PKW w drodze losowania ustaliła, że komitety wyborcze o zasięgu ogólnopolskim otrzymają numery:
lista nr 1 - KWW Bezpartyjni Samorządowcy lista nr 2 - KW Polskie Stronnictwo Ludowe lista nr 3 - KW Partia Zieloni lista nr 4 - KKW Platforma Nowoczesna Koalicja Obywatelska lista nr 5 - KKW SLD Lewica Razem lista nr 6 - KW Partii Razem lista nr 7 - KW Ruch Narodowy RP lista nr 8 - KWW Kukiz'15 lista nr 9 - KWW Wolność w Samorządzie lista nr 10 - KW Prawo i Sprawiedliwość
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
PKW w drodze losowania ustaliła, że komitety wyborcze o zasięgu ogólnopolskim otrzymają numery:
lista nr 1 - KWW Bezpartyjni Samorządowcy lista nr 2 - KW Polskie Stronnictwo Ludowe lista nr 3 - KW Partia Zieloni lista nr 4 - KKW Platforma Nowoczesna Koalicja Obywatelska lista nr 5 - KKW SLD Lewica Razem lista nr 6 - KW Partii Razem lista nr 7 - KW Ruch Narodowy RP lista nr 8 - KWW Kukiz'15 lista nr 9 - KWW Wolność w Samorządzie lista nr 10 - KW Prawo i Sprawiedliwość
u mnie w Gdańsku nr 10
na wszystkie 3 listy
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
jak z tym ratingiem bedzie ?? powinno byc huiowo bo przeciez nie ma demokracji ?
bo po uszy zajebany jestem w L na usd/pln
jak zwykle przegiąłem z ilością i albo pipka albo rybka
ostatnio cpi w USA spadło, a Trump nazywa rosnące stopy idiotyzmem największe szanse na umocnienie dolara to dalsza zwała na giełdach, a moim zdaniem będzie teraz co najmniej chwilowy odpoczynek jednym słowem masz ryzykowny trade, a jeżeli do tego duża pozycja to jest to jak odbezpieczony granat zaplątany w kalesonach
ale ja na złotym się mało znam, także jeżeli z kresek wychodzą ci wzrosty, to będzie rosło wiadomo że kreski rządzą, a pejs tylko się im bezradnie przygląda
zgaduję że zapłaciłeś za zły rating okrągłą sumkę i tak naprawdę grasz na pewniaka, jak Soros
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
pamietam jak z 10 lat temu wystepowal w CNBC i napisalem maila do nich, zeby nie puszczali oszołoma a teraz zostal doradca Trump'a to jeszcze byly czasy jak sie przejmowalem news'ami
Ostatnio zmieniony przez betonowe_buty dnia Pią 12 Paź 2018, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Osły
jak z tym ratingiem bedzie ?? powinno byc huiowo bo przeciez nie ma demokracji ?
bo po uszy zajebany jestem w L na usd/pln
jak zwykle przegiąłem z ilością i albo pipka albo rybka
ostatnio cpi w USA spadło, a Trump nazywa rosnące stopy idiotyzmem największe szanse na umocnienie dolara to dalsza zwała na giełdach, a moim zdaniem będzie teraz co najmniej chwilowy odpoczynek jednym słowem masz ryzykowny trade, a jeżeli do tego duża pozycja to jest to jak odbezpieczony granat zaplątany w kalesonach
ale ja na złotym się mało znam, także jeżeli z kresek wychodzą ci wzrosty, to będzie rosło wiadomo że kreski rządzą, a pejs tylko się im bezradnie przygląda
zgaduję że zapłaciłeś za zły rating okrągłą sumkę i tak naprawdę grasz na pewniaka, jak Soros
noo , szczegolnie z kresek - At wyszly mi wzrosty
a poza tym od rana moj system wołał LLLLLLLLLLLLLL
musialem brać
Osły
[quote="Piotrek691"][quote="Indiana"]Mnie też wystraszyli, pozamykałem wszystkie L na wszystkim wbrew systemowi, zresztą i tak miałem zamknąć na fix [b]jakby Janki coś w nocy odwaliły[/b].[/quote]
Kurcze! Sir Nick ma rację Ktoś normalnie włam zrobił na konto kolegi Indianina. Indiana przecież by wiedział, że dzisiaj piątek i w nocy handlu ni ma, aż do poniedziałku [/quote]
No i odwalają
Ostatnio zmieniony przez Indiana dnia Pią 12 Paź 2018, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Mnie też wystraszyli, pozamykałem wszystkie L na wszystkim wbrew systemowi, zresztą i tak miałem zamknąć na fix jakby Janki coś w nocy odwaliły.
Kurcze! Sir Nick ma rację Ktoś normalnie włam zrobił na konto kolegi Indianina. Indiana przecież by wiedział, że dzisiaj piątek i w nocy handlu ni ma, aż do poniedziałku
No i odwalają
znowu ktoś się włamał!
Dziadek! Zablokuj to konto!!!
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
pamietam jak z 10 lat temu wystepowal w CNBC i napisalem maila do nich, zeby nie puszczali oszołoma a teraz zostal doradca Trump'a
to po twoim telefonie został?
gadaj lepiej ile żeś przyciął na VIX-ie
pisalem ze prognozowanie ruchu VIX'a to prognozowanie co sie stanie na sp500 pomaga w graniu na indeksach i co się stało - wzrost wolumenu na VIX'ie - wzrost zainteresowania dupochronem VIX grzeje dalej -> +9% na VIXY.US (+vol)
Ostatnio zmieniony przez betonowe_buty dnia Pią 12 Paź 2018, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Osioł ci bezpartyjni to przeważnie komuniści zresztą startują sami komuniści
kapitaliści zarabiają kasę na rynkach i siedzą na forumach
komunisci ? ludzie 30letni ?? wlasnie trzeba na młodzież glosowac
a na forum to sami komunisci i ORMOwcy siedzą i tłuste resortowe emerytury przepierdalają na koniach
nauczycielem roku został filozof z Sopotu co to ma partnera i on uczy przyszłe pokolenie jak będzie uczył tak wychowa- kolejnych lewaków, a nawet pizdy ludzkie jestem ciekaw czy on tak sam z siebie czy mu kazano -czy go inny "profesor" nakręcił ???
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Walc skomponowany w latach 1906 - 1907 przez rosyjskiego kompozytora Ilię Szatrowa do tekstu S. Pietrowa .WALCA TEGO SIĘ NIE TAŃCZY NIGDY , jest epitafium dziesiątkom tysięcy poległym w bitwie pod Mukdenem , w której brali udział Polacy wcieleni do wojsk rosyjskich i również spoczywają na wzgórzach tej krainy .Utwór ten w Rosji carskiej był uważany jako nieoficjalny hymn .
Utwor nawiązuje do wielkiej bitwy w czasie wojny rosyjsko-japońskiej, odbywającej się na przełomie lutego i marca 1905 roku obydwie strony poniosły ogromne straty (Rosjanie: 89000 spośród 330000 żołnierzy, Japończycy 71000 spośród 270000 żołnierzy). Bitwa rozegrała się w pobliżu miasta Mukden w Mandżurii (na wzgórzach Mandżurii). Mimo ogromnego poświęcenia rosyjskich żołnierzy bitwa zakończyła się klęską Rosjan na skutek nieudolnego kierowania nią przez dowódcę wojsk rosyjskich, gen. A.N. Kuropatkina.
Osły
Osioł ci bezpartyjni to przeważnie komuniści zresztą startują sami komuniści
kapitaliści zarabiają kasę na rynkach i siedzą na forumach
komunisci ? ludzie 30letni ?? wlasnie trzeba na młodzież glosowac
a na forum to sami komunisci i ORMOwcy siedzą i tłuste resortowe emerytury przepierdalają na koniach
nauczycielem roku został filozof z Sopotu co to ma partnera
i on uczy przyszłe pokolenie jak będzie uczył tak wychowa- kolejnych lewaków, a nawet pizdy ludzkie jestem ciekaw czy on tak sam z siebie czy mu kazano -czy go inny "profesor" nakręcił ???
NO wlasnie , jednym okiem ogladalem i cos odpierdalał na scenie zawolał wszystkich co z nim przyjechali i cos pitolił "moj partner " ale myslałem ze sie przesłyszałem
Osły
Walc skomponowany w latach 1906 - 1907 przez rosyjskiego kompozytora Ilię Szatrowa do tekstu S. Pietrowa .WALCA TEGO SIĘ NIE TAŃCZY NIGDY , jest epitafium dziesiątkom tysięcy poległym w bitwie pod Mukdenem , w której brali udział Polacy wcieleni do wojsk rosyjskich i również spoczywają na wzgórzach tej krainy .Utwór ten w Rosji carskiej był uważany jako nieoficjalny hymn .
Utwor nawiązuje do wielkiej bitwy w czasie wojny rosyjsko-japońskiej, odbywającej się na przełomie lutego i marca 1905 roku obydwie strony poniosły ogromne straty (Rosjanie: 89000 spośród 330000 żołnierzy, Japończycy 71000 spośród 270000 żołnierzy). Bitwa rozegrała się w pobliżu miasta Mukden w Mandżurii (na wzgórzach Mandżurii). Mimo ogromnego poświęcenia rosyjskich żołnierzy bitwa zakończyła się klęską Rosjan na skutek nieudolnego kierowania nią przez dowódcę wojsk rosyjskich, gen. A.N. Kuropatkina.
tak się zastanawiam czy jesteś tak wysoko wykształcony czy jaja se robisz ???
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
tak się zastanawiam czy jesteś tak wysoko wykształcony czy jaja se robisz ???
dlugie lata nauki i wiele lat praktyki -we wszystkim
akurat tutaj to sa moje zainteresowania dawni ludzie pamietaja swoich dziadkow co byli na "japońskiej wojnie " i np sąsiad zony tez byl na tej wojnie teść mówił ze dziadek opowiadal jak 2 tygodnie na urlop jechał ..
a poza tym piękny walc bo chyba zauwazyles ze puszczam tutaj tylko dobrą muzykę