Szef WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus poinformował o niemal dwukrotnie większej liczbie osób chorujących na koronawirusa. Dodał, ze liczba ta zbliża się do najwyższego wskaźnika zaobserwowanego do tej pory.
- Zakażenia i zgony nadal rosną w niepokojącym tempie - ocenił szef Światowej Organizacji Zdrowia
e, tam panikarz
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Szefowa Duńskiej Agencji Leków Tanja Erichsen zemdlała w trakcie konferencji prasowej na temat decyzji o rezygnacji ze stosowania szczepionki koncernu AstraZeneca przeciw COVID-19.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Szefowa Duńskiej Agencji Leków Tanja Erichsen zemdlała w trakcie konferencji prasowej na temat decyzji o rezygnacji ze stosowania szczepionki koncernu AstraZeneca przeciw COVID-19.
Widać musiała się tym przejąć, albo zademonstrowała co się dzieje po przyjęciu tego specyfiku
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
No i chooy by strzelił tego sq…, co skaził spadki.
Ustawiłem L na fix, licząc na niski close i mi się kupiło po 2007. Chciałem po 1980-90. je**ć S - już po rozliczeniu opcji.
Czas na 2100!!!!!!
L na weekend zawsze daje zarobić, pandemia się kończy, nju jer haje w Stanach w końcu u nas zaprocentują.
Dziś wtopa, ale w poniedziałek na luce up od razu będę do przodu.
MIŁEGO ŁYK-ENDU!!!!!!!
Wtopa jak S grałeś i jeszcze wysoko uśredniałeś ? Jak ty to zrobiłeś ?
A - nawet nie pytaj - zmylili mnie, grałem DT i mam. Zaplątałem się w opcjach, niestety na wzrosty - jako zabezpieczenie S. Głupi nie jestem, w każdej chwili mogli wywalić 2030 i ruszyć na 2050. Nie zamknąłem, zrobi to DM. Ogólnie wtopa. Co zrobić...
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51970 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Widzę, że łapiesz spadające noże , myślę że 150 to odwiedzimy, dzisiaj wyniki pomogły na jakąś godzinę, więc dobrze chyba jeszcze nie jest.
Najważniejsze że udział tego gniota w WIG20 spada, na dzisiaj ma 8 miejsce ale myślę, że w poniedziałek PGNIG go wyprzedzi i będzie 9.
.....nie tylko ON ............ mój samotny długonogi konik (dobrze że samotny ) sfajczył mee too# POPOłudniową degustacje
Podbitki na pewno jeszcze bedą, ale fundamentalnie to chyba wyżej wała nie podskoczą, przynajmniej tak to się teraz zanosi, chociaż szorciarzy też się juz kilku uzbierało, to jakąś wycieczkę do zegrza też im mogą zafundować, co mogło by się zbiec z wybieciem w góre naszych koślawców na WIG20, bo wtedy wszystko pompują jak leci
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
No i chooy by strzelił tego sq…, co skaził spadki.
Ustawiłem L na fix, licząc na niski close i mi się kupiło po 2007. Chciałem po 1980-90. je**ć S - już po rozliczeniu opcji.
Czas na 2100!!!!!!
L na weekend zawsze daje zarobić, pandemia się kończy, nju jer haje w Stanach w końcu u nas zaprocentują.
Dziś wtopa, ale w poniedziałek na luce up od razu będę do przodu.
MIŁEGO ŁYK-ENDU!!!!!!!
Wtopa jak S grałeś i jeszcze wysoko uśredniałeś ? Jak ty to zrobiłeś ?
A - nawet nie pytaj - zmylili mnie, grałem DT i mam. Zaplątałem się w opcjach, niestety na wzrosty - jako zabezpieczenie S. Głupi nie jestem, w każdej chwili mogli wywalić 2030 i ruszyć na 2050. Nie zamknąłem, zrobi to DM. Ogólnie wtopa. Co zrobić...
A to na opcjach umoczyłeś, a to podobno takie cudowne instrumenty a o krypto nie myślałeś ?, teraz to modne, łatwo i przyjemnie się zarabia, bez ryzyka
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019