próbują podcierać szwabskie , ale ja czekam na więcej spatkuf
Już się chyba naspadało na dzisiaj.
DAX zaskoczył jednym nagłym strzałem, który nie wynikał z żadnego wcześniejszego patternu tylko po prostu z dupy poleciał, i to chyba wsio. Teraz leszcze się podłączają na kontynuację to zapewne standardowo w takich sytuacjach za ryj będzie wyciąganie.
na to liczę, siedzę na L
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
próbują podcierać szwabskie , ale ja czekam na więcej spatkuf
Już się chyba naspadało na dzisiaj.
DAX zaskoczył jednym nagłym strzałem, który nie wynikał z żadnego wcześniejszego patternu tylko po prostu z dupy poleciał, i to chyba wsio. Teraz leszcze się podłączają na kontynuację to zapewne standardowo w takich sytuacjach za ryj będzie wyciąganie.
leszcze raczej biorą L, niż S po spadku zwłaszcza że wciąż trwa hossa
wzrost jest rzecz jasna prawdopodobny, trend is your friend etc
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10319 Registration date : 05/08/2019
Nowe ugrupowanie w Sejmie. Kamil Bortniczuk ujawnia nazwę partii
W ciągu dwóch tygodni odbędzie się bardzo duża impreza w Warszawie. Będziemy poszerzać Polski Ład o nasze propozycje. Apelujemy o cierpliwość. Jeszcze w czerwcu to się wydarzy - mówił Kamil Bortniczuk w "Onet Rano." o swojej nowej partii. Polityk zdradził jej nazwę: Partia Republikańska. - Toczył się o nią pewien spór, ale ostatecznie mamy zgodę prawną do tej nazwy - dodał.
PiS ...... cis
... czy pijaka, palanta można przyjąć do Partii Republikańskiej czy lepiej niech reaktywuje PPPP
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Dzisiaj byłem w PuPie (jakkolwiek to brzmi fonetycznie). Podpisałem się na liście bezrobotnych i na 4 miechy spoqj Składki NFZ same się będą za mnie opłacać.
Głupota bulić 4 stówy miesięcznie za NFZ skoro wystarczy pilnować wizyt i jest za friko czyli na koszt Systemu.
Raz się nie przyjdzie to wykreślają na bodajże 120 dni.
czyli Zibi, Dziadek , Zygmunt, Michu , ja i reszta utrzymujemy Cie z naszych podatków ?
safranek and Forex Trader like this post
Reser
Dzisiaj byłem w PuPie (jakkolwiek to brzmi fonetycznie). Podpisałem się na liście bezrobotnych i na 4 miechy spoqj Składki NFZ same się będą za mnie opłacać.
Głupota bulić 4 stówy miesięcznie za NFZ skoro wystarczy pilnować wizyt i jest za friko czyli na koszt Systemu.
czyli Zibi, Dziadek , Zygmunt, Michu , ja i reszta utrzymujemy Cie z naszych podatków ?
Zibi o ile się nie mylę jest chyba na KRUSie więc do niego też dopłacają W największym stopniu to raczej budżet Micha obciążam.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Czw 10 Cze 2021, 12:19, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29638 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
...... to sie nazywa pasożytnictwo ludowe .......za Stalina za to wysyłali na Kołyme albo wieszali za jajca
PiS .........Da
.... jednak zajumała kawałeczek ....... gwałty, rozboje, ARMAGEDON
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46572 Registration date : 03/09/2007
...... to sie nazywa pasożytnictwo ludowe .......za Stalina za to wysyłali na Kołyme albo wieszali za jajca
PiS .........Da
za komuny na takich się mówiło "Niebieskie ptaki" no i wysyłało się na Żuławy albo OHP
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29638 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
PiS .........Da
za komuny na takich się mówiło "Niebieskie ptaki" no i wysyłało się na Żuławy albo OHP
...... nawet POwstawały na ten temat piosenki
Do pracy rodacy Wały Jagiellońskie
A przed nami większe cele A przed nami nowy świat Razem młodzi przyjaciele Zbudujemy nowy ład Do pracy rodacy Do fabryk do roli Już nowe się jutro Wykuwa powoli Hej młoty do roboty Niebieskie ptaki do paki I niech wre robota Co nam wolna sobota W naszych rękach nasza sprawa W naszych rękach przyszłość mas Domy rosną z lewa z prawa Tymi rękami rośnie tysiąc wsi i miast Do pracy rodacy Do fabryk do roli Już nowe się jutro Wykuwa powoli Hej młoty do roboty Niebieskie ptaki do paki I niech wre robota Co nam wolna sobota W cegły się zamienia glina I myśl się zamienia w czyn Nieśmiertelnej myśli siła W naszych sercach mocno tkwi
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46572 Registration date : 03/09/2007
PiS .........Da
...... nawet POwstawały na ten temat piosenki
Do pracy rodacy Wały Jagiellońskie
A przed nami większe cele A przed nami nowy świat Razem młodzi przyjaciele Zbudujemy nowy ład Do pracy rodacy Do fabryk do roli Już nowe się jutro Wykuwa powoli Hej młoty do roboty Niebieskie ptaki do paki I niech wre robota Co nam wolna sobota W naszych rękach nasza sprawa W naszych rękach przyszłość mas Domy rosną z lewa z prawa Tymi rękami rośnie tysiąc wsi i miast Do pracy rodacy Do fabryk do roli Już nowe się jutro Wykuwa powoli Hej młoty do roboty Niebieskie ptaki do paki I niech wre robota Co nam wolna sobota W cegły się zamienia glina I myśl się zamienia w czyn Nieśmiertelnej myśli siła W naszych sercach mocno tkwi
byłem na ich koncercie
Reser