dobrze ze to wrzuciłeś .. ja sie w koncu opamiętałem i bede glosowal juz tylko na Dude - az do śmierci .. jego lub mojej
dzieki za trud -zalogowanie ,wyszukanie i wrzutke ALE WARTO BYLO
Ale poco te nerwy Osły, to będzie kolejny pojedynek dwóch wychowanków Geremka z Unii wolności. W naszym kraju nic sie nie zmieni, tylko to czyim wasalem bedziemy. Nie było ujawnienia raportu WSi , Olszewskiego załatwili i w tym bagnie bedziemy sie taplać. nawet Czechy sobie z tym dałe rade, a teraz wojna plemienna
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
No to pajechali, a zapowiadało się na pałowanie do końca
normalnie by na koniec tygodnia wyciagali ( choć sesja się dopiero zaczęla ) , ale tygodniówka jak wczesniej wspomniałem, jest już gównem wysmarowana
Zanając fantazję Robinhoodów to mogą o dolny cień powalczyć pod te zakupy Murzyńskie co Opcjo wkleił.
Portnoy sie poddał , powiedział że idzie w bukmacherke swoje przejebał ale reklame Robinhoodowi zrobił ala Musk
Poddał się na S czy na L ?
Swoją drogą broker który nie bierze prowzji to kusząca propozycja, zwłaszcza jak ktoś często się obraca, raj dla daytraderów, scalpelowców etc.
Broker mu odmowił transakcji ale to chyba przez Herza bo pompka sie skonczyla i lezy
Czyli klasyczne dla początkujących za duża pozycja do możliwości, a na bankrutach raczej ciężko liczyć że kiedyś będzie dobrze
Tam to niezła akcja ,bo ludzi w opcje wciągneli na spółki... Sam mam kuzyna z Chicago lat23 dzwonie do niego bo mial urodziny i sie pytam o tego robinhooda żeby przestał akcje kupowac bo górka. A on mowi ze tam sie opcjach gra , i sie go pytam czy wie co to opcje zero pojecia call bo to nie spadnie
Małolat
Temat: Re: UFO 26 06 2020 r. Sob 27 Cze 2020, 00:00
Ale to przez tego niby coronavirusa siedza i sie nudzą. tak mi powiedzial. tam było bardziej restrykrycje niz u nas
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 26 06 2020 r. Sob 27 Cze 2020, 00:06
Małolat napisał:
Ale to przez tego niby coronavirusa siedza i sie nudzą. tak mi powiedzial. tam było bardziej restrykrycje niz u nas
No to odjebów jeszcze bedziemy doświadczać to jest właśnie globalizacja i i dostęp do neta nawet na sraczu, giełdy teraz to to samo co BITCOIN nikt nie wie co to, czemu rośnie czy spada, analizowanie czego kolwiek mija się z celem bo i tak może iść w drugą stronę a czemu bo tak
Małolat
Temat: Re: UFO 26 06 2020 r. Sob 27 Cze 2020, 00:13
pike napisał:
Małolat napisał:
No to odjebów jeszcze bedziemy doświadczać to jest właśnie globalizacja i i dostęp do neta nawet na sraczu, giełdy teraz to to samo co BITCOIN nikt nie wie co to, czemu rośnie czy spada, analizowanie czego kolwiek mija się z celem bo i tak może iść w drugą stronę a czemu bo tak
całkowita Iluzja każdy zarabia tylko inaczej spojrzy i tak trzeba Zyć
Małolat
Temat: Re: UFO 26 06 2020 r. Sob 27 Cze 2020, 00:21
Michu zładłeś dwa Szynszyle i nawet mi Skórki nie dałeś nie założe Ci konta Z całym szacunkiem dla Dziadka i Ciebie
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 26 06 2020 r. Sob 27 Cze 2020, 00:24
Małolat napisał:
Michu zładłeś dwa Szynszyle i nawet mi Skórki nie dałeś nie założe Ci konta Z całym szacunkiem dla Dziadka i Ciebie
To siedź w kiblu 11 x 365 dni + 6 x 30 dni.
Ja tego płazem nie puszczę.
Jeszcze się śmieć rzuca.
Spadek , okaleczanie, yebane czeki.
I co jeszcze ???
Miliardy dołożyć ???
Idź się wysrać na kibel razem z debilem.
Małolat lubi tą wiadomość
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 26 06 2020 r. Sob 27 Cze 2020, 01:08
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g