pierdolnąłem se jedno ze zdjęć na tapetę inne zostawiłem na zapas
Byłem kiedyś w Bardzie śląskim kotlina kłodzka, załapałem się na bardzo podobne obrazki we pażdzierniku kilka lat temu.
Co do trójkąta na SPXie hmmm no taki scenariusz chciałbym widzieć że ten trójkąt to dla leszcza zaczytanego w stare książki i nie uczącego się. ;P Ale PACZYMY. Najwyżej będzie piekła....
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Byłem kiedyś w Bardzie śląskim kotlina kłodzka, załapałem się na bardzo podobne obrazki we pażdzierniku kilka lat temu.
Co do trójkąta na SPXie hmmm no taki scenariusz chciałbym widzieć że ten trójkąt to dla leszcza zaczytanego w stare książki i nie uczącego się. ;P Ale PACZYMY. Najwyżej będzie piekła....
....moje strony ..... bo kto nie stroni od Stronia .....ten w domu nocuje
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
na razie na niektóre zdjęcia nie mogę się napatrzeć pewnie się opatrzę ale teraz jest git
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
na razie na niektóre zdjęcia nie mogę się napatrzeć pewnie się opatrzę ale teraz jest git
ja tylko rzucilem okiem i zaraz szybko wyłączyłem bo..
nie płace abonamentu
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
a bo Wy to sue huia znacie na gieldzie dlatego troche merytoryki z najwyzszej półki *
*wszelkie prawa ałtorskie opłacone gotowizną
MICHU* napisał:
Komentarz rynkowy dax.
.
krotki opis wykresu dla początkujących
Ustawienie typu ADHD / szybki Cyklotron na spidzie /
Selektywno-Sekwencyjna Cyfrowa Elektronika sterowana w pełni Alfanumerycznie .
To co robi Cyklotron, Konwerter przetworzy, Procesor wykona i poinformuje o tym Cyklotron. Który na Nowo wysteruje Konwerter i Procesor. (zasada dzialania jak w Perpetuum mobile )
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Pon 15 Paź 2018, 20:43, w całości zmieniany 2 razy
mariner
a bo Wy to sue huia znacie na gieldzie dlatego troche merytoryki z najwyzszej półki *
*wszelkie prawa ałtorskie opłacone gotowizną
MICHU* napisał:
Komentarz rynkowy dax.
Ustawienie typu ADHD / szybki Cyklotron na spidzie /
Selektywno-Sekwencyjna Cyfrowa Elektronika sterowana w pełni Alfanumerycznie już popyla.
Ja doskonale rozumiem jego przekaz, po prostu wiem które kreski są dla zmyły(dla tych co nie opłacą abonamentu)!!!!
Juś nie wspominając że daje tak mały wycinek analizy że wygląda to masakrycznie oczojebnie. Może się pałować z takim wycinkiem.
to nie tak w tej najnowszej wersji -Antek 13 wszystkie kreski sa dokladnie wyliczone i rozrysowane a służą do szybkiej zmiany pozycji tradera w zależności jaki wariant jest obecnie grany -tzn." co aktualnie robi Cyklotron," a jesli zmieni sie sytuacja na rynku "Konwerter wszystkie zmiany szybko przetwarza " a "Procesor w milisekundzie wykonuje potrzebne wyliczenia i informuje o tym Cyklotron." "Który na Nowo wysteruje Konwerter i Procesor " po czym Cyklotron zajmuje nowe pozycje stosownie do aktualnej sytuacji na rynku - nie musze chyba dodawac ze nowa pozycja jest zawsze zarabiająca
to tyle opisu w wielkim skrócie
Osły
Niespodziewana podwyżka ratingu dla Polski, złoty bez większej reakcji
i juz , dzisiaj , fachofcy wszystko wiedzą i racjonalnie tłumacza
zarabianie jest proste
dalej wysiadujesz longa usd/pln?
przeciez dopiero zaczalem wysiadywać a ja tak szybko nie odpuszczam rzytowi i nawet jak jeszcze spadnie to przeczekam bo i tak później zawroci bo to zawsze zawraca
Osły
czyżby wpadł w wir hazardu i wiarę w Pana zatracił ?
a przeciez dobra doczesne to marność i pogoń za wiatrem
http://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=570
Pozamykał WSZYSTKO.... Ma tylko małą pozycję na MWIG40, GTN, PKN, Opcjach Call emerytalnych, Opcjach PUT "sekundowych", krótkie L na CDR i długie S na "Gdzie On JES".
Taki żart... bo mnie QREW zalewa.
mariner