Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 16 07 2021 r. Pią 16 Lip 2021, 00:10
UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Neuron, Sir Nick, Zibi
Administrator do spraw technicznych: Dziadek
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
r
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
Pierwszy jestem, sukces mały jest. Zapierdalam na pkb, urlopu nie mam, ale i z pracy mam fajne wrażenia. Może wzorem Opcjonera też zdam relację z końca wczorajszego dnia:
Było już popołudnie gdy dotarłem do hotelu. Nie musiałem się już nigdzie spieszyć. Dzień w pracy był zaliczony. W hotelu są dwa baseny, jeden w środku, drugi na zewnątrz. Czekało mnie jeszcze kilka gorących godzin, nim słońce skryje się za horyzontem. Można w samych kąpielówkach poleżeć na leżaku przy basenie. Wybrałem ten na zewnątrz. Uwagę moją zwróciła od razu para trzydziestolatków wyraźnie odróżniająca się od reszty brzuchatych Marianów w opadających gaciach z żonami nie pierwszej młodości, ganiającymi wrzeszczące dzieciaki. Atrakcyjna kobieta, długie proste włosy spięte w kok. Kształty perfekcyjne i tylko z sześć tatuaży. Generalnie problem miała ze strojem kąpielowym. Ani to bikini, ani jednoczęściowy, tylko takie paski materiału po jednym na jeden cycek. Ciągnęły się te paski od pasa w górę, próbując zakryć co trzeba, aż do ramienia i na plecy, gdzie się krzyżowały i znów mocowały przy pasie. Pierwszy raz widziałem na żywo taką konstrukcję. Fajne było, bo nijak nie mogła kobita tym zakryć dość pokaźnego biustu. Już nawet jak leżało to dobrze po wszelkich poprawkach, to i tak były te paski na tyle wąskie, że z jednej, czy drugiej strony, z boku było widać cały biust. No tylko, że moja Wenus kąpała się, skakała w wodzie, wynurzała, a paski spierdalały na boki uwalniając cycki po całości. Ona oczywiście walczyła dzielnie, ale była na z góry przegranej pozycji. Męska część leżakujących wokół basenu nie obserwowała okolicznego krajobrazu, ni chuja. No to patrzę na jej partnera. Dobrze zbudowany, do piwnego brzuszka to jeszcze z pięć lat brakuje, mały tatuaż, szpanuje kobitą. Należał jednak do takiego typu człowieka, którego pomimo że wcale nie znamy, to możemy na pierwszy rzut oka określić, że to cymbał. Ze względu na twarz. Oczka blisko siebie, wystające kości policzkowe, zadarty nos. Coś a'la Tomasz Kuszczak golkiper, któremu bramkarz przeciwnej drużuny spod swojego pola karnego strzelił bramę w meczu międzypaństwowym. Ten znowu czując na sobie wzrok wszystkich wylegujących się mężatek, postanowił chyba pochwalić się swoimi umiejętnościami pływackimi. Basen niewielki, może z dziesięć metrów długości. Apollo po zamoczeniu jajec, zrobił mimowolnie grymas jakby gryzł cytrynę, bo woda zimnawa była, czym wskazał już na początku, że nie taki z niego twardziel. Gładko odbił od brzegu i zaczął płynąć stylem klasycznym. Znaczy żabką. I łeb pod wodę i w górę. Jak spławik. Dymał tak w górę i w dół, i tylko do przodu się nie przesuwał. Pięć minut minęło a on do połowy basenu nie dopłynął. Wynurzenia coraz mniej rytmiczne, głupawą twarzą coraz większe wdechy robi, włosy przyklejone na czoło, a w oczach przerażenie. Myślę se, k**wa jeszcze mi się tu utopi w basenie, który ja przepłynąłem kraulem robiąc dwa ruchy ramion. Nie wiem czy się utopił czy nie, poszedłem stamtąd.
kamikaze lubi tą wiadomość
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6019 Registration date : 20/10/2018
Pierwszy jestem, sukces mały jest. Zapierdalam na pkb, urlopu nie mam, ale i z pracy mam fajne wrażenia. Może wzorem Opcjonera też zdam relację z końca wczorajszego dnia:
Było już popołudnie gdy dotarłem do hotelu. Nie musiałem się już nigdzie spieszyć. Dzień w pracy był zaliczony. W hotelu są dwa baseny, jeden w środku, drugi na zewnątrz. Czekało mnie jeszcze kilka gorących godzin, nim słońce skryje się za horyzontem. Można w samych kąpielówkach poleżeć na leżaku przy basenie. Wybrałem ten na zewnątrz. Uwagę moją zwróciła od razu para trzydziestolatków wyraźnie odróżniająca się od reszty brzuchatych Marianów w opadających gaciach z żonami nie pierwszej młodości, ganiającymi wrzeszczące dzieciaki. Atrakcyjna kobieta, długie proste włosy spięte w kok. Kształty perfekcyjne i tylko z sześć tatuaży. Generalnie problem miała ze strojem kąpielowym. Ani to bikini, ani jednoczęściowy, tylko takie paski materiału po jednym na jeden cycek. Ciągnęły się te paski od pasa w górę, próbując zakryć co trzeba, aż do ramienia i na plecy, gdzie się krzyżowały i znów mocowały przy pasie. Pierwszy raz widziałem na żywo taką konstrukcję. Fajne było, bo nijak nie mogła kobita tym zakryć dość pokaźnego biustu. Już nawet jak leżało to dobrze po wszelkich poprawkach, to i tak były te paski na tyle wąskie, że z jednej, czy drugiej strony, z boku było widać cały biust. No tylko, że moja Wenus kąpała się, skakała w wodzie, wynurzała, a paski spierdalały na boki uwalniając cycki po całości. Ona oczywiście walczyła dzielnie, ale była na z góry przegranej pozycji. Męska część leżakujących wokół basenu nie obserwowała okolicznego krajobrazu, ni chuja. No to patrzę na jej partnera. Dobrze zbudowany, do piwnego brzuszka to jeszcze z pięć lat brakuje, mały tatuaż, szpanuje kobitą. Należał jednak do takiego typu człowieka, którego pomimo że wcale nie znamy, to możemy na pierwszy rzut oka określić, że to cymbał. Ze względu na twarz. Oczka blisko siebie, wystające kości policzkowe, zadarty nos. Coś a'la Tomasz Kuszczak golkiper, któremu bramkarz przeciwnej drużuny spod swojego pola karnego strzelił bramę w meczu międzypaństwowym. Ten znowu czując na sobie wzrok wszystkich wylegujących się mężatek, postanowił chyba pochwalić się swoimi umiejętnościami pływackimi. Basen niewielki, może z dziesięć metrów długości. Apollo po zamoczeniu jajec, zrobił mimowolnie grymas jakby gryzł cytrynę, bo woda zimnawa była, czym wskazał już na początku, że nie taki z niego twardziel. Gładko odbił od brzegu i zaczął płynąć stylem klasycznym. Znaczy żabką. I łeb pod wodę i w górę. Jak spławik. Dymał tak w górę i w dół, i tylko do przodu się nie przesuwał. Pięć minut minęło a on do połowy basenu nie dopłynął. Wynurzenia coraz mniej rytmiczne, głupawą twarzą coraz większe wdechy robi, włosy przyklejone na czoło, a w oczach przerażenie. Myślę se, k**wa jeszcze mi się tu utopi w basenie, który ja przepłynąłem kraulem robiąc dwa ruchy ramion. Nie wiem czy się utopił czy nie, poszedłem stamtąd.
oj świadomość spętana w siermiężność bytu ciężką sprawa
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
żadnej bonifikaty za wynajem od razu dziesięciu pieter? i to przez miasto, czyli wiarygodnego płatnika?
rządy Trzaskowskiego to plaga dla Warszawy nic tylko awarie, wypadki, marnowanie pieniędzy na słomiane inwestycje, podnoszenie podatków i opłat, rozdawanie lekką ręką pieniędzy Warszawiaków/podatników szkolenia lewactwa z "taktyk ulicznych" i wprowadzanie ideologii LGBT/gender do szkół zamyka listę "osiągnięć" niedawnego kandydata na prezydenta
thorgall lubi tą wiadomość
Było już popołudnie gdy dotarłem do hotelu. Nie musiałem się już nigdzie spieszyć. Dzień w pracy był zaliczony. W hotelu są dwa baseny, jeden w środku, drugi na zewnątrz. Czekało mnie jeszcze kilka gorących godzin, nim słońce skryje się za horyzontem. Można w samych kąpielówkach poleżeć na leżaku przy basenie. Wybrałem ten na zewnątrz. Uwagę moją zwróciła od razu para trzydziestolatków wyraźnie odróżniająca się od reszty brzuchatych Marianów w opadających gaciach z żonami nie pierwszej młodości, ganiającymi wrzeszczące dzieciaki. Atrakcyjna kobieta, długie proste włosy spięte w kok. Kształty perfekcyjne i tylko z sześć tatuaży. Generalnie problem miała ze strojem kąpielowym. Ani to bikini, ani jednoczęściowy, tylko takie paski materiału po jednym na jeden cycek. Ciągnęły się te paski od pasa w górę, próbując zakryć co trzeba, aż do ramienia i na plecy, gdzie się krzyżowały i znów mocowały przy pasie. Pierwszy raz widziałem na żywo taką konstrukcję. Fajne było, bo nijak nie mogła kobita tym zakryć dość pokaźnego biustu. Już nawet jak leżało to dobrze po wszelkich poprawkach, to i tak były te paski na tyle wąskie, że z jednej, czy drugiej strony, z boku było widać cały biust. No tylko, że moja Wenus kąpała się, skakała w wodzie, wynurzała, a paski spierdalały na boki uwalniając cycki po całości. Ona oczywiście walczyła dzielnie, ale była na z góry przegranej pozycji. Męska część leżakujących wokół basenu nie obserwowała okolicznego krajobrazu, ni chuja. No to patrzę na jej partnera. Dobrze zbudowany, do piwnego brzuszka to jeszcze z pięć lat brakuje, mały tatuaż, szpanuje kobitą. Należał jednak do takiego typu człowieka, którego pomimo że wcale nie znamy, to możemy na pierwszy rzut oka określić, że to cymbał palant. Ze względu na twarz. Oczka blisko siebie, wystające kości policzkowe, zadarty nos. Coś a'la Tomasz Kuszczak golkiper, któremu bramkarz przeciwnej drużuny spod swojego pola karnego strzelił bramę w meczu międzypaństwowym. Ten znowu czując na sobie wzrok wszystkich wylegujących się mężatek, postanowił chyba pochwalić się swoimi umiejętnościami pływackimi. Basen niewielki, może z dziesięć metrów długości. Apollo po zamoczeniu jajec, zrobił mimowolnie grymas jakby gryzł cytrynę, bo woda zimnawa była, czym wskazał już na początku, że nie taki z niego twardziel. Gładko odbił od brzegu i zaczął płynąć stylem klasycznym. Znaczy żabką. I łeb pod wodę i w górę. Jak spławik. Dymał tak w górę i w dół, i tylko do przodu się nie przesuwał. Pięć minut minęło a on do połowy basenu nie dopłynął. Wynurzenia coraz mniej rytmiczne, głupawą twarzą coraz większe wdechy robi, włosy przyklejone na czoło, a w oczach przerażenie. Myślę se, k**wa jeszcze mi się tu utopi w basenie, który ja przepłynąłem kraulem robiąc dwa ruchy ramion. Nie wiem czy się utopił czy nie, poszedłem stamtąd.
......czy czasami cymbał nie jest synonimem palanta
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29650 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
żadnej bonifikaty za wynajem od razu dziesięciu pieter? i to przez miasto, czyli wiarygodnego płatnika?
rządy Trzaskowskiego to plaga dla Warszawy nic tylko awarie, wypadki, marnowanie pieniędzy na słomiane inwestycje, podnoszenie podatków i opłat, rozdawanie lekką ręką pieniędzy Warszawiaków/podatników szkolenia lewactwa z "taktyk ulicznych" i wprowadzanie ideologii LGBT/gender do szkół zamyka listę "osiągnięć" niedawnego kandydata na prezydenta
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Pią 16 Lip 2021, 06:13, w całości zmieniany 1 raz
skoro gość ma taką germanofilie to powinien choć trochę się maskować , ale jego arogancja i szydzenie z wyborców jest tak wielkie że wali ich z liścia centralnie w ryj i z uśmiechem na twarzy i mówi im że i tak mi nic nie zrobicie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31099 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Dodaje, że w kraju rosną również napięcia na tle etnicznym. W dzielnicy Durbanu Phoenix dochodziło do starć między zamieszkującą ją ludnością pochodzenia hinduskiego a czarnymi mieszkańcami.
białych wyrżnęli, teraz zabierają się za hindusów jakoś tak to jest że obcy zawsze sobie lepiej radzą zostaną sami czarni to będzie raj: komunizm każdy będzie miał tyle samo czyli nic no nie, będą różnice niektórzy będą mieli kałacha i amunicję
Śmigłowiec Black Hawk awaryjnie lądował na jednej z ulic w śródmieściu stolicy Rumunii Bukaresztu. Maszyna zniszczyła dwie latarnie i zatrzymała ruch uliczny
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29650 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
W czwartek rzecznik Ministerstwa Zdrowia Wojciech Andrusiewicz poinformował, że w 30-40 proc. sekwencjonowanych w laboratoriach próbek stwierdzany jest wariant delta.
to delta już jest i się rozwija, wzrost liczby zakażonych jest nieuchronny
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
PEWIEN MINISTER MÓWIŁ NIEDAWNO ZE NAMYSLAJA SIE NAD WPROWADZENIEM dodatkowych przywilejów dla zaszczepionych - tzn umożliwić zaszczepionym odwiedziny chorych w szpitalach i możliwość pożegnania sie z najciężej chorymi pewnie następnym przywilejem bedzie mozliwosc kupna chleba prze zaszczepionych
chyba czytali podpowiedzi w tym zakresie elity traderskiej z UFo
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
to jak juz nas tak czytaja i nasladuja to podrzuce kolejny pomysl jak naklonic do szczepien
np. teraz w Niemczech powinni ogłosić ze będą ratować tylko tych tonących co maja przy sobie paszport zaszczepionego
dla ulatwienia pracy sluzbom tonący powinien paszport poszczepienny trzymać w reku ponad woda zeby nie bylo niepotrzbnych -pomyłkowych akcji ratunkowych
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51977 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
tak sobie wybrali -to tak mają co tam " awarie, wypadki, marnowanie pieniędzy na słomiane inwestycje, podnoszenie podatków i opłat, rozdawanie lekką ręką pieniędzy Warszawiaków/podatników" najważniejsze ze pedały moga paradować PO ulicach