jeżeli mogę polecić smażalnię w Międzyzdrojach to w porcie z kutra MIZ 30, oczywiście jeżeli ktoś lubi klimaty ubiegłego wieku, ryby smaczne i ceny przystępne ze względu na serwowane piwo czas mija przyjemnie
_________________ ...... a będzie giciej
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Polish Television Holding BV, spółka zarządzająca biznesem stacji telewizyjnej TVN, ma siedzibę na lotnisku Schiphol w Amsterdamie. Zgodnie z informacjami uzyskanymi przez portal Wirtualnemedia.pl fakt wywołuje zdziwienie w KRRiT, tym bardziej, że w spółce Polish Television Holding BV według oficjalnych danych nikt nie pracuje
spółka krzak właścicielem TVN
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
ja jako po sporym stazu małżeńskim stwiwrdzam ,ze urlop od żony ma wieksze plusy
to jedna strona medalu a druga to to, że wspólnie ustaliliśmy z żoną, będę się starał o tytuł " męża roku " .....
na tym to chyba polega ,szacun ja za dwa miechy bede mial 20 rocznice,powiem tak ,dzieki zonie poczuje sie mlodszy .ta kobite to trzeba w korcu znalezs ,ja ma mam szczescie,,wszystkim tego zycze
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Polish Television Holding BV, spółka zarządzająca biznesem stacji telewizyjnej TVN, ma siedzibę na lotnisku Schiphol w Amsterdamie. Zgodnie z informacjami uzyskanymi przez portal Wirtualnemedia.pl fakt wywołuje zdziwienie w KRRiT, tym bardziej, że w spółce Polish Television Holding BV według oficjalnych danych nikt nie pracuje
Marek Suski po raz kolejny skomentował kontrowersje dotyczące nowelizacji ustawy medialnej. - Spodziewałem się, że będzie jakaś reakcja, natomiast nie spodziewałem się awantury - powiedział poseł PiS, określając stację TVN24 mianem "Tusk Wazelina Network".
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
ja jako po sporym stazu małżeńskim stwiwrdzam ,ze urlop od żony ma wieksze plusy
to jedna strona medalu a druga to to, że wspólnie ustaliliśmy z żoną, będę się starał o tytuł " męża roku " .....
na tym to chyba polega ,szacun ja za dwa miechy bede mial 20 rocznice,powiem tak ,dzieki zonie poczuje sie mlodszy .ta kobite to trzeba w korcu znalezs ,ja ma mam szczescie,,wszystkim tego zycze
......też w przyszłym tygodniu wysyłam Ślubną z dziatkami nad Bałtyk/Wolin
....... a sam bede pilnował ...... psa, 7 kotów i zawzięcie, za radom Realisty, POdnosił ciężary i ogladał NASZYCH na IO 2020 TOKIO
PiS ........DAła
....na tenczas mam w piwniczce skitrane one box of Żywczyk
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Marek Suski po raz kolejny skomentował kontrowersje dotyczące nowelizacji ustawy medialnej. - Spodziewałem się, że będzie jakaś reakcja, natomiast nie spodziewałem się awantury - powiedział poseł PiS, określając stację TVN24 mianem "Tusk Wazelina Network".
Oryginalnie to rozwinął a słyszałem, że Tusk po dwóch dniach powrotu do Polski już na urlop się wybrał, nie ma łatwo ten nasz Bonaparte opozycji
Reser
Oryginalnie to rozwinął a słyszałem, że Tusk po dwóch dniach powrotu do Polski już na urlop się wybrał, nie ma łatwo ten nasz Bonaparte opozycji
.....rządzą NAMI idioci .......... i tego sie 3majmy
Reser
kurcze pierwszy raz byliśmy tutaj w Międzyzdrojach w 1979 roku na naszych oczach z zapyziałej mieścinki zrobił się kurort pełen blichtru no ale sentyment pozostał mamy fajną kwaterę na uboczu a jak ochota do hałasu to 10 minut spaceru i umcyk, umcyk z kronikarskiego obowiązku to ceny niewiele acz zauważalnie podskoczyły za to jakby patoli wymiotło
_________________ ...... a będzie giciej
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007