Dobrze, że rano S nie oddałem, bo bym wyglądał, jak goła cipa teraz.
A tak jedziemy na 1950 lekko posuwisto zwortnym ruchem!
SRRRRANDA!!!!!
wybacz ... ale i tak wyglądasz jak ....
Szanowni admini, ten użytkownik mnie obraża. Proszę o interwencję.
tak tylko zaznaczyłem jak się zwróciłeś do forumowiczów a, że popisujesz się ostatnio a może i zawsze bardzo słabą skutecznością grania więc .... oczywiście zwrot goła cipa jest od Ciebie całkowicie zapożyczony i musi być potraktowany w tym przypadku jako synonim zubożenia finansowego a nie dosłownego traktowania żródłosłowia gdyby padło natomiast określenie " bober " to mógłbyś się obrażać bo w tych czasach ( depilacji ) zdecydowanie byłoby to pejoratywne
a to przepraszam myslalem ze widziałeś zdjęcie Prezesa
ja zinterpretowałem to tak. że po 22-giej, jak już dzieci idą spac mozna wklejać cipki
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46579 Registration date : 03/09/2007
Dobrze, że rano S nie oddałem, bo bym wyglądał, jak goła cipa teraz.
A tak jedziemy na 1950 lekko posuwisto zwortnym ruchem!
SRRRRANDA!!!!!
wybacz ... ale i tak wyglądasz jak ....
Szanowni admini, ten użytkownik mnie obraża. Proszę o interwencję.
tak tylko zaznaczyłem jak się zwróciłeś do forumowiczów a, że popisujesz się ostatnio a może i zawsze bardzo słabą skutecznością grania więc .... oczywiście zwrot goła cipa jest od Ciebie całkowicie zapożyczony i musi być potraktowany w tym przypadku jako synonim zubożenia finansowego a nie dosłownego traktowania żródłosłowia gdyby padło natomiast określenie " bober " to mógłbyś się obrażać bo w tych czasach ( depilacji ) zdecydowanie byłoby to pejoratywne
a to przepraszam myslalem ze widziałeś zdjęcie Prezesa
ja zinterpretowałem to tak. że po 22-giej, jak już dzieci idą spac mozna wklejać cipki
Zawsze miło poczytać UFO, o każdej porze dnia i nocy. W pewnym sensie to forum uzależnia dozgonnie.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51971 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
a wiecie chłopaki ,że paszporty szczepionkowe są w UE przygotowane od 4 lat ?? a miał być covid 21 ?? i jest .. (ciekawe ,że pominięto C-20) trzeba przyznać ,że mają rozmach skurw..ny.. do września mamy spokój bo wybory są w RFN ,a od pażdziernika sezon grypowy i jazda do nowa..
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Upośledzone sranie bez dupy qrwa. Naruszanie po 1-2 punkciczka (sprawianie wrażenia, że niby spada) i stoi jak widły w gnoju. Na koniec i tak będzie zaciag.
strasznie się męczysz na tej giełdzie ale jak glupi uparłeś sie żeby próbować na tym zarabiać choć kompletnie sie do tego nie nadajesz
\
Masz w sumie rację, brak belki do zapłaty mówi sam za siebie.
We wtorek walę do PuPu szukać roboty.
Reser
to dlatego taki dzisiaj niezadowolony z wszystkiego wszystko mu przeszkadza ...
Bo wqrwiajace są te mikro ruszki na pół sesji. Kiedy w końcu jakaś zmiennośc wyqrwi coś jak jesienią że 600pkt urosło prawie ciurkiem? Mamałyga i babranie się w gównie na tym wigu od stycznia.
Belle de Jour
Liczba postów : 387 Location : Słodka i niewinna niczym baranek :) Registration date : 21/05/2013
Bo wqrwiajace są te mikro ruszki na pół sesji. Kiedy w końcu jakaś zmiennośc wyqrwi coś jak jesienią że 600pkt urosło prawie ciurkiem? Mamałyga i babranie się w gównie na tym wigu od stycznia.
zapraszam na rynek kryptowalut wiesz jakie tu są trendy?
takie USD/JPY z 2012 się chowa
GBP/JPY też się chowa
Reser
zapraszam na rynek kryptowalut wiesz jakie tu są trendy?
takie USD/JPY z 2012 się chowa
GBP/JPY też się chowa
Też prawda tyle że tam chwili wytchnienia nie ma. Dzień czy noc piątek świątek cały czas zajob to trzeba jakieś dopy wciągać albo co najmniej mefedron
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
a wiecie chłopaki ,że paszporty szczepionkowe są w UE przygotowane od 4 lat ?? a miał być covid 21 ?? i jest .. (ciekawe ,że pominięto C-20) trzeba przyznać ,że mają rozmach skurw..ny.. do września mamy spokój bo wybory są w RFN ,a od pażdziernika sezon grypowy i jazda do nowa..
Giełdunia zamknięta w PiSdoo i szlus - wiem, że do wtorq do 8:30 nic na pewno mi się nie zmieni na rachunq giełdowym a crypto lata cały czas a mi się coraz mniej chce doglądać tego gówna co chwilę niezależnie od pory doby. To można świra dostać - człowiek jak uzależniony się robi. Zresztą podobno świra to tu każdy na sali ma ale zawsze można mieć większego.
Czas na relax tera.
Bartek lubi tą wiadomość
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Giełdunia zamknięta w PiSdoo i szlus - wiem, że do wtorq do 8:30 nic na pewno mi się nie zmieni na rachunq giełdowym a crypto lata cały czas a mi się coraz mniej chce doglądać tego gówna co chwilę niezależnie od pory doby. To można świra dostać - człowiek jak uzależniony się robi. Zresztą podobno świra to tu każdy na sali ma ale zawsze można mieć większego.
Czas na relax tera.
PiS ...... DA
browarki i kiełbe na majowego grilla
PiS ......cis
Opcjo .....chyba odkryłem Twój sPOsób na rolowanie Belki
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25042 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Czas na relax tera.
Problem w tym, że w weekend to można nie świra ale haja dostać na krypto, bo gdy inne rynki zamknięte to krypto tylko korbi i lepiej nawet tego nie doglądać, bo się cyferki w oczach mienią.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29648 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Po prawej najbardziej IMO niedoceniony muzyk na świecie, a po lewej ten którego najbardziej opłakuję.
.... kto spłodził syna ten śpiewa razem z kotem vel Yusuf
Father: It’s not time to make a change Just relax, take it easy You’re still young, that’s your fault There’s so much you have to know Find a girl, settle down If you want you can marry Look at me, I am old but I’m happy I was once like you are now And I know that it’s not easy To be calm when you’ve found Something going on But take your time, think a lot Why, think of everything you’ve got For you will still be here tomorrow But your dreams may not
Son: How can I try to explain, when I do he turns away again? It’s always been the same, same old story From the moment I could talk, I was ordered to listen Now there’s a way, and I know that I have to go Away, I know I have to go
Father: It’s not time to make a change Just sit down, take it slowly You’re still young, that’s your fault There’s so much you have to go through Find a girl, settle down If you want you can marry Look at me, I am old but I’m happy
Son: Away, away, away, I know I have to make this decision alone – no
Son: All the times that I’ve cried, keeping all the things I knew inside It’s hard, but it’s harder to ignore it If they were right I’d agree, but it’s them you know not me Now there’s a way and I know that I have to go Away, I know, I have to go
Father: Stay, stay, stay, why must you go and Make this decision alone? No