S na Murzynów pod " wyścigi kto kupi drożej " teraz jeszcze tylko przetrzymac zaciag o czeciejczydzieści i juz potem z górki
tez misie wydaje ze to strzal w potylice misia a nie wzrosty
ale nerwów naszarpie rzycisko
też mam sPOre eSSSS ..... za kilka godzin może się zrobić gorąco ..... w XXXLu
jest S i S , zależy z jakich poziomów, ja wziąłem na zaciągu, czyli względnie wysoko, ale wiadomo, może być różnie np. przebicie 200-tki od dołu i zaraz w Bloombergu będzie "buy, buy buy" i że potężny sygnał kupna, laski w studio zaczną się rozbierać i takie tam Rick Santeli powie, że te spadki to była okazja inwestycyjna życia
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Rekordowa liczba wyborców, bo ok. 35,5 mln uprawnionych do głosowania, już oddała swój głos w wyborach do Kongresu USA nazywanych "wyborami środka kadencji", które rozpoczną się we wtorek. Prawodawstwo wielu stanów zezwala bowiem na wcześniejsze głosowanie.
dzień wyborów jest w Stanach Zjednoczonych normalnym dniem pracy, a kolejki tuż przed zamknięciem punktów wyborczych ok. godz. 20 i godz. 21 bywają zazwyczaj olbrzymie.
Wysoka frekwencja To niezbyt dobrze dla trampka A Ci korbią jakby ich pogieło
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
a) dziś padł sygnał L na tygodniówce b) nie doszło do sygnału S na miesięcznym interwale c) podtrzymano sygnał L na dziennym d) układ na H1 to typowy oRGR e) jutrzejsze otwarcie luką bazooką daje nam drogę na plus 150 punktów od wybicia 2 250, czyli POJEMNOŚĆ 2 400!!!!!!
U mnie jeszcze L doładowanie z rana, bo właśnie uzyskałem ponowną zgodę na otwarcie linii kredytowej. Muszę zarobić na prezenty, więc PĘDŹ MÓJ DROGI BYNIU, LEEEEEEEEEEEEĆ!!!!!!!!!
GO BULLLLLLLLLLLLLLLLS!!!
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Rekordowa liczba wyborców, bo ok. 35,5 mln uprawnionych do głosowania, już oddała swój głos w wyborach do Kongresu USA nazywanych "wyborami środka kadencji", które rozpoczną się we wtorek. Prawodawstwo wielu stanów zezwala bowiem na wcześniejsze głosowanie.
dzień wyborów jest w Stanach Zjednoczonych normalnym dniem pracy, a kolejki tuż przed zamknięciem punktów wyborczych ok. godz. 20 i godz. 21 bywają zazwyczaj olbrzymie.
no wiesz, jakby Ci to powiedzieć , ale Prezes na L
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
mobilizacja ich " kodowcow "jak u nas w Warszawie i innych miastach ?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
a) dziś padł sygnał L na tygodniówce b) nie doszło do sygnału S na miesięcznym interwale c) podtrzymano sygnał L na dziennym d) układ na H1 to typowy oRGR e) jutrzejsze otwarcie luką bazooką daje nam drogę na plus 150 punktów od wybicia 2 250, czyli POJEMNOŚĆ 2 400!!!!!!
U mnie jeszcze L doładowanie z rana, bo właśnie uzyskałem ponowną zgodę na otwarcie linii kredytowej. Muszę zarobić na prezenty, więc PĘDŹ MÓJ DROGI BYNIU, LEEEEEEEEEEEEĆ!!!!!!!!!
GO BULLLLLLLLLLLLLLLLS!!!
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Przy 2 274 Misiom zaczną strzelać stopy, jak nic dolecimy na 2 300!!!!
Brawo, Indiana, wyczułeś Rzymian, ja z opóźnieniem załapałem, ale swoje wezmę, dziś dobrałem 21 - 24, na fix zabrakło już kasy, ale... teraz już mam, więc na full depo L z openu!!!!
GO BULLLLLLS!!!!!!!!!
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Przy 2 274 Misiom zaczną strzelać stopy, jak nic dolecimy na 2 300!!!!
Brawo, Indiana, wyczułeś Rzymian, ja z opóźnieniem załapałem, ale swoje wezmę, dziś dobrałem 21 - 24, na fix zabrakło już kasy, ale... teraz już mam, więc na full depo L z openu!!!!
GO BULLLLLLS!!!!!!!!!
NIE WIDZISZ FORMACJI WODOSPADU ?? (w budowie )
Osły
...dla tych z nocnej/dojnej zmiany, co maja czas i na kilka godzin mogą POsiedzieć przy monitorze .... i śledzić na żywo bloog z Jankeskich wyborów 2018
...dla tych z nocnej/dojnej zmiany, co maja czas i na kilka godzin mogą POsiedzieć przy monitorze .... i śledzić na żywo bloog z Jankeskich wyborów 2018
ciekawy byłem /jestem na czym wp....dole koniki na pln by trzeba teraz zamykac - rano moze byc za późno (powinny chodzic 24h albo musze sie na platforme przeniesc )
ale fw20 moze bedzie rano w sam raz
Osły
Republikanie powinni wygrać w cuglach a żyd pociśnie giełde jak będzie chciał
tak jak Jaki w Warszawie tez juz prowadził w "sondażach " 2-ma pktami chyba na tydzien orzed wyborami
w Warszawie to większość złodzieje , albo potomkowie UB , SB więc wybór za bardzo nie dziwi , myślę że nawet dziś Jaruzelski jak by wystartował to miąłby większe szanse niż Trzaskowski
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Osły