Janek i Helmut otworzyli futy lukami, więc narazie bardziej prawdopodobne, że dupa z tego będzie, bo nie utrzymają do rana, a reszta rynków jeszcze zamknięta.
I doqrwili kolejne luki intra, czytają co piszemy.
Jeżeli w USA dziś wolne (?) to tradycją było wywalanie wielkiej białej pały. U nas na razie już wiadomo że już wariant powtórki z 8 lutego odpada, nadal powtórka z 11 lutego możliwa czyli teraz pałowanie. No chyba że pojadą dalej???
Edit: tylko co ta baza ciągle lekko ujemna jakby bez wiary?
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Janek i Helmut otworzyli futy lukami, więc narazie bardziej prawdopodobne, że dupa z tego będzie, bo nie utrzymają do rana, a reszta rynków jeszcze zamknięta.
I doqrwili kolejne luki intra, czytają co piszemy.
Jeżeli w USA dziś wolne (?) to tradycją było wywalanie wielkiej białej pały. U nas na razie już wiadomo że już wariant powtórki z 8 lutego odpada, nadal powtórka z 11 lutego możliwa czyli teraz pałowanie. No chyba że pojadą dalej???
Edit: tylko co ta baza ciągle lekko ujemna jakby bez wiary?
Czasami gdy janek ma wolne to jest okrutne pałowanie. Reguła jest taka, że sesja bez janka, przynajmniej u nas, nie ma punktów zwrotnych i jest w jednym z trzech możliwych kierunków.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10336 Registration date : 05/08/2019
Na Binance nie pomyśleli o jednej ważnej rzeczy: można ustawiać zlecenia otwierające stop market z limitem aktywacji ale już do nich nie można dodać dodatkowych stopów chroniących owe pozycje przed ich otwarciem. Czyli np. w nocy otworzy mi się pozycja stopem a zanim się obudzę to już gówno z niej mam bo mogę tp/sl do niej ustawić dopiero wówczas gdy się ta otworzy a przecież nie wiem kiedy to będzie. Powinna być możliwość ustawienia stopa do stopa.
A ciekawe jak na Bitfinexie jest.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Na Binance nie pomyśleli o jednej ważnej rzeczy: można ustawiać zlecenia otwierające stop market z limitem aktywacji ale już do nich nie można dodać dodatkowych stopów chroniących owe pozycje przed ich otwarciem. Czyli np. w nocy otworzy mi się pozycja stopem a zanim się obudzę to już gówno z niej mam bo mogę tp/sl do niej ustawić dopiero wówczas gdy się ta otworzy a przecież nie wiem kiedy to będzie. Powinna być możliwość ustawienia stopa do stopa.
A ciekawe jak na Bitfinexie jest.
Chodzi ci o zlecenia warunkowe? Z tego co widzę przynajmniej OCO jest na Binance, ale Tobie chyba chodzi o OSO.
uważam że dzisiaj jest bardzo dobry dzień dla helmuta aby się wysrał porządnie. Jankesa nie ma i nie będzie przeszkadzał. Powinni z tego skorzystać.
Ale czemu to mają do spadku wykorzystać ? giełdy są po to żeby rosły więc każdy spadek to zaburzenie naturalnego porządku rzeczy, jakby giełdy spadały to przecież nikt by nie inwestował
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
uważam że dzisiaj jest bardzo dobry dzień dla helmuta aby się wysrał porządnie. Jankesa nie ma i nie będzie przeszkadzał. Powinni z tego skorzystać.
Ale czemu to mają do spadku wykorzystać ? giełdy są po to żeby rosły więc każdy spadek to zaburzenie naturalnego porządku rzeczy, jakby giełdy spadały to przecież nikt by nie inwestował
Tylko że nic nie rośnie w nieskończoność. Nie ma podstaw do wzrostów. Dax już 14k. Nie ma już kasy dalej kupować.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10336 Registration date : 05/08/2019
Tylko że nic nie rośnie w nieskończoność. Nie ma podstaw do wzrostów. Dax już 14k. Nie ma już kasy dalej kupować.
Takie przemyślenia - będzie rosło to dam buy
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Na DAX powyżej 14000 jest ściana call, zarówno na lutowej jak i marcowej serii, i dlatego taki słaby.
https://www.stockstreet.de/verfallstag-diagramm#/
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pon 15 Lut 2021, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
Forex Trader lubi tą wiadomość
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Qrwa kody autoryzacyjne sms z ePUAP idą pół godziny
Ministerstwo Cyfryzacji zasrane.
PITy od dziś można obejrzeć.
Wcześniej było tak, że logując się do profilu zaufanego przez bank potwierdzałem w bankowej apce a teraz zmienili, że wysyłają kody sms, na które doczekać się nie można.