Podeszli pod lukę i co dalej: jadą pociągi z kasą czy odwrót ?
Nie uważałeś. Najlepsi z tego forum, czyli Pan Nikt i ja, mają już L. Reszta "profesorów" albo wystopowana, albo na S.
Idziemy na 1960 i już!
Masz jakieś pytania?
Jak patrze co się na zachodzie dzieje a co u nas to woła o pomste do nieba jak takiego sentymentu nie potrafią wykorzystać to szkoda słów, ruszą jak przyjdzie korekta na zachodzie tylko że znów w dół prowdzić będziemy.
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Podeszli pod lukę i co dalej: jadą pociągi z kasą czy odwrót ?
Nie uważałeś. Najlepsi z tego forum, czyli Pan Nikt i ja, mają już L. Reszta "profesorów" albo wystopowana, albo na S.
Idziemy na 1960 i już!
Masz jakieś pytania?
Jak patrze co się na zachodzie dzieje a co u nas to woła o pomste do nieba jak takiego sentymentu nie potrafią wykorzystać to szkoda słów, ruszą jak przyjdzie korekta na zachodzie tylko że znów w dół prowdzić będziemy.
Stany idą tylko na północ! Nie grozi nam ŻADNA korekta, poza takim kichaniem, jak w poniedziałek!
A nasi odrobią to kilkoma sesjami plus 3 - 5%. Soon!
Sir Nick UFOTrader Senior
Liczba postów : 870 Age : 48 Registration date : 01/11/2010
Trójkąt się zawężą cały czas, ale w którą stronę wybije nie wiadomo, niby przy takim sentymencie powinno do góry, ale dzisiaj to już się raczej nie zanosi, za dołem znów przemawia że raczej nie rozgrywają dwa razy tak samo takiego samego układu, i do tego pewnie wszystkie leszcze na L bo jak szorcić jak wszędzie do góry idzie ?
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Gównogiełda nie ma siły. Obsrywa się perfidnie przy wspaniałej sytuacji w Eurolandzie.
Ja pier**lę co za syf. NIE DA SIĘ, tu się nic nie da.
Chyba że luką oo to tak, z dupy otwarcie jak najbardziej ale w dzień się nie da.
No właśnie. Jakieś nowe leszcze się pojawiły i nic się nie da z nimi rozegrać. Musi się rynek przeczyścić kilka razy zanim nauczą się szacować ryzyko i odległości od wsparć i oporów. Narazie to nie jest moja liga i jestem bez pozycji. Jest ciasny trójkąt, który może potrwać nawet do końca wakacji, ale równie dobrze może wybić luką w dowolną stronę, chociaż wątpię że przed piątkowym rozliczeniem lipcówek.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Słyszeli, czytali, pranka Dudzie zrobili : Ja sie ino pytam gdzie k**wa służby były kolejny raz dupy dały, żeby byle leszcz sobie do prezydenta zadzwonił.
Jak zachowa się rynek po znalezieniu szczepionki? Tomasz Gessner - Exeria.com 15 lipca 2020 14:26
W ostatnim czasie coraz więcej rynkowych emocji budzi kwestia znalezienia szczepionki, a podgrzewa je Donald Trump przez paroma minutami. Jak może się zachować rynek, gdyby okazało się, że udało się opracować rozwiązanie? Po takim odbiciu od marcowego dołka prawdopodobnie moglibyśmy zobaczyć jeszcze jakieś euforyczne wykończenie i efektowną "sprzedaż faktów".
żenada, to jest jakas masakra, że taki blagier jest głową najpotężniejszego państwa . i pierdoli takie farmazony. Szczepionka to VII etapów badań i minimum 2 lata, przez I i II etap przechodzi jakieś 90% do ostatniego nie dochodzi żadne a jeśli dojdzie to promil promila i wtedy jest TA szczepionka. Rzyt juz puszcza fakenewsy żeby tylko pompować. Pomijam kwestie mutacji tzn. jak już będzie szczepionka to TEGO wirusa juz nie będzie bo będzie zmutowany. To jest wirus a nie bakteria, chcoć wątpie, żeby ten przypał je rozróżniał. Tonący brzydko sie chwyta, żeby tylko wygrać kolejną kadencję.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Trójkąt się zawężą cały czas, ale w którą stronę wybije nie wiadomo, niby przy takim sentymencie powinno do góry, ale dzisiaj to już się raczej nie zanosi, za dołem znów przemawia że raczej nie rozgrywają dwa razy tak samo takiego samego układu, i do tego pewnie wszystkie leszcze na L bo jak szorcić jak wszędzie do góry idzie ?
Z punktu widzenia EWT na FW20 od marcowego dołka jak narazie jest zmienność fal, bo konsola przy 1600 to była flaga, a teraz przy 1800 jest trójkąt, więc wygląda na książkowy impuls i powinno zrobić piątą falę w górę na 1950-2050. Problem w tym, że od 2007r są same korekcyjne trójki więc trzebaby założyć, że w marcu tego roku skończyła się korekta która trwała 13 lat, więc lepiej poczekać poza rynkiem na potwierdzenie, bo takie rzeczy rzadko się zdarzają.
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Jak zachowa się rynek po znalezieniu szczepionki? Tomasz Gessner - Exeria.com 15 lipca 2020 14:26
W ostatnim czasie coraz więcej rynkowych emocji budzi kwestia znalezienia szczepionki, a podgrzewa je Donald Trump przez paroma minutami. Jak może się zachować rynek, gdyby okazało się, że udało się opracować rozwiązanie? Po takim odbiciu od marcowego dołka prawdopodobnie moglibyśmy zobaczyć jeszcze jakieś euforyczne wykończenie i efektowną "sprzedaż faktów".
żenada, to jest jakas masakra, że taki blagier jest głową najpotężniejszego państwa . i pierdoli takie farmazony. Szczepionka to VII etapów badań i minimum 2 lata, przez I i II etap przechodzi jakieś 90% do ostatniego nie dochodzi żadne a jeśli dojdzie to promil promila i wtedy jest TA szczepionka. Rzyt juz puszcza fakenewsy żeby tylko pompować. Pomijam kwestie mutacji tzn. jak już będzie szczepionka to TEGO wirusa juz nie będzie bo będzie zmutowany. To jest wirus a nie bakteria, chcoć wątpie, żeby ten przypał je rozróżniał. Tonący brzydko sie chwyta, żeby tylko wygrać kolejną kadencję.
u mnie pod te dobre wiesci es po 3227 powinni wznowic produkcje cyklonu B bo sie sprawdzil
pike UFOTrader Junior
u mnie pod te dobre wiesci es po 3227 powinni wznowic produkcje cyklonu B bo sie sprawdzil
Widzę że łapanie szczytów ostatnio modne, ale według mnie to oni poprawią szczyt na S&P i to pewnie niedługo już, tyle kasy wpompowane to inflacja musi swoje zrobić.
pike UFOTrader Junior
Widzę że łapanie szczytów ostatnio modne, ale według mnie to oni poprawią szczyt na S&P i to pewnie niedługo już, tyle kasy wpompowane to inflacja musi swoje zrobić.
na to wyglada ze jazda tylko na haje stopa ustawilem na 26 i sieglo tera,moglem zlapac pare pkt ale mialem el od wczoraj jak wybronili fibo 78,6 sp i dax,i weszlo mi tp 210
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46695 Registration date : 03/09/2007
„Analitycy JP Morgan Chase prognozują, że globalny wzrost zadłużenia w tym roku przekroczy 16 bilionów dolarów, a prywatne i publiczne zadłużenie przekroczą poziom 200 bilionów dolarów. Czy to ma być ostrzeżenie? Nie. Analitycy piszą, że to jest “byczy” sygnał, bo ‚większość tego zadłużenia wyląduje w końcu na rynku akcji’. ”
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
„Analitycy JP Morgan Chase prognozują, że globalny wzrost zadłużenia w tym roku przekroczy 16 bilionów dolarów, a prywatne i publiczne zadłużenie przekroczą poziom 200 bilionów dolarów. Czy to ma być ostrzeżenie? Nie. Analitycy piszą, że to jest “byczy” sygnał, bo ‚większość tego zadłużenia wyląduje w końcu na rynku akcji’. ”
Czyli jest tanio ?
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
raczej dzisiaj bedzie to -6% na nq
_________________ ...... a będzie giciej
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46695 Registration date : 03/09/2007
raczej dzisiaj bedzie to -6% na nq
mi wychodzi 5,5%
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011