chyba zabezpiecze sobie otwarte pozycje na gpw \bo jutro moze byc tak jak dzisiaj ostry strzal i ..cały czas do gory
-dzisiaj leszcza przetresowali zeby na strzale sie odwracał, zamykał później dodatkowo dołek pogłębili - zeby at stalo sie zadosc a wiec pod korbe fundament jest
i jak zakurwia ponad 1800 to az misiom klapki spadna no chyba ze Trump pokrzyżuje te zamiary ?
ale ryzykjo jest duze w obie strony
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
chyba zabezpiecze sobie otwarte pozycje na gpw \bo jutro moze byc tak jak dzisiaj ostry strzal i ..cały czas do gory
-dzisiaj leszcza przetresowali zeby na strzale sie odwracał, zamykał później dodatkowo dołek pogłębili - zeby at stalo sie zadosc a wiec pod korbe fundament jest
i jak zakurwia ponad 1800 to az misiom klapki spadna no chyba ze Trump pokrzyżuje te zamiary ?
ale ryzykjo jest duze w obie strony
.... POdobno jeden annimwy UFOk to i klapki wrzucił do kominka/reoerkulaytora
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
na nasdaq'u misiek zażywa seksu pod więziennym prysznicem
już 2% wykręcili, tak się cieszą że wariatkę Hillary będą pewnie mieć za prezydenta albo chcą pokazać jak rynki będą się cieszyć jak wyborca amerykański "mądrze" zagłosuje
Ostatnio zmieniony przez kamikaze dnia Pon 07 Lis 2016, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
U mnie nic nie robiłem, rano miałem brać S według systemu ale ponieważ Alior przejął BPH i dzisiaj kończyli łączenie systemów więc nie działały jakieś wtyczki i wuje muje, dopiero po powrocie do domu odpaliłem giełdę ale chodzili już po 60 , więc zostałem na L. Coś tam powoli oddają na FW20, ale wolno. Natomiast akcje całkiem ładnie do przodu, KGHM już mam prawie 5% zysku, ale jak wiadomo taki9e zyski to lubią znikać jak kamfora, dopiero powyżej 20% można się czuć bezpiecznie, jak na Bogdance na przykład, gdzie mimo dwukrotnego uśredniania zarobionej pozycji jest +25% do przodu. Najgorszy dziad jaki mam czyli Orange jest na 20% stracie, ale coś tam tworzy na kształt podwójnego dna więc jeszcze z rok trzeba go pokisić, wiele większej straty raczej już nie zrobi.
Ostatnio zmieniony przez Indiana dnia Pon 07 Lis 2016, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
"(..)myślę, że wygra Hillary Clinton.(..)" - tu sie zgadzamy
"(..) Zdaniem szefa "Newsweeka" i byłego wieloletniego korespondenta TVP w USA, przegrana Donalda Trumpa zamieszek i ulicznych protestów nie przyniesie. (..)" - a tu nie
przy okazji: u nas jest Kaczyzm, w USA Trumpizm ale jakoś nie słyszę by panował tam Obamizm albo groził Clintonizm
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
U mnie nic nie robiłem, rano miałem brać S według systemu ale ponieważ Alior przejął BPH i dzisiaj kończyli łączenie systemów więc nie działały jakieś wtyczki i wuje muje, dopiero po powrocie do domu odpaliłem giełdę ale chodzili już po 60 , więc zostałem na L. Coś tam powoli oddają, ale wolno.
co masz z akcji energetycznych ?
Nadaje ze Stronia
w USA to trzeba dzis poczekac na 5 minut przed zamknieciem i VIXa kupic bo za duzo optymizmu naplynelo dzis. Deep state juz skreslil Pania wiec powinno da zarobic. jak trump dokona Victory to i Financials popłyna w tym tygodniu
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
"(..)myślę, że wygra Hillary Clinton.(..)" - tu sie zgadzamy
"(..) Zdaniem szefa "Newsweeka" i byłego wieloletniego korespondenta TVP w USA, przegrana Donalda Trumpa zamieszek i ulicznych protestów nie przyniesie. (..)" - a tu nie
przy okazji: u nas jest Kaczyzm, w USA Trumpizm ale jakoś nie słyszę by panował tam Obamizm albo groził Clintonizm
jebany Lis-izm
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!