Tak pieprzysz jakby to long sielankę miał. Longowców tak samo te świeczki koszą po 20 razy zanim się wzrostu doczekają. Jakby to tak rosnąć chciało to by się wszyscy podłączyli i by nikt nie marudził a to nie rośnie tylko jedno wielkie pierdolenie jest odwalane.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Praktycznie to tylko Anglicy zrobili dziś konrektną korbę. Mieli w sumie powód: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Brytyjska-gospodarka-urosla-w-IV-kwartale-8055462.html Czyli rynek zachował się racjonalnie
Reszta fhuj spałowana.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
......koniec dzisiejszego pijaństwa ........... będzie jak zaPOdam ostatnie ....... szóste
Wszyscy widać po odpowiedniej stronie byli i się za bardzo obłowili no ja też zaczynam konsumpcje skarbów biedronkowych z poprzedniej promocji, karton czeka
pike UFOTrader Junior
Praktycznie to tylko Anglicy zrobili dziś konrektną korbę. Mieli w sumie powód: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Brytyjska-gospodarka-urosla-w-IV-kwartale-8055462.html Czyli rynek zachował się racjonalnie
Reszta fhuj spałowana.
Ja tam widzę że wszędzie korbią poza naszym grajdołem, nie ma co oczekiwać że dzień w dzień będą po 1-2% do góry robić, ale jak dla mnie u nich hossa ma się dobrze a nawet bardzo dobrze.
pike UFOTrader Junior
"Naszym światem jest Ameryka Ameryka - cudowna jest Całym światem nam Ameryka Ameryka, Ameryka Naszym światem jest Ameryka Coca-Cola, czasem wojna Całym światem nam Ameryka Ameryka, Ameryka... "
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Gdzie wy te korby widzicie? Jakieś żenujące gównoplusinki wymęczone przez cały dzień.
Nie narzekać mi tu na Xiążęcą 4 bo nasza giełdunia jest oazą zajebistości na tle tego pałowania. Najlepsza giełda w ostatnich tygodniach. Niby bocznica ale idzie intra nautrzepywać mamony bo są ruchy paru(nasto) świeczkowe a nie jedno albo półświeczkowe.
Ja tam sobie chwalę GPW.
waldi lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Gdzie wy te korby widzicie? Jakieś żenujące gównoplusinki wymęczone przez cały dzień.
Nie narzekać mi tu na Xiążęcą 4 bo nasza giełdunia jest oazą zajebistości na tle tego pałowania. Najlepsza giełda w ostatnich tygodniach. Niby bocznica ale idzie intra nautrzepywać mamony bo są ruchy paru(nasto) świeczkowe a nie jedno albo półświeczkowe.
Ja tam sobie chwalę GPW.
No a gdzie ty widzisz te spadki poza naszym grajdołem który kolejny raz w ogonie europy:
„Teraz zapewne będzie podobnie. Masywny stymulus fiskalny napędzi inwestycje rządowe, a bańka na aktywach inwestycyjnych będzie sobie rosła w najlepsze. Nadchodzą lata szybkiego wzrostu, napędzanego inwestycjami w ramach Zielonej Rewolucji. Milenialsi zaczynają budować swoje pierwsze domy, to wzmocni branżę budowlaną. Azja, a szczególnie Chiny, poradziła sobie dobrze z pandemią, więc droga do złotej ery handlu stoi otworem” – przewiduje Kelly.
chociaż dla nas:
"Co ciekawe, nie wróżą oni, by akcje rynków wschodzących były hitem (będą cierpiały przez niskie tempo wzrostu gospodarczego), choć akcje chińskie powinny się dobrze spisywać, z uwagi na dobrą kondycję Państwa Środka po pandemii oraz nowe regionalne umowy handlowe, wzmacniające pozycję tego kraju oraz jego przedsiębiorstw."
Tak rzeczą Analityki a oni się znają, bo kupe kasy za to biorą