Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 00:33
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Neuron, Piotrek691, Sir Nick,
Administrator do spraw technicznych: Dziadek
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 02:21
29 rocznica śmierci Mercurego. (liczba Lucasa, w które naturalnie, nie wierzę)
Czas na nikogo nie czeka. Mówiąc kolokwialnie, czas nie „pyta”, nie stoi wiecznie.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 06:16
:brawo:korporacje vis mały biznes i o głupocie i korupcji polityków
L.A. Underground
Liczba postów : 87 Registration date : 10/10/2020
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 10:15
Trzeci.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 10:49
następne konto, 4 sesje gry Rafała. to chyba sa ostatnie testy przed startemw w mistrzostwach swiata w celu pobicia rekordu Larriego Williams z wynikiem 11 376%.
Ostatnio zmieniony przez betonowe_buty dnia Sob 28 Lis 2020, 10:55, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 10:52
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 12:13
Jak widać DA SIĘ ale nie w ciemnogrodzie pislamskim.
Brawo Pepiki
Reser
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 12:16
betonowe_buty napisał:
następne konto, 4 sesje gry Rafała. to chyba sa ostatnie testy przed startemw w mistrzostwach swiata w celu pobicia rekordu Larriego Williams z wynikiem 11 376%.
Twoja obsesja na punkcie Zaorskiego przypomina mi obsesję zibiego na punkcie Tuska. Może obaj powinniście psychiatrę odwiedzić?
Reser
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 12:24
W skrócie: Jarek przytulił, górnicy dostaną za frajer kolejne miliony, patola dostanie kolejny socjal kosztem przedsiębiorców, którzy mają się cieszyć z wyższych podatqw. Dokładnie skrajnie odwrotnie niż robią Czesi.
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 13:15
W skrócie: Jarek przytulił, górnicy dostaną za frajer kolejne miliony, patola dostanie kolejny socjal kosztem przedsiębiorców, którzy mają się cieszyć z wyższych podatqw. Dokładnie skrajnie odwrotnie niż robią Czesi.
Opcjo u nas od czasow Mieszka 1 jest wszystko na odwrot,z przykroscia musze stwierdzic ze słowianie do demokracji sie nie nadaja co do górnictwa ,to wspolczuje tym gornikom co pod ziemia pracuja,ale w tym sektorze od zawsze wałki i manipulacje byly sa tzw kompanie weglowe-tzw mafia,jak ma byc kopalnia rentowa jak rolka papieru toaletowego schodz tam po 10 zeta-a w sklepie jest po 0,6 zeta nie liczy sie cena tylko tzw uklad,i ile dasz w lape podobnie bylo w hutach i stoczniach w dawnych latach bylo ogrome marnotrastwo i machloje na duza skale no fakt gornicy troche przez gierka sie rozbestwili,mnostwo przywilejow pamietam jak sasiad byl kierowca w zakl energet to byl zwolniony z oplaty za prad czemu minister Blida se w łeb strzelila co do socjalu to mam odmienne zdanie,to plus 500 pomoglo i pomaga wielu rodzinom,niestety patologia tez jest nie masz rodziny i nie masz pojecia co to takiego,nie wiesz jaka radoscia jest miec dzieci ja akurat z plus 500 nie mialem okazji skorzystac bo mam dorosle dzieci ok,socjal musi miec zaplecze finansowe czyli podatki nie chce mi sie dalej rozpisywac ale ciekaw jestem co zrobisz za 30 lat jak np udar dostaniesz,nie sadze aby twoj kot "herbate ci zrobil i pampersa zmieniL" no moze bedziesz mial gosposie ktora ci dupe obmyje na stare lata w mojej ocenie nie kumasz pewnych rzeczy mam pewne poglady ,nie zgadzam sie z tym czy owym,nie place np abonamentu rtv,taki system niestety umiem z niego korzystac jak sie da
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 13:52
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
Twoja obsesja na punkcie Zaorskiego przypomina mi obsesję zibiego na punkcie Tuska. Może obaj powinniście psychiatrę odwiedzić?
to nie obsesja tylko stwierdzanie faktów, ten youtuber wmowil tysiacom leszczy, ze jest cudotworca wykrecajacym tysiace procent i sam stwierdził kiedyś, ze chcialby pobic rekord Williamsa i ja go sie pytam kolejny rok kiedy w koncu wystartuje. na youtube mowil kilka miesiecy temu, ze wystartuje wiec faktycznie moze sie przygotowuje do startu.
a poza tym to ja mam z niego bekę jak z Najmana, a ty bierzesz to na powaznie. zluzuj majty on po prostu chce cos udowodnic po raz n-ty (moze juz 10ty).
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 14:02
betonowe_buty napisał:
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
to nie obsesja tylko stwierdzanie faktów, ten youtuber wmowil tysiacom leszczy, ze jest cudotworca wykrecajacym tysiace procent i sam stwierdził kiedyś, ze chcialby pobic rekord Williamsa i ja go sie pytam kolejny rok kiedy w koncu wystartuje. na youtube mowil kilka miesiecy temu, ze wystartuje wiec faktycznie moze sie przygotowuje do startu.
a poza tym to ja mam z niego bekę jak z Najmana, a ty bierzesz to na powaznie. zluzuj majty on po prostu chce cos udowodnic po raz n-ty (moze juz 10ty).
... Powinno się o tym mówić głośno, bo to co robi Zaorski jest szkodliwe! Na szczęście, spora część traderów wyleczyła się z małpowania "runów", co z reguły kończyło się wyzerowaniem rachunku!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 14:11
Dziadek napisał:
betonowe_buty napisał:
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
... Powinno się o tym mówić głośno, bo to co robi Zaorski jest szkodliwe! Na szczęście, spora część traderów wyleczyła się z małpowania "runów", co z reguły kończyło się wyzerowaniem rachunku!
wczesniej forex, a teraz powstaja na youtube kanały w ktorych promuje sie obstawianie zaladow sportowych, glownie młodzi, stawiaja np. na walki w fame mma i pisza na live, ze to sa sumy idace w dziesiatki tysi. a koles, ktory to prowadzi twierdzi, ze nie promuje hazardu i moze jest nawet przeciw i na live co chwila reklamy, wplac kase to dostaniesz zwrot kasy tylko uwierzytelnij swoje dane. ten sam mechanizm jak z kasa od brokerów.
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 14:30
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
Jak już koledzy będziecie mieć dobrego psychiatrę, to zapiszcie też Market Tradera - może wyleczą mu obsesję kościelno-pisowską.
Ja też sobie jakąś obsesję wynajdę i będę leczył, ale mnie się nie spieszy, mogę być ostatni.
Reser
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 14:46
betonowe_buty napisał:
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
Podobno były u jakeigoś buka wysoko płatne zakłady, że Najman kopnie przeciwnika i może o to chodziło.
Jeśli tam wchodzi w grę taka forsa, to mogą ustawiać te walki pod zakłady.
Reser
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 14:57
Reser
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 16:37
Przytulacie coś?
np. na Bitcoinie?
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 17:03
Market Trader napisał:
Przytulacie coś?
np. na Bitcoinie?
Opcjoner, musisz sobie znależć kobietę, i nie mam na myśli roksy
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 17:47
Dziadek napisał:
betonowe_buty napisał:
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
A to co wychodzi, że nie zarobił tych milionów co na filmikach pokazywał ? Bo chyba płatnych sygnałów nie sprzedawał ?
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 18:08
Market Trader napisał:
A co to w ogóle jest, grubas by dupeczkę zadusił jak by na niej usiadł, a tu jakaś szopka i to grubas odklepał bo dostał plaskacza ?
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 18:41
pike napisał:
Market Trader napisał:
A co to w ogóle jest, grubas by dupeczkę zadusił jak by na niej usiadł, a tu jakaś szopka i to grubas odklepał bo dostał plaskacza ?
Reser
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 19:22
Od 2:46
Hahahahahhaaa.
och och
Liczba postów : 12 Registration date : 11/11/2020
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 19:32
600 zgonów przy śmiertelności >1%. To znaczy że realnie mamy >60000 zarażeń dziennie i właśnie spuściliśmy ludzi z łańcucha. Święta mogą być ciekawe. Albo to się samo uspokoi albo nas zamkną na miesiąc od Wigilii do końca ferii.
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 20:57
REALISTA napisał:
:brawo:korporacje vis mały biznes i o głupocie i korupcji polityków
No ciągle ma nadzieje że Trump wygra wybory, a jak dla mnie to już pozamiatane i bye bye Trump.
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Sob 28 Lis 2020, 23:10
pike napisał:
Dziadek napisał:
betonowe_buty napisał:
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
A to co wychodzi, że nie zarobił tych milionów co na filmikach pokazywał ? Bo chyba płatnych sygnałów nie sprzedawał ?
Jak uwalić każde konto? https://forexrandomwalk.blogspot.com/2019/04/jak-deskorolkarz-rafa-zaorski-przejecha.html
7 lat temu wiedział co najlepiej się monetyzuje, wybuchy najlepsze
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Nie 29 Lis 2020, 00:58
Market Trader napisał:
Przytulacie coś?
np. na Bitcoinie?
To ja się chyba kwalifikuję do przytulającego, bo mam bitcoina po 40zł.
Jednego.
I to w ogóle przez przypadek go nabyłem, i nie za swoje pieniądze. Długo opowiadać. W każdym razie zarabia pierdyliard procent, a że może ich może być w sumie max. kilka milionów (reszta z całą pewnością została zgubiona), a ludzi jest kilka miliardów, no to po co to ruszać? Mam SL ustawionego na BEP, czyli zero.
Forex Trader lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Nie 29 Lis 2020, 08:10
betonowe_buty napisał:
pike napisał:
Dziadek napisał:
betonowe_buty napisał:
Market Trader napisał:
betonowe_buty napisał:
Jak uwalić każde konto? https://forexrandomwalk.blogspot.com/2019/04/jak-deskorolkarz-rafa-zaorski-przejecha.html
7 lat temu wiedział co najlepiej się monetyzuje, wybuchy najlepsze
najlepsze jest to że w tyn filmiku sam wspomina że "na video szkoleniach zarobicie najwięcej" a już obecnie jest strasznym przeciwnikiem szkoleń giełdowych. Zaorski nie zarabia żadnych pinieędzy a giełdzie.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Nie 29 Lis 2020, 08:11
dex napisał:
Market Trader napisał:
Przytulacie coś?
np. na Bitcoinie?
Jednego.
I to w ogóle przez przypadek go nabyłem, i nie za swoje pieniądze. Długo opowiadać. W każdym razie zarabia pierdyliard procent, a że może ich może być w sumie max. kilka milionów (reszta z całą pewnością została zgubiona), a ludzi jest kilka miliardów, no to po co to ruszać? Mam SL ustawionego na BEP, czyli zero.
brawo ty!
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Nie 29 Lis 2020, 08:13
dex napisał:
Market Trader napisał:
Przytulacie coś?
np. na Bitcoinie?
Jednego.
ja bitcoinem też dawno temu się interesowałem jak był za jakieś śmieszne grosze. Ale olałem wtedy temat bo nic się nie działo. Teraz odcinałbym kupony
Reser
Temat: Re: UFO 28-29 11 2020 r. Weekend Nie 29 Lis 2020, 09:20