Tego rodzaju rzeczy jak wzywanie ludzi żeby "Kupowali polskie", tak jak przedwojenny slogan, który głosił "Nie kupuj u Żyda", to również nie wygląda dobrze - oceniła żona byłego ministra spraw zagranicznych Anne Applebaum.
Zawsze możemy liczyć na życzliwy komentarz pani Ani
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
ale Ty się ostatnio stałeś agresywny żadnej tolerancji- no żadnej
wczoraj rozmawiałem z babką która ponad 20 lat pracuje w pałacu prezydenckim i mówiła że Kwaśniewska to fajna babka , Kaczyńska też była ok , ale jak by Komorowski wygrał II kadencję to by się trzeba było zwolnić , bo ta Aneczka to diabeł w owczej skórze
aż się zdziwiłem
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
wczoraj obejrzałem film "Snajper" w reżyserii Clinta Eastwooda jestem pod wrażeniem spodobała mi się przemowa ojca Chrisa Kyle'a o owcach wilkach i psach pasterskich ale nadal nie popieram polityki USA
mariner
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
mariner
Tym gorzej dla Tuska, mogli tanim kosztem zrobić sobie dobry pijar a nie potrafili wykorzystać taniej sztuczki co Tusk miał w głowie? ch.. du.. i kamieni kupa
Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
NOKAUT. Reakcja Anity Werner bezcenna. Czarnoskóry pięściarz opowiada, że czuje się w Polsce bezpiecznie, broni Marszu Niepodległości i krytykuje słowa Verhofstadta. GENIALNE. W reżyserce załamanie nerwowe, przecież nie tak miało być.
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
Tym gorzej dla Tuska, mogli tanim kosztem zrobić sobie dobry pijar a nie potrafili wykorzystać taniej sztuczki co Tusk miał w głowie? ch.. du.. i kamieni kupa
Dokładnie tak :-) Tusku oczy ze zdziwienia otwiera, jak mógł ściemniać pozytywnie za ułamek tego co przeje...ł, a mimo takiej prostoty i tak był za głupi żeby na to wpaść :-)
Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
NOKAUT. Reakcja Anity Werner bezcenna. Czarnoskóry pięściarz opowiada, że czuje się w Polsce bezpiecznie, broni Marszu Niepodległości i krytykuje słowa Verhofstadta. GENIALNE. W reżyserce załamanie nerwowe, przecież nie tak miało być.
Qrde, załadowałem się na full w PZU i PKOBP w dołku i nie mam kasy na kupno kolejnych okazji inwestycyjnych Z drugiej strony dobrze trafiłem, bo już 5 i 6% na plusie, ale są kolejne fajne spółki do kupna Słyszałem, chyba na UFO pisali i na Bankierze, że Getback zaniżają przed odpałem i zaraz startujemy
Ale żeby kur... aż tak wyje..bać inwestorów, metodą zebrać kasę od indywidualnych graczy i od największych funduszy, następnie za tę kasę sprzedać swoje własne niespłacalne zadłużenie za wysoki % wartości, następnie sprzedać akcje i zostawić firmę na lodzie, to qr.... tragedia jak można być takim ch...jem. Ciekawe czy gościu beknie za to? Chyba pytanie retoryczne, pewnie rok wcześniej zanim Getback powstał najlepsze kancelarie opracowały plan jak to zrobić "legalnie", tfu
Sam nawet nie obserwowałem akcji tego czegoś zgodnie z reko będącego znacznie dłużej na rynku Realisty, żeby żadnych spółek Czarneckiego nie tykać nawet kijem... Wielkie dzięki
Czarnecki sprzedał wszystkie akcje GetBack za 825 mln zł konsorcjum funduszy private equity (z Abris Capital na czele), a oni po roku to dopiero uplasowali na giełdzie, i wyciągnęli z tego od ludzi. natomiast faktycznie ciekawe ile i kiedy kupili tych wierzytelności od getinu.
zibi MOD
Qrde, załadowałem się na full w PZU i PKOBP w dołku i nie mam kasy na kupno kolejnych okazji inwestycyjnych Z drugiej strony dobrze trafiłem, bo już 5 i 6% na plusie, ale są kolejne fajne spółki do kupna Słyszałem, chyba na UFO pisali i na Bankierze, że Getback zaniżają przed odpałem i zaraz startujemy
Ale żeby kur... aż tak wyje..bać inwestorów, metodą zebrać kasę od indywidualnych graczy i od największych funduszy, następnie za tę kasę sprzedać swoje własne niespłacalne zadłużenie za wysoki % wartości, następnie sprzedać akcje i zostawić firmę na lodzie, to qr.... tragedia jak można być takim ch...jem. Ciekawe czy gościu beknie za to? Chyba pytanie retoryczne, pewnie rok wcześniej zanim Getback powstał najlepsze kancelarie opracowały plan jak to zrobić "legalnie", tfu
Sam nawet nie obserwowałem akcji tego czegoś zgodnie z reko będącego znacznie dłużej na rynku Realisty, żeby żadnych spółek Czarneckiego nie tykać nawet kijem... Wielkie dzięki
Czarnecki sprzedał wszystkie akcje GetBack za 825 mln zł konsorcjum funduszy private equity (z Abris Capital na czele), a oni po roku to dopiero uplasowali na giełdzie, i wyciągnęli z tego od ludzi. natomiast faktycznie ciekawe ile i kiedy kupili tych wierzytelności od getinu.
Ci goście z Abris Capital opłacili wszystkich analii w mieście
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD