|
| UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend | |
|
+8REALISTA betonowe_buty zupa z leszcza delphia Reser Piotrek691 kamikaze dziadek 12 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend Nie 22 Lip 2018, 19:43 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- betonowe_buty napisał:
- Bierze 10k za każdy baner, a ma ich 5. Pisze, że może reklamować zakład pogrzebowy aby tylko placil. W Totolotka szansa wygranej 1 do 49 mln i tak grają miliony w nadziei, że akurat im się uda. Ludzie grają systemami i wypełniają po xx kuponów organizując się w grupy. Tak tez odpowiedział mi na mój post na jednym z portali jak i mówił to na judupie i jak Opcjoner uważa, że ktoś wokół siebie robi akcje marketingowa za free i niedługo napiszą o.nim na Pudeleku, to jest naiwny.
No bo jeśli ktoś jest tak zajebisty to naturalne, że przyciąga reklamodawców. Przecież ciężko żeby taki Michu został twarzą jakiegoś broka Podobnie jak Lewy Huawei a nie jakiś leszcz z II ligii. Zajebistość w czymś przyciąga pieniądze.
Gdybyś ty został super wyjadaczem rynkowym to też byś miał propozycje reklam. zapomniales o "kozakach" z naszego forum, ktorzy zarzadzali cudza kasą i ją przewalili: -mylogi - nawet go wzieli do rozkrecania rynku kapitalowego, taki byl kozak; - kozojeb; -michu; -podobno grizzly abbaci- jesli nie to przewalil kilka mln swoich. no i jeszcze kilku nieznanych nam na tym forum kozakow od zarzadzania cudza kasą, bo np. taki program Fraktal Trader z opisu i fizjonomii przypomina mi naszego nomada, ktoremu to wszystko mialo sie udawac. Tu trzeba byc kozakiem w marketingu i sprzedawaniu marzeń, zeby miec sponsorów na stałe. qrwa, krotka masz pamiec. a mistrzem ściemy był niejaki Bernard Madoff, ktory robil swoich klientow przez 20 lat. | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend Nie 22 Lip 2018, 19:59 | |
| - betonowe_buty napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- betonowe_buty napisał:
- Bierze 10k za każdy baner, a ma ich 5. Pisze, że może reklamować zakład pogrzebowy aby tylko placil. W Totolotka szansa wygranej 1 do 49 mln i tak grają miliony w nadziei, że akurat im się uda. Ludzie grają systemami i wypełniają po xx kuponów organizując się w grupy. Tak tez odpowiedział mi na mój post na jednym z portali jak i mówił to na judupie i jak Opcjoner uważa, że ktoś wokół siebie robi akcje marketingowa za free i niedługo napiszą o.nim na Pudeleku, to jest naiwny.
No bo jeśli ktoś jest tak zajebisty to naturalne, że przyciąga reklamodawców. Przecież ciężko żeby taki Michu został twarzą jakiegoś broka Podobnie jak Lewy Huawei a nie jakiś leszcz z II ligii. Zajebistość w czymś przyciąga pieniądze.
Gdybyś ty został super wyjadaczem rynkowym to też byś miał propozycje reklam. zapomniales o "kozakach" z naszego forum, ktorzy zarzadzali cudza kasą i ją przewalili: -mylogi - nawet go wzieli do rozkrecania rynku kapitalowego, taki byl kozak; - kozojeb; -michu; -podobno grizzly abbaci- jesli nie to przewalil kilka mln swoich. no i jeszcze kilku nieznanych nam na tym forum kozakow od zarzadzania cudza kasą, bo np. taki program Fraktal Trader z opisu i fizjonomii przypomina mi naszego nomada, ktoremu to wszystko mialo sie udawac. Tu trzeba byc kozakiem w marketingu i sprzedawaniu marzeń, zeby miec sponsorów na stałe. qrwa, krotka masz pamiec. a mistrzem ściemy był niejaki Bernard Madoff, ktory robil swoich klientow przez 20 lat. ale Madoff znał rynki , co by nie mówić...wspóltwórca NASDAQ | |
| | | Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend Nie 22 Lip 2018, 20:49 | |
- OpCjOnEr napisał:
- betonowe_buty napisał:
Gdybyś ty został super wyjadaczem rynkowym to też byś miał propozycje reklam. zapomniales o "kozakach" z naszego forum, ktorzy zarzadzali cudza kasą i ją przewalili: -mylogi - nawet go wzieli do rozkrecania rynku kapitalowego, taki byl kozak; - kozojeb; -michu; -podobno grizzly abbaci- jesli nie to przewalil kilka mln swoich. no i jeszcze kilku nieznanych nam na tym forum kozakow od zarzadzania cudza kasą, bo np. taki program Fraktal Trader z opisu i fizjonomii przypomina mi naszego nomada, ktoremu to wszystko mialo sie udawac. Tu trzeba byc kozakiem w marketingu i sprzedawaniu marzeń, zeby miec sponsorów na stałe. qrwa, krotka masz pamiec. a mistrzem ściemy był niejaki Bernard Madoff, ktory robil swoich klientow przez 20 lat. No ale czy Zaorski zarządza cudzą kasą? Bo chyba raczej tylko swoją z tego co mi wiadomo. | |
| | | zupa z leszcza
Liczba postów : 771 Location : HIOB Registration date : 06/10/2015
| Temat: Re: UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend Nie 22 Lip 2018, 23:08 | |
- OpCjOnEr napisał:
- betonowe_buty napisał:
Gdybyś ty został super wyjadaczem rynkowym to też byś miał propozycje reklam. zapomniales o "kozakach" z naszego forum, ktorzy zarzadzali cudza kasą i ją przewalili: -mylogi - nawet go wzieli do rozkrecania rynku kapitalowego, taki byl kozak; - kozojeb; -michu; -podobno grizzly abbaci- jesli nie to przewalil kilka mln swoich. no i jeszcze kilku nieznanych nam na tym forum kozakow od zarzadzania cudza kasą, bo np. taki program Fraktal Trader z opisu i fizjonomii przypomina mi naszego nomada, ktoremu to wszystko mialo sie udawac. Tu trzeba byc kozakiem w marketingu i sprzedawaniu marzeń, zeby miec sponsorów na stałe. qrwa, krotka masz pamiec. a mistrzem ściemy był niejaki Bernard Madoff, ktory robil swoich klientow przez 20 lat. nie ma ufo-kolegów zmyła ich fala chciwości i głupoty. | |
| | | dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend Pon 23 Lip 2018, 01:11 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend | |
| |
| | | | UFO 21 - 22 07 2018 r. Weekend | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |