Eichler przekonywał, że stwierdzenie, iż ortodoksyjni Żydzi nie chcąc siadać obok kobiet "upokarzają je"... jest "antysemickie"
cholernie szerokie pojęcie ten antysemityzm, bardzo rozciągliwe
podobno lot był z Warszawy, ale autor artykułu pominął ten "drobiazg": z Żydami obchodzimy się jak ze zgniłym jajem powinni tych Żydów wypier..lić z samolotu na zbity pysk, ale wtedy to wojna z USA niechybnie by wybuchła
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
SS i nogi na stół [najpierw zjeść Lancz żeby brudów z butów nie zeżreć ]
połoę L u nas zamknąłem, niestety z połową zostałem i chyba je wywalę ze stratą zwłaszcza, że mam przewagę SS na zachodzie, nikt u nas nie chce kasy jeszcze na tym poziomie położyć nawet już nasze nie grają okonia
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Przywódca Korei Północnej Kim Dzong Un przeprowadził inspekcje w zakładach tekstylnych na północnym wschodzie kraju i zganił robotników, że narzekają na brak pieniędzy i materiałów – podały w poniedziałek media północnokoreańskie. Zarzucił im, że nie pracują dość ciężko.
każdy chce kasy, a robić nie ma komu , KIM to rozumie
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Przywódca Korei Północnej Kim Dzong Un przeprowadził inspekcje w zakładach tekstylnych na północnym wschodzie kraju i zganił robotników, że narzekają na brak pieniędzy i materiałów – podały w poniedziałek media północnokoreańskie. Zarzucił im, że nie pracują dość ciężko.
każdy chce kasy, a robić nie ma komu , KIM to rozumie
u Kima trzeba produkować nawet bez materiałów inaczej obóz kondycyjny
Reser
DAX wg mnie kreśli trójkąt jako falę czwartą i powinien zjechać do wsparcia czyli gdzieś do strefy 11750-12.000.
Być może dziś rozpadnie się koalicja w Niemczech więc jest to realne
wyjście powyżej 12370 traktowałbym jako koniec korekty i powrót do wzrostów
rozpad koalicji i spekulacje wokol tego to tylko emocjonalny wplyw na notowania. cena i tak pojdzie tam gdzie jest przewaga grubego. ostatecznie technika wygra.
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Na Filipinach od 2016 r. trwa krwawa wojna z handlarzami narkotyków. Według oficjalnych danych, w ciągu dwóch lat, policja zabiła ponad 4 200 handlarzy.
2 lata, to wypada 4200/(365*2) = 5.75 handlarza dziennie
wow! prawie sześciu dilerów dziennie idzie do piachu!
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Na Filipinach od 2016 r. trwa krwawa wojna z handlarzami narkotyków. Według oficjalnych danych, w ciągu dwóch lat, policja zabiła ponad 4 200 handlarzy.
u nas powinno się tak do złodziei wszelkiej maści strzelać
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Dilerzy powinni mieć wcześniejszą emeryturę.
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Dilerzy powinni mieć wcześniejszą emeryturę.
i dodatek za niebezpieczne warunki
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
a mógł przyjść na ufo, uczyć się od miszczów i zarabiać
Dokładnie dlatego nie gram na foreksie, na moje szczęście poznałem historię osób pod które broker robi specjalne ceny pod stoplossy, zmiany spread, zmiany cen itp. Grając leszczowym depo rzędu 500 zł brokerowi nie opłaca się nic szczególnego robić bo za mały zysk/ryzyko, ale gdybym tak wpłacił całą forsę emerytalną to na bank dostałbym że dwóch 'opiekunów', indywidualnie dopuszczających mi wykresy i depo 😀 Na GPW mimo bessy i tak mniej stracę niż grając z Żydem w trzy karty na FX Realista - dzisiaj bez pozycji, bo Żyd (a ściślej Alior) odciął mi notowania, zaktualizowali system, a ten w efekcie się zwalił A szkoda, bo na Open dali świetną promocję L, pewnie bym skorzystał jakby działało.
Reser
a mógł przyjść na ufo, uczyć się od miszczów i zarabiać
Dokładnie dlatego nie gram na foreksie, na moje szczęście poznałem historię osób pod które broker robi specjalne ceny pod stoplossy, zmiany spread, zmiany cen itp. Grając leszczowym depo rzędu 500 zł brokerowi nie opłaca się nic szczególnego robić bo za mały zysk/ryzyko, ale gdybym tak wpłacił całą forsę emerytalną to na bank dostałbym że dwóch 'opiekunów', indywidualnie dopuszczających mi wykresy i depo 😀 Na GPW mimo bessy i tak mniej stracę niż grając z Żydem w trzy karty na FX Realista - dzisiaj bez pozycji, bo Żyd (a ściślej Alior) odciął mi notowania, zaktualizowali system, a ten w efekcie się zwalił A szkoda, bo na Open dali świetną promocję L, pewnie bym skorzystał jakby działało.
gdyby mial racje to by poszedl do sadu, a nie pisal ksiazke z ktorej ewentualne zyski ze sprzedazy pewnie wyda na depo albo koks lub wódę
Reser