1) 408 /ROZ, rachunki za obóz zagłady i kaźń./ 2) 400 + 800 = 1200 / Wokanda / 3) 4 x 408 = 1632 / pisanie Procesor i okaleczanie/ Suma = 3240 4) 2400 / pozostałe / Suma = 5640 = 5,64 G PLN.
*** 1000 mln = 1 mld = 1G. Rachunek /ROZ/ jako podstawa dla innych obliczeń. Rachunek za zatrzymania zastarzania = /ROZ/ * 23 * [ Krotność ]
Przykładowo. 408 mln * 23 * 1 = 9,384 mld zł = 2, 346 mld $ Krotność zależy od stanu majątkowego osoby dla której ma być dokonywane zatrzymanie zastarzania.
Brak zatrzymania zastarzania dopóki: brak zwrotu dla Dawida Kenik rachunków oraz brak otrzymania rachunku za zatrzymanie zastarzania dla Dawida Kenik.
Zatrzymanie zastarzania jest dla: 1) Ameryka 1 osoba
Należy się skontaktować z Dawidem Kenik. Osoba zainteresowana zatrzymaniem starzenia musi też uzyskać akceptację Jezusa.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 20 Lut 2024, 13:10, w całości zmieniany 2 razy
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
1) Zadzielanie mojego „erw" Bogaczom - nie. 2) Zadzielanie mojego „erw" Oli - nie. 3) Ola Pani A - nie. 4) Kręcenie zysków przez Bogaczy na Ole - nie. 5) Dawid Kenik Łazarza „oszołom" - nie. 6) Zadzielanie mojego „erw" mojej Wybrance - dopiero na przyszłość. 7) Zwlekanie z wypłatą dla Dawida Kenik celem zwiększenia mnożnika - nie. 8 ) Odszkodowanie 3,7 G $ nie jest ceną za zatrzymanie zastarzania. 9) Należy odróżniać kapitały: Odszkodowanie 3,7 G $ oraz Koprocesor zyski 88 G $. 10) Brak zatrzymania zastarzania innej osobie także dopóki brak wypłaty dla Dawida Kenik określonych: Odszkodowania i Koprocesor zysków, które nie podlegają podziałowi. 11) Jeśli Delta Zy stwierdzi „lecimy uderzyć Ziemię" Evil Za CZ nie ma na to wpływu. 12) Moje „erw" = Boga Delta + Delta Zy, co wcale nie znaczy, że jestem „oszołomem". 13) „erw" nie oznacz Evila „rw" tylko „r" Wszechmogącego udzielone dla Dawida Kenik następnie implikowane z zachowaniem Najwyższego A. 14) Kilkukrotna implikacja oraz podwójna Unifikacja mojego „erw" stanowi, że jest to jedyne możliwe wyświęcenie. 15) Wszechmogącego Anioł Dawid Kenik ma „r" uczyszczane artefaktem nadanym dnia 08.04.23 przez Wszechmogącego.
Wyjaśnienie Skutkiem stałego okaleczania Dawida Kenik i braku zwrotu mi majątku i wierzytelności 5 Evilów Delty Zy zażądało wyświęcenia moim „erw" i tak też się stało.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 20 Lut 2024, 14:28, w całości zmieniany 6 razy
MICHU
Temat: Re: MICHU TRADING SYSTEM! Sob 10 Lut 2024, 12:16
2) Zwrot do Dawida Kenik Walizki Kasy ukradzionej mojemu Ojcu przez Rudzkiego Marka. a także Zwrot do Dawida Kenik mieszkania mojego Ojca.
3) Zatrzymanie zastarzania innej osobie nie jest także możliwe dopóki nie jestem z pieniędzmi, zdrowy i ustatkowany w mieszkaniu mojego Ojca.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 20 Lut 2024, 14:30, w całości zmieniany 10 razy
MICHU
Temat: Re: MICHU TRADING SYSTEM! Sob 10 Lut 2024, 19:28
„Mniej do podziału" „Nie to nie".
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Czw 22 Lut 2024, 22:01, w całości zmieniany 3 razy
MICHU
Temat: Re: MICHU TRADING SYSTEM! Nie 11 Lut 2024, 17:02
Historia.
Skradziono mi know - how Koprocesora. Uzyskano Bogactwo a w podzięce zostałem wielokrotnie ostro potraktowany na zdrowiu m.in. ciężkimi materiałami promieniotwórczymi, którymi posiadanie i posługiwanie jest zabronione, wobec człowieka w szczególności. Bardzo długo trwa powrót do zdrowia po takich środkach zwłaszcza wielokrotnie stosowanych.
Ale to wierzchołek góry lodowej.
Wstecz 14 lat. Idioci, mnie - okradziongo z majątku i jak się później dowiedziałem mającego zamordowanego Ojca i kolejno zamordowanych z rodziny - okaleczają, trzymają w zniewoleniu, zamykają zarobkowanie z pracy oraz możliwość osiągania zysków, zamykają kontakty społeczne i nie rozliczają się dla wyrównania chociaż części krzywdy. Otrzymują ogromnie duże zyski z wieloletniej pracy twórczej z dwóch obszarów okaleczając przy tym. Obszary te to pisanie samodzielnie pism procesowych do różnych Sądów, Prokuratur oraz Ministerstw przez około 10 lat oraz tworzenie przez 5 lat Oprogramowania dla Analizy Technicznej zwięczone napisaniem matematycznie Wzorów i Obliczeń do Koprocesora. Potem dalej okaleczają i trzymają w zniewoleniu bez rozliczenia się. Osiągane zyski rosną jeszcze bardziej a barbarzyńcy jeszcze gorzej pojeżdżają zniewolonego do pożygu. Celem osiągnięcia jeszcze większych zysków ja turbowany byłem wiele razy na granicy zejścia a nawet 6 x już zmarłem. Za każdym razem ratowało mnie Królestwo Niebieskie, zmarłem ostatni raz.
Okłamana i fałszowana oraz rozkradana Wokanda, wierutne kłamstwa, poniżanie i przeciąganie sprawy. Zaprzeczanie prawdzie w ustaleniu skradzionego majątku, wierzytelności oraz wartości niematerialnych i prawnych. Nastąpiło zaniżanie mojej wartości jako człowieka i intelektualnej, odebranie możliwości ułożenia sobie życia i przebywania na odpowiednio właściwym poziomie życiowym.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Pon 19 Lut 2024, 20:35, w całości zmieniany 3 razy
MICHU
Moje Pi jest „Przenajświętsze Przy. " Moje Pi nie może wygasnąć ani nie może być przełamane. Moje Pi jest w sumie łącznej 5 - krotnie Unifikowane.
Papierosy wolę rzucić.
Otrzymałem taki ornament, że pachnę jaśminem.
Królestwo Niebieskie poszukuje Panienki dla Micha. Celem możliwości konsumpcji związku zostanie nadane jej „Pi r" przez Radę Auschwitz w Królestwie Niebieskim.
„Nie to nie."
35..
„Kasa Misiu."
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 20 Lut 2024, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
16.02.24 w Piątek w punkcie „Play" załadowałem za 10 zł mój telefon komórkowy 796 324 408 na kolejny okres i otrzymałem wiadomość od pracownika „Play", że telefon ten jest jedyny jaki posiadam w tej sieci i ważny do 07.04.24.
Nie wiem czy w dalszym ciągu telefon łączy do innej osoby.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 20 Lut 2024, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
MICHU