coś słabują skośnookie, trzeba im dodrukować trochę dobrobytu
drukują ze 20 lat albo i więcej...efekt jak widac ; demografia, starzejące sie spoleczeństwo...problemów spolecznych drukiem nie da sie zalatwić
Ale populacja planety nie może wiecznie róść - kiedyś to się musi zatrzymać i właśnie powoli się to dzieje.
oczywiście ze tak! Problem w tym, że biedne regiony mnożą się na potęgę ; kolejny zalew "lekarzy i inzynierów" to kwestia czasu masz w Europie wskazniki urodzeń 1,2 - 1,6 a w Afryce na jedną kobiete po 8 dziciarów....no matematyka jest jedna poza tym feminizm robi swoje, coraz więcej kobitek nie chce dzieci
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10318 Registration date : 05/08/2019
Ogólnie to dawno nie widziałem większego leszcza niż Zaorski. Jego popularność jest owocem tylko i wyłącznie tego,że gość miesza sporą kasą- poza tym to słabo mu wychodzi to "trejdowanie". A myślałem ,że największe leszcze to na UFO (włączając oczywiście siebie)
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Odkąd guru dostał margin i zamknął swoje pozycje S, to wchodzenie w Longi może być rydzykowne 🤪
guru dziś na edkowe longi postawił tradycyjnie odjeżdża
rozpracowałem jego system patrzy co dużo wzrosło/spadło i bierze odwrotną do trendu pozycję
żżeby jeszcze brał jedną pozycję a on GRIDUJE czyli piramiduje stratę
No nie wiem czy to taki klasyczny grid bo on bierze dużą pozycje a później dorzuca jakieś ułamki tego pierwszego ale jak idzie w jego kierunku, więc to raczej rodzaj piramidy a nie gridu.
Forex Trader MOD
Odkąd guru dostał margin i zamknął swoje pozycje S, to wchodzenie w Longi może być rydzykowne 🤪
rozpracowałem jego system patrzy co dużo wzrosło/spadło i bierze odwrotną do trendu pozycję
No nie wiem czy to taki klasyczny grid bo on bierze dużą pozycje a później dorzuca jakieś ułamki tego pierwszego ale jak idzie w jego kierunku, więc to raczej rodzaj piramidy a nie gridu.
Nie obserwuje obecnie jego tradingu, ale wiem że kiedyś robił tzw. "zbieranie" czyli klasyczny grid a jaka wielkość pozycji nie wiem. Wiem natomiast że takie dokładanie pozycji bez planu jest bezsensu i traci się coraz więcej i coraz szybciej.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Nie obserwuje obecnie jego tradingu, ale wiem że kiedyś robił tzw. "zbieranie" czyli klasyczny grid a jaka wielkość pozycji nie wiem. Wiem natomiast że takie dokładanie pozycji bez planu jest bezsensu i traci się coraz więcej i coraz szybciej.
Dokładnie on coś zaczyna a później odchodzi od zasad jakie powinno się mieć przy robieniu danej metody.
Forex Trader lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No trochę,longa na dax po 522 mam Wczorajsze el mi na stopie rano wypierdolilo,dobrze że na noc stopa podniosłem,ładny zysk w punktach byl Liczyłem że dziś nju haja poprawia z okazji końca półrocza A tu nju chooy z rana Jankes bardziej stabilny
Forex Trader MOD