zupa z leszcza
Liczba postów : 771 Location : HIOB Registration date : 06/10/2015
| Temat: Re: UFO 26 - 27 05 2018 r. Weekend Nie 27 Maj 2018, 21:15 | |
| Buty BHP możecie odbierać jutro od 6stej rano. Rękawice robocze będą we środę. dziękuję za uwagę. | |
|
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25091 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 26 - 27 05 2018 r. Weekend Nie 27 Maj 2018, 21:29 | |
| | |
|
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 26 - 27 05 2018 r. Weekend Nie 27 Maj 2018, 21:54 | |
| - kamikaze napisał:
- http://nczas.com/2018/05/25/chce-jak-najszybciej-deportowac-pol-miliona-imigrantow-i-wyprowadzic-kraj-ze-strefy-euro-szef-wloskiej-ligi-pokazuje-brukseli-gest-kozakiewicza/
"– Jestem przekonany, że przyjęcie euro było błędem. Naprawimy go – powiedział lider partii."
S na edka Italy's efforts to form government fail as president defends euro możliwe że będą nowe wybory - tak to się mogą bawić do czasu gdy się nie skończy kadencja prezydenta edit: Ruch 5 Gwiazd chce impeachmentu. Ciekawe jak to od strony włoskiej konstytucji wygląda? Edek w tej chili 28 pipsów w górę od zamknięcia
Ostatnio zmieniony przez delphia dnia Nie 27 Maj 2018, 23:48, w całości zmieniany 2 razy | |
|
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 26 - 27 05 2018 r. Weekend Nie 27 Maj 2018, 22:49 | |
| Nie wiadomo co się dzieje, bardzo dziwna sprawa. W całej Polsce w tej chwili płona 4 wysypiska odpadów i miejsca składowania opon, jakaś zorganizowana grupa w profesjonalny sposób podpala kolejne lokalizacje. Obecnie pali się w Trzebinii, 5km w linii prostej ode mnie potężne składowisko starych opon zwiezionych z zagranicy i składowanych od lat w atmosferze skandalu u nas, zostało bardzo fachowo podpalone przez nieznane osoby wczoraj o 22 w nocy. Gasi to 190 strażaków, w tym mój pracownik - strażak ochotnik, mam więc dane z pierwszej ręki. Teraz jeszcze powiedział, że dzisiaj podpalono dwa kolejne wysypiska opon gdzieś w Mazowieckim Ciekawe kto podpala - czy firma która zajmuje się przetwarzaniem odpadów i aktualnie ma słaby zbyt albo uruchomiła nowy zakład? Czy jacyś ekoterroryści Kto jest zainteresowany emisją w Polskę tysięcy ton trujących dymów? U mnie od rana siedzimy w domu przy zamkniętych oknach i wyłączonej wentylacji, już się duszno robi, ale na zewnątrz jest paskudny, trujący dym, znajomi wyszli na spacer mimo ostrzeżeń i bardzo się potruli, nie wiem czy do szpitala nie trafią... | |
|
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFO 26 - 27 05 2018 r. Weekend Nie 27 Maj 2018, 23:39 | |
| - Indiana napisał:
- Nie wiadomo co się dzieje, bardzo dziwna sprawa.
W całej Polsce w tej chwili płona 4 wysypiska odpadów i miejsca składowania opon, jakaś zorganizowana grupa w profesjonalny sposób podpala kolejne lokalizacje.
Obecnie pali się w Trzebinii, 5km w linii prostej ode mnie potężne składowisko starych opon zwiezionych z zagranicy i składowanych od lat w atmosferze skandalu u nas, zostało bardzo fachowo podpalone przez nieznane osoby wczoraj o 22 w nocy. Gasi to 190 strażaków, w tym mój pracownik - strażak ochotnik, mam więc dane z pierwszej ręki. Teraz jeszcze powiedział, że dzisiaj podpalono dwa kolejne wysypiska opon gdzieś w Mazowieckim Ciekawe kto podpala - czy firma która zajmuje się przetwarzaniem odpadów i aktualnie ma słaby zbyt albo uruchomiła nowy zakład? Czy jacyś ekoterroryści Kto jest zainteresowany emisją w Polskę tysięcy ton trujących dymów?
U mnie od rana siedzimy w domu przy zamkniętych oknach i wyłączonej wentylacji, już się duszno robi, ale na zewnątrz jest paskudny, trujący dym, znajomi wyszli na spacer mimo ostrzeżeń i bardzo się potruli, nie wiem czy do szpitala nie trafią... Przerąbane tak na południu Polski mieszkać. A tak chwaliłeś ten swój Chrzanów... No, ale te ekoszajbusy już przesadzają. Powinni ich wyłapać i na Żuławy, razem ze słoikami w krawatach... | |
|
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 26 - 27 05 2018 r. Weekend Pon 28 Maj 2018, 01:18 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 26 - 27 05 2018 r. Weekend | |
| |
|