| UFO 12 01 2021 r. | |
|
+9pike Diablo Forex Trader AgroTrader Odyseusz dex Reser tarzan dziadek 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51970 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:21 | |
| - pike napisał:
- AgroTrader napisał:
- Mandaty, zgodnie z nowym pomysłem rządzących, mają być obowiązkowe. Obywatele nie będą mogli odmówić ich przyjęcia. Jeśli decyzja policji im się nie spodoba, będą mogli skorzystać z drogi sądowej. Taki projekt posłów PiS właśnie wpłynął do Sejmu. Internauci nie zachowali na nim suchej nitki. Odpowiedzieli na niego szeregiem memów z policją. Zebraliśmy najlepsze z nich. Zobacz, jak w memach wyśmiewa się propozycje zaostrzenia prawa!
https://kurierlubelski.pl/mandaty-beda-obowiazkowe-memy-internautow-najlepsza-odpowiedzia-na-nowy-pomysl-chyba-nie-tego-spodziewala-spodziewala-sie-wladza/ga/c1-14917230/zd/47401938
Może kasta sędziowska trochę odetchnie, będzie miała więcej czasu na inne sprawy, a swoją drogą ile razu odmówiliście mandatu i zakończyło się to dla was pozytywnie ? JA KILKA RAZY w Poznaniu psy mnie zlapaly jak pzrejechalem na "późnym zółtym " jak mijalem sygnalizator to juz bylo czerwone tylko ze oni nie jechali za mną a z naprzeciwka odmówiłem mandatu twierdzac ze u mnie bylo zielone a jakie bylo po drugiej stronie to mnie nie interesuje nie liczylem na wygrana w sądzie tylko na to ze oleją sprawe bo po wui maja sobie roboty dokładać i do sądu jeszcze jezdzic - a sprawa nie byla oczywista i sie nie przeliczylem -NIE WYSŁALI DO SĄDU SPRAWY -czyli normalni byli _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Wto 12 Sty 2021, 12:36, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51970 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:33 | |
| A TAK POZA TYM TO KILKA RAZY ZA ZDJECIE Z RADARU MNIE WZYWALI -policja i straz miejska qrwa durnie jedne wzywają mnie do siebie żebym pojechał i bat im na swoja dupę dał = zlozyl zeznanie na siebie ja uważałem i uważam ze jak ktos ma do mnie sprawe to sam do mnie przyjeżdża a ja nie musze nigdzie jechac bo ja do nich nic nie miałem i nigdy nie przyjechali ani nie bylo dalszego ciagu ale najlepszy numer to byl jak jechałem żukiem -za komuny w Łodzi na dolach ormowcy stali i z daleka widze ze beda mnie zatrzymywac to ja lekkim łukiem obok i mam was w d.. ale w lusterku widzialem ze jeden poszedl do samochodu -Skodą stali i obserwuje czy beda gonic -nie mieli takich uprawnien i nie gonili a wiec poszedł zapisac numery po kilku tygodniach przyszlo wezwanie dla ojca zeby sie na ORMO wstawil - na niego byl samochód No to mowie jedź i sie tłumacz teraz - ojciec mial ponad 60 lat jak ja pojade to mi zaraz mandat wlepia bo jak sie tłumaczyć -słabym wzrokiem ? to po okulary wysla i jeszcze prawko zabiora jak zacznę glupio gadac a Ty tlumacz sie ze nie zauważyłeś bo wiadomo starszy człowiek no i tak sie tlumaczyl i tylko dostal pouczenie i postraszyli ze jak jeszcze raz to Mu prawo jazdy zatrzymają ale nie wiedzieli ze ojciec nigy nie miał prawa jazdy _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:42 | |
| - pike napisał:
- A jak tam przytulanie idzie, u mnie L z rana na 0 stopie poleciało, teraz S ale też bez przekonania bo to raczej na pałowanie się zanosi i skończą tam gdzie zaczęli
U mnie wczorajsze L 2060 SL 2026. | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:45 | |
| Ale DAX się trzepie dzisiaj nerwicy jakiejś dostał? co to za świeczki w ogóle są? | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:46 | |
| ten to jednak strasznie pojebany był/jest tweetował i grał w golfa -czasem tylko kogoś podburzył @bweglarczyk · 10 cze 2020 Trump wysłał 6 czerwca 200 tweetów na TT jednego dnia, w tym 74 w ciągu jednej godziny. To oznacza, że prezydent USA niespecjalnie ma czas na coś innego. Oczywiście nie jest to żaden problem, bo ani w USA, ani na świecie w ogóle, ale to w ogóle nic się nie dzieje...https://twitter.com/bweglarczyk/status/1270814260952731651 _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:49 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:50 | |
| U nas też się trzepią jak gówno w przerębli. Niby spada ale co rusz jakiś kosmiczny odjeb wykaszający krótkie. | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:53 | |
| Pike , no tak , ale kika mandatów nie zapłaciłem tutaj bardziej idzie PISiorom o odciążenie sądów bo wiekszosc spraw takich z radarów przedawnia sie zanim sądy tym sie zajma albo policja ,SM wcale nie wysyla bo co oni az tego maja oprocz dodatkowej pracy ? _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
pike UFOTrader Junior
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 12:58 | |
| - dex napisał:
- pike napisał:
- A jak tam przytulanie idzie, u mnie L z rana na 0 stopie poleciało, teraz S ale też bez przekonania bo to raczej na pałowanie się zanosi i skończą tam gdzie zaczęli
U mnie wczorajsze L 2060 SL 2026. Ja mam S po 67 i SL na 66, ładnie zaczęło spadać ale znów im się odwidziało, tak więc na dwoje babka wróżyła. | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:11 | |
| - Market Trader napisał:
- U nas też się trzepią jak gówno w przerębli.
Niby spada ale co rusz jakiś kosmiczny odjeb wykaszający krótkie. Tobie sie chyba często kupa śni masz gówniane sny i stąd tyle zarabiasz na giełdzie Sennik: Sen o kupie Widzieć we śnie kał ludzki, kupę dziecka, kał psa, kał własny, kał zwierzęcy, brzydko mówiąć "gówno", "kupę" czyli odchody ptasie lub mocz,czy też brudna toaleta - wszystkie te sny wróżą Ci duże pieniądze i niezmiar szczęścia.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Wto 12 Sty 2021, 13:15, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:12 | |
| Gówniana ta sesja dziś. Przytulacie coś? | |
|
| |
pike UFOTrader Junior
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:16 | |
| - AgroTrader napisał:
- Pike , no tak , ale kika mandatów nie zapłaciłem
tutaj bardziej idzie PISiorom o odciążenie sądów bo wiekszosc spraw takich z radarów przedawnia sie zanim sądy tym sie zajma albo policja ,SM wcale nie wysyla bo co oni az tego maja oprocz dodatkowej pracy ?
Dokładnie, a koszty postępowania sądowego na pewno nie uwzględniały czasu ile trzeba poświęcić, żeby ten wniosek przygotować, wysłać później się nim zająć, etc., a ludzie latami czekają na istone roztrzygnięcia bo sądy zajmują się mandatem za 50zł, a teraz jak masz rację to sam zgłaszasz sprawę do sądu i dochodzisz swoich praw chociaż nie weim czy dla 50 zł warto w ogóle zaczynać | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:17 | |
| - AgroTrader napisał:
tutaj bardziej idzie PISiorom o odciążenie sądów bo wiekszosc spraw takich z radarów przedawnia sie zanim sądy tym sie zajma albo policja ,SM wcale nie wysyla bo co oni az tego maja oprocz dodatkowej pracy ?
ja bym poszedł bardziej w kierunku tego aby po otrzymaniu mandatu kierowca miał 7 dni na odwołanie sie od niego do policji czasami stres powoduje "pomroczność jasną" itp . a jak pokazuje życie że często np strażnicy i nie tylko nie znają przepisów i wlepiają nie swiadomym kary , a ci po konsultacjach jeżeli nie było winy powinni mieć możliwość unieważnienia chujowego mandatu _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10330 Registration date : 05/08/2019
| |
| |
Reser
| |
| |
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:34 | |
| - pike napisał:
- dex napisał:
- pike napisał:
U mnie wczorajsze L 2060 SL 2026. Ja mam S po 67 i SL na 66, ładnie zaczęło spadać ale znów im się odwidziało, tak więc na dwoje babka wróżyła. No jak na dwoje Trend jest wzrostowy. | |
|
| |
pike UFOTrader Junior
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:35 | |
| | |
|
| |
pike UFOTrader Junior
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:38 | |
| A na stooq.pl nawet notowania bitcoina na pierwszą stronę wrzucili Bania urosła to i zainteresowanie się zrobiło | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:47 | |
| - pike napisał:
- AgroTrader napisał:
Dokładnie, a koszty postępowania sądowego na pewno nie uwzględniały czasu ile trzeba poświęcić, żeby ten wniosek przygotować, wysłać później się nim zająć, etc., a ludzie latami czekają na istone roztrzygnięcia bo sądy zajmują się mandatem za 50zł, a teraz jak masz rację to sam zgłaszasz sprawę do sądu i dochodzisz swoich praw chociaż nie weim czy dla 50 zł warto w ogóle zaczynać ale przecież mozna w łatwy sposob odciazyc sądy -wypisywać mniej mandatów a częściej stosować pouczeniaale żadna qrwa polityczna nasz uszczęśliwiacz na to nie wpadnie TYLKO NAJWAZNIEJSZE TO DOJEBAC OBYWQTELOWI KARE i jeszcze chca go zmusic do jak najszybszego zapłacenia -bez szemrania bo sądy zawalone a teraz jednak mozna bedzie dostac mandat i sie odwołać a dotąd nie można było mandat to juz właściwie przesądzał sprawę - po herbacie , jak podpisałeś to dupa blada i nijak "nie można było tego zmienić " a juz zupelnym prawnym kuriozum jest odbieranie prawa jazdy przed orzeczeniem sądu ze przekroczenie prędkości - jeśli sie odwołasz i tak moze byc ze sąd cie uniewinni a ukarany juz zastałeś a z tym nasi polityczni uszczęśliwiacze -mendy zakłamane nie moga nic zrobic "nie mozna tego zmienic " _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:53 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:53 | |
| https://kurierlubelski.pl/mandaty-beda-obowiazkowe-memy-internautow-sa-najlepsza-odpowiedzia-na-nowy-pomysl-chyba-nie-tego-spodziewala-spodziewala-sie/ga/c1-14917230/zd/47401962 _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:54 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:54 | |
| - AgroTrader napisał:
- pike napisał:
- AgroTrader napisał:
- Mandaty, zgodnie z nowym pomysłem rządzących, mają być obowiązkowe. Obywatele nie będą mogli odmówić ich przyjęcia. Jeśli decyzja policji im się nie spodoba, będą mogli skorzystać z drogi sądowej. Taki projekt posłów PiS właśnie wpłynął do Sejmu. Internauci nie zachowali na nim suchej nitki. Odpowiedzieli na niego szeregiem memów z policją. Zebraliśmy najlepsze z nich. Zobacz, jak w memach wyśmiewa się propozycje zaostrzenia prawa!
https://kurierlubelski.pl/mandaty-beda-obowiazkowe-memy-internautow-najlepsza-odpowiedzia-na-nowy-pomysl-chyba-nie-tego-spodziewala-spodziewala-sie-wladza/ga/c1-14917230/zd/47401938
Może kasta sędziowska trochę odetchnie, będzie miała więcej czasu na inne sprawy, a swoją drogą ile razu odmówiliście mandatu i zakończyło się to dla was pozytywnie ? JA KILKA RAZY
w Poznaniu psy mnie zlapaly jak pzrejechalem na "późnym zółtym " jak mijalem sygnalizator to juz bylo czerwone tylko ze oni nie jechali za mną a z naprzeciwka
odmówiłem mandatu twierdzac ze u mnie bylo zielone a jakie bylo po drugiej stronie to mnie nie interesuje
nie liczylem na wygrana w sądzie tylko na to ze oleją sprawe bo po wui maja sobie roboty dokładać i do sądu jeszcze jezdzic - a sprawa nie byla oczywista
i sie nie przeliczylem -NIE WYSŁALI DO SĄDU SPRAWY -czyli normalni byli Mandaty przedawniają się po dwóch latach Nie ma takiej opcji żebyś nie zapłacił,wpłata idzie do powiatu Nie mają obowiązku wysłać upomnienia Ale po 3 miesiącach powiadamiają US,oni ci z automatu blokują wtedy rachunki bankowe,nie muszą mieć postanowienia sądu i ściągają | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 13:57 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 14:00 | |
| ZATWARDZENIE GIEŁD ŚWIATOWYCH
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 14:04 | |
| - Bartek napisał:
- AgroTrader napisał:
- pike napisał:
- AgroTrader napisał:
Może kasta sędziowska trochę odetchnie, będzie miała więcej czasu na inne sprawy, a swoją drogą ile razu odmówiliście mandatu i zakończyło się to dla was pozytywnie ? JA KILKA RAZY
w Poznaniu psy mnie zlapaly jak pzrejechalem na "późnym zółtym " jak mijalem sygnalizator to juz bylo czerwone tylko ze oni nie jechali za mną a z naprzeciwka
odmówiłem mandatu twierdzac ze u mnie bylo zielone a jakie bylo po drugiej stronie to mnie nie interesuje
nie liczylem na wygrana w sądzie tylko na to ze oleją sprawe bo po wui maja sobie roboty dokładać i do sądu jeszcze jezdzic - a sprawa nie byla oczywista
i sie nie przeliczylem -NIE WYSŁALI DO SĄDU SPRAWY -czyli normalni byli
Mandaty przedawniają się po dwóch latach Nie ma takiej opcji żebyś nie zapłacił,wpłata idzie do powiatu Nie mają obowiązku wysłać upomnienia Ale po 3 miesiącach powiadamiają US,oni ci z automatu blokują wtedy rachunki bankowe,nie muszą mieć postanowienia sądu i ściągają
jesli do windykacji -komornika skarbowego pójdzie mandat spzred dwoch lat - i nie było przerwania biegu przedawnienia to komornik umorzy przerabiałem juz to kiedyś za komuny, był taki okres ze po roku-dwóch przychodził komornik po mandat i sobie doliczał "za usluge " pare groszy cos jak teraz od 100 zl doliczylby ze 2,50 - to nawet wtedy inflacja to zjadala po roku takze nie oplacilo sie pierdolic z przekazami , pocztami gotówką nigdy nie place - na miejscu , zeby im nie ułatwiać ale po jakims czasie to zmienil i juz bylo ze 30 % mandatu i wtedy juz sie oplacilo płacic ps nie wiem jak teraz jest bo dawno nie płaciłem = nie dostalem mandatu ale z kilka lat do tylu dostalem 3 mandaty jednocześnie policjant na raz wypisał mi 3 druki za 3 wykroczenia światła ,pasy i brak dokumentów razem 250 zl na 3 drukach - bo gadał ze tak musi być inaczej nie mozna to zawsze pojebane było -te przepisy _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Wto 12 Sty 2021, 14:11, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
Bartek
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 14:05 | |
| - AgroTrader napisał:
U nas takiemu cwaniaczków to przyjebia 30 tys Bo każdy z koronką ma izolatkę i z chałupy nie może wyjść Jak miałem koronkę to pelikany przyjeżdżały na kontrol Nie ma problemu gdy cię nie zobaczą w drzwiach,nie ma kary,bo możesz się wytłumaczyć że nie mogłeś z wyrka wstać Kara jest wtedy jak cię przypadkiem na mieście dupna | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 14:13 | |
| - Bartek napisał:
U nas takiemu cwaniaczków to przyjebia 30 tys Bo każdy z koronką ma izolatkę i z chałupy nie może wyjść Jak miałem koronkę to pelikany przyjeżdżały na kontrol Nie ma problemu gdy cię nie zobaczą w drzwiach,nie ma kary,bo możesz się wytłumaczyć że nie mogłeś z wyrka wstać Kara jest wtedy jak cię przypadkiem na mieście dupna ale te 30 tys wystawia sanepid i to jest b. problematyczne prawnie i to sie nadaje do prasy do sądu _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Bartek
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 14:16 | |
| - AgroTrader napisał:
- Bartek napisał:
- AgroTrader napisał:
- pike napisał:
- AgroTrader napisał:
i sie nie przeliczylem -NIE WYSŁALI DO SĄDU SPRAWY -czyli normalni byli
Mandaty przedawniają się po dwóch latach Nie ma takiej opcji żebyś nie zapłacił,wpłata idzie do powiatu Nie mają obowiązku wysłać upomnienia Ale po 3 miesiącach powiadamiają US,oni ci z automatu blokują wtedy rachunki bankowe,nie muszą mieć postanowienia sądu i ściągają
jesli do windykacji -komornika skarbowego pójdzie mandat spzred dwoch lat - i nie było przerwania biegu przedawnienia to komornik umorzy
przerabiałem juz to
kiedyś za komuny, był taki okres ze po roku-dwóch przychodził komornik po mandat i sobie doliczał "za usluge " pare groszy cos jak teraz od 100 zl doliczylby ze 2,50 - to nawet wtedy inflacja to zjadala po roku takze nie oplacilo sie pierdolic z przekazami , pocztami gotówką nigdy nie place - na miejscu , zeby im nie ułatwiać
ale po jakims czasie to zmienil i juz bylo ze 30 % mandatu i wtedy juz sie oplacilo płacic
ps
nie wiem jak teraz jest bo dawno nie płaciłem = nie dostalem mandatu
ale z kilka lat do tylu dostalem 3 mandaty jednocześnie policjant na raz wypisał mi 3 druki za 3 wykroczenia światła ,pasy i brak dokumentów razem 250 zl na 3 drukach - bo gadał ze tak musi być inaczej nie mozna
to zawsze pojebane było -te przepisy Ja ostatni mandat miałem ok 5 lat temu Nie zapłaciłem więc mi US z rachunku uiscil | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. Wto 12 Sty 2021, 14:16 | |
| KRACH W WARSZAWIE _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 12 01 2021 r. | |
| |
|
| |
| UFO 12 01 2021 r. | |
|