Moje szybkie i średnio czułe systemy przeszły na S.
A wolne nadal na L?
Nie wiem jaka jest wiarygodność tych systemów w konsoli.
Zadziwiająco szybko zawróciliśmy i po prawdzie bez wyraźnych powodów...
Tak więę wygląda że jeszcze do góry wrócimy ale ch...j wie czy juś nie zaczęła się droga powrotna do 1900....
Porównując nasz rynek do otoczenia to my nawet nie trzeci świat jesteśmy, taka u nas słabość, a przecież PiS mów że jest tak dobrze ale chyba taki urok konsolidacji, dzisiaj spadają jutro rosną,
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Nosz k...wa tak jak przedwczoraj rusli bez śladu nawrotki tak dzis spadają... łamią wselkie wsparcia.
Dałem się zahipnotyzowac siła wzrostów i czekałem z S za wysoko.
Panie Nikt - to jak to było z tymi piątkami do góry? Bo wychodzi że ten scenariusz sie realizuje? Gdzie zacznie się kolejna
Jesli mamy impuls (piątkę) od 25 marca, to teraz powinna być jakaś korekta abc, ze zniesieniem raczej co najmniej 50%, a bardziej typowo 61,8%. ale jeśli ruch od 25 marca to była trójka (bo tak jednak to wygląda), to idziemy do dolnej bandy.
Ale ale miało być przeca, żejak się odbijemy od 2012 to znaczy jest piątka - czy to tetuchne nadbicie spowododwało że oznaczenie się zmieniło na trójkę?
A ja stary ale gupi jestem - miałem brać powyżej 2000 ale uległem czarowi dynamki wzrostów zapominając że juś nie raz po wytrysku było oklapnięcie. Nie mogę odżałować że przedwczoraj nie brałem k..wa S! Zasada jest prosta: powyżej 2000 a w zasadzie 1980 mozna brac małe S a poniżej 1920 L. Czeba mi było wpisać zlecenie i nie gapić sią na te hipnotyzujące ruchy...
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
A wolne nadal na L?
Tak więę wygląda że jeszcze do góry wrócimy ale ch...j wie czy juś nie zaczęła się droga powrotna do 1900....
Porównując nasz rynek do otoczenia to my nawet nie trzeci świat jesteśmy, taka u nas słabość, a przecież PiS mów że jest tak dobrze ale chyba taki urok konsolidacji, dzisiaj spadają jutro rosną,
WAS KTOS ZMUSZA DO GRY NA GPW ??/ZE GRACIE I PŁACZECIE ?
SKAZALI WAS NA DOŻYWOCIE NA GPW ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Policjanci i ratownicy medyczni reanimowali nieprzytomnego, pijanego 40-latka, który leżał na chodniku w Lublinie. Udało się przywrócić mu funkcje życiowe. Badanie wykazało aż 5 promili alkoholu w jego organizmie.
trzeba listę obecności na ufo sprawdzić...
AgroTrader MOD
Policjanci i ratownicy medyczni reanimowali nieprzytomnego, pijanego 40-latka, który leżał na chodniku w Lublinie. Udało się przywrócić mu funkcje życiowe. Badanie wykazało aż 5 promili alkoholu w jego organizmie.
trzeba listę obecności na ufo sprawdzić...
niedaleko Lublina to Zibi mieszka
MOZE SUKCES DOBREJ ZMIANY W WALCE ZE WSZYSTKIM OPIJAŁ a ze sukces wielki to i promili siem nazbierało ..
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
@Opcjoner! Oddaj mi Władka/100 pln które za Ciebie przelałem OsłyTraderowi. Przelałem tylko dlatego żeby Cię zachęcić do honorowego załatwienia sprawy a Ty ni chu... Coś mi się wydaje że już wszystko przepierdoliłeś na giełdzie
AgroTrader MOD
@Opcjoner! Oddaj mi Władka/100 pln które za Ciebie przelałem OsłyTraderowi. Przelałem tylko dlatego żeby Cię zachęcić do honorowego załatwienia sprawy a Ty ni chu... Coś mi się wydaje że już wszystko przepierdoliłeś na giełdzie
i mnie sie tak wydaje ....
reszte wpierdolil w chf i $ na samiuśkim szczycie
teraz bedziemy pewnie czekali na euro po 10 pln - wtedy swoja lokatę walutowa zamknie
ps
Bank tez czeka az mu Opcjoner odda honorowo to 50 euro co źle naliczyli
(i Lidl tez czeka ... )
„Kreml otwiera »puszkę Pandory«, w której Europa trzymała dotąd nacjonalne emocje i spory terytorialne” – ocenia prof. Romuald Szeremietiew. Porównał działania Rosji, podejmowane pod pretekstem ochrony rosyjskiej mniejszości, z polityką Hitlera prowadzącą do wybuchu drugiej wojny światowej. Były minister obrony narodowej i specjalista od wojskowości odniósł się w ten sposób do pojawiających się od niedawna informacji o koncentracji rosyjskich wojsk na granicy z Ukrainą.
„Zanim doszło do wybuchu II wojny światowej Hitler, powołując się na zasadę samostanowienia i obronę praw Niemców mieszkających w innych państwach, zmieniając granice, doprowadził do wybuchu wojny światowej. Na taką drogę dziś wkracza Rosja odbierająca Krym Ukrainie i myśląc o następnych kawałkach terytorialnych nabytków. Kreml tym samym otwiera »puszkę Pandory«, w której Europa trzymała dotąd nacjonalne emocje i spory terytorialne” – ostrzegł prof. Szeremietiew.
już wiele lat temu pisałem że im Putin będzie starszy tym bardziej sq...syn będzie niebezpieczny bo to typowe dla dyktatorów/władców absolutnych zjawisko, obserwowane już od starożytności
Brutus
Liczba postów : 829 Age : 47 Location : Dom zły!!! Registration date : 03/09/2007
teraz bedziemy pewnie czekali na euro po 10 pln - wtedy swoja lokatę walutowa zamknie
ps
(i Lidl tez czeka ... )
Co do Lidla to dobrze radzę. Jak ktoś jest choć odrobinę podobny do Opcjonera to lepiej niech te markety omija z daleka, zwłaszcza we Wrocławiu i Szczecinie. Podobno ochrona strasznie cięta, odgrażają się że jak dorwą Murzyna to Mu nogi z dupy......czy jakoś podobnie
Porucznik Borewicz lubi tą wiadomość
Koncentracja sił Rosji koło granicy z Ukrainą na razie oznacza szantaż, a nie nieuniknioną wojnę, ale nie należy się łudzić, bo do wojny mogą popchnąć wewnętrzne czynniki bądź projekty geopolityczne Rosji - ocenia rosyjska redakcja Deutsche Welle.
Przerzucanie wojsk ku granicom Ukrainy na pewno nie jest ćwiczeniami Południowego Okręgu Wojskowego, a „wygląda to tak, jakby Kreml brał Ukrainę w kleszcze z południa i wschodu” - ocenia w czwartek komentator Deutsche Welle, politolog Iwan Preobrażeński. Na razie jednak jest to, jego zdaniem, proces chaotyczny, a oddziały nie podchodzą pod samą granicę.
Ewentualnej większej ofensywie nie sprzyja także pogoda.
"Jeśli Rosja faktycznie przygotowuje się do jawnego wprowadzenia wojsk na terytorium ukraińskie, na przykład pod pozorem operacji pokojowej, to nie wcześniej niż w maju 2021 roku"
pogoda nie sprzyja też obronie, utrudnia podesłanie posiłków atakowanym jednostkom co z kolei ułatwia uderzenia Specnazu w słabiej bronione punkty oby Putler się opamiętał
AgroTrader MOD
Co do Lidla to dobrze radzę. Jak ktoś jest choć odrobinę podobny do Opcjonera to lepiej niech te markety omija z daleka, zwłaszcza we Wrocławiu i Szczecinie. Podobno ochrona strasznie cięta, odgrażają się że jak dorwą Murzyna to Mu nogi z dupy......czy jakoś podobnie
to niech uwaza bo szkoda by bylo tak sprawnych nóg
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
A wolne nadal na L?
WAS KTOS ZMUSZA DO GRY NA GPW ??/ZE GRACIE I PŁACZECIE ?
SKAZALI WAS NA DOŻYWOCIE NA GPW ?
Nikt nie zmusza, ale jak wszędzie nowe szczyty a grajdoł ani w górę ani w dół dupy ruszyć nie chce to ciśnienie podnosi, a żeby to nadrobić to musi do góry iśc bo do dołu nie ma tyle punktów żeby to zrekompensować
pike UFOTrader Junior
ps
(i Lidl tez czeka ... )
I cała Polska czeka na jego podatki, żeby nakarmić gówniaki i pierdzistołki
Ostatnio zmieniony przez Zygmunt de Bill dnia Czw 08 Kwi 2021, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
jakość obrazu i dźwięku Kiyosaki'ego mogłaby być lepsza facet mówi o złocie, srebrze, drukowaniu kasy i bitcoinie, mówi o manipulacjach, ubożeniu Amerykanów
Porucznik Borewicz
Liczba postów : 150 Registration date : 19/03/2021
jakość obrazu i dźwięku Kiyosaki'ego mogłaby być lepsza facet mówi o złocie, srebrze, drukowaniu kasy i bitcoinie, mówi o manipulacjach, ubożeniu Amerykanów
policzki krzywo wypchane cycki pewnie też sztuczne
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
No ale hossa miała być. Prezes całą pocztę zastawił u Bociana pod longi.
hossa jest ale w zakladach pogrzebowych
954 osoby zmarły 27887 zakażonych
Naród wymiera a nowe klatki jak grzyby po deszczu za absurdalne miliony.
Ja się pytam KTO MA W TYM MIESZKAĆ skoro coraz mniej ludzi jest?
I skąd się mają brać te "gwarantowane" zyski z najmu 7% rocznie?
Przecież to jest qrwa tak sztucznie nabita bania jak ta cała hossa w USA. Gdy to pewnego pięknego dnia pierdolnie to będzie to samo co w USA w 2008.
Ten ostatni gość z filmika, co to wywiad robił z Trader21 jest rentierem, pooglądałem kilka jego filmików i na jednym mówi, że rentowność biznesu wynajmu spadła mu z 11-12% na 4-5%, ale to głównie przez wzrost cen, niby twierdzi że przez koronkę nic się nie zmieniło i wynajmuje coraz drożej, ale to może być jeszcze siła rozpędu, bo faktycznie coraz więcej mieszkań po dziadkach na pewno się pojawi, do tego ceny najmu raczej też spadać powinny, bo mniej wynajmujących, a jak ruszą stopy do góry, bo już raczej do dołu to nie mają gdzie, to może być przysłowiowa iskra
mam kumpla wynajmującego mieszkanie w Wawie w doskonałej lokalizacji niedawno dotychczasowi najemcy mu podziękowali, a nowych nie może znaleźć mimo że obniżył cenę teraz wynajmujący dostają po dupie
wiele osób chce uciec z miasta na przedmieścia, albo nawet troszkę dalej wynajem wróci do łask, ale czy ceny będą takie jak przed pandemią? nie byłbym tego taki pewien
Majętni ludzie, którzy mają inne dochody niż wynajem polokowali kapitał w mieszkaniach i stać ich na utrzymywanie pustych mieszkań zamiast obniżyć ceny wynajmu. Dlatego rynek jest jaki jest.
pike UFOTrader Junior
Przecież to jest qrwa tak sztucznie nabita bania jak ta cała hossa w USA. Gdy to pewnego pięknego dnia pierdolnie to będzie to samo co w USA w 2008.
Ten ostatni gość z filmika, co to wywiad robił z Trader21 jest rentierem, pooglądałem kilka jego filmików i na jednym mówi, że rentowność biznesu wynajmu spadła mu z 11-12% na 4-5%, ale to głównie przez wzrost cen, niby twierdzi że przez koronkę nic się nie zmieniło i wynajmuje coraz drożej, ale to może być jeszcze siła rozpędu, bo faktycznie coraz więcej mieszkań po dziadkach na pewno się pojawi, do tego ceny najmu raczej też spadać powinny, bo mniej wynajmujących, a jak ruszą stopy do góry, bo już raczej do dołu to nie mają gdzie, to może być przysłowiowa iskra
mam kumpla wynajmującego mieszkanie w Wawie w doskonałej lokalizacji niedawno dotychczasowi najemcy mu podziękowali, a nowych nie może znaleźć mimo że obniżył cenę teraz wynajmujący dostają po dupie
wiele osób chce uciec z miasta na przedmieścia, albo nawet troszkę dalej wynajem wróci do łask, ale czy ceny będą takie jak przed pandemią? nie byłbym tego taki pewien
Majętni ludzie, którzy mają inne dochody niż wynajem polokowali kapitał w mieszkaniach i stać ich na utrzymywanie pustych mieszkań zamiast obniżyć ceny wynajmu. Dlatego rynek jest jaki jest.
To ma tylko sens do czasu aż ceny mieszkań rosną, jak kamyk wpadnie w tryby, np podniosą stopy procentowe, spadnie popyt i te wszystkie osoby chcąc spieniężyć te mieszknia również wpłyną na spadek cen.
pike UFOTrader Junior
To jak pokuszą się o 4100 na sapinie, tak pod koguta Agro Tradera ?, niewiele brakuje, a u nas żeby się nie okazało, że dzisiaj to pułapka na misia była
Moskwa jest gotowa stanąć w obronie swoich obywateli, którzy mieszkają w Donbasie – zapowiedział wiceszef administracji prezydenta Rosji Dmitrij Kozak. Natomiast wiceprzewodniczący Rady Federacji Konstantin Kosaczow przypomniał, że na terenie separatystycznych republik: ługańskiej i donieckiej od 400 do 600 tysięcy osób ma rosyjskie paszporty.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007