Nie mogę już Was czytać! k**wa, sami zarobieni, 1,2,5 kydo! Same Lki z dołka, Ski z górki. I wszystko z mojej kasy, bo ja odwrotnie, S z dołka, L z górki. Chooy z tym. Rzucam te konie w pizdu!
Prezesie, nie nerwujsia. Raz pod wozem, raz za wozem. 🤪. Ogólnie to najlepiej jest na obecną chwilę nie kopać się z koniem...albo robić odwrotnie jak Zaorski
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Nie mogę już Was czytać! k**wa, sami zarobieni, 1,2,5 kydo! Same Lki z dołka, Ski z górki. I wszystko z mojej kasy, bo ja odwrotnie, S z dołka, L z górki. Chooy z tym. Rzucam te konie w pizdu!
Mr.Prezes to Ty nie jestes jeszcze Rentierem..?? Myślałem ze na koniach to sie gra z nudów
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
.... coś nie pasi ....... ........GOLDMAN daje palanty kasują ....... z grubsza licząc mam już między 2 a 3 kydo nettto na plusie
PiS .......DAła
..... już nie miałem tego robić ....... ale dla POcztowca robie wyjątek - obecny stan obrotów na Banana
Ilość instrumentów w transakcjach na rynku kasowym: 0 Ilość instrumentów w transakcjach na rynku terminowym (kontrakty terminowe): 205 Data początku i końca okresu: 28-07-2021 - 28-07-2021
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
.... coś nie pasi ....... ........GOLDMAN daje palanty kasują ....... z grubsza licząc mam już między 2 a 3 kydo nettto na plusie
PiS .......DAła
..... już nie miałem tego robić ....... ale dla POcztowca robie wyjątek - obecny stan obrotów na Banana
Ilość instrumentów w transakcjach na rynku kasowym: 0 Ilość instrumentów w transakcjach na rynku terminowym (kontrakty terminowe): 205 Data początku i końca okresu: 28-07-2021 - 28-07-2021
..... 4/5 tego to minikoniki walutowe na FEUR i FUSD
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
....... Yachtowi ...... jak przerejestrować dział. gosp. na ....... Bahamy ....... bo PiS ......... DA w tem swojem nieŁadzie szykuje niezła PiS ........ Dę POd OKO każdemu małemu, średniemu i dużemu biznesmanu
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
...... Impulsem do odbicia były prasowe właściwie spekulacje, iż Netflix szukający wejścia na rynek gier komputerowych mógłby pomyśleć o przejęciu CD Projekt z premią około 40 procent. Inaczej mówiąc wokół spółki CDR pojawiła się dość luźna spekulacja, na którą rynek próbował odpowiedzieć...........
Nadaje ze Stronia
Rano Dax się trzepał, teraz Jankes się trzepie i nasi się trzepią chaotycznie jak ryby złapane w sieć.
Czy to qrestwo się coś ruszy w końcu?
Najpierw defekowałem to się trzepało, teraz gejuję to się dalej to trzepie.
Świeczki latają jakby Michu się kwasem naćpał
....FED wieczorem ........ może będą większe ruchy
.....PiS ........DAła
.... z zarobku musze odpisać 1 kydo ....... zagrałem POd prąd ......... to Animator mnie
......PO rozliczeniach, prowizjach makreli, walki POd prąd z GOLDMANEM ......... wynik netto na plus ......... plus 1,65 kydo
U mnie dzisiaj też L do przodu i jak tu nie grać daytrading jak jednego dnia w jedną drugiego w drugą, a suma sumarum w miejscu się kręcą.
.......... ostatni tydzień cały czas gram DT, L ...eS, dywersyfikacja końtraktowa, jak przyjdzie konkretny ruch to prawdoPOdobnie dostane PO PiS .........Dzie
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Sro 28 Lip 2021, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Dolar się osłabia, indeksy idą góry, inflacji nie ma i nie będzie taki przekaz się rysuje po wystąpieniu FED-u. Niepotrzebnie L zamykałem, jutro jesteśmy wyżej.
REALISTA lubi tą wiadomość
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6019 Registration date : 20/10/2018
Dolar się osłabia, indeksy idą góry, inflacji nie ma i nie będzie taki przekaz się rysuje po wystąpieniu FED-u. Niepotrzebnie L zamykałem, jutro jesteśmy wyżej.
Ale się że osłabił zobaczymy jutro ale nic jus nie jest jak było. Po co podnosić stopy skoro inwestory kupują numerki.
Poza tym inflacja jak się okazuje napędza giełdę - to widać słychać i czuć - skoro jest więcej kasy to co z nim zrobiom jakby nagle zaczęli sprzedawać akcje?