taa tylko zobacz jaki oni mają opóźnienia do reszty rynków. szwab i jankes już dawno pokonał szczyt przed krachem w marcu a oni nawet jeszcze do swojego szczytu nie dojechali.
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Dodatkowo krótka pozycja na FUSD po 3,85, tam powinni znowu dojechać do 3,70 lekko...
Tylko kilka koni, bo … prolongatę spłaty zrobiłem i NIE MUSZĘ JESZCZE oddawać. \
Większy kapitał = większy zysk!
A jakby tak doszło do 2 400?
......szukasz już majtka POkładowego Yachtowego
POlecam swą osobę ..... nie jestem na POwietrze ...... ale też nie zdzieram z miljonerów
Moje warunki płacowo-bytowe: - 2k $ per trip, niezależnie od jego długości - POnadto używanie hosstesy przez jeden weekend raz na 2 tygodnie - nieograniczony dostęp do browarków POdczas 12godzinnej wachty, limit alkoholum - max 2 promile - w czasie wolnym oprócz browarków dostęp do 10 letniej whiski - kartofle i schabowy co 2 dzień
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Dodatkowo krótka pozycja na FUSD po 3,85, tam powinni znowu dojechać do 3,70 lekko...
Tylko kilka koni, bo … prolongatę spłaty zrobiłem i NIE MUSZĘ JESZCZE oddawać. \
Ja dobrałem jedno L na USD po 3,84, pewnie za wczesnie ale skoro jeden wielki bank poinformował ze zamknął pozycję krótką to raczej wiele się nie osłabi.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Investing.com - Kimbal Musk, młodszy brat prezesa Tesli (NASDAQ:TSLA), zarobił ponad 7 milionów dolarów na akcjach producenta pojazdów elektrycznych: nabył je poprzez opcje i sprzedał tego samego dnia po średniej cenie o 600 dolarów wyższej niż za nie zapłacił.
W sumie Kimbal zgarnął 7 220 109,46 dolarów.
Spółka podała, że sprzedaż akcji była częścią planu zgodnie z regułą 10b5-1.
Doprecyzujmy, że reguła 10b5-1 zakłada, że w momencie tworzenia planu przyszłych sprzedaży akcji określana jest także cena, po osiągnięciu której nastąpi transakcja. 10b5-1 pozwala głównym akcjonariuszom i osobom posiadającym dostęp do informacji poufnych w spółkach publicznych na obrót określoną liczbą akcji w określonym czasie, zgodnie z przepisami SEC.
mówiłem/pisalem ze rzyt/alfons ma kazda akcje wyliczona i "robia obrot " ale wsrod swoich a jak ktos obcy sie wetnie - ktoś spoza planu to zaraz "wyjatek od reguly AT " nastepuje i dymaja obcego bo kasa jest tylko dla swoich
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29650 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Ja dobrałem jedno L na USD po 3,84, pewnie za wczesnie ale skoro jeden wielki bank poinformował ze zamknął pozycję krótką to raczej wiele się nie osłabi.
......masz szanse na wygraną ....... PO takie ilości to sie Rzyt nie schyla
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
......masz szanse na wygraną ....... PO takie ilości to sie Rzyt nie schyla
dzisiaj juz jestes na plus
a jutro , zanim otworzą gpw to będzie różnie - dla rzyta dogodnie
dlatego chyba przeniosę sie zupelnie na platformę bo poza czasem gpw rzyt często tarmosi zlotowke i mozna mu troche "pomoc "
i konie sa tam mniejsze
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Sro 07 Kwi 2021, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
POlecam swą osobę ..... nie jestem na POwietrze ...... ale też nie zdzieram z miljonerów
Moje warunki płacowo-bytowe: - 2k $ per trip, niezależnie od jego długości - POnadto używanie hosstesy przez jeden weekend raz na 2 tygodnie - nieograniczony dostęp do browarków POdczas 12godzinnej wachty, limit alkoholum - max 2 promile - w czasie wolnym oprócz browarków dostęp do 10 letniej whiski - kartofle i schabowy co 2 dzień
A NIE LEPIEJ KARTOFLE RAZ NA 2 TYGODNIE A HOSTESSA CO 2-GI DZIEŃ ?
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6019 Registration date : 20/10/2018
A NIE LEPIEJ KARTOFLE RAZ NA 2 TYGODNIE A HOSTESSA CO 2-GI DZIEŃ ?
.....nie jestem zachłanny ............... wystarczy, że będzie stosował płodozmian ........ i szefową kuchni bede bzykał raz na pół roku
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
BERLIN (Reuters) - Instances of rare clotting in women aged under 60 who received AstraZeneca’s COVID-19 vaccine were 20 times higher than would normally be expected, Christian Bogdan, a member of Germany’s vaccine committee, said on Wednesday.
to astrazeneca pozamiatana, kto się pozwoli zaszczepić takim gównem?
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010