na tvp info "informacje " - nic nie wiedza o strajku w LOT -caly czas tylko pokazuja tabelki jak to PIS mocna wygral wybory -raz dzisiaj slyszalem o PSL - redachtor sie martwil "dlaczego psl doznal takiej wiekiej porazki w wyborach " - ciagle tylko pokazuja sukcesy w sejmikach a o duzych miastach nie slyszeli -jak tam po pi..dostali - i grono "ekspierdow " caly czas to samo , zamkniety krag klakierow
ogolnie to slucham to i na mi sie zbiera
akurat tutaj gdzie mam kompa mam tylko rzadowa-pisowska tv i caly czas to gówno wlaczone
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
murzyn odbil sie aptekowo od fibo 76,4 na 2627 dax od dolka 150 pk w 30 min widac walke moze to byc koniec spadkow
w przyszłym tygodniu będzie biała świeczka wg mnie ; a jestem misiem , u nas zresztą też, było dobicie słabego byka pamiętam, że te "Twoje " fibo działało
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Pią 26 Paź 2018, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Ale pamiętam że ktoś wklejał tutaj z miesiąc temu analizę fal Eliotta w Stanach, chyba SP,500, z którego logicznie wynikało że Janki zaczynają falę czwartą korekcyjną (czyli w dół), o zasięgu na oko takim jak właśnie padł Tak więc wcale a wcale nie jest wykluczone, że obecne spadki to tylko korekta i okazja życia na tanie akcje, bo za winklem czai się już wystrzałowa fala piąta o absurdalnym zasięgu do góry. To by mi bardzo pasowało, bo narobili takich okazji inwestycyjnych że znowu ledwo depo się dopina od nadmiaru akcji typu Getin, Tauron, Azoty itp., a dobrze byłoby to barachło opchnąć przed krachem właściwym.
Zresztą jak zwykle zobaczymy, nie ma co się napalać na 1000 pkt jak dość trudno jest 100 zarobić
Retsjam
Liczba postów : 264 Registration date : 28/08/2007
Trójkąt rozszerzający... panika na SPX narasta, jak pierdolnie to 2500 nie wytrzyma. Podnoszenie z takich dołków to ze 2 tyg. bedzie się przy dnie trzymać bo nikt gówna nie tyknie..
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Wyleciałem dzisiaj z S u nas przed południem na TP ustawionym 2 tygodnie temu. https://ufoforum.forumotion.com/t5108p50-ufo-12-10-2018-r#1133985 Jeśli dobrze pamiętam, to z 1,8 zł zrobiłem 2,50 zł. Kułwa, ale się cieszę Na SP500 mam jakieś CFD i ustawiony TP na dolnej poziomej linii. Jeśli dojdzie, to dużą składkę zamienię na ładny kawałek odrobionego (niestety) kapitału.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Ale latają w te i nazad, nie mogą się zdecydować. Kurna, chyba trzeba porządnie rozliczyć falki w Stanach, bo nasi i tak według tego jeżdżą Rozpizdziel totalny, świeca wysokiej fali po prostu. Czyli jak tak nijak zakończą to w poniedziałek dopiero się rozstrzygnie, a to oznacza że wywali mnie z L w prawdopodobnym średnioterminowym dołku