|
| UFO 15 08 2019 r. | |
|
+11MoralnyNiepokój Osły Małolat Reser bog.dan REALISTA betonowe_buty Forex Trader Zygmunt de Bill zibi dziadek 15 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 04:04 | |
| - REALISTA napisał:
- leci już nogawkami
To chyba dobrze Depo puchnie przynajmniej. W piątek może w końcu jakaś Pani K. Urwanie dupy ze 100pkt z luka by sie przydalo. Można piramidować zyski. Moje depo od razu odżyło od czasu rozpoczęcia tego srania. bo już ta udawana na siłę chujohossa dla debili mnie wykańczała. | |
| | | MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 04:10 | |
| - Dziadek napisał:
- Osły napisał:
- MoralnyNiepokój napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- O co chodzi z Indianą?
Zwariował psychiatrycznie?
W sumie gdy ktoś widzi lewitujących kapłanów i codziennie rozmawia z Jezusem, to raczej nie jest normalny. Podobno zioło jarał regularnie.
- Piotrek691 napisał:
- Realista napisał:
- co sie stało z Indianą ? Shocked
https://www.bankier.pl/wiadomosc/MW-Trade-sie-kurczy-Winny-GetBack-7722259.html
Witam cheers
Indiana już nie zagląda na nasze forum psychiatryczne. Co się będzie męczył chłop z demotrejderami, psychicznymi marynarzami i jednym kleptomanem Twisted Evil Miesiąc temu wyczytałem na bankierze, że PAN Indiana kupił sobie porsche za kasę zarobioną na Tauronku Shocked
Re: KSIĄŻKA CHODZIKA - KIM JEST INDIANA? Autor: indiana [94.254.186.*] 2019-06-26 19:12 Tylko dzisiaj zarobiłem kilka średnich krajowych dzięki AT. Gdy dzięki AT (to akurat była własna analiza, ale na podstawie wiedzy z książki Chodzika) wpadło na Porsche. Powtarzam więc za Fryderykiem: AT nie istnieje, tra la la tralala :-)
https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=6936581&strona=1
Niektórzy to mają farta i wiedzę fachową Cool Teraz pewnie nasz kolega sprzeda porsche i za całość wejdzie w Getinka. Już ma sporo, ale teraz to chyba pakiet większościowy kupi po tym newsie lol!
Getin nie pozyskał inwestora finansowego, przygotowuje strategię odbudowy dochodowości PAP - Biznes 14 sie 2019, 17:52
https://stooq.pl/n/?f=1309944 Przeczytałem i po raz kolejny mam to samo pytanie retoryczne. Po ch...j ludzie zajmują się cudzym pisaniem, skoro uważają, że to quano warte? Wyszukiwać czyjeś wpisy, sprawdzać, porównywać z wykresami, dowodzić, zaprzeczać... Strata czasu
a choćby po to zeby lepiej poznać człowieka co to zawsze wygrywa bo modli sie do Pana
a tutaj jawi sie jako zwykly naciagacz ,manipulator i oszust jak wiekszosc zreszta "zarabiajacych " na doradztwie ,rynkach ,gieldach gdzie twoj zarobek jest czyjąś stratą
oczywiscie nie wiem czy to ten sam Indiana bo głupio tak w kilku miejscach naganiac pod tym samym nikiem ... To nie jest "Nasz" Indiana, po prostu zbieżność nicków, niekoniecznie przypadkowa Sugerujesz, że użytkownik naszego forum, o 2 nickach F... i B... trolluje Indianę na bankierze? Jeśli tak jest, to oprócz Opcjonera nie ma tu zdrowych łącznie ze mną Ale ja już przynajmniej dopuszczam możliwość choroby... | |
| | | REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46699 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 04:14 | |
| | |
| | | MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 04:17 | |
| No i widzicie. Już się dowiedziałem jak to jest ze zmianami Pozycjonowania Procesora. Kluczem są zmiany Podziału Systemu. Ostatnio Zmiana trendu szybciej zmieniła Pozycjonowanie niż się Procesor przełączył. Brawo Michu. | |
| | | Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 04:39 | |
| | |
| | | Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 04:41 | |
| - Dziadek napisał:
- Osły napisał:
- OpCjOnEr napisał:
- O co chodzi z Indianą?
Zwariował psychiatrycznie?
W sumie gdy ktoś widzi lewitujących kapłanów i codziennie rozmawia z Jezusem, to raczej nie jest normalny. Podobno zioło jarał regularnie.
- Piotrek691 napisał:
- Realista napisał:
- co sie stało z Indianą ? Shocked
https://www.bankier.pl/wiadomosc/MW-Trade-sie-kurczy-Winny-GetBack-7722259.html
Witam cheers
Indiana już nie zagląda na nasze forum psychiatryczne. Co się będzie męczył chłop z demotrejderami, psychicznymi marynarzami i jednym kleptomanem Twisted Evil Miesiąc temu wyczytałem na bankierze, że PAN Indiana kupił sobie porsche za kasę zarobioną na Tauronku Shocked
Re: KSIĄŻKA CHODZIKA - KIM JEST INDIANA? Autor: indiana [94.254.186.*] 2019-06-26 19:12 Tylko dzisiaj zarobiłem kilka średnich krajowych dzięki AT. Gdy dzięki AT (to akurat była własna analiza, ale na podstawie wiedzy z książki Chodzika) wpadło na Porsche. Powtarzam więc za Fryderykiem: AT nie istnieje, tra la la tralala :-)
https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=6936581&strona=1
Niektórzy to mają farta i wiedzę fachową Cool Teraz pewnie nasz kolega sprzeda porsche i za całość wejdzie w Getinka. Już ma sporo, ale teraz to chyba pakiet większościowy kupi po tym newsie lol!
Getin nie pozyskał inwestora finansowego, przygotowuje strategię odbudowy dochodowości PAP - Biznes 14 sie 2019, 17:52
https://stooq.pl/n/?f=1309944 Przeczytałem i po raz kolejny mam to samo pytanie retoryczne. Po ch...j ludzie zajmują się cudzym pisaniem, skoro uważają, że to quano warte? Wyszukiwać czyjeś wpisy, sprawdzać, porównywać z wykresami, dowodzić, zaprzeczać... Strata czasu
a choćby po to zeby lepiej poznać człowieka co to zawsze wygrywa bo modli sie do Pana
a tutaj jawi sie jako zwykly naciagacz ,manipulator i oszust jak wiekszosc zreszta "zarabiajacych " na doradztwie ,rynkach ,gieldach gdzie twoj zarobek jest czyjąś stratą
oczywiscie nie wiem czy to ten sam Indiana bo głupio tak w kilku miejscach naganiac pod tym samym nikiem ... To nie jest "Nasz" Indiana, po prostu zbieżność nicków, niekoniecznie przypadkowa tak myslalem ze są tacy co na jednym forum maja po kika nickow a Indiana na kilku forach mialby sie podpisywac tym samym ..? | |
| | | zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 05:20 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- 147 kolejnych arabskich buhajów rozpłodowych chce się najeść pizzy
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,25089083,hiszpanski-statek-z-migrantami-zakotwiczyl-u-wybrzezy-lampedusy.html boisz się że Cię zapłodnią _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 05:23 | |
| https://stooq.pl/n/?f=1309985 _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 06:22 | |
| - Dziadek napisał:
- Osły napisał:
Przeczytałem i po raz kolejny mam to samo pytanie retoryczne. Po ch...j ludzie zajmują się cudzym pisaniem, skoro uważają, że to quano warte? Wyszukiwać czyjeś wpisy, sprawdzać, porównywać z wykresami, dowodzić, zaprzeczać... Strata czasu
oczywiscie nie wiem czy to ten sam Indiana bo głupio tak w kilku miejscach naganiac pod tym samym nikiem ... To nie jest "Nasz" Indiana, po prostu zbieżność nicków, niekoniecznie przypadkowa Witam w ten piękny świąteczny dzień Moralny jeśli pijesz do mnie to odpowiadam, że nie wyszukuję wpisów, porównuję etc... Po prostu czytuję forum bankiera i zupełnie przypadkowo wpadłem na ten wątek z nickiem naszego kolegi w tytule. Dziadku. Może IP się nie zgadza, ale ja uważam, że to "nasz" Indiana. Tam się za dużo zgadza. Formacje harmoniczne. Tajemniczy kolega, o którym pisał nasz Indiana, że razem robią analizy. Nawet ten tauronik to ulubiony konik Indiany. Zresztą ten nick pojawia się na bankierze na wątkach getinka i IB, które regularnie czytuję dla fanu. Najlepiej jakby nasz Indiana odpowiedział na forum czy kupił to Porsche czy juś sprzedał Co do chorób psychicznych to powtórzę. Nie ma zdrowych. Są tylko nie zdiagnozowani. | |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 06:39 | |
| - Piotrek691 napisał:
- Dziadek napisał:
- Osły napisał:
Przeczytałem i po raz kolejny mam to samo pytanie retoryczne. Po ch...j ludzie zajmują się cudzym pisaniem, skoro uważają, że to quano warte? Wyszukiwać czyjeś wpisy, sprawdzać, porównywać z wykresami, dowodzić, zaprzeczać... Strata czasu
oczywiscie nie wiem czy to ten sam Indiana bo głupio tak w kilku miejscach naganiac pod tym samym nikiem ... To nie jest "Nasz" Indiana, po prostu zbieżność nicków, niekoniecznie przypadkowa Witam w ten piękny świąteczny dzień
Moralny jeśli pijesz do mnie to odpowiadam, że nie wyszukuję wpisów, porównuję etc... Po prostu czytuję forum bankiera i zupełnie przypadkowo wpadłem na ten wątek z nickiem naszego kolegi w tytule.
Dziadku. Może IP się nie zgadza, ale ja uważam, że to "nasz" Indiana. Tam się za dużo zgadza. Formacje harmoniczne. Tajemniczy kolega, o którym pisał nasz Indiana, że razem robią analizy. Nawet ten tauronik to ulubiony konik Indiany. Zresztą ten nick pojawia się na bankierze na wątkach getinka i IB, które regularnie czytuję dla fanu.
Najlepiej jakby nasz Indiana odpowiedział na forum czy kupił to Porsche czy juś sprzedał
Co do chorób psychicznych to powtórzę. Nie ma zdrowych. Są tylko nie zdiagnozowani. myślisz że tu uznał że jednak Porsche to nie jacht i nie ujawniał tego faktu _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 07:12 | |
| - MICHU napisał:
- Siema Systemowcy !!!
Oprogramowanie dla Automatycznego Procesu Decyzyjnego.
1. Systemówka (+)(-) 2. AntySystemówka (+)(-) 3. Zmiana trendu. 4. Podjęcie trendu. 5. Korekta trendu. 6. Pozycjonowanie zgodne. 7. Pozycjonowanie przeciwne. 8. Zmiana pozycjonowania. 9. Podział Systemu. 10. Zmiana fazy.
Podział Systemu włącza/wyłącza/ zmiana: a) Pozycjonowania, b) Fazy, c) Trendu.
Gitarka.
Zaczyna wyglądać. Potoki wykonawcze. 0) Trend ----> { Systemówka +,- } 1) Poz. Zgodne ---> Zmiana Fazy ----> Korekta Trendu. (2) 2) Korekta Trendu ----->Zmiana Fazy ----> Podjęcie Trendu. (3) 3) Podjęcie Trendu ----> Poz.Zgodne. (1) 4) Korekta Trendu ------> Poz. Przeciwne. (5), (6) 5) Poz. Przeciwne ------> Zmiana Trendu. ------> Nowy Trend (7). { Systemówka +/-, -/+ } (0) 6) Poz.Przeciwne -----> Zmiana Trendu ------->Trend { Systemówka +,- } (0) (8 ) 7) Nowy Trend ----> Poz. Zgodne. { Systemówka -,+} (-1). 8 ) Poz. Przeciwne ----> Poz. Zgodne. (1), (-1) Podział Systemu. 1) Systemówka A 2) Systemówka A/B 3) Systemówka B. Ciekawe co Programiści jeszcze dołożą. Poz. Zgodne to jakaś równowaga.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Czw 15 Sie 2019, 07:50, w całości zmieniany 5 razy | |
| | | Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 07:13 | |
| - Piotrek691 napisał:
- Dziadek napisał:
- Osły napisał:
oczywiscie nie wiem czy to ten sam Indiana bo głupio tak w kilku miejscach naganiac pod tym samym nikiem ... To nie jest "Nasz" Indiana, po prostu zbieżność nicków, niekoniecznie przypadkowa Witam w ten piękny świąteczny dzień
Moralny jeśli pijesz do mnie to odpowiadam, że nie wyszukuję wpisów, porównuję etc... Po prostu czytuję forum bankiera i zupełnie przypadkowo wpadłem na ten wątek z nickiem naszego kolegi w tytule.
Dziadku. Może IP się nie zgadza, ale ja uważam, że to "nasz" Indiana. Tam się za dużo zgadza. Formacje harmoniczne. Tajemniczy kolega, o którym pisał nasz Indiana, że razem robią analizy. Nawet ten tauronik to ulubiony konik Indiany. Zresztą ten nick pojawia się na bankierze na wątkach getinka i IB, które regularnie czytuję dla fanu.
Najlepiej jakby nasz Indiana odpowiedział na forum czy kupił to Porsche czy juś sprzedał
Co do chorób psychicznych to powtórzę. Nie ma zdrowych. Są tylko nie zdiagnozowani. Też tak myśle , to na bank Indiana i te "dniówki" kilka średnich krajowych... Defilada na TVPPiS jak by nas zaatakowali to w 35 minut Wawa zdobyta, cały nowoczesny sprzęt w Katowicach Nie zdążyli by | |
| | | zibi MOD
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 07:36 | |
| - Małolat napisał:
- Piotrek691 napisał:
- Dziadek napisał:
- Osły napisał:
Co do chorób psychicznych to powtórzę. Nie ma zdrowych. Są tylko nie zdiagnozowani. Też tak myśle , to na bank Indiana i te "dniówki" kilka średnich krajowych...
Defilada na TVPPiS jak by nas zaatakowali to w 35 minut Wawa zdobyta, cały nowoczesny sprzęt w Katowicach Nie zdążyli by a nie mogli by od Gdańska zacząć _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
| | | MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 08:18 | |
| - Piotrek691 napisał:
- Dziadek napisał:
- Osły napisał:
Co do chorób psychicznych to powtórzę. Nie ma zdrowych. Są tylko nie zdiagnozowani. Nie, o ludzi z bankiera mi chodziło. | |
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 08:38 | |
| ma włączony tryb samochodowy samochodowy | |
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 08:41 | |
| http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,25089083,hiszpanski-statek-z-migrantami-zakotwiczyl-u-wybrzezy-lampedusy.html?v=1&obxx=25089083&offset=19&pId=53860308&send-a=1 | |
| | | | REALISTA UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 08:47 | |
| | |
| | | Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 08:55 | |
| - zibi napisał:
- Małolat napisał:
- Piotrek691 napisał:
- Dziadek napisał:
- Osły napisał:
Co do chorób psychicznych to powtórzę. Nie ma zdrowych. Są tylko nie zdiagnozowani. Też tak myśle , to na bank Indiana i te "dniówki" kilka średnich krajowych...
Defilada na TVPPiS jak by nas zaatakowali to w 35 minut Wawa zdobyta, cały nowoczesny sprzęt w Katowicach Nie zdążyli by a nie mogli by od Gdańska zacząć Przecież Danzig już od dawna nie jest polski | |
| | | MICHU
| | | | Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 09:27 | |
| - Małolat napisał:
- zibi napisał:
- Małolat napisał:
- Piotrek691 napisał:
- Dziadek napisał:
- Osły napisał:
Defilada na TVPPiS jak by nas zaatakowali to w 35 minut Wawa zdobyta, cały nowoczesny sprzęt w Katowicach Nie zdążyli by a nie mogli by od Gdańska zacząć Przecież Danzig już od dawna nie jest polski Wara od Gdańska motlochu 500+ | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:14 | |
| Siema Systemowcy !!! Oprogramowanie dla Automatycznego Procesu Decyzyjnego.
1. Systemówka (+)(-) 2. AntySystemówka (+)(-) 3. Zmiana trendu. 4. Podjęcie trendu. 5. Korekta trendu. 6. Pozycjonowanie zgodne. 7. Pozycjonowanie przeciwne. 8. Zmiana pozycjonowania. 9. Podział Systemu. 10. Zmiana fazy. 11. Kontynuacja Nowego Trendu. Podział Systemu włącza/wyłącza/ zmiana: a) Pozycjonowania, b) Fazy, c) Trendu. Gitarka. Zaczyna wyglądać. Potoki wykonawcze. 0) Trend ----> { Systemówka +,- } 1) Poz. Zgodne ---> Zmiana Fazy ----> Korekta Trendu. (2) (4) 2) Korekta Trendu ----->Zmiana Fazy ----> Podjęcie Trendu. (3) 3) Podjęcie Trendu ----> Poz.Zgodne. (1) 4) Korekta Trendu ------> Poz. Przeciwne. (5), (6) 5) Poz. Przeciwne ------> Zmiana Trendu. ------> Nowy Trend (7). { Systemówka +/-, -/+ } (0) 6) Poz.Przeciwne -----> Zmiana Trendu ------->Trend { Systemówka +,- } (0) (8 ) 7) Nowy Trend ----> Poz. Zgodne. { Systemówka -,+} (-1). 8 ) Poz. Przeciwne ----> Poz. Zgodne. (1), (-1) (9) (10) 9 ) Poz. Zgodne -----> Zmiana Trendu -------> Trend. { Systemówka +,- } (0) 10 ) Poz. Zgodne -----> Zmiana Trendu ------> Nowy Trend. { Systemówka +/-, -/+ } (12) (13) 11) Poz. Zgodne ------> Poz. Przeciwne ------> 12) Nowy Trend ------> Zmiana Fazy. -------> Kontynuacja Nowego Trendu. (14) 13) Nowy Trend ------> Utrzymanie Fazy -----> powrót do Trend. (0) 14) Kontynuacja Nowego Trendu -----> Podział Systemu. 1) Systemówka A 2) Systemówka A/B 3) Systemówka B. Ciekawe co Programiści jeszcze dołożą. Poz. Zgodne to jakaś równowaga. Kurde. Nie jest łatwo. Czyli z Poz. Zgodnego poprzez zmianę Fazy , Trendu i Pozycjonowania. Trzeba wiedzieć gdzie jest Rynek. Już blisko. Tak właśnie Programiści napisali Sofcik Wodzirejowi.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Czw 15 Sie 2019, 14:11, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:41 | |
| - baron napisał:
- dzien dobry:)
kochani, pytanko mam do wierzących z okazji wielkiego święta teleportacji!
dzis wniebowstąpienie NMP.. czy astronomom udało sie juz zlokalizować to tzw. 'niebo'..dalej - czy NMP udała sie tam w wyniq teleportacji czy jakichs innych sił fizyki?? strasznie mnie tez ciekawi o której godzinie sie teleportowała?? przed obiadem? czy zdążyła zjesc śniadanie?? no i ten nie bez znaczenia - czy umyła sie przed podróżą?? nie wyobrazam sobie , ze tylko otworzyła oczy i już jakas siła wessała ją w inny wymiar..hmmm.. jak widać wątpliwosci jest wiele! pozdrawiam i znikam 'świętować' Ona też nawiedzona zostala No na tym wiara polega, że pokolenia powtarzają po sobie wymyślone kiedyś bzdury a pytanie o sens tego jest wysoce nie na miejscu. Poddanie wiary rozumowi burzy ją w posadach. | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:43 | |
| baron: jeszcze jest pytanie o ktorą MB chodzi bo jest ich cale multum. https://www.wykop.pl/wpis/33508101/ile-jest-matek-boskich-jak-jeszcze-chodzilem-do-ko/ To teleportowali jedną z nich czy wszystkie na raz? Dzisiaj jest też święto MB Zielnej ale teleportowali Przenajświętszą więc powstaje pytanie czy ona jako wieczna dziewica sama się klonuje? I skoro Zielna zostala na Ziemi to co się z nią dzieje? Nawet nie ma jakiegoś oficjalnego zestawienia wszystkich Matek Boskich. Katole sami nie wiedzą ile ich jest bo to dla nich nieważne. Chodzi o to by wierzyć a nie myśleć. | |
| | | Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:50 | |
| no i przytuliłem dzisiaj 340 euro na daxie. Tak jak pisałem rano otworzyłem szorta i dał zarobić. | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:52 | |
| | |
| | | Reser
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:52 | |
| Mieć matkę w 350 osobach i do tego dziewicę to prawdziwy cud Do tego ojciec z roztrojeniem jaźni - "trójjedyny" (jest go trzech jak kilerów dwóch ale jest jednocześnie jeden) Niezła rodzinka świrów.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Czw 15 Sie 2019, 10:54, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | MICHU
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:54 | |
| - Trader_GPW napisał:
- no i przytuliłem dzisiaj 340 euro na daxie. Tak jak pisałem rano otworzyłem szorta i dał zarobić.
Lało jak z Cebra. Bo Wodzirej zanegował Rozpiskę wzrostową. | |
| | | Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
| | | | Reser
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. Czw 15 Sie 2019, 10:56 | |
| Ciekawe jak wychodzi płód gdy błona dziewicza nietknięta? Jakiś prawak umie to sobie wyobrazić? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UFO 15 08 2019 r. | |
| |
| | | | UFO 15 08 2019 r. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |