no k**wa jak na kryzys stulecia to mamy niezłą hosse na rynkach niby inflacyjna bo przecież nie dodrukowa a dane mówią coś o deflacji ?
USD to dopiero łomot dostaje na wszystkich parach. Tylko chyba Jen szybciej szybciej się szmaci. Nasz PLN ma przed sobą wielkie perspektywy. Nawet taki real się umacnia.
W efekcie największe umocnienie widzimy właśnie na walutach rynków wschodzących, czego przykładem jest choćby brazylijski real, zyskujący gwałtownie pomimo szalejącej w Brazylii pandemii.
https://stooq.pl/n/?f=1357220
Hossa będzie trwała w miarę szmacenia się głównej waluty rezerwowej świata.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
no k**wa jak na kryzys stulecia to mamy niezłą hosse na rynkach niby inflacyjna bo przecież nie dodrukowa a dane mówią coś o deflacji ?
Rzyt tak zamotał, że chujwie o co kaman się dzieje.
Leszcz się rodzi, moc truchleje Hemoglobina po prostu
Panuje jedna wielka POTĘŻNA DEZINFORMACJA NA WSZYSTKICH FRONTACH
Trzeba wyłączyć wszystkie media w pizdu a jedynie oglądać świeczki i grać według price action. Analizowanie głębsze jakichś danych nie ma żadnego sensu, to zamulanie łba rzeczami nieistotnymi.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Sro 03 Cze 2020, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Rzyt tak zamotał, że chujwie o co kaman się dzieje.
Leszcz się rodzi, moc truchleje Hemoglobina po prostu
Panuje jedna wielka POTĘŻNA DEZINFORMACJA NA WSZYSTKICH FRONTACH
Trzeba wyłączyć wszystkie media w pizdu a jedynie oglądać świeczki i grać według price action. Analizowanie głębsze jakichś danych nie ma żadnego sensu, to zamulanie łba rzeczami nieistotnymi.
Dzisiaj misiek ma przechlapane bo dużo danych i co jedne to gorsze
_________________ ...... a będzie giciej
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Kryzys to była ściema
no nie ma sciemy bo wszystkie wskazniki są wujowe to, że rynki finasowe grają jak grają tego nie zmieni odrealnili się i niech im tam ale z tego co widzę w realu to jest niestety gorzej niz lepiej już raz w życiu inflacja wpierdolila mi oszczędności i nie chcę tego jeszcze raz
_________________ ...... a będzie giciej
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Kryzys to była ściema
no nie ma sciemy bo wszystkie wskazniki są wujowe to, że rynki finasowe grają jak grają tego nie zmieni odrealnili się i niech im tam ale z tego co widzę w realu to jest niestety gorzej niz lepiej już raz w życiu inflacja wpierdolila mi oszczędności i nie chcę tego jeszcze raz
dex kiedyś mówił że oszczędności trzeba wydawać i nie trzymać tego
To co planujesz? - złoto, obce waluty?
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Ja widziałem tylko, że wczoraj przerolowane zostało 1300x putów czerwcowych 2300-2200-2000 na 1600x putów wrześniowych 1700-1800.
W sumie 600 tych opcji F1600 i to było zamykanie lopu. Wczoraj poszło 300szt na R2200.
Tak, wczoraj 300szt R2200, 300szt R2300 oraz 700szt R2000 zostało wczoraj zamknięte. Jeszcze widzę 800szt. zamkniętych dziś F1700, i pootwierane 1200szt I1800, I1900. Grube przetasowanie o animatorów.
Czyli maximum pain przesunął się leszczom w dół w czerwcu, a do góry we wrześniu.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sro 03 Cze 2020, 12:59, w całości zmieniany 5 razy
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007