Kąpiecie się w drugi dzień Świąt? Chyba bez sensu, jak każdy bierze prysznic przed Wigilią ...
1/3 w Świętego Szczepana, sukces jak skur...l z samego rana.
Ale jeśli bierzesz taki prysznic w Leroy Merlin to płacisz za niego w kasie czy kitrasz pod qrtkę i wychodzisz? A może przeklejasz cenę z czegoś tańszego np. uszczelki?
MICHU
Liczba postów : 39678 Registration date : 25/10/2010
We Włoszech co czwarta osoba zakażona koronawirusem w ostatnim tygodniu jest w wieku szkolnym. Dane opublikował Narodowy Instytut Zdrowia. Jak przekazało włoskie Ministerstwo Zdrowia, przekroczono też „krytyczny próg zajęcia łóżek na intensywnej terapii”.
i to by było na tyle o "niegroźnym" omicronie
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25036 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
We Włoszech co czwarta osoba zakażona koronawirusem w ostatnim tygodniu jest w wieku szkolnym. Dane opublikował Narodowy Instytut Zdrowia. Jak przekazało włoskie Ministerstwo Zdrowia, przekroczono też „krytyczny próg zajęcia łóżek na intensywnej terapii”.
i to by było na tyle o "niegroźnym" omicronie
a może to świeżo zaszczepione dzieciaki?
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9731 Registration date : 21/12/2019
200zł musisz księdzu dać sknero! wstyd nam przynosisz szczepionek sobie nasadził za trzech a od siebie nic nie da co za rasa? niby murzyn, a jak żyd felasz?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
200zł musisz księdzu dać sknero! wstyd nam przynosisz szczepionek sobie nasadził za trzech a od siebie nic nie da co za rasa? niby murzyn, a jak żyd felasz?
A powiedz ZA CO ja mam mu dać? To jest usługa niechciana bo ja jej nie zamawiam. To tak jakby ci dziwka przyszła do chaty i chciała zapłatę mimo że jej nie zamawiałeś. A poza tym jakiś paragon, faktura?? Tak się qrwy brać do łap nauczyli
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Na lichwie się złodziej dorobił Pocztowcy z UFO go wspierają.
Taka lichwa to lepsza od giełdy, bo mało kto 100% na giełdzie wyciągnie a na tych pożyczkach to prawie wszystkie rrso mają powyżej 100%, inna sprawa że klient niepewny i dobra windykacja przydatna, ale jak to do lokaty na 1% porównać co dają leszczowi i do tego jeszcze belkę odlicz bo bociany jej chyba nie płacą ?
zibi MOD
Liczba postów : 31091 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
Na lichwie się złodziej dorobił Pocztowcy z UFO go wspierają.
odnośnie bogatych Polaków kilka dni temu przeczytałem o takim gościu jak Karol Jaroszyński , pewnie nic to nikomu nie mówi a na tak zacnym forum to powinna to być osoba której życiorys powinien być motywacją dla każdego , aż dziw bierze że jeszcze nie ma filmu o jego losach i życiu
po rozbiciu w 1909 r. banku w kasynie gry w Monte Carlo, gdzie w ruletę wygrał w przeliczeniu milion rubli. W dużym uproszczeniu można założyć, iż przy parytecie 1 rubel równy wówczas 0,7742 gr. złota, Karol wyjechał z kasyna z 774 kg czystego kruszcu.
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!