Córeńko, Za górami, za lasami, Za czterema Burger Kingami, Był sobie raz, zielony las, W lesie tym miś, co w ekosystem wdepnął po pas. Miś hop hop wołał, czekał co Echo przyniesie, Lecz Echo to łgarz zawołany, jakich mało w tymże lesie.
Hop hop, ratunku, Z misia robią misia o bardzo małym rozumku. Hop hop, ratunku, ach ratunku.
Jak echo to Echo wciąż wpychało pic, Od powtarzania słów, sensu nie przybywało nic, Echo wnyki stawiało, wodząc owieczki, I wciąż podjadając z misiej miseczki. I wszyscy myśleli, że to Echo grało, A Echo w ciula grało, igrało i łgało.
Hop hop, ratunku, Z misia robią misia o bardzo małym rozumku. Hop hop, ratunku, ach ratunku.
Miś wtrącony między wrony, U tronu Babilonu. Echo wyje UUU!, A miś na to buuu!, Echo wyje uuu i straszy:
Wilkami, wojnami, kryzysami, Kredytami, szaleńcami za sterami, Ruskami, żydami, Gejami, brudasami, Rękawami z asami, Forami ze specami, Nocami z babami z wąsami.
Może nazajutrz, może już dziś, Wybije godzina i stanie Super Miś, Miś, a z nim istna misia buta, Miś który nie jest misiem typu D.U.P.A.
Tym misiem raczej nie będę ja...
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Węgry kierują przed Trybunał Sprawiedliwości UE rezolucję Parlamentu Europejskiego uruchomiającą przeciwko temu państwu procedurę w oparciu i art.7(1) TUE.
Jeżeli TS jest niezależny od pokrak w rodzaju Timmermansa i spółki, to Węgry mają wygraną w kieszeni, imo. Nie wzięcie pod uwagę głosów wstrzymujących się jest kpiną z prawa i zasad demokracji. Bo to by znaczyło, że jeżeli tysiąc osób głosuje w ważnej sprawie, np. ukarania jakiegoś kraju, z tego jedna osoba jest za ukaraniem, a cała reszta się wstrzymuje od głosu, to taka uchwała przechodzi "kwalifikowaną większością".
Unijne lewaki mają prawo w dupie jeżeli akurat im tak wygodnie, ale taka kpina z prawa nie przejdzie. Mam nadzieję.
Po pomyślnym rozstrzygnięciu odpowiedzialni za bezczelną próbę łamania prawa powinni zostać surowo ukarani, ale oczywiście nic im się nie stanie. Dostaną premie za aktywność i rewolucyjną czujność Kołchoz swoich nie skrzywdzi.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Misiu bądź pokorny, pokłon złóż i służ, Bo jeśliby nie - cyk za futro, prujem plusz. Kudłaci, łaciaci, Pręgowani i skrzydlaci, Dobry zwierz, grzeczny zwierz, kiedy płaci.
Hop, hop, tutaj obywatel miś, Ej zwierzaki, jak tu żyć? Mam do tego przyłożyć mą misią wić? Więc aby żyć, trza by dać rzyć?
Kurde Misie, a może mi to śni się? x3
Hop hop, tutaj obywatel miś, Ej zwierzaki, jak tu żyć? Mam do tego przyłożyć mą misią wić? Więc aby żyć, trza by dać rzyć?
Kurde Misie, a może mi to śni się? x3
Bang...
Kurde Misie, a może mi to śni się?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
67 osób zostało w poniedziałek dyscyplinarnie zwolnionych z powodu nieprzystąpienia do pracy przez uczestnictwo w nielegalnym strajku w PLL LOT- poinformował Rafał Milczarski, prezes spółki.
Ostatnio zmieniony przez kamikaze dnia Pon 22 Paź 2018, 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Koalicja Obywatelska jako produkt w tej formule nie zadziałała. Efektu nie widać - powiedział w Radiu Zet Ryszard Petru. Były szef Nowoczesnej zapowiada założenie nowej partii i "pozytywne zaskoczenie" po II turze wyborów samorządowych.
Jestem za. Ostatnio ta polityka stała się zbyt poważna. W z Rysiem znowu powróci humor i zabawa
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Belgia wybrała myśliwce najnowszej generacji F-35 amerykańskiej firmy Lockheed Martin, a nie samoloty Eurofighter Typhoon do zastąpienia swych starzejących się F-16
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007