Znowu to samo cholera - błyskawiczna akcja na minetówkach i podcieranie dupy w pośpiechu. To nie może spaść w spokoju, zaraz szarpią jak hieny padlinę
BUY DIP, marudo, a nie jakieś spadki na NAJLEPSZYM INDEKSIE NA ŚWIECIE bierzesz.
Ja mam u nas LLLLLL pod korek, zastaw domu, działki i... jednego z budynków użyteczności publicznej.
GO BULLLLLLLLLLS!!!!!!!
Dobry Dżoe, da zarobić, LLL!!!!!!
Jak przepierdolisz chałupę to twój problem,jak szalet miejski to się ludzie wkurwia
A wiesz, że już nie chcą srać w szaletach u nas. Taki jeden z podziemia likwidowali i kolega mi sprzedał na krechę ("zarobisz, oddasz"). Mam akt własności, więc...
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29635 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Inpost idzie na giełdę ale już nie u nas tylko w Amsterdamie, z naszej został zdjęty jak im przestało iść ale :
"Gdy InPost i Integer schodziły z głównego warszawskiego parkietu, miały łączną wycenę na poziomie około 475 mln zł – InPost był wart około 125 mln zł, a Integer został wyceniony w wezwaniu na 350 mln zł. Obecna wycena InPostu oznacza, że w 4 lata później spółka (po połączeniu) jest wyceniana na około 75 razy więcej!"
Tak się robi bizness sprzedać ciastko i mieć ciastko
Andrew Bailey, szef Banku Anglii uważa, że żadna z istniejących kryptowalut nie przetrwa w dłuższej perspektywie czasu, donosi Reuters.
- To kwestia ludzi mających pewność, że ich płatność będzie dokonana czymś, co ma stabilną wartość, ostatecznie wiążąca bank z tym, co nazywamy pieniądzem fiducjarnym, który ma związek z państwem – powiedział Bailey.
choć jeden spawy nazywa po imieniu
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Ostrożnie z naganianiem, bo może się źle skończyć, chociaż UFO chyba mało poczytne to i szansa na wyłapanie kary mniejsza
A to ten chyba się żalił ile to na bitcoinie stracił to teraz jeszcze PiSiory mu dosrały, z drugiej strony trzeba tępić fałszywych proroków co to receptę na szczęście posiedli
Ostrożnie z naganianiem, bo może się źle skończyć, chociaż UFO chyba mało poczytne to i szansa na wyłapanie kary mniejsza
A to ten chyba się żalił ile to na bitcoinie stracił to teraz jeszcze PiSiory mu dosrały, z drugiej strony trzeba tępić fałszywych proroków co to receptę na szczęście posiedli
Andrew Bailey, szef Banku Anglii uważa, że żadna z istniejących kryptowalut nie przetrwa w dłuższej perspektywie czasu, donosi Reuters.
- To kwestia ludzi mających pewność, że ich płatność będzie dokonana czymś, co ma stabilną wartość, ostatecznie wiążąca bank z tym, co nazywamy pieniądzem fiducjarnym, który ma związek z państwem – powiedział Bailey.
choć jeden spawy nazywa po imieniu
Też tak myślę. Ale to nie znaczy że obecne krypto nie przetrwają jeszcze przez wiele lat, jeśli nie dekady, oraz że nie wygra kryptowaluta, która być może jeszcze nie istnieje.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019