Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:23
Odyseusz napisał:
waldi napisał:
Odyseusz napisał:
waldi napisał:
pike napisał:
Odyseusz napisał:
REALISTA napisał:
Według mnie to bardzo dobra decyzja, Turcja to druga armia w NATO, a zawsze lepiej trzymać się z mocniejszymi niż słabymi, po za tym broń która nie naraża ludzi a może wyrządzić duże straty wrogowi to jak dla mnie przyszłość pola walki, można oczywiście się nie zgadzać i wyśmiewać, ale to równocześnie proponuje zakupić zapas kredy różnokolorowej w papierniczym, putin na pewno poczuje respekt i może się nawet zesra ale ze śmiechu raczej.
Rewelacyjna! Szybka i w dobrym momencie i dlatego zapewne cena też dobra - bo to dla Turcji też okazja. Erdogan to nie mój bohater ale my tu gdzie jesteśmy musimy się dogadywać i z takimi.
Fakty są oczywiste: te drony rozpieprzają ruski szit bardzo sprawnie i ze świetną relacją cena broni/ zadane straty. Są małe więc trudno jest je wykryć i dlatego tak świetnie się sprawdzają w likwidacji Pancyrów czyli taktycznych zestawów plot oczyszczając drogę np. dla F-16.
Fajnie było by gdyby za tym poszedł transfer technologii ale przynajmniej serwis będzie u nas.
oczywiście niemiecka i rosyjska agentura, nastawiona na robienie ośmieszania i dezorientacji robi takie memy jak powyżej wkleił realista, po to aby tak zwani "pożyteczni idioci" je rozprowadzali i zakażali
Jestem w szoku - pana generała S. miałem za "operetkowego" po tym jak odszedł z armii i co wygadywał no i co nawypisywał w książce którą wieki temu nabyłem, a tu proszę bardzo mądrze gada.
Jednak bardzo mi się nie podobało co PAD wygadywał w Gruzji o Rosji - to mi przypominało machanie szabelką przez min. Becka. Za mali jesteśmy aby tak poszczekiwać - po co to. Tu gdzie jesteśmy Rosja ma wiele opcji aby dać nam bolesnego kopa w dupę więc po co się prosić...
obawy przed mówieniem prawdy wynikają z kompleksów niższości a przecież tworzymy znacznie lepszy projekt cywilizacyjny od projektu cywilizacyjnego Rosji. Rosja robi swoje czyli chce pozbawić Polskę mocy sprawczej Siedzenie cicho jak trusia to proszenie się o katastrofę. Ja wiem, że jest bardzo mało samców alfa a myślenie chłopców w spodniach rurkach, zaczyna dominować. Jednak w wojnie nowego typu, rurkowcy nie będą oni potrzebni (pewnie uciekną do Niemiec, wcześniej balsamując się pachnącym aloesem).
za to "obaw przed mówieniem prawdy " nie maja redaktory tvp
oni walą całą prawda po oczach przez cale dni
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:24
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 30 Maj 2021, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:24
MICHU napisał:
dostałeś legitymacje inwalidzką ? ciężki uszczerbek na zdrowiu Ci stwierdzili ? na komornika wystarczy ????
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Nie 30 Maj 2021, 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Odyseusz lubi tą wiadomość
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6019 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:25
AgroTrader napisał:
Odyseusz napisał:
waldi napisał:
Odyseusz napisał:
waldi napisał:
pike napisał:
Odyseusz napisał:
Według mnie to bardzo dobra decyzja, Turcja to druga armia w NATO, a zawsze lepiej trzymać się z mocniejszymi niż słabymi, po za tym broń która nie naraża ludzi a może wyrządzić duże straty wrogowi to jak dla mnie przyszłość pola walki, można oczywiście się nie zgadzać i wyśmiewać, ale to równocześnie proponuje zakupić zapas kredy różnokolorowej w papierniczym, putin na pewno poczuje respekt i może się nawet zesra ale ze śmiechu raczej.
Rewelacyjna! Szybka i w dobrym momencie i dlatego zapewne cena też dobra - bo to dla Turcji też okazja. Erdogan to nie mój bohater ale my tu gdzie jesteśmy musimy się dogadywać i z takimi.
Fakty są oczywiste: te drony rozpieprzają ruski szit bardzo sprawnie i ze świetną relacją cena broni/ zadane straty. Są małe więc trudno jest je wykryć i dlatego tak świetnie się sprawdzają w likwidacji Pancyrów czyli taktycznych zestawów plot oczyszczając drogę np. dla F-16.
Fajnie było by gdyby za tym poszedł transfer technologii ale przynajmniej serwis będzie u nas.
oczywiście niemiecka i rosyjska agentura, nastawiona na robienie ośmieszania i dezorientacji robi takie memy jak powyżej wkleił realista, po to aby tak zwani "pożyteczni idioci" je rozprowadzali i zakażali
Jestem w szoku - pana generała S. miałem za "operetkowego" po tym jak odszedł z armii i co wygadywał no i co nawypisywał w książce którą wieki temu nabyłem, a tu proszę bardzo mądrze gada.
Jednak bardzo mi się nie podobało co PAD wygadywał w Gruzji o Rosji - to mi przypominało machanie szabelką przez min. Becka. Za mali jesteśmy aby tak poszczekiwać - po co to. Tu gdzie jesteśmy Rosja ma wiele opcji aby dać nam bolesnego kopa w dupę więc po co się prosić...
obawy przed mówieniem prawdy wynikają z kompleksów niższości a przecież tworzymy znacznie lepszy projekt cywilizacyjny od projektu cywilizacyjnego Rosji. Rosja robi swoje czyli chce pozbawić Polskę mocy sprawczej Siedzenie cicho jak trusia to proszenie się o katastrofę. Ja wiem, że jest bardzo mało samców alfa a myślenie chłopców w spodniach rurkach, zaczyna dominować. Jednak w wojnie nowego typu, rurkowcy nie będą oni potrzebni (pewnie uciekną do Niemiec, wcześniej balsamując się pachnącym aloesem).
za to "obaw przed mówieniem prawdy " nie maja redaktory tvp
oni walą całą prawda po oczach przez cale dni
a własnie, dobrze przypomniałeś bo juś 19:25 no to narka
MICHU
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:27
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 30 Maj 2021, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:34
Skupmy się jednak na faktach i danych, wokół których toczy się ostatnio dyskusja w Hiszpanii. Dziwnym trafem przy powstawaniu ustawy antyprzemocowej nikt nie zauważył, że staje ona w jawnej sprzeczności z artykułem 14 Konstytucji hiszpańskiej, która mówi o równości wszystkich obywateli przed prawem niezależnie od urodzenia, rasy, wyznania, płci etc. Ustawa zwana „pozytywnie dyskryminującą” zawiera jednak już w 1 artykule dziwaczne stwierdzenie, jakoby mężczyzna będący w związku z kobietą pozostawał w relacji władzy i siły. Artykuły ustawy przeciwko przemocy na tle płciowym traktują właściwie każdego, kto urodził się mężczyzną jako potencjalnego gwałciciela i mordercę, de facto więc kryminalizują osobę przez sam fakt urodzenia się z chromosomem Y. Za sprawą „tradycyjnych ról hetero patriarchatu kobieta znalazła się w gorszej pozycji poddania i uległości” (cytaty z ustawy). Walka o przywrócenie równości musi być więc wymierzona w jej ciemiężcę i choć nie ma nigdzie napisane expressis verbis, że jedynym podejrzanym jest biały heteroseksualny mężczyzna, praktyka tego prawa pokazuje, że mężczyźni spoza tego zbioru traktowani są inaczej. Ktokolwiek zna Hiszpanię bliżej wie, że akty przemocy popełnione przez rodowitych Hiszpanów zyskują z miejsca ogromny rozgłos. Przemoc, której dopuszczają się przybywający szeroką falą nielegalni imigranci zostaje przemilczana. I choć tajemnicą poliszynela jest wiedza o tym, że blisko 40 % zarejestrowanych gwałtów popełniają imigranci stanowiący ledwie 8% społeczeństwa hiszpańskiego nie wolno o tym mówić na głos, aby nie narazić się na zarzut podżegania do ksenofobii.
Nie ma co żałować Hiszpanów, jak są takimi pizdami, że na to sobie pozwolili to niech teraz zbierają owoce tudzież grzyby zaniedbań, ciekawe co na to wielki Trader 21 by powiedział piewca cudowności Hiszpani, wszędzie k**wa dobrze gdzie nas nie ma. A co do feministek i innych piewców LGBT i równouprawnienia wszędzie i wszystkiego, kobiety trzeba cenić, kochać i szanować, ale nie za to że chcą się zrównać z mężczyznami ale właśnie za to że nimi nie są, a dla feministek co to im równouprawnienia brakuje, niech zaczną walczyć o parytet w kopalniach przy fedrowaniu, przy wywozie śmieci, w budowlańce, w prewencji itd. no tyleż zawodów nie docenia płci pięknej i jakoś nie słychać protestów, to co taki feminizm wybiórczy ?
No właśnie tak. O to od lat feminazistki drą ryje bo one chcą równouprawnienia selektywnego i najbardziej je boli ten słynny tzw "szklany sufit". Na stanowiskach pierdzistołkowych gdzie się gówno robi a masę forsy zarabia baby mają ból dupy, że tam dominują faceci a w prostych, ciężkich, nieprestiżowych, ryzykownych pracach to im pasuje aby było po staremu czyli patriarchat. Chłopy niech tyrają fizycznie i w razie czego idą na wojnę ich bronić a tam gdzie jest lekkie i łatwe sianko to ma być "równość" [ale tylko tam]. Baba może zarabiać więcej od chłopa no ale za wspólną kolację płaci oczywiście on bo przecież tak było od lat więc po co to zmieniać skoro tak wygodnie?
Ten typ niezłą bekę ciśnie z tych kretynek
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:39
Chińczycy testują AI na Ujgurach. Wskazuje: winny czy niewinny
na tzw. rynkach w zasadzie juz AI jest. Czy Micha SYSTEM mozna zaliczyć do AI ?
zastąpieniu parlamentarzystów sztuczną inteligencją jest niemożliwe, bo AI wciąż nie myślą samodzielnie, to zwykłe automaty więc rozwiązanie jakiegokolwiek nowego problemu, albo nawet starego ale w nowych warunkach, jest dla AI niemożliwe
rozpoznawanie emocji ok, do tego automat się nadaje ale nie ma co myśleć że AI jest w stanie zastąpić ludzi i zarządzać Europą AI może zarządzać fabryką, bo tam wszystko opiera się na powtarzalności i może być sterowane automatem
dlaczego nie ?/Opjoner funkcjonuje jako sztuczna inteligencja od dawna i sobie nieźle = wystarczająco radzi w zyciu i b.dobrze na giełdzie do tego ma pomysła jakby lepiej rządzić w kraju ...
To by nie było nawet głupie. AI przynajmniej by nie kradła bo jej nie potrzeba pieniędzy do funkcjonowania. Raczej ciężko by było też "przeqpić" AI z racji powyższego. Ciekawe jakby pilotażowo zaczął rządzić Algorytm bez tych pierdolonych ziobrystów, pisiorów i reszty tałatajstwa. AI też mogłoby sędziów zastępować i wyroki wydawać.
MICHU
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:41
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 30 Maj 2021, 23:13, w całości zmieniany 2 razy
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:46
Dobrze zrobił ten burmistrz, że usunął krzyż. Na cholerę tyle tych krzyży wszędzie? Miejsca krzyży są w kościołach i na cmentarzach i niech tylko do tego się ograniczają. Nasrane wszędzie tych krzyży, faktycznie można jakąś nowoczesną rzeźbę postawić a nie wszędzie to samo.
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:50
Odyseusz napisał:
waldi napisał:
pike napisał:
Odyseusz napisał:
REALISTA napisał:
Wszędzie agentury widzisz a powiązań Morawieckich (ojca i syna) z Rosją to nie chcesz widzieć.
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 19:53
REALISTA napisał:
zibi napisał:
https://stooq.pl/n/?f=1425049
hehe
już niedługo wrócą czasy gdzie będziemy robić orła na plecach jak to dawniej winnym robiono
czyli SYSTEM działa prawidlowo.
Ja pier**lę - KPINA
Kradną na bezczela tak jak u nas. To mogli od razu trzem typom z budżetu wypłacić te premie - po co tak naokoło żałosna kombinacja dla pozorów, które nawet idiota dostrzeże.
MICHU
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 20:27
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 30 Maj 2021, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 20:38
Maladziec? Co to znaczy?
od 2:19
zibi MOD
Liczba postów : 31100 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 20:48
Market Trader napisał:
Maladziec? Co to znaczy?
chojrak
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 20:51
Market Trader napisał:
Maladziec? Co to znaczy?
taki kiciuś może nieźle poharatać właścicieli jak mu kiedyś coś odbije dzikie zwierzę to dzikie zwierzę
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 21:10
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 21:10
zibi napisał:
Market Trader napisał:
Maladziec? Co to znaczy?
chojrak
Oni mu nawet pazury obcinają i sobie pozwala.
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 21:23
Jak myślicie: 2300 w tym tygodniu raczej z palcem w dupie?
Skrócony tydzień jest bo czwartek wolny. W 4 sesje 70pkt to piqś.
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 22:02
MICHU napisał:
Market Trader napisał:
REALISTA napisał:
zibi napisał:
https://stooq.pl/n/?f=1425049
hehe
już niedługo wrócą czasy gdzie będziemy robić orła na plecach jak to dawniej winnym robiono
czyli SYSTEM działa prawidlowo.
Ja pier**lę - KPINA
Kradną na bezczela tak jak u nas. To mogli od razu trzem typom z budżetu wypłacić te premie - po co tak naokoło żałosna kombinacja dla pozorów, które nawet idiota dostrzeże.
Traktują mnie jak swoją własność.
jutro zapuka listonosz hasło: renta
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 22:04
Market Trader napisał:
a nie boisz się wilków?
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 22:20
Odyseusz napisał:
Market Trader napisał:
a nie boisz się wilków?
Gejowałem tą trasę ale w odwrotną stronę i trochę krótszą. Pamiętam, że gdzieś tam w okolicach chyba Łeby trzeba było się przez wysokie wydmy przepierdalać. A później 11km po plaży za friko bo szalał wiatr ale centralnie mi w plery. Wilqw tam chyba nie ma
Na wschód od Łeby jest Sasino - czy ta nazwa to przypadek?
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 22:42
Market Trader napisał:
Odyseusz napisał:
Market Trader napisał:
a nie boisz się wilków?
Gejowałem tą trasę ale w odwrotną stronę i trochę krótszą. Pamiętam, że gdzieś tam w okolicach chyba Łeby trzeba było się przez wysokie wydmy przepierdalać. A później 11km po plaży za friko bo szalał wiatr ale centralnie mi w plery. Wilqw tam chyba nie ma
Na wschód od Łeby jest Sasino - czy ta nazwa to przypadek?
czyli elegancko
Reser
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 22:50
Odyseusz: od 28:17 pokazuje ślad łapy wilka
Chwilę później jest też qpa
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Nie 30 Maj 2021, 23:40
zibi MOD
Liczba postów : 31100 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 29-30 05 2021 r. Weekend Pon 31 Maj 2021, 00:00