| UFO 10 04 2018 r. | |
|
+12Zygmunt de Bill kamikaze neuron Prezes Indiana Piotrek691 Reser Guru giełdy REALISTA thorgall delphia dziadek 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 00:39 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim. SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków: https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, dziadek, inwestor, Sir Nick, BP Administrator do spraw technicznych: SzFagier
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 01:28 | |
| sądząc po tym co dziś działo się w RB ONZ a także tym co mówił Trump na konferencji atak na Syrię jest przesądzony. Zobaczymy jaka będzie skala i czy Rosja w jakikolwiek sposób odpowie. | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25091 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 01:36 | |
| | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46695 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 05:37 | |
| zamknąłem, jeszcze spadło, w nocy docisk w dół, wstaję o paranku a tu jakiś zaciąg, znowu Bin Ladena złapali czy co ? zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję | |
|
| |
Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:06 | |
| - delphia napisał:
- sądząc po tym co dziś działo się w RB ONZ a także tym co mówił Trump na konferencji atak na Syrię jest przesądzony. Zobaczymy jaka będzie skala i czy Rosja w jakikolwiek sposób odpowie.
Hmm, a mnie to jakoś nie ciekawi.W zasadzie nawet nudzi. Skupiam się na kaszy i żeby kiszka była pełna ciepłej strawy. Wydalanie też jest istotne, żeby bezproblemowe było. I te dwa aspekty zdominowały mój codzienny byt. | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:17 | |
| - REALISTA napisał:
- zamknąłem, jeszcze spadło, w nocy docisk w dół, wstaję o paranku a tu jakiś zaciąg, znowu Bin Ladena złapali czy co ?
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Musisz z pampersem na dupie latać. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:30 | |
| http://wyborcza.pl/7,156282,23221291,unia-chce-walczyc-z-fake-newsami-a-polacy-sa-na-nie-coraz-bardziej.html?disableRedirects=true | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:33 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- REALISTA napisał:
- zamknąłem, jeszcze spadło, w nocy docisk w dół, wstaję o paranku a tu jakiś zaciąg, znowu Bin Ladena złapali czy co ?
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Musisz z pampersem na dupie latać. myślałem, że jakis konkret padł, a tu znowu jakies tłitowanie i "urzędowy łoptymizm" ; trampek na dobe zmienia dwa razy zdanie "natomiast nocne wypowiedzi amerykańskiego prezydenta o tym, że obie strony (USA-Chiny) szukają rozwiązania aktualnego kryzysu podbijają notowania indeksowych kontraktów. Risk on widać też po słabnącym jenie, czy lokalnym cofnięciu na złocie" przeciez wiadomo, że szukają, ale cła wprowadzają
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Wto 10 Kwi 2018, 07:43, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:42 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- REALISTA napisał:
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Musisz z pampersem na dupie latać. i nie zostawać z pozycjami na noc, dziś zaciąg był nie czeciejczydzieści tylko o czwartej wiadomo, ze wtedy jest największy popyt na ameryakńskie akcje Trampek to jednak niepoważny gośc, nawet nie ma stałych współpracowników bo płynność kadr u niego jest ogromna, co chwial ktos przychodzi i odchodzi ; najgorsze jest to, że kolo ma kody do atomówek | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:45 | |
| - REALISTA napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- REALISTA napisał:
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Musisz z pampersem na dupie latać. i nie zostawać z pozycjami na noc, dziś zaciąg był nie czeciejczydzieści tylko o czwartej wiadomo, ze wtedy jest największy popyt na ameryakńskie akcje Trampek to jednak niepoważny gośc, nawet nie ma stałych współpracowników bo płynność kadr u niego jest ogromna, co chwial ktos przychodzi i odchodzi ; najgorsze jest to, że kolo ma kody do atomówek Jaki trend jest na indexach? | |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:47 | |
| - REALISTA napisał:
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Dzień dobry Pie..lca ciąg dalszy Wieczorem padaka, w nocy zaciąg tysiąclecia Wszystko pod tłity trumpka | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:49 | |
| Przytulacie coś? na tym hosso-besso-chujwiczym? | |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:50 | |
| Tak sobie myślę, że po wuj jakieś dane makro czy wyniki spółek? Wystarczy, że trumpek pociągnie hossę tysiąclecia na tłitach | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:54 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- REALISTA napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- REALISTA napisał:
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Musisz z pampersem na dupie latać. i nie zostawać z pozycjami na noc, dziś zaciąg był nie czeciejczydzieści tylko o czwartej wiadomo, ze wtedy jest największy popyt na ameryakńskie akcje Trampek to jednak niepoważny gośc, nawet nie ma stałych współpracowników bo płynność kadr u niego jest ogromna, co chwial ktos przychodzi i odchodzi ; najgorsze jest to, że kolo ma kody do atomówek Jaki trend jest na indexach? to już niech się wypowiedza znafcy AT i fibo | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:55 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 07:56 | |
| - Piotrek691 napisał:
- REALISTA napisał:
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Dzień dobry
Pie..lca ciąg dalszy Wieczorem padaka, w nocy zaciąg tysiąclecia Wszystko pod tłity trumpka tłity-srity, powinno się zlikwidować te debilne tłitery, szajsbóki itp potrzebne to jak dupa do srania od czasu masowej popularyzacji społecznościówek w sieci zrobil się taki pierdolnik dezinformacyjny, że coraz trudniej odróżnić fake od non-fake'a jeśli będzie rosła w społeczeństwach świadomość fakeów to stopniowo będą traciły wiarygodność wszelkie media (i socjalne i tradycyjne) Ja klasycznie mam to wszystko w piździe - nie używam srittera i nie wiem co się dzieje. Może czas zacząć rozglądać się dookoła siebie co się dzieje zamiast czytać na sritterach co tam gdzieś ktoś coś? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:01 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:02 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Piotrek691 napisał:
- REALISTA napisał:
zmienność, korbo/padaki , strach do kibla iść mając otwartą pozycję Dzień dobry
Pie..lca ciąg dalszy Wieczorem padaka, w nocy zaciąg tysiąclecia Wszystko pod tłity trumpka tłity-srity, powinno się zlikwidować te debilne tłitery, szajsbóki itp potrzebne to jak dupa do srania od czasu masowej popularyzacji społecznościówek w sieci zrobil się taki pierdolnik dezinformacyjny, że coraz trudniej odróżnić fake od non-fake'a jeśli będzie rosła w społeczeństwach świadomość fakeów to stopniowo będą traciły wiarygodność wszelkie media (i socjalne i tradycyjne) Ja klasycznie mam to wszystko w piździe - nie używam srittera i nie wiem co się dzieje.
Może czas zacząć rozglądać się dookoła siebie co się dzieje zamiast czytać na sritterach co tam gdzieś ktoś coś? pejszbuk już się kończy ( mam nadzieję ) jestem ciekaw, czy jak ruszy w Europie realny handel, to ktos pod tłity trampka położy REALNĄ kasę na REALNY popyt akcji
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Wto 10 Kwi 2018, 08:03, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:03 | |
| Na Helmutach Luken z Dupen | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:05 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Na Helmutach Luken z Dupen
tak się dziś robi "hossy" akcje tylko przeszkadzają powinni zlikwidowac rynek akcji i zostawic tylko kuńtrakty...ale by były jaja, choc już są | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:06 | |
| Pepperstone zlikwidował nocnego daxa. Jest jak w bosiu od 8 do 22. Boją się nocnych cyrqw Jankes made... nie ma widocznie płynności odpowiedniej nocny fiut. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:07 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:09 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Pepperstone zlikwidował nocnego daxa. Jest jak w bosiu od 8 do 22.
Boją się nocnych cyrqw Jankes made... nie ma widocznie płynności odpowiedniej nocny fiut. całą Europe tak zrobili, najlepsze "szczały znikąd" są na walutach, a ostatnio własnie u Latynosów | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:10 | |
| | |
|
| |
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:14 | |
| Od wczoraj jestem na szkoleniu, i wczoraj (dzisiaj? ) do 3 nad ranem dyskutowaliśmy nad piwem z kumplem, który ma 3 fabryki w chinach. Dlaczego 3? Ponieważ nie ma opcji, żeby przekazać im technologię, gdyż jak on sam mówi jest to imperium zła, zero jakiejkolwiek przyzwoitości, gigantyczna kradzież własności intelektualnej na potęgę. Dlatego każda z fabryk produkuje jakieś elementy, ich suma jest wysyłana do Polski i tutaj są składane i programowane, i dopiero dalej idą w świat, bez możliwości zerżnięcia przez chińczyków. Bo oni jako kraj i ludzie tylko czekają, żeby przejąć technologię, i nstyvhmiast zaczynają produkować klony żeby zniszczyć twoją firmę. Są technicznie lata świetlne przed nami. Np w Nankinie wybudowali trzypoziomowe skrzyżowanie autostrad POD JEZIOREM , co u nas głupi przekop Mierzei Wiślanej robi się inwestycją strategiczną za miliardy, chińczyki takie rzeczy przez dwie noce zrobią w kilka koparek.... Skrzyżowania zwykłych autostrad są i czteropoziomowe, do firmy jedzie wisduktem tak wysokim, że w dole poniżej widać dachy 11 piętrowców... Wszystko jest dotowane, i obliczone na to aby pasożytować na gospodarce świata i szybko ją zniszczyć. USA do chin msją cła 25%, chiny do usa - chyba 5% mają. Tak jest ze wsxystkim, to celowa polityka długoterminowa obliczona na zawojowanie świata. Na raxie USA się obudziło, ciekawe kiedy reszta świata również. To mówił gość, który kręci milionowe interesy z nimi... | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:15 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- REALISTA napisał:
- Piotrek691 napisał:
- Tak sobie myślę, że po wuj jakieś dane
makro czy wyniki spółek?
Wystarczy, że trumpek pociągnie hossę tysiąclecia na tłitach gościu nic konkretnego nie napisal, wiadomo że gadają z żółtymi...ostatnio jak Ludlow tak powiedział, to też była fjutowa korba a dj spadł 500pkt PIERDOLNIK DEZINFORMACYJNY
Rozkminianie tego i tak nie da przewagi na rynq. Niepotrzebne zamulanie łba takimi rzeczami. Może jeszcze niech napisze jakim kolorem papieru się podtarł tu masz wytłumaczenie za pomoca AT https://stooq.pl/chart.html?id=2237&nr=01 https://stooq.pl/mol/?id=2237 już wierzę, że pod te trójkąty srąty są korbozaciągopadaki tylko strategia BiS | |
|
| |
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:18 | |
| A na giełduni chyba już dzisiaj testujemy 2300, powyżej 2333 mamy już pewność że jedxiemy już falę drugą bessy czyli do góry w okolice 2450... | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:24 | |
| - Indiana napisał:
- A na giełduni chyba już dzisiaj testujemy 2300, powyżej 2333 mamy już pewność że jedxiemy już falę drugą bessy czyli do góry w okolice 2450...
jak polożą realną kasę to tak, jak nie to masz wyższe otwarcie i jak wczoraj | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. Wto 10 Kwi 2018, 08:26 | |
| wiem, że gówno co to kogo obchodzi, ale jednak wklejam : http://next.gazeta.pl/next/7,151003,23245383,niemiecki-eksport-spada-najbardziej-od-ponad-dwoch-lat-europejska.html#Z_MTstream "Niemiecki eksport spada najbardziej od ponad dwóch lat. Europejska gospodarka najlepsze ma już za sobą" moje wypowiedzi cytują ? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 10 04 2018 r. | |
| |
|
| |
| UFO 10 04 2018 r. | |
|