ustawodawca ma wiedzieć, że prawo jest głupie jak nikt go nie przestrzega? poza tym cieżko sie pracuje w złożonych zespołach jeśli każdy traktuje procedury po swojemu. np. kolega Indiana wie jak założyć cichą wentylację, ma swój patent. mógłby zorganizować w Polsce swoje zespoły monterów np. 50 zespołow po 3 ludzi Razem 150 pracowników powiedzmy, że Indiana chce za to 200zł co miesiąc przez 5 lat, od każdego zespołu. No i zaczynają sie schody po miesiącu każdy jest mądry i kładzie ch... na to. W skali kraju nadal kręcimy sie wokół małych firemek i współpracy na małą skalę. | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:22 | |
| - kaczor napisał:
- Kazik napisał:
- Indiana napisał:
Bardzo głupawe myślenie, że jak podmieni się kod z dorsza na makrelę to coś zyskujesz. Uważam, że bardzo dużo tracisz, i to co gorsza bezpowrotnie. Skutki poczujesz już wkrótce, tyle że ostatnią rzeczą będzie skojarzenie że te skutki są efektem chamskich kradzieży. Zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej większości nie żyją, albo są przegranymi ludźmi z masą nieszczęść na głowie i nienawiścią do wszystkich.
Po pierwsze nie aprobuję postępowania Opcjonera.
Niemniej jednak chcę się zapytać, jak Twoje "uczciwe" postępowanie ma się do gry na GPW? Tu nie ma zarobku tylko jest " okradanie" tego co stracił. Przecież wiadomo że jak niby "zarobiłeś" to de fakcto okradłeś jakiegoś frajera co myślał, że "zarobi". Znaczy że mu się wydawało, że okradnie innego. To tak jakby okraść złodzieja? Nie wiem czy jest różnica okraść złodzieja czy uczciwego? Znam wielu uczciwych co stracili majątki bo myśleli, że na GPW "zarobią". Nie zdawali sobie sprawy jak to działa.
Co do rekompensat kasjerek to jest trochę inaczej. Za ubytki płaci ochrona nie kasjerki.
..."Co do zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej..."... To też bardzo dyskusyjny temat.
Chciałem tylko zwrócić uwagę, że za bardzo się zagalopowałeś bo pewno bujanie w chmurach.......... Roznica jest taka ze na gieldzie ludzie graja DOBROWOLNIE a Lidl jest okradany NIEDOBROWOLNIE,wiec przyklad z gielda slaby. To jakby pisac ze producenci papierosow sa winni ze ludzie pala - lewackie myslenie.
odezwał sie "moralizator od umytych - odzyskanych kubków " | |
| | | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:33 | |
no a skąd ustawodawca ma wiedzieć, że prawo jest głupie jak nikt go nie przestrzega? poza tym cieżko sie pracuje w złożonych zespołach jeśli każdy traktuje procedury po swojemu. np. kolega Indiana wie jak założyć cichą wentylację, ma swój patent. mógłby zorganizować w Polsce swoje zespoły monterów np. 50 zespołow po 3 ludzi Razem 150 pracowników powiedzmy, że Indiana chce za to 200zł co miesiąc przez 5 lat, od każdego zespołu. No i zaczynają sie schody po miesiącu każdy jest mądry i kładzie ch... na to. W skali kraju nadal kręcimy sie wokół małych firemek i współpracy na małą skalę.
widzisz ten kto tworzy prawo , wydaje normy dba przede wszystkim o swoj interes A JA COS ROBIĄC MAM NA WZGLEDZIE SWOJ INTERES i tego czesto nie mozna pogodzic dlatego powinno byc jak najmniej regulacji i prawnych unormowańi wlasnie dobrze bedzie jesli dzieki temu Indiana nie zmonopolizuje rynku i jesli beda rozne normy i różni wykonawcy -tak bylo przez cale wieki i tak jest w przyrodzie -różnorodność bo nie ma czegos takiego jak cos najlepsze pod kazdym wzgledem dla wszystkich to ze ja ojebe zyda jest dobre dla mnie ale pewnie mniej dobre dla niego tylko jak najwiecej wolnosci ale i odpowiedzialnosci kazdej ludzkiej jednostki ma sens a reszta prowadzi do takiego swiata jak mamy wlasnie na zachodzie - prowadzi do upadku cywilizacji i wszystko zacznie sie od nowa gdzie nie bedzie zadnych praw ani przepisow a ludzie beda zyli i sie rozmnażali | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46580 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:34 | |
| - Indiana napisał:
Bardzo głupawe myślenie, że jak podmieni się kod z dorsza na makrelę to coś zyskujesz. Uważam, że bardzo dużo tracisz, i to co gorsza bezpowrotnie. Skutki poczujesz już wkrótce, tyle że ostatnią rzeczą będzie skojarzenie że te skutki są efektem chamskich kradzieży. Zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej większości nie żyją, albo są przegranymi ludźmi z masą nieszczęść na głowie i nienawiścią do wszystkich. W sumie dobrze napisales o drobnych zlodziejach, że zle kończą. Natomiast ci złodzieje co ukradli dziesiątki-setki milionów uwłaszczając sie na cudzym majątku to już nie złodzieje, tylko "byznesmeni", "zaradni", "celebryci" i inne "ałtorytety moralne" zapraszane do mediów i pouczające nas, szaraczków, jak mamy zyć,mówiąc przy okazji że płace są za wysokie, że trzeba ciąc koszty w firmie , 500+ rozwali finanse etc. etc. a jednocześnie praktycznie oni wszyscy stosuja tzw. optymalizacje podatkową, czyli okradają obywateli. | |
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:36 | |
| - Indiana napisał:
- Osły napisał:
- Indiana napisał:
- A jak teraz mnie Żyd okrada to co?
zyd to samo zlo , to diabel , oszust
i chcesz sie do niego porównywać , na nim siwe wzorowac ????
Jeśli cię ktoś uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi ukradnie Ci żyd jeden tysiac , daj mu drugi dobrowolnie TAKA POWINNA BYC CHRZESCIJANSKA POSTAWA na gieldzie Osły, nie wiem co wczoraj piłeś, ale działanie ma dobre dlatego giełdy trzeba pozamykać, bo zgodnie z katolicką doktryną drugiego policzka, trzeba podarować drugiego tysiaka Lepiej żeby nie denerwować wierzących takimi dylamatami i giełdy trzeba zamknąć. Belgia zrobiła juś pierwszy krok i widać, że tam ludzie traktują wiarę w Boga poważnie. | |
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:40 | |
| - Osły napisał:
- ból i cierpienie napisał:
no a skąd ustawodawca ma wiedzieć, że prawo jest głupie jak nikt go nie przestrzega? poza tym cieżko sie pracuje w złożonych zespołach jeśli każdy traktuje procedury po swojemu. np. kolega Indiana wie jak założyć cichą wentylację, ma swój patent. mógłby zorganizować w Polsce swoje zespoły monterów np. 50 zespołow po 3 ludzi Razem 150 pracowników powiedzmy, że Indiana chce za to 200zł co miesiąc przez 5 lat, od każdego zespołu. No i zaczynają sie schody po miesiącu każdy jest mądry i kładzie ch... na to. W skali kraju nadal kręcimy sie wokół małych firemek i współpracy na małą skalę.
widzisz ten kto tworzy prawo , wydaje normy dba przede wszystkim o swoj interes A JA COS ROBIĄC MAM NA WZGLEDZIE SWOJ INTERES i tego czesto nie mozna pogodzic dlatego powinno byc jak najmniej regulacji i prawnych unormowań
i wlasnie dobrze bedzie jesli dzieki temu Indiana nie zmonopolizuje rynku i jesli beda rozne normy i różni wykonawcy -tak bylo przez cale wieki i tak jest w przyrodzie -różnorodność
bo nie ma czegos takiego jak cos najlepsze pod kazdym wzgledem dla wszystkich to ze ja ojebe zyda jest dobre dla mnie ale pewnie mniej dobre dla niego
tylko jak najwiecej wolnosci ale i odpowiedzialnosci kazdej ludzkiej jednostki ma sens a reszta prowadzi do takiego swiata jak mamy wlasnie na zachodzie - prowadzi do upadku cywilizacji
i wszystko zacznie sie od nowa gdzie nie bedzie zadnych praw ani przepisow a ludzie beda zyli i sie rozmnażali powiedzmy, że ustawodawca chce żebyś jechał 50km/h musi ustawić znak 30km/h bo wie że każdy przekroczy prędkość i dzięki temu uzyska swoje 50km/h ale co sie stalo gdzieś tam w Polsce jak rzeczywiscie ludzie zaczeli przestrzegać prawa i jechali te 30km/h zrobił się bigos i korki na biblijną skalę | |
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:44 | |
| a tymczasem: http://www.tase.co.il/eng/pages/homepage.aspx | |
| | | Osły
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:49 | |
| | |
| | | dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend Nie 04 Wrz 2016, 11:49 | |
| - Osły napisał:
- Indiana napisał:
Bardzo głupawe myślenie, że jak podmieni się kod z dorsza na makrelę to coś zyskujesz. Uważam, że bardzo dużo tracisz, i to co gorsza bezpowrotnie. Skutki poczujesz już wkrótce, tyle że ostatnią rzeczą będzie skojarzenie że te skutki są efektem chamskich kradzieży. Zobacz jak kończą drobni złodzieje - w sporej większości nie żyją, albo są przegranymi ludźmi z masą nieszczęść na głowie i nienawiścią do wszystkich. i tutaj sie z Indiana zgodze jak krasc to miliony/miliardy zobacz jak zyje Soros i cala ta zlodziejska banda u nas i na calym swiecie
a taki drobne kradziez to dla sportu Lidl jebie nas na "promocyjnych cenach " , " promocjach " i innych wyrafinowanych technikach reklamy i opierdalania klienta w bialy dzien za jego zgoda a Opcjo ma prostszy sposób powetowania swobie tego ca nadplacil na tych wszystkich "okazjach "
ta sama odwieczna walka ludzkich malp oni mnie czy ja ich Ty dodatkowo ubierasz to jeszcze w religijne slowa
krasc nie wolno bo jak zajebiesz zlotowke to straszny grzech ale na tace to co najmniej dychacza połoz bo to nie kradziez tylko datek -szlachetna ofiara a czym to sie naprawdę rożni ?? to samo przejecie kasy od innych - tutaj proste i napiętnowane -grzech a tam wyrafinowane wyciaganie naiwnym kasy z kieszeni - słuszne i chwalebne na chwale Boga dla twojego dobra daj sie ojebać z kasy
to juz chyba uczciwiej postawiona jest zwykla kradzież niz żebranina na tace (czesto = na dziwki dla proboszcza ) bo nie stwarza pozorow i dodatkowo nie mami i nie oszukuje poszkodowanych ze to cos dobrego A jak się pamięta, że w każdym życiu jest się kimś innym, to w ogóle sytuacja jest jasna. Po prostu nie opłaca się nikomu wyrządzać krzywdy, bo w innym życiu odczuwa się to na własnej skórze. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend | |
| |
| | | | UFO 03 - 04 09 2016 r. Weekend | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |