wymarzona robota dla Opcjonera, widać , że w Polsce jest duże zapotrzebowanie na taką " pracę "
po co w Polsce jest senat ?
pamiętam jak ta wielka przywódczyni walk o prawa kobiet Wanda Nowicka premię dostała i tak jej ona przypadła do gustu że nawet jak jej przewodniczący wówczas w partii Palikot nakazał jej oddanie to ta tego nie zrobiła aż wyjebali ją z partii
ty byś oddał ??
_________________ ...... a będzie giciej
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Ten scenariusz to bardzo optymistyczny jest w sensie podbicia do 112.XX Dużo pisano w grudniu o sile jena w 2019 i moim skromnym zdaniem to się potwierdzi.
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
wymarzona robota dla Opcjonera, widać , że w Polsce jest duże zapotrzebowanie na taką " pracę "
po co w Polsce jest senat ?
pamiętam jak ta wielka przywódczyni walk o prawa kobiet Wanda Nowicka premię dostała i tak jej ona przypadła do gustu że nawet jak jej przewodniczący wówczas w partii Palikot nakazał jej oddanie to ta tego nie zrobiła aż wyjebali ją z partii
ty byś oddał ??
jeszcze jest coś takiego jak honor
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Małolat
@uczen pana prezesa W piątek mnie wywaliło z S i przekrecil na L pod koniec sesji . Na dziennych to wtedy wyglądało na objęcie hossy i na razie się sprawdza i dolar potwierdza. Stopa na razie mam 2300 . Lubię wychodzić z kasyna z drobniakami. Jest duże zaszircenie Twitter aż jęczy za 2230 , standardowo jest 100 pkt wyżej.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
@uczen pana prezesa W piątek mnie wywaliło z S i przekrecil na L pod koniec sesji . Na dziennych to wtedy wyglądało na objęcie hossy i na razie się sprawdza i dolar potwierdza. Stopa na razie mam 2300 . Lubię wychodzić z kasyna z drobniakami. Jest duże zaszircenie Twitter aż jęczy za 2230 , standardowo jest 100 pkt wyżej.
2230 to chyba w Stanach, u nas jak rusza, to nowe dołki powinny być.
Małolat
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/striptizer-na-barborce-panstwowego-giganta-tak-sie-bawia-w-pgnig/2yqlnwt.amp?__twitter_impression=true Dziś +3% i piękne wybicie trendowe z trójkąta
Małolat
... Jest duże zaszircenie Twitter aż jęczy za 2230 , standardowo jest 100 pkt wyżej.
Hmmm, a gdzie na Twitterze mozna poczytac o nastrojach leszcza na GPW?
Co do zaszorcenia leszcza to bym polemizowal. Wgladu w statystyki GPW nie mam, ale XTB pokazuje, ze 55% ich klientow ma longa na FW20, a liczac wolumenem, to az 77%. Jesli traktowac klientow XTB jako reprezentatywna probke leszcza, to widac ze wiekszosc zdecydowanie liczy na wzrosty.
forex UFOTrader Senior
Liczba postów : 5321 Location : Kraków Registration date : 29/08/2007
... Jest duże zaszircenie Twitter aż jęczy za 2230 , standardowo jest 100 pkt wyżej.
Hmmm, a gdzie na Twitterze mozna poczytac o nastrojach leszcza na GPW?
Co do zaszorcenia leszcza to bym polemizowal. Wgladu w statystyki GPW nie mam, ale XTB pokazuje, ze 55% ich klientow ma longa na FW20, a liczac wolumenem, to az 77%. Jesli traktowac klientow XTB jako reprezentatywna probke leszcza, to widac ze wiekszosc zdecydowanie liczy na wzrosty.
Ja z kolei wyczytałem, że do rozprawienia się z bykiem, wysłano spec służby saudyjskie
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
Ten fix mnie przekonał, odwrotka na L i pierwszy stratny dzień tego roku. Stany przejawiają ochotę ku dalszej hossie, Paulson pomaga, będzie rzeź Miśka!!!
GO BULLLLLLS!!!!!
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No to chyba można obwieścić wszem i wobec oficjalny powrót byka na światowe parkiety.
Sapinka 2600 u nas 2400 i 4060
Tak, jak pisałem w piątek:
US100 na 6650
US30 na 24500
US500 na 2650
Takie zasięgi mi moi anale, znaczy pakowacze, obliczyli.
A u nas? 2 450 minimum, może być domknięta luka z 2 490... Ale Leszcz, co w piątek nie złapał L, na tym ruchu nie zarobi. Będzie czekał na tańsze, a pociąg ucieka, ucieka, ucieka....
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008