Mam po 2002 cztery chabety Będę dobierał wyżej jak podskocza,bo to kwestia czasu jak jebnie Nawet jak murzyny na 4300 pojadą to i tak nasi w czarnej dupie będą Ogólnie z M5 powinno el być,z D1 też H1 już niekoniecznie
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Mam po 2002 cztery chabety Będę dobierał wyżej jak podskocza,bo to kwestia czasu jak jebnie Nawet jak murzyny na 4300 pojadą to i tak nasi w czarnej dupie będą Ogólnie z M5 powinno el być,z D1 też H1 już niekoniecznie
Weź pod uwagę rozliczenie opcji. Pada tu i tam 2 100. Oczywiście tyle nie będzie, ale SSSS mogą postraszyć.
Jesteśmy na D1 z silnym BUY, to trzymam L. Przynajmniej do fixa.
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Taki fachowiec odszedł, ale przynajmniej do odsiadki dali mu odpowiednią ilość, nie to co u nas Nowak 9 miesięcy posiedział i uczciwe, nizależne sądy go wypuściły, żeby się nie zmarnował
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Witam! Dalej trzymam S. Nie mogłem dziś obserwować sesji. Moje systemy przeszły na L, ale u mnie "obowiązuje" konsola. Na razie to wygląda na rysowanie podwójnego szczytu. Dotychczasowe spadki zniosły dokładnie 38,2% wcześniejszej fali wzrostowej. Oczekuję jednak zniesienia 61,8%, czyli okolic 1920 pkt. A potem niech sobie rośnie.
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Jutro rano będzie Wielkie Zdziwko, że się Ameryka zesrała analogicznie jak było dzisiaj Wielkie Zdziwko, że Ameryka urosła (bo nie było qrwa widać wczoraj tego przez cały dzień).
Debilne ruchy. Moim zdaniem to była jednorazówka i jutro się zwali znowu.
Wiecznie na opak, nigdy qrwa nie może zgodnie być u nas z zachodem. Zawsze na chama w odwrotną stronę muszą.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
......"Tragiczny moment zarejestrowały kamery monitoringu W trakcie postępowania śledczy zabezpieczyli materiał z monitoringu umieszczonego na budynku przedszkola znajdującego się na osiedlu, gdzie doszło do tragedii. "
a niektórzy mówili ze Opcjoner jest/był złym wnuczkiem
to dobry wnuczek bo nie wyrzucił Babci choc mogl ..
No chyba ze na parterze mieszkali
No przecież to jakiś kompletny kretyn. Do psychiatryka go na obserwację trzeba. Może też miał gestapo w domu i miał dosyć ale bez przesady - przecież przyklepią mu normalne morderstwo. Wyjdzie z pierdla później niż by babcia kipnęła w normalny sposób. Albo w psychiatryq go zamkną. To juś skrajnym debilem trzeba być. Jest mnóstwo sposobów by wredne babsko nie utrudniało życia (np. zakneblować) ale żeby zabijać to z deklem ma nierówno. Tak bezsensownie głupia zbrodnia to nawet nie wiem jak to inaczej skomentować.
Reser
Taki fachowiec odszedł, ale przynajmniej do odsiadki dali mu odpowiednią ilość, nie to co u nas Nowak 9 miesięcy posiedział i uczciwe, nizależne sądy go wypuściły, żeby się nie zmarnował
Szkoda typa. W ogóle za takie coś nie powinni zamykać. To, że inni są idiotami i się dają robić jak barany na różne piramidy i inne Amber Goldy, to powinien być ich problem a nie kogoś mądrego, kto miał łeb na karq by to umieć wykorzystać. Dla mnie ten facet to ikona godna podziwu. Mało kto potrafi zrobić to co on zrobił.
Zresztą piramidy finansowe są przecież legalne.... z tym że tylko te kontrolowane przez władze.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Szkoda typa. W ogóle za takie coś nie powinni zamykać. To, że inni są idiotami i się dają robić jak barany na różne piramidy i inne Amber Goldy, to powinien być ich problem a nie kogoś mądrego, kto miał łeb na karq by to umieć wykorzystać. Dla mnie ten facet to ikona godna podziwu. Mało kto potrafi zrobić to co on zrobił.
Zresztą piramidy finansowe są przecież legalne.... z tym że tylko te kontrolowane przez władze.
No jak dla mnie to nie do końca, ludzie umawiali się z nim na co innego, że kasę pomnoży a nie przepierdoli, to tak jakby twój bank się na ciebie wypiął i pokazał środkowy palec, a jak byś się po kasę zwrócił to jeszcze w mordę strzelił, za to, że jak idiota dałeś im na przechowanie, dla mnie kary za takie oszustwa powinny być bardziej widowiskowe, np. ujebanie ręki, tak, żeby na przyszłosć każdy widział że jesteś złodziejem i ewentualne interesy z tobą wiążą się z większym ryzykiem
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
25 z 27 państw UE odnotowało w IV kwartale 2020 r. spadek zatrudnienia rok do roku. Wyjątki to Polska i Luksemburg.
W naszym kraju wzrost zatrudnienia był wyższy – wynika z danych Eurostatu – i wyniósł 0,8 punktu procentowego. Wartość dla Luksemburga to 0,6 punktu procentowego. W skali całej UE aktywność zawodowa obniżyła się o 0,7 punktu proc.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
No jak dla mnie to nie do końca, ludzie umawiali się z nim na co innego, że kasę pomnoży a nie przepierdoli, to tak jakby twój bank się na ciebie wypiął i pokazał środkowy palec, a jak byś się po kasę zwrócił to jeszcze w mordę strzelił, za to, że jak idiota dałeś im na przechowanie, dla mnie kary za takie oszustwa powinny być bardziej widowiskowe, np. ujebanie ręki, tak, żeby na przyszłosć każdy widział że jesteś złodziejem i ewentualne interesy z tobą wiążą się z większym ryzykiem
Ja jestem z wykształcenia bankowcem, sądzisz ze trzymam kasę w banku? Ludzie są idiotąmi, i nie jest mi żal jego klientów, można mieć pretensje do systemu edukacji i braku nawet podstawowej wiedzy o finansach, np popatrz na wyborców PISuaru, przecież to debile, sprzedali kraj przestępcom za 500+ czy to nie dowód na debilizm zwykłych ludzi, którzy są tumanami?
Co do Madofa dla mnie łebski facet a widząc ile przytulił to uważam go za geniusza.
Bartek lubi tą wiadomość
Reser
Ja jestem z wykształcenia bankowcem, sądzisz ze trzymam kasę w banku? Ludzie są idiotąmi, i nie jest mi żal jego klientów, można mieć pretensje do systemu edukacji i braku nawet podstawowej wiedzy o finansach, np popatrz na wyborców PISuaru, przecież to debile, sprzedali kraj przestępcom za 500+ czy to nie dowód na debilizm zwykłych ludzi, którzy są tumanami?
Co do Madofa dla mnie łebski facet a widząc ile przytulił to uważam go za geniusza.
Jest coś takiego jak zaufanie, jak każdy drugiego będzie traktował jak złodzieja to myślisz że jakikolwiek interes zrobisz ?, jak nie trzymać w banku to gdzie ? w wersalce ? żeby inny złodziej przyszedł mniej finezyjny i łeb ci rozbił ?
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Jest coś takiego jak zaufanie, jak każdy drugiego będzie traktował jak złodzieja to myślisz że jakikolwiek interes zrobisz ?, jak nie trzymać w banku to gdzie ? w wersalce ? żeby inny złodziej przyszedł mniej finezyjny i łeb ci rozbił ?
Bzdury wypisujesz, zajmowalem się zabezpieczaniem walutowym firm, myślisz że ludzie chcą się czegokolwiek nauczyć? Nie!!! Interesuje ich efekt, pierdy o zaufaniu możesz sobie między bajki włożyć, masz zerową wiedzę o tym. Sadzisz jakieś moralne pierdy, które mają się nijak do rzeczywistości. Amber Gold był dobrym przykładem debilizmu klientów.
Tu jest dobry przykład klientów debili
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010