Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO 13-14 2021 r. Weekend

Go down 
+10
Odyseusz
MICHU
Nadaje ze Stronia
tarzan
Zygmunt de Bill
Reser
AgroTrader
thorgall
REALISTA
neuron
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29650
Registration date : 21/11/2007

UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 10:23

1 bis Laughing
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

Liczba postów : 39680
Registration date : 25/10/2010

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 10:34

UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 Img_1192

Cyklometr. <------> Procesor Pętli.<-----> Demodulator.

Antek 30 cheers

Schemat Blokowy działa idealnie.
Zarządzanie wielopoziomowe.  king

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 14 Lis 2021, 11:13, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 11:00

AgroTrader napisał:
Popieram narodowca Opcjonera
POLSKA DLA POLAKÓW a muslimy do Allacha nie do Polski !

Ja nie jestem narodowcem bo popieram wspólną otwartą (wewnętrznie) Europę i chciałbym też przyjęcia € nad Wisłą więc to się kłóci z światopoglądem narodowców. Do tego jestem ateistą i nie chleję wódy z gwinta ani w ogóle zresztą i w pewnym stopniu (ale nie w 100%) zgadzam się z poglądami tzw. lewactwa tylko zależy w jakiej kwestii.
Jestem takim lewako-prawakiem po trochu bo jedni i drudzy mają po części rację ale jednocześnie przeginają w swoje skrajności.
Nie podobają mi się zarówno xenofobicznie nastawieni nachlani faszyści gotowi wpierdol spuścić każdemu innej nacji jak też i paradujące w różowych gaciach x-płciowe pizdy głoszące miłość wszystkiego dookoła.
Mam pewne racjonalne optimum poglądowe na świat.
Przeciwko migrantom jestem z przyczyn pragmatycznych. Juś ich przybyło od groma przez minione lata i eurokraci dostrzegają w końcu, że to tylko do złego prowadzi.
Czy w takim Paryżu lub Sztokholmie były strefy no-go przed masową migracją w 2014?  scratch  Wnioski nasuwają się same czy chcemy Europy czystej, bogatej i bezpiecznej czy chcemy żyć w syfie i bać się wyjść na ulice.
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 11:06

Market Trader napisał:
AgroTrader napisał:

Ja nie jestem narodowcem bo popieram wspólną otwartą (wewnętrznie) Europę i chciałbym też przyjęcia € nad Wisłą więc to się kłóci z światopoglądem narodowców. Do tego jestem ateistą i nie chleję wódy z gwinta ani w ogóle zresztą i w pewnym stopniu (ale nie w 100%) zgadzam się z poglądami tzw. lewactwa tylko zależy w jakiej kwestii.
Jestem takim lewako-prawakiem po trochu bo jedni i drudzy mają po części rację ale jednocześnie przeginają w swoje skrajności.
Nie podobają mi się zarówno xenofobicznie nastawieni nachlani faszyści gotowi wpierdol spuścić każdemu innej nacji jak też i paradujące w różowych gaciach x-płciowe pizdy głoszące miłość wszystkiego dookoła.
Przeciwko migrantom jestem z przyczyn pragmatycznych. Juś ich przybyło od groma przez minione lata i eurokraci dostrzegają w końcu, że to tylko do złego prowadzi.
Czy w takim Paryżu lub Sztokholmie były strefy no-go przed masową migracją w 2014?  scratch  Wnioski nasuwają się same czy chcemy Europy czystej, bogatej i bezpiecznej czy chcemy żyć w syfie i bać się wyjść na ulice.

Niestety.
Porządne umocnienia na granicy są potrzebne.
Polska wtedy będzie bezpieczna.
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 11:11

Stara część EU czyli od Berlina na zachód wypracowała naprawdę ogromny dobrobyt i bardzo wysoką jakość życia w porównaniu zarówno do poprzednich stuleci jak i nawet do bieżących czasów w innych częściach świata. Wschodnia część czyli między innymi Polska przecież dąży do tego "złotego" standardu, ciągle się do Niemiec porównujemy ile nam jeszcze braqje. Kwestia 2-3 dekad i się level zarobqw i życia wyrówna o ile właśnie imigranci w międzyczasie tego wszystkiego nie rozpieprzą w trzy dupy.  Twisted Evil

Po prostu szkoda by było zmarnować prez jakichś zasranych kozojebców z pustyni dobrobyt jaki został wypracowany na starym kontynencie od wojny.  Twisted Evil
Realista słusznie zauważył, że Europa jest jednym z najlepszych miejsc do życia w obecnym świecie. Poza nielicznymi pojedynczymi egzotycznymi krajami to generalnie w większości jest jakiś syf - albo wojna albo przestępczość albo jakieś kataklizmy.

Być może po cichu o to chodzi Putinowi by rozwalić od wewnątrz EU bez wojny konwencjonalnej?  scratch  Szczególnie że pozycja Hegemona oklapła przez demencję Śpiącego Joego, który jak szczur wycofał się a Afganistanu i to bezpośrednio stworzyło okazję dla Łukaszenki zarówno do zarobienia kasy jak i do pogrożenia palcem co też pasuje przy okazji Putinowi.
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 11:19

Market Trader napisał:
Stara część EU czyli od Berlina na zachód wypracowała naprawdę ogromny dobrobyt i bardzo wysoką jakość życia w porównaniu zarówno do poprzednich stuleci jak i nawet do bieżących czasów w innych częściach świata. Wschodnia część czyli między innymi Polska przecież dąży do tego "złotego" standardu, ciągle się do Niemiec porównujemy ile nam jeszcze braqje. Kwestia 2-3 dekad i się level zarobqw i życia wyrówna o ile właśnie imigranci w międzyczasie tego wszystkiego nie rozpieprzą w trzy dupy.  Twisted Evil

Po prostu szkoda by było zmarnować prez jakichś zasranych kozojebców z pustyni dobrobyt jaki został wypracowany na starym kontynencie od wojny.  Twisted Evil
Realista słusznie zauważył, że Europa jest jednym z najlepszych miejsc do życia w obecnym świecie. Poza nielicznymi pojedynczymi egzotycznymi krajami to generalnie w większości jest jakiś syf - albo wojna albo przestępczość albo jakieś kataklizmy.

Być może po cichu o to chodzi Putinowi by rozwalić od wewnątrz EU bez wojny konwencjonalnej?  scratch  Szczególnie że pozycja Hegemona oklapła przez demencję Śpiącego Joego.

Kiedyś podjęliśmy decyzję, że nie przyjmujemy uchodźców zwłaszcza bez sprawdzania związków z terroryzmem.
Inne kraje typu Szwecja, Niemcy, Anglia, Francja to wiadomo co tam się działo.
Fala zamachów bombowych i gwałtów. What a Face
My się właśnie tego ustrzegliśmy.
Zatem bardzo dobra decyzja.

UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 767691

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 14 Lis 2021, 11:40, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 11:20

Fucktycznie nie tyle sam wybór co w ogóle zgłoszenie kandydatury Joego na prezydenta to była jakaś pomyłka.  Twisted Evil
Ten stetryczały dziadek ledwo ogarnia (chyba?) co się w ogóle dzieje. Czy naprawdę Demokraci nie mieli innego kandydata? Jakiegoś młodszego bardziej z jajami jak Obama?
Trump niewiele młodszy ale wciąż wilk z charakteru a Joe to niedługo będzie musiał pampersy mieć zmieniane. 

To jak Hameryka ma się liczyć w świecie? Putin i Jing Ping tylko łapy zacierają.

Juś chyba lepiej, żeby go ta Indianka zastąpiła  Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 11:32

MICHU napisał:
Market Trader napisał:

Być może po cichu o to chodzi Putinowi by rozwalić od wewnątrz EU bez wojny konwencjonalnej?  scratch  Szczególnie że pozycja Hegemona oklapła przez demencję Śpiącego Joego.

Kiedyś podjęliśmy decyzję, że nie przyjmujemy uchodźców zwłaszcza bez sprawdzania związków z terroryzmem.
Inne kraje typu Szwecja, Niemcy, Anglia, Francja to wiadomo co tam się działo.
Fala zamachów bombowych i gwałtów. What a Face
My się właśnie tego ustrzegliśmy.
Zatem bardzo dobra decyzja.

UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 767691

No tak ale poniekąd przyczyniły się też do tego kwestie ekonomiczne bo u nas nie ma zasiłqw za bycie imigrantem. Więc nawet nie musieliśmy specjalnie się jakoś chronić bo Polska dla tej hołoty po prostu nie była atrakcyjnym miejscem i w ten sposób zyskaliśmy przewagę w tej kwestii.
A najgorsza ta wspierana przez skrajne lewactwo tzw. "poprawność polityczna", która zabraniała nawet robić statystyk przestępczości w podziale na rasę, wyznanie, kolor sqry i bycie imigrantem lub nie. A przede wszystkim to powinno być monitorowane skrupulatnie jak się rozkłada wskaźnik przestępczości na przybyszów względem rodowitych mieszkańców i powinny z tego być wyciągane odpowiednie wnioski zamiast pierdolenia o poprawności politycznej i równości wszystkiego ze wszystkim.  niedobrze mi
Bo przykładowo bladosqry Francuz jakiś tam Jean Pierre, którego przodkowie do piątego pokolenia urodzili się na francuskiej ziemi a "Francuz" w paszporcie wydanym rok temu o imieniu Al-jakiś tam wyznania wiadomego o karnacji beżowej bądź jakiejś innej ciapatej nie znający nawet dobrze języka francuskiego, no to jednak nie jest to samo ale skrajne lewactwo zabrania o tym pisać i mówić.
Europa sama sobie w kolano tym strzeliła.

Miejmy nadzieję, że obecne otrzeźwienie eurokratów jest na serio a nie chwilowym zrywem bo moim zdaniem tu idzie gra o to czy Europa nadal będzie bogata, bezpieczna i oferowała życie na wysokim levelu czy zrobi się tu syf jak w Afryce.
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 11:45

MICHU napisał:
Market Trader napisał:
AgroTrader napisał:

Niestety.
Porządne umocnienia na granicy są potrzebne.
Polska wtedy będzie bezpieczna.

No są jak widać. Można w sumie było to wcześniej budować tylko nikt nie przewidział, że z Białorusi nas zaleją bo to całkiem nie po drodze no ale tak sytuacja... hemoglobina.
Ciągle się słyszało o pontoniarzach na Morzu Śródziemnym u wybrzeży Grecji i Italii bo to jakby logicznie najkrótsza możliwa droga z Afryki północnej.
Z kolei z Afganistanu to najbliżej wychodzi przez Turcję, Bułgarię ewentualnie przez Ukrainę i Słowację ale niespodziewanie do gry się włączył białoruski dyktator za cichym przyzwoleniem cara z Kremla i mamy game changer.
Mur trzeba budować czym prędzej, ja bym rozważył przy okazji również wydłużenie go wzdłuż granicy ukraińskiej bo jeśli Putin tam znowu zacznie mieszać to też wesoło nie będzie.
Niestety to geopołożenie Polski działa na naszą niekorzyść. To i tak dużo szczęścia mamy, że istniejemy jako niepodległy kraj.
Dawniej musieliśmy się mierzyć z zagrożeniami z trzech stron: Rosja, Prusy i jeszcze Vikingowie z północy. Później już tylko z dwóch stron, obecnie została jedna więc na przestrzeni dziejów coraz lepiej.  Smile
I szczególnie dlatego nie powinniśmy wykazywać jakichś chorych kretyńskich antypatii względem zachodu, który już od dawna przestał być dla nas zagrożeniem a stał się partnerem ale takich pojebanych politqw mamy i kretynów palących niemieckie flagi w tym samym czasie gdy ewidentne zagrożenie nadciąga z przeciwnej strony.
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:15

Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.
Ale jeszcze długo, długo...
To była istna fala atomowych zamachów bombowych. Sad
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:16

MRIYA znowu w Polsce! 

Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:17

@Odyseusz

Jak tam wcinasz słoiczek z malinami ??? Laughing
He he z własnej działki.

farao

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 14 Lis 2021, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:17

MICHU napisał:
Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.
To była istna fala atomowych zamachów bombowych.  Sad

Taaa, ziołami najlepiej  Laughing alien
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:20

UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 Img_2120

No to chyba bania na nieruchach zacznie niebawem pękać.

UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 Przekluwanie-balonow
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:24

Market Trader napisał:
MICHU napisał:
Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.

Byłem wystraszony i przerażony tak mocno mnie łupnęli.
Ziółka przyniosły ulgę. alien
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:43

Market Trader napisał:
MICHU napisał:
Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.

..... cheers cheers cheers POlecam zioła Laughing Laughing Laughing ....... u mnie dominuje chmiel, PO drunken drunken drunken drunken drunken wieczornych dawkach sypiam jak niemowle farao farao farao
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

Liczba postów : 51977
Registration date : 29/10/2011

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:44

Nadaje ze Stronia napisał:
1

jak Ty chcesz wygrac z Marganem Shocked gdy do 30 nie potrafisz liczyc Twisted Evil Twisted Evil

AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

Liczba postów : 51977
Registration date : 29/10/2011

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:45

MICHU napisał:
Market Trader napisał:
MICHU napisał:
Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.

Antek 30 gotowy ?

MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:46

Market Trader napisał:
MICHU napisał:
Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.

..... cheers cheers cheers  POlecam zioła Laughing Laughing Laughing  ....... u mnie dominuje chmiel, PO drunken drunken drunken drunken drunken  wieczornych dawkach sypiam jak niemowle farao farao farao

Zanim się wyleczę / 1 rok / to w alkoholizm wpadniesz. Laughing
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:48

AgroTrader napisał:
MICHU napisał:
Market Trader napisał:
MICHU napisał:
Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.

Antek 30 gotowy ?

Coś Ty, nie gotowy.
Za mało przykładów. geek
...Alle kawał dobrego Softu. What a Face

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 14 Lis 2021, 13:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:52

MICHU napisał:
Market Trader napisał:
MICHU napisał:
Lepiej Michowi. Smile
Leczę się Ziołami.

..... cheers cheers cheers  POlecam zioła Laughing Laughing Laughing  ....... u mnie dominuje chmiel, PO drunken drunken drunken drunken drunken  wieczornych dawkach sypiam jak niemowle farao farao farao

Zanim się wyleczę / 1 rok / to w alkoholizm wpadniesz. Laughing

Shocked Shocked Shocked
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 12:54

AgroTrader napisał:
1

jak Ty chcesz wygrac z Marganem  Shocked  gdy do 30 nie potrafisz liczyc Twisted Evil Twisted Evil

..... nie nabyłem jeszcze Antka 30 (procesor, pętla, lampka odwrotu ect.) dlatego POmyłki w mym szczelaniu sie zdarzają Embarassed Embarassed Embarassed
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 13:13

AgroTrader napisał:
1

jak Ty chcesz wygrac z Marganem  Shocked  gdy do 30 nie potrafisz liczyc Twisted Evil Twisted Evil

..... nie nabyłem jeszcze Antka 30 (procesor, pętla, lampka odwrotu ect.) dlatego POmyłki w mym szczelaniu sie zdarzają Embarassed Embarassed Embarassed

Ja sam się w tym wszystkim gubię.
No alle Antek 30 dopiero co się urodził. Laughing
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 13:19

Zamiast sqpić się na sprawach ważnych i merytorycznych to wy jak gnojki w podstawówce wiecznie licytujecie się kto który jakby to jakiekolwiek znaczenie miało.
Evil or Very Mad
Nie dorośliście levelem umysłowym do pewnych spraw.
Ja mam głęboko w piśdzie który kiedy napiszę bo to cyferki bez znaczenia. Istotne jest co się pisze a nie który.

Jak wy chcecie pejsa ogrywać? Tym że pierwsi zlecenie złożyliście?
Leszcze dobryżart dobryżart

To forum jest momentami infantylne.
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 13:38

Market Trader napisał:
Zamiast sqpić się na sprawach ważnych i merytorycznych to wy jak gnojki w podstawówce wiecznie licytujecie się kto który jakby to jakiekolwiek znaczenie miało.
Evil or Very Mad
Ja mam głęboko w piśdzie który kiedy napiszę bo to cyferki bez znaczenia. Istotne jest co się pisze a nie który.

Wszystkie mądre książki o Giełdzie uczą, że należy mieć plan tradingowy.
Kto wie czym się różni plan od strategii ???
Bo chyba jest jakaś różnica.  scratch

Plan w którym miejscu i kiedy co zrobię.
Strategia przy użyciu jakich narzędzi.

Trzeba mieć System, który potrafi wykonać plan jakościowego zarządzania pozycją. king

Jeśli ktoś używa przecięcia dwóch średnich jako System
to stanowi to metodologię jak wykonać plan.
No ale samo przecięcie nie wystarczy.
Podobnie w Antku 30 nie wystarczy sam Procesor.

Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 14 Lis 2021, 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 13:58

He he

Fajnie się o Giełdzie opowiada od strony teoretycznej.
Ale w praktyce jest zupełnie inaczej.
Dopiero praktyka pokazuje ile jeszcze nie wiemy
i czy w ogóle mamy System ??? What a Face

System - czy potrafisz wykonać plan działania o dodatniej wartości oczekiwanej.
Dla niektórych samo klikanie w przycisk jest Systemem. Laughing
Kupię/sprzedam...i jakoś to będzie. dobryżart
Powrót do góry Go down
Zygmunt de Bill
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
Zygmunt de Bill

Liczba postów : 7039
Registration date : 22/12/2011

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 14:37

MICHU napisał:
AgroTrader napisał:
1

Antek 30 będzie odliczał 30 postów, żeby być pierwszym na stronie?
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 14:40

Zygmunt de Bill napisał:
MICHU napisał:
AgroTrader napisał:
1

Antek 30 będzie odliczał 30 postów, żeby być pierwszym na stronie?

Liczydło wtedy jest potrzebne. Laughing
Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

Liczba postów : 9732
Registration date : 21/12/2019

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 16:41

MICHU napisał:
He he

Fajnie się o Giełdzie opowiada od strony teoretycznej.
Ale w praktyce jest zupełnie inaczej.
Dopiero praktyka pokazuje ile jeszcze nie wiemy
i czy w ogóle mamy System ???  What a Face

System - czy potrafisz wykonać plan działania o dodatniej wartości oczekiwanej.
Dla niektórych samo klikanie w przycisk jest Systemem. Laughing
Kupię/sprzedam...i jakoś to będzie. dobryżart

To wychodzi że nie masz żadnego systemu, jak praktyka ci się rozjeżdza z tym co system pokazuje scratch

Chyba że ten Twój system działa na zasadzaie czuj, czuj, czuwaj Wink

AgroTrader lubi tą wiadomość

Powrót do góry Go down
pike
UFOTrader Junior
UFOTrader Junior

Liczba postów : 9732
Registration date : 21/12/2019

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 EmptyNie 14 Lis 2021, 16:46

MICHU napisał:
Market Trader napisał:
Evil or Very Mad

Wszystkie mądre książki o Giełdzie uczą, że należy mieć plan tradingowy.
Kto wie czym się różni plan od strategii ???
Bo chyba jest jakaś różnica.  scratch

Plan w którym miejscu i kiedy co zrobię.
Strategia przy użyciu jakich narzędzi.

Trzeba mieć System, który potrafi wykonać plan jakościowego zarządzania pozycją.  king

Jeśli ktoś używa przecięcia dwóch średnich jako System
to stanowi to metodologię jak wykonać plan.
No ale samo przecięcie nie wystarczy.
Podobnie w Antku 30 nie wystarczy sam Procesor.

Plan jak dla mnie pojęcie węższe stategia szersze, np. masz plan na pojedyncze zagranie, a strategia zakłada co zrobisz z kasą jak Twój plan sie powiedzie, zwiększasz pozycję np. a jak się nie powiedzie zaczynasz prace projektowe nad Antkiem 31 Wink I jakoś mam przeczucie że w tym równaniu częściej strategia wychodzi wyjściem drugim co oznacza że plan do dupy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO 13-14 2021 r. Weekend    UFO 13-14 2021 r. Weekend  - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

UFO 13-14 2021 r. Weekend
Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» UFO 16-17 01 2021 r. Weekend
» UFO 06-07 03 2021 r. Weekend
» UFO 17-18 07 2021 r. Weekend
» UFO 02-03 10 2021 r. Weekend
» UFO 06-07 2021 r. Weekend

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach