Zmienność NQ jest obecnie najlepsza z wszystkiego bo jest zbliżona do zmienności crypto ale tam hamuje 50% depo a na NQ można mieć nimimalne. Co inne? DAX, ropa? To się męczy z własnym istnieniem.
-2szt NQ margin zablokowany €59 i €295 na liczniq profit
lewar 1:500 ?
Taaa bo szukałem gdzie można mieć lewar jak dawniej bez jakichś absurdalnych kryteriów z dupy profesjonalnych i znalazłem.
A to gdzie taki dają ?
Admiral Markets brand jordański.
No to znany broker to chyba z wypłatą problemów być nie powinno
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
Zmienność NQ jest obecnie najlepsza z wszystkiego bo jest zbliżona do zmienności crypto ale tam hamuje 50% depo a na NQ można mieć nimimalne. Co inne? DAX, ropa? To się męczy z własnym istnieniem.
-2szt NQ margin zablokowany €59 i €295 na liczniq profit
lewar 1:500 ?
Taaa bo szukałem gdzie można mieć lewar jak dawniej bez jakichś absurdalnych kryteriów z dupy profesjonalnych i znalazłem.
A to gdzie taki dają ?
Admiral Markets brand jordański.
No to znany broker to chyba z wypłatą problemów być nie powinno
Z cypryjskiego bez problemu wypłacałem a z tego to jeszcze nie wiem ale można robić transfery wewnętrzne między brandami JO - CY więc pewnie nie będzie problemu.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
A jak wam Challenge idzie, tak jak pisałem Mercator dzisiaj zamieszał w czołówce, pojawili się nowi mocni zawodnicy, 21% to już ładny wynik.
Mercator to gówno. Najlepsze 5 minut już miał. Jeszcze chwilę i go wypierdolą z wig20. Jak sobie pomyślę że były leszcze które kupowały akcje po 700 pln gówno które wystrzeliło z poziomu 6zl. Masa ludzi tam przegrała życie, ale taka jest giełda która nigdy nie wybacza!
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10336 Registration date : 05/08/2019
Na wojne idzie za wschodnią granicą, podobno wywiad ukraiński nie ma wątpliwości że Ruskie szukują sie do ataku, amerykańce też to potwierdzają.
Serio? A po co oni mają atakować Polskę?
No nie nas tylko Ukrainę, ale jak będziemy mieli konflik za granicą to raczej u nas giełda rosnąć nie będzie, inwestory się będą bać, bo to później róźnie może być, ale pewnie podobnie będzie w całym regionie.
pike UFOTrader Junior
A jak wam Challenge idzie, tak jak pisałem Mercator dzisiaj zamieszał w czołówce, pojawili się nowi mocni zawodnicy, 21% to już ładny wynik.
Mercator to gówno. Najlepsze 5 minut już miał. Jeszcze chwilę i go wypierdolą z wig20. Jak sobie pomyślę że były leszcze które kupowały akcje po 700 pln gówno które wystrzeliło z poziomu 6zl. Masa ludzi tam przegrała życie, ale taka jest giełda która nigdy nie wybacza!
No tak ale w takim konkursie łapiesz okazje i uciekasz, a dzisiaj +10% na kapitale przynióśł jak tylko się z rana wstrzeliłeś.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10336 Registration date : 05/08/2019
Na wojne idzie za wschodnią granicą, podobno wywiad ukraiński nie ma wątpliwości że Ruskie szukują sie do ataku, amerykańce też to potwierdzają.
No nie nas tylko Ukrainę, ale jak będziemy mieli konflik za granicą to raczej u nas giełda rosnąć nie będzie, inwestory się będą bać, bo to później róźnie może być, ale pewnie podobnie będzie w całym regionie.
Acha, no to w sumie dobrze. Będzie można pobierać tanio akcje.
pike UFOTrader Junior
Acha, no to w sumie dobrze. Będzie można pobierać tanio akcje.
Hehehe dobra strategia tylko nigdy nie jest tak tanio żeby taniej nie mogło być
Forex Trader lubi tą wiadomość
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010