| UFO -29.02.2008 | |
|
+40REALISTA umysłu inwestor Krzysztof Retsjam Pan Nikt Diablo mikrob Poffcernacy Prezes karnak kydo Laik forex foo betonowe_buty melex259 Indiana nomad przemak Dave BORowik praktyk chudy mis rabe dziadek nazgul71 Rmir mobar Kozoyeb SYLWESTER kamikaze busia czarny Akwila Reser dafnia Franz Sempik SzFagier 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:40 | |
| - olaf napisał:
- Dave napisał:
- olaf napisał:
- re KRT
jeśli utożsamiasz się z poglądami Senyszyn to ci współczuje twoim dzieciom....tylko się kiedyś nieżdziw jak będą siedzieć w wiezieniu olaf, z nie zauważyłeś, że ty też masz poglądy skrajne tylko w drugim kierunku. i to samo dokładnie może powiedziec, ktoś o poglądach zbliżonych do Szenyszynowej ? ja nie mam poglądów skarajnych w żadną ze tron bo nie jestem ani faszytsą ani lewakiem. Poprostu niewiem czemu normalność jest nazywana skrajnością a dewiację stają się normalne....jestem mężczyzną a nie pedałem, naturlanie wiadomo jak ewoluuje życie i nie słysząłem żeby osobniki tej samej płci miały potomstwo A o in vitro i matkach zastępczych to nie słyszałeś? Lesbije mogą się (lub jedna z nich) zapłodnić in vitro a geje mogą wynająć tzw matkę zastępczą, która im urodzi. Idziemy z postępem cywilizacyjnym | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:43 | |
| - olaf napisał:
- hehe, półowa z was powinna pisać książki filozoficzno...co by było gdyby
A wracajać do giełdy, w jankesowie już poniżej 2% na dżonym, a moożliwe że przebije znisienie 0,5 a co można robic grając na giełdzie albo ześwirujesz albo filozujesz. | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:44 | |
| - Dave napisał:
- olaf napisał:
- hehe, półowa z was powinna pisać książki filozoficzno...co by było gdyby
A wracajać do giełdy, w jankesowie już poniżej 2% na dżonym, a moożliwe że przebije znisienie 0,5 a co można robic grając na giełdzie albo ześwirujesz albo filozujesz. hehe Tylko robić niema komu. wszyscy tylko filozofować umieją, magistery jedne | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:46 | |
| - umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. Dziekuję za podanie uzasadnionej naukowo definicji normalności. Mam nadzieję, że to powinno byc punktem wyjścia do konstruktywnej dyskusji w ocenie czyichś poglądow. A na forum jest wszystko relatywizowane. Pozdr | |
|
| |
Reser
| Mam takie pytanie. Wykonuję właśnie kopię dysq systemowego ale go jednocześnie używam do innych celów to wiadomo, że zapisują się różne dane z cache'a, cookies itp to czy on się dobrze skopiuje (bez błędów)? | |
|
| |
Gość Gość
| re Opcjoner to nie jest postę tylko dewaicja, poza tym odpowiedz mi cz chciałbyś być wychowywany przez homoseksualistów?, ciekwae czy w szkole byłbyś normalnie trkatowany, od razu opdiwem że nie , poporistu zostałbys sklrzywdzony przez dóch choirych ludzi, którzy maja popiarcie innych chorych albo obojętnych,
Ja niechchiłbym być dzieckiem dwóch ciot!! |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:48 | |
| - umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. ale inne normy są u nas a inne w Turcji. różnią się normy społeczne nawet w samej Polsce, między dużym miastem a zapadłą wioską w kieleckim. przerabialiśmy w historii już wojny bo się religie czy też ideologie jakąś pierdołą różniły. dlatego ostatni jestem od oceniania co jest normą a co nie... mam swoje poglądy .... ale one są moje i mam świadomośc, że ktoś inny może inaczej oceniac rzeczywisośc. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:51 | |
| - karnak napisał:
- umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. Dziekuję za podanie uzasadnionej naukowo definicji normalności. Mam nadzieję, że to powinno byc punktem wyjścia do konstruktywnej dyskusji w ocenie czyichś poglądow. A na forum jest wszystko relatywizowane. Pozdr No to normalne by bylo ze gdybym byl silneijszy to wzialbym sobie Twoja zone a Tobie wybil zeby.Takie jest prawo naturalne na ktore sie powolujesz Karnak:) |
|
| |
Reser
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:53 | |
| - kaczor napisał:
- karnak napisał:
- umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. Dziekuję za podanie uzasadnionej naukowo definicji normalności. Mam nadzieję, że to powinno byc punktem wyjścia do konstruktywnej dyskusji w ocenie czyichś poglądow. A na forum jest wszystko relatywizowane. Pozdr No to normalne by bylo ze gdybym byl silneijszy to wzialbym sobie Twoja zone a Tobie wybil zeby.Takie jest prawo naturalne na ktore sie powolujesz Karnak:) mówimy o obecnie obowiązujących normach a nie o takich z kamienia łupanego, jest prawo unormowane przez zwyczaje i obyczaje, a homoskesualizm nie był nigdy normalny |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:54 | |
| - olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. Dziekuję za podanie uzasadnionej naukowo definicji normalności. Mam nadzieję, że to powinno byc punktem wyjścia do konstruktywnej dyskusji w ocenie czyichś poglądow. A na forum jest wszystko relatywizowane. Pozdr No to normalne by bylo ze gdybym byl silneijszy to wzialbym sobie Twoja zone a Tobie wybil zeby.Takie jest prawo naturalne na ktore sie powolujesz Karnak:) mówimy o obecnie obowiązujących normach a nie o takich z kamienia łupanego, jest prawo unormowane przez zwyczaje i obyczaje, a homoskesualizm nie był nigdy normalny Tak samo nie jest normalne zeny dorosly mezczyzna zyl w celibacie.To wbrew naturze bo facet musi dymac.Mowie o ksiezach, oni zyja wbrew naturze. |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:57 | |
| re Kaczor Nie przesadzaj, nie jest takie, a Ty chcesz je ośmieszyć i znowu narzucasz relatywizm. Prawo naturalne jest ponad wszystkimi innymi, bo ma żrodło w Stworcy. Pozdr | |
|
| |
Dave Admin
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:57 | |
| - olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. Dziekuję za podanie uzasadnionej naukowo definicji normalności. Mam nadzieję, że to powinno byc punktem wyjścia do konstruktywnej dyskusji w ocenie czyichś poglądow. A na forum jest wszystko relatywizowane. Pozdr No to normalne by bylo ze gdybym byl silneijszy to wzialbym sobie Twoja zone a Tobie wybil zeby.Takie jest prawo naturalne na ktore sie powolujesz Karnak:) mówimy o obecnie obowiązujących normach a nie o takich z kamienia łupanego, jest prawo unormowane przez zwyczaje i obyczaje, a homoskesualizm nie był nigdy normalny a wiesz, że badania psychologiczne dowodzą, że największymi homofobami są jednoski o ukrytych i nieakceptowanych przez siebie skłonnościach homoseksualnych ? oczywiście statystycznie rzecz ujmując ps. zauważyłeś jak wierzejski w trakcie wywiadów się wdzięczył do reporterów ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:58 | |
| Kaczor dzieki zwirze musi dymać, ale człowiek jest inteligentny i ma świadomość wiec możesz swoją wolę kształtować |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:58 | |
| - kaczor napisał:
- olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. Dziekuję za podanie uzasadnionej naukowo definicji normalności. Mam nadzieję, że to powinno byc punktem wyjścia do konstruktywnej dyskusji w ocenie czyichś poglądow. A na forum jest wszystko relatywizowane. Pozdr No to normalne by bylo ze gdybym byl silneijszy to wzialbym sobie Twoja zone a Tobie wybil zeby.Takie jest prawo naturalne na ktore sie powolujesz Karnak:) mówimy o obecnie obowiązujących normach a nie o takich z kamienia łupanego, jest prawo unormowane przez zwyczaje i obyczaje, a homoskesualizm nie był nigdy normalny Tak samo nie jest normalne zeny dorosly mezczyzna zyl w celibacie.To wbrew naturze bo facet musi dymac.Mowie o ksiezach, oni zyja wbrew naturze. Po za tym olafie historia Rzymu się kłania tam bzykanko młodych chłopców było czymś normalnym, w starożytnej Grecji to samo a przecież to kolebka naszej kultury | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 19:59 | |
| - olaf napisał:
- kaczor napisał:
- karnak napisał:
- umysłu napisał:
- re Dave.
Twój argument o tym, że druga strona ma prawo uważć Olafa za tkwiącego w błędzie ekstremistę to przyklad skrajnego relatywizmu: wszystkie systemy etyczne sa rowne, liczy sie tylko jaki kto wybierze. Chociaz wcale Cie o relatywizm nie posądzam. Ja osobiscie jestem zafascynowany socjobiologią- pokazuje ona, że zmysł moralny i zasady,ktorymi się kierujemy są czymś co jest wrodzona czescią ludzkiej istoty- przynosiły korzyść osobnikom ktorzy je posiadali ( i posiadali właśnie takie) i pozwoliły im przejść przez sito doboru naturalnego ( a to setki tysiacy pokoleń) aż stały się częścią naszej natury z która się rodzimy.I to jest właśnie norma. A jak jest norma to to co stoi z nia w sprzeczności jest od tej normy odchyleniem. Dziekuję za podanie uzasadnionej naukowo definicji normalności. Mam nadzieję, że to powinno byc punktem wyjścia do konstruktywnej dyskusji w ocenie czyichś poglądow. A na forum jest wszystko relatywizowane. Pozdr No to normalne by bylo ze gdybym byl silneijszy to wzialbym sobie Twoja zone a Tobie wybil zeby.Takie jest prawo naturalne na ktore sie powolujesz Karnak:) mówimy o obecnie obowiązujących normach a nie o takich z kamienia łupanego, jest prawo unormowane przez zwyczaje i obyczaje, a homoskesualizm nie był nigdy normalny Ale to, że coś nie uznajemy za normalne, nie oznacza automatycznie, że należy to piętnować czy tępić. Już byli tacy, którzy chcieli unormalniać na swoją modłę na siłę ludzi i im trochę nie wyszło. Może i nie jest normalne ale niech sobie będzie, w końcu gdyby wszyscy byli tacy super normalni to dopiero byłby nienormalny świat | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:00 | |
| Narzaie przerwe rozmowy w toku dżony jest dokładnie na 0,5 znisienia fibo przebije czy nie ?? oto jest pytanie |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:00 | |
| olafie zostajesz na pozycji w jankesowie czy zamykasz na koniec sesji?? ja chyba małą cześć przymknę, resztę zostawiam | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:04 | |
| - krt napisał:
- olafie zostajesz na pozycji w jankesowie czy zamykasz na koniec sesji?? ja chyba małą cześć przymknę, resztę zostawiam
trochę mnie korci żeby zamknąć bo już pokazuje mi niezły zysk, ale narazie na pieperku do końca dwie godziny a jest na znieiseniu0,5 fibo, wiec albo się teraz odbije albo pojedzie na 3% w dół |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:05 | |
| - olaf napisał:
- Kaczor dzieki zwirze musi dymać, ale człowiek jest inteligentny i ma świadomość wiec możesz swoją wolę kształtować
Ksieza kaza dymac innym i jeszcze chca zeby rodzic jak najwiecej dzieci.Zreszta nawet Bog mowil "idzcie i rozmanazajcie sie", jestes madrzejszy od swojego Boga czy jak?A prawo jest jedno i to jest to ktore obowiazuje w kodeksach,jak chcecie wprowadzac panstwo religijne to proponuje wyhjechac , bo Polska jest panstwem swieckim |
|
| |
Dave Admin
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:05 | |
| - olaf napisał:
- Kaczor dzieki zwirze musi dymać, ale człowiek jest inteligentny i ma świadomość wiec możesz swoją wolę kształtować
a zauważyłeś, że w klasztorach męskich jest najczęściej kult maryji a w żeńskich chrystusa (w końcu kawał chłopa tam wisi). praw biologii Pan nie zmienisz .... naszym programem genetycznym jest reprodukcja. a wszelkie odchyły (czy homoseksualizm czy też celibat ) są poza głównym nurtem naszej ewolucji. | |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:07 | |
| - olaf napisał:
- mówimy o obecnie obowiązujących normach a nie o takich z kamienia łupanego, jest prawo unormowane przez zwyczaje i obyczaje, a homoskesualizm nie był nigdy normalny
1. Obecna prawa maja niektore po 100 lat, to dosc malo... 2. Z tym homoseksualizmem sporo przesadziles, kiedys byl i normalny, i popularny. | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Do rozgrzanych głów (przez tfu Senyszyn) coś na uspokojenie: http://czydziecha.wrzuta.pl/audio/sZyJX5BFs3/geppert_edyta_-_zamiast | |
|
| |
Diablo
| - olaf napisał:
- krt napisał:
- olafie zostajesz na pozycji w jankesowie czy zamykasz na koniec sesji?? ja chyba małą cześć przymknę, resztę zostawiam
trochę mnie korci żeby zamknąć bo już pokazuje mi niezły zysk, ale narazie na pieperku do końca dwie godziny a jest na znieiseniu0,5 fibo, wiec albo się teraz odbije albo pojedzie na 3% w dół Mam ten sam dylemat zwłaszcza że poleciałem dosc sporym lotem dobrze że rozdzieliłem na 3 transakcje Zrobiłem fibo na poziomie o którym pisałeś, ale według mnie zejście poniżej 12240 da sygnał do dalszych spadków w przyszłym tygodniu więc pokusa duża | |
|
| |
karnak
| Zastanawia mnie dlaczego jak rosło, to forum było żywe, a jak spada to jest cisza. Przecież grając fiutami powinno byc obojętne czy rynek rośnie czy spada. Zarabia się będąc po właściwej stronie. Pozdr | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:09 | |
| A tak w ogóle to zauważyłem ostatnio, że często na tym forum różne tematy kończą się na temacie homo... Nie wiem czemu. | |
|
| |
rogal Gość
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:09 | |
| |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 Pią 29 Lut 2008, 20:10 | |
| - karnak napisał:
- Zastanawia mnie dlaczego jak rosło, to forum było żywe, a jak spada to jest cisza. Przecież grając fiutami powinno byc obojętne czy rynek rośnie czy spada. Zarabia się będąc po właściwej stronie.
Pozdr chłopaki pojechali na zlot wiec to normalne że jest mniejsza frekwencja , mnie jak sie uda to do nich wpadnę na parę godzin, martwię się tylko bo jeżdżę na letnich oponach | |
|
| |
Gość Gość
| - karnak napisał:
- Zastanawia mnie dlaczego jak rosło, to forum było żywe, a jak spada to jest cisza. Przecież grając fiutami powinno byc obojętne czy rynek rośnie czy spada. Zarabia się będąc po właściwej stronie.
Pozdr Kolego chyba zapomniales ze wiekszosc ludzi jest na zlocie |
|
| |
przemak
Liczba postów : 8399 Age : 61 Location : Poznań Registration date : 07/09/2007
| - karnak napisał:
- re Kaczor
Nie przesadzaj, nie jest takie, a Ty chcesz je ośmieszyć i znowu narzucasz relatywizm. Prawo naturalne jest ponad wszystkimi innymi, bo ma żrodło w Stworcy. Pozdr Ale piszesz o celibacie? Toz on chyba w dziesiatym wieku wprowadzony zostal czy jakos tak... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO -29.02.2008 | |
| |
|
| |
| UFO -29.02.2008 | |
|