a bylo -28zł - to i tak sukces na obecnym pałowaniu kolejne kydo zarobione
ps o jest teraz strzaql w dol i byloby ponad 100 na minusie -dobrze ze zysk zrealizowałem
ps2
ale juz więcej nie mów ze nie znasz nikogo kto na wzroście vixa zarobił
Jak strzał w dół to byś zarobił, bo to rośnie jak indeksy spadają, ale to trzeba sie wstrzelić odpowiednio bo trzymanie tego nie ma sensu, bo rolowania i cotango cię zje jak dłużej to trzymasz.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52000 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Najpierw wydawało się, że N2150 wejdą w cenę, później zrobili zaciąg to z kolei B2150 zaczęły podarbiać i wystawiłem 2 po 8pkt i następne 2 po 5.55 a wygasły po 3. N2150 chyba z 20 wystawiłem między 6 a 2.
Ogólnie przytulony jestem i u nas i u Murzynów tylko że -1 FW40 mi został po 5017 otwierany bo liczę na bazookę w poniedziałek.
Odyseusz lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
W tms można tylko L na Vixa, s nie można. Można tylko zamknąć L.
Bo ryzyko na S jest niemierzalne tak jak przy wystawianiu opcji. Jeden strzał nagły na rynq i z depa jesień średniowiecza się robi. Ale grać L to z kolei ten problem, że takie strzały są rzadko kiedy a przez większość czasu premia czasowa zżera kapitał. Więc to trzeba longować ale wiedzieć jeszcze kiedy.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Wychodzi mi, że w tydzień na giełdzie zarabiam tyle co przez miesiąc w fabryce.
Ja chorobowe 2dni wziąłem, i dzisiaj do 16-tej wyszło więcej niż m-c w mojej fabryce (tj magazynie). Chociaż daleko jeszcze do poziomu miliarda procent miesięcznie miszatego, no ale jestem tylko mała trejderska myszka.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6020 Registration date : 20/10/2018
Aha że w tym sensie wyjaśnili... że Murzyn zbielał kolorystycznie
Dopiero teraz zajarzyłem sens.
Dobre
Tylko że to nie o mnie bo ja nigdy Murzynem nie byłem.
Mówiłeś, że nie łapię dowcipów na wyższym levelu. A tu taka perełka. Tylko Realista przyqmał. Sam to wymyśliłem.
no cóż .. znam opcjonera z reala był wtedy szczupłym młodzieńcem bez .... roweru chyba pamiętam okulary w grubej rogowej oprawie kolor skóry ?? mówił po polsku bez akcentu jednakowoż było w nim coż z zamiejscowego
_________________ ...... a będzie giciej
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Płonie gazociąg w obwodzie ługańskim - podała w piątek wieczorem agencja Reutera, powołując się na rosyjską agencję RIA-Nowosti. Na nagraniu, opublikowanym na kanale Telegramu agencji Ługanskinformcentr, widać jaskrawo-żółtą Łunę nad Ługańskiem.
Nie przekazano dotąd innych szczegółów.
mieć takiego sąsiada jak Rosja... Gdyby zamiast USA była Rosja, to obie Ameryki by po rusku gadały Chińczyk ich skutecznie utemperuje, ale to raczej nieprędko nastąpi
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007