W hali wykorzystywanej do niedawna jako pieczarkarnia, znajdowała się plantacja konopi indyjskich, na której naliczono niemal 2 tysiące roślin. Ujawnili ją policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Białej Podlaskiej, w woj. lubelskim. Na miejscu zabezpieczono również ponad 5 kilogramów gotowej marihuany. Do sprawy zatrzymano trzech mężczyzn.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52271 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
W hali wykorzystywanej do niedawna jako pieczarkarnia, znajdowała się plantacja konopi indyjskich, na której naliczono niemal 2 tysiące roślin. Ujawnili ją policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Białej Podlaskiej, w woj. lubelskim. Na miejscu zabezpieczono również ponad 5 kilogramów gotowej marihuany. Do sprawy zatrzymano trzech mężczyzn.
Patrz Opcjo tyle markowego towaru w pizdu pójdzie Znacie kogoś w spalarni?
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Patrz Opcjo tyle markowego towaru w pizdu pójdzie Znacie kogoś w spalarni?
Qrwa i na takie akcje idą moje podatki
Aż się łezka w oq kręci tyle jarania psu w dupę
A tymczasem Malta, Luxemburg, niebawem Italia dołączy. Niderlandy i Czechy to wiadomo. https://forsal.pl/swiat/aktualnosci/artykuly/8314918,malta-parlament-przeglosowal-legalizacje-uprawy-konopi-indyjskich-na-wlasny-uzytek.html Patologiczne państwo Kaczystan
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
bo FED zrobił podobno scieme ogłosili, że zmniejszą tapering a w rzeczywistości utrzymali poziom a nawet zwiekszyli - taki gift dla Wall Street na święta
_________________ ...... a będzie giciej
Bartek
W USA już nigdy nie spadnie, już nigdy... Odechciewa się w ogóle łapać jakiekolwiek korekty. Tylko L i żadna korekta nie jest wtedy problemem. Żadna. Ciągle jest drożej. Dajcie spokój...
Jak tu grać?
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25094 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
W USA już nigdy nie spadnie, już nigdy... Odechciewa się w ogóle łapać jakiekolwiek korekty. Tylko L i żadna korekta nie jest wtedy problemem. Żadna. Ciągle jest drożej. Dajcie spokój...
Jak tu grać?
z trendem
AgroTrader lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31153 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
bo FED zrobił podobno scieme ogłosili, że zmniejszą tapering a w rzeczywistości utrzymali poziom a nawet zwiekszyli - taki gift dla Wall Street na święta
wszystkiego może zbraknąć , mąki ,paliwa , wody ale nie pieniędzy
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Bartek
wszystkiego może zbraknąć , mąki ,paliwa , wody ale nie pieniędzy
Piniedzy nie brakuje ale akcji zaczyna brakować I to jest tragedia
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Nie zasnąłem wcale na klopie tylko u lekarza rano byłem ćwoki. Badania se robię na koszt państwa
Przytulacie?
U oqlistki aqrat byłem
Za dużo czasu przed monitorem??
Nie, po prostu ogólnie się przebadywuję. Spora część przedwczesnych zgonów w Polsce wynika z niechęci suwerena do badania się u lekarzy. Taki np. jehowa barany zupełnie medycyny nie uznaje a nie ma w naszym kraju problemu z dostępem do nowoczesnej medycyny tylko kwestia $$$$ bo na koszt zibiego Państwa to tylko najbardziej podstawowe badania można zrobić, reszta bezahlen. Jeszcze mam w planach rezonans, tomograf, usg, przegląd stomatologiczny i kilka innych. Do psychiatry to nie muszę bo nie ma takiej potrzeby więc chociaż tu mi wydatek odejdzie.
ale udzielasz się na forum, gdzie psychiatra miałby od cholery roboty...
Zygmunt de Bill lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10366 Registration date : 05/08/2019
Nie zasnąłem wcale na klopie tylko u lekarza rano byłem ćwoki. Badania se robię na koszt państwa
Przytulacie?
U oqlistki aqrat byłem
Za dużo czasu przed monitorem??
Nie, po prostu ogólnie się przebadywuję. Spora część przedwczesnych zgonów w Polsce wynika z niechęci suwerena do badania się u lekarzy. Taki np. jehowa barany zupełnie medycyny nie uznaje a nie ma w naszym kraju problemu z dostępem do nowoczesnej medycyny tylko kwestia $$$$ bo na koszt zibiego Państwa to tylko najbardziej podstawowe badania można zrobić, reszta bezahlen. Jeszcze mam w planach rezonans, tomograf, usg, przegląd stomatologiczny i kilka innych. Do psychiatry to nie muszę bo nie ma takiej potrzeby więc chociaż tu mi wydatek odejdzie.
ale udzielasz się na forum, gdzie psychiatra miałby od cholery roboty...
No tak - paru pojebów by się tu znalazło jak tak się dobrze wczytać.