| UFO 29 08 2018 r. | |
|
+10mariner REALISTA betonowe_buty Prezes Reser barany MoralnyNiepokój thorgall zibi dziadek 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 21:27 | |
| mam takie dwa pytania do forumowiczów
1. czy jak chamowi naplujemy w twarz to coś się zmieni i zacznie nas szanować ? 2. czy jak chamowi podamy pomocną dłoń to czy nadal zostanie wobec nas chamem ?????? | |
|
| |
mariner
| |
| |
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 21:31 | |
| | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 21:31 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 21:35 | |
| - delphia napisał:
- argentyńskie PESO leci na ryj:
https://stooq.pl/q/?s=arsusd&c=1m&t=c&a=ln&b=1
a tu lepsza perspektywa: https://stooq.pl/q/?s=arsusd&c=20y&t=c&a=ln&b=1 biedne kraje bankrutują , a nie drukują , za to te bogate co drukują mają się świetnie _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 21:37 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 21:45 | |
| nie wiem jak dla Was ale dla mnie nagroda Nobla przyznawana przez lewaków straciła na znaczeniu tyle | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:15 | |
| jeśli chodzi o p. Śpiewaka to ja już temu panu" podziękuję" za start mam nadzieję że inni warszawiacy też mu "podziękują " | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:20 | |
| - mariner napisał:
- jeśli chodzi o p. Śpiewaka to ja już temu panu" podziękuję" za start
mam nadzieję że inni warszawiacy też mu "podziękują " nic nie mówiłeś kiedy zostałeś warszawiakiem? niedawno jeszcze remont robiłeś w Gdańsku pewnie wypicowałeś tylko na sprzedaż jak Jaki wygra to robotę pewnie dostaniesz w ratuszu a później to już w ministry | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:23 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:26 | |
| - mariner napisał:
mam nadzieję że inni warszawiacy też mu "podziękują " Z ciekawości co Tobie Śpiewak przeszkadza? Z tego co czytałem to głównie dzięki niemu została ujawniona mafia reprywatyzacyjna. Że teraz stał się niewygodny dla PiS bo ujawnia związki Kamińskiego i Wąsika z tymi bandziorami? No fakt, te zdjęcia Wąsika jak leci w ślinę z tym macherem od reprywatyzacji mogą być niewygodne dla PiS. Tak dla pamięci kamienica w której mieszkała ta nieszczęsna kobieta Jolanta Brzeska została sprywatyzowana za Lecha, a gościu, który to pilotował jest teraz szychą w Orlenie. BGN czyli "gniazdo piratów" gdzie Ci wszyscy bandyci tak ładnie się urządzili to również "wynalazek" Lecha. | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:29 | |
| - Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
mam nadzieję że inni warszawiacy też mu "podziękują " Z ciekawości co Tobie Śpiewak przeszkadza? Z tego co czytałem to głównie dzięki niemu została ujawniona mafia reprywatyzacyjna. Że teraz stał się niewygodny dla PiS bo ujawnia związki Kamińskiego i Wąsika z tymi bandziorami? No fakt, te zdjęcia Wąsika jak leci w ślinę z tym macherem od reprywatyzacji mogą być niewygodne dla PiS. Tak dla pamięci kamienica w której mieszkała ta nieszczęsna kobieta Jolanta Brzeska została sprywatyzowana za Lecha, a gościu, który to pilotował jest teraz szychą w Orlenie. BGN czyli "gniazdo piratów" gdzie Ci wszyscy bandyci tak ładnie się urządzili to również "wynalazek" Lecha. dzisiaj powiedział że będzie popierał środowiska LGBT dla mnie jest to nieakceptowalne koniec kropka koniec dyskusji | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:35 | |
| - mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
mam nadzieję że inni warszawiacy też mu "podziękują " Z ciekawości co Tobie Śpiewak przeszkadza? Z tego co czytałem to głównie dzięki niemu została ujawniona mafia reprywatyzacyjna. Że teraz stał się niewygodny dla PiS bo ujawnia związki Kamińskiego i Wąsika z tymi bandziorami? No fakt, te zdjęcia Wąsika jak leci w ślinę z tym macherem od reprywatyzacji mogą być niewygodne dla PiS. Tak dla pamięci kamienica w której mieszkała ta nieszczęsna kobieta Jolanta Brzeska została sprywatyzowana za Lecha, a gościu, który to pilotował jest teraz szychą w Orlenie. BGN czyli "gniazdo piratów" gdzie Ci wszyscy bandyci tak ładnie się urządzili to również "wynalazek" Lecha. dzisiaj powiedział że będzie popierał środowiska LGBT
dla mnie jest to nieakceptowalne
koniec kropka koniec dyskusji liczy na wsparcie " tęczowych" oszołomów z placu Zbawiciela _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:42 | |
| - zibi napisał:
- mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
mam nadzieję że inni warszawiacy też mu "podziękują " Z ciekawości co Tobie Śpiewak przeszkadza? Z tego co czytałem to głównie dzięki niemu została ujawniona mafia reprywatyzacyjna. Że teraz stał się niewygodny dla PiS bo ujawnia związki Kamińskiego i Wąsika z tymi bandziorami? No fakt, te zdjęcia Wąsika jak leci w ślinę z tym macherem od reprywatyzacji mogą być niewygodne dla PiS. Tak dla pamięci kamienica w której mieszkała ta nieszczęsna kobieta Jolanta Brzeska została sprywatyzowana za Lecha, a gościu, który to pilotował jest teraz szychą w Orlenie. BGN czyli "gniazdo piratów" gdzie Ci wszyscy bandyci tak ładnie się urządzili to również "wynalazek" Lecha. dzisiaj powiedział że będzie popierał środowiska LGBT
koniec kropka koniec dyskusji liczy na wsparcie " tęczowych" oszołomów z placu Zbawiciela no oprócz mnie to w Gdańsku same pojeby mam nadzieję że Zamość jest normalny hej ps no ale ja z Podlasia | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 22:52 | |
| - zibi napisał:
- mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
koniec kropka koniec dyskusji liczy na wsparcie " tęczowych" oszołomów z placu Zbawiciela Sorry, nawet o tym nie wiedziałem. Bardzo słaby ruch. Homoseksualistów jest maximum ok. 5% jak w każdym społeczeństwie. Rzucam 5%, ale moim zdaniem w rzeczywistości pewnie dużo mniej. Fakt, są głośni i roszczeniowi, ale w wyborach to tylko te marne parę % głosów. Jednocześnie zraża sobie dużo więcej ludzi, którzy gdyby nie to być może nawet by na niego zagłosowali. Słaby ruch | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 23:02 | |
| - Piotrek691 napisał:
- zibi napisał:
- mariner napisał:
- Piotrek691 napisał:
- mariner napisał:
koniec kropka koniec dyskusji liczy na wsparcie " tęczowych" oszołomów z placu Zbawiciela Sorry, nawet o tym nie wiedziałem. Bardzo słaby ruch. Homoseksualistów jest maximum ok. 5% jak w każdym społeczeństwie. Rzucam 5%, ale moim zdaniem w rzeczywistości pewnie dużo mniej. Fakt, są głośni i roszczeniowi, ale w wyborach to tylko te marne parę % głosów. Jednocześnie zraża sobie dużo więcej ludzi, którzy gdyby nie to być może nawet by na niego zagłosowali. Słaby ruch
tolerancja to nie znaczy że kogoś kocham to znaczy że kogoś nie lubię ale nie biję nie opluwam nie zabijam ot czegoś nie lubię ale potrafię z tym żyć LGBT dąży do zmiany definicji "tolerancja" | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 23:20 | |
| jeśli państwo czyli społeczność nakazuje szczepienie przeciw "odrze" to ma to być wykonane a wszelkie pierdolenie o wolności jednostki można se w doopę wsadzić | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Sro 29 Sie 2018, 23:22 | |
| - mariner napisał:
tolerancja to nie znaczy że kogoś kocham to znaczy że kogoś nie lubię ale nie biję nie opluwam nie zabijam ot czegoś nie lubię ale potrafię z tym żyć
LGBT dąży do zmiany definicji "tolerancja" Temat rzeka i bardzo ciekawy. LGBT rosną w siłę i są coraz bardziej agresywne. Ostatnio Betonowy dał link do bardzo ciekawego eksperymentu nazwanego "Mouse Utopia". https://pl.wikipedia.org/wiki/Eksperyment_Calhouna " Okres stagnacji – trwał od dnia 315 do dnia 559. Na początku tej fazy żyło 620 osobników. Populacja dubluje swoją liczebność co 145 dni. U samców następuje stopniowy zanik umiejętności obrony własnego terytorium, natomiast u samic powszechniejsze stają się zachowania agresywne i następuje zanik instynktu macierzyńskiego – potomstwo jest odrzucane przez matki. Rozwijają się zachowania homoseksualne – dominujące samce wykorzystują te słabsze. W fazie tej populacja myszy osiągnęła szczytową liczebność wynoszącą 2200 osobników. Stale zamieszkanych była tylko jedna piąta boksów przeznaczonych dla myszy. Okres wymierania – trwał od dnia 560, w którym wskaźnik przyrostu naturalnego stał się ujemny, do dnia 1588, w którym zdechła ostatnia mysz, kończąc tym samym eksperyment. Samice coraz rzadziej zachodziły w ciążę, a w końcowej fazie eksperymentu populacja całkowicie utraciła zdolność reprodukcji. Dnia 600 nastąpiło ostatnie żywe urodzenie. W dniu 920 doszło do ostatniej kopulacji. Była to najdłuższa faza eksperymentu. Wśród myszy nastąpił całkowity zanik zachowań społecznych takich jak obrona własnego terytorium i potomstwa. Ich czynności sprowadzały się do zaspokajania potrzeb naturalnych i dbania o swój wygląd." Normalnie to się dzieje na naszych oczach w Europie Zachodniej. | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. Czw 30 Sie 2018, 00:09 | |
| _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 29 08 2018 r. | |
| |
|
| |
| UFO 29 08 2018 r. | |
|