CAŁEMU UFO ŻYCZĘ ZDROWIA, SPOKOJU I TOLERANCJI WOBEC INNYCH. Pieniędzy nie życzę bo jak mniemam, macie ich w bród poza tym jak wiadomo, pieniądze szczęścia nie dają .
z tą tolerancją to są takie życzenia, które życzysz sam sobie tak jak mama mówi do Jasia, życzę ci żebyś był grzeczny i nosił czapkę w zimie
były premier francji "znalazł" zatrudnienie w rosyjskiej spółce energetycznej
to juz sie zrobiło pewna normą
"Ceny gazu w Europie mocno spadają kolejną sesję, po zniżce w czwartek o 23 proc. Przez Atlantyk przeprawia się coraz więcej tankowców z amerykańskim gazem dla krajów regionu - informują maklerzy.
Holenderskie kontrakty na gaz spadają w piątek o 20 proc. do 105,88 euro za megawatogodzinę, po osiągnięciu na początku tego tygodnia nowych rekordowych poziomów.
15 amerykańskich tankowców ze skroplonym gazem ziemnym zadeklarowało do czwartku jako miejsce docelowe porty w Europie, m.in. w Wielkiej Brytanii, Francji, Hiszpanii, Holandii, Gibraltarze i Malcie."
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
Reguła utrzymania pozycji./ Cyklometr / Niuanse Oprogramowania. Cyklometr sprzęga się w trybie decy i nano. Aha.
1) Inicjowanie pozycji - Cyklometr Tryb Decy. 2) Likwidacja pozycji - Tryb Nano. 3) Utrzymanie pozycji - sprzęganie Cyklometru. 4) Inicjowanie pozycji - Tryb Nano. 5) Likwidacja pozycji - Tryb Decy.
Hehe Cyfrowe Tryby Cyklometru.
Antek 32.
MICHU
Liczba postów : 39678 Registration date : 25/10/2010
JAKIE MACIE POMYSŁY NA WIGILIĘ zaszczepieni przy jednym stole , a niezaszczepieni w innym pomieszczeniu i innym stole
zaszczepieni przy jednym stole, a niezaszczepieni przy tym samym stole, podpisujący przy świadkach testament... moja bratowa z bratanicą na dwa dni przed Wigilia poszły do teatru ludzie jak widać często mają zdrowie innych w głębokim poważaniu...
A ja też zamierzam se iść do teatru w Sylwka. Czego się mam bać - grypki? Coraz większa beka z tego greckiego O. To jak papierowy niedźwiedź. Omikronie boży, który gładzisz grzechy świata
Ty do teatru żebyś wstydu narobił
A niby jakiego wstydu? Kilka razy w roq bywam w teatrze jak każdy normalny człowiek. Ty to pewnie nie wiesz po co się tam chodzi ani gdzie jest ekran
W życiu bym do teatru nie poszedł. Jeden krytyk kiedyś po spektaklu to se wszystkie włosy z głowy wyrwał.
W ten dzień narodzenia Dzieciątka Bożego, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i bogatego Świętego Mikołaja życzy ZdB
i żeby było poprawnie politycznie happy season wszystkim pedałom niebinarnym.
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
JAKIE MACIE POMYSŁY NA WIGILIĘ zaszczepieni przy jednym stole , a niezaszczepieni w innym pomieszczeniu i innym stole
zaszczepieni przy jednym stole, a niezaszczepieni przy tym samym stole, podpisujący przy świadkach testament... moja bratowa z bratanicą na dwa dni przed Wigilia poszły do teatru ludzie jak widać często mają zdrowie innych w głębokim poważaniu...
A ja też zamierzam se iść do teatru w Sylwka. Czego się mam bać - grypki? Coraz większa beka z tego greckiego O. To jak papierowy niedźwiedź. Omikronie boży, który gładzisz grzechy świata
A niby jakiego wstydu? Kilka razy w roq bywam w teatrze jak każdy normalny człowiek. Ty to pewnie nie wiesz po co się tam chodzi ani gdzie jest ekran
dziwny ten twój teatr, zamiast sceny ekran
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Tusk i jego ekipka, na Komisji Śledczej zasłaniali się niepamięcią. Zatem trzeba mieć nagrania, zeby im tę pamięć odświeżyć jak przyjdzie właściwy moment
W życiu bym do teatru nie poszedł. Jeden krytyk kiedyś po spektaklu to se wszystkie włosy z głowy wyrwał.
W ten dzień narodzenia Dzieciątka Bożego, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i bogatego Świętego Mikołaja życzy ZdB
i żeby było poprawnie politycznie happy season wszystkim pedałom niebinarnym.
I ode mnie również wszystkiego najlepszego dla sympatyków i sponsorów tegoż elitarnego forum z okazji Świąt Bożego Narodzenia, hossy, bessy do wyboru, i przede wszytkim zdrowia, szczególnie psychicznego.
A ja tam poprawny nie jestem i dla niebinarnych kij w dupe oko
zibi MOD
CAŁEMU UFO ŻYCZĘ ZDROWIA, SPOKOJU I TOLERANCJI WOBEC INNYCH. Pieniędzy nie życzę bo jak mniemam, macie ich w bród poza tym jak wiadomo, pieniądze szczęścia nie dają .
z tą tolerancją to są takie życzenia, które życzysz sam sobie tak jak mama mówi do Jasia, życzę ci żebyś był grzeczny i nosił czapkę w zimie