W obwodzie ługańskim na wschodzie Ukrainy zestrzelono pięć rosyjskich samolotów i jeden helikopter - poinformowały w czwartek Wojska Lądowe Sił Zbrojnych Ukrainy.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
........ wybuchy w Kijowie, Charkowe, Odessie .....
Odkąd jestem na tym forum to od zawsze twierdzę, że ruskie ścierwa to nie jest naród tylko patologia. Czy te kacapy pierdolone czymś się światu przysłużyły kiedyś? Czy coś wymyślili poza bronią z czego świat korzysta? Nawet Putler używa amerykańskiego systemu w komputerze bo oni swojego nie mają.
LENIN - STALIN - PUTIN TERROR - SZANTAŻ - BIEDA - SIERP I MŁOT TAM SIĘ NIC NIE ZMIENIA OD 100 LAT
Pierdolony qrewski podły parszywy kraj ta Rosja zajebana. Na ten Kreml pierdolony powinna głowica nuklearna polecieć rozpierdolić to w pył.
Głupie ruskie sqrwysyny Stamtąd nigdy nic dobrego nie przyszło - wieczne NIET, wieczne zaprzeczanie wszystkiemu, manipulacja historią i pasożytowanie przez 50 lat na krajach takich jak Polska bo zmuszali nas do wysyłania większości produkcji do tzw. "bratniego związq radzieckiego" i dlatego za komuny była taka bieda.
Czy te kacapy pierdolone czymś się światu przysłużyły kiedyś
MIELI WYBITNEGO SADOWNIKA Miczurina
a Rasputin
Rasputin = raz Stalin, raz Putin
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Trump to kolejny czubek jakby rządził w Rosji to tez władzy by nie oddał do śmierci
No świr był ale przynajmniej za jego czasów Putler nie fikał w Europie. Z kolei Biden to taka pizdowata dziadzinka więc nie wiem czy lepszy świr czy pizdeusz. Obama przynajmniej miał jaja i to oba.
Reser
Przegrał z Putinem ? -czy ruskie atakują w maseczkach ?? nikt nic o tym nie mówi
Skończyła się epidemia i covid został zdegradowany do rangi zwykłej choroby jednej z wielu. Ja też już zapomniałem i nawet przestałem śledzić statystyki.
Reser
W obwodzie ługańskim na wschodzie Ukrainy zestrzelono pięć rosyjskich samolotów i jeden helikopter - poinformowały w czwartek Wojska Lądowe Sił Zbrojnych Ukrainy.
SA OFIARY wsrod ruskich żołnierzy ich rodziny tez nie beda zadowolone zeby ginac za Ługańsk jak sie Ukraińcy naprawdę postawią to ofiar BEZSENSOWNYCH bedzie wiecej
Putin ostro zagrał i myślę ze przeszarżował ,na dłuższą metę
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
SA OFIARY wsrod ruskich żołnierzy ich rodziny tez nie beda zadowolone zeby ginac za Ługańsk jak sie Ukraińcy naprawdę postawią to ofiar BEZSENSOWNYCH bedzie wiecej
Putin ostro zagrał i myślę ze przeszarżował ,na dłuższą metę
No ciężko żeby nie było, nie istnieje taka wojna, w której ginie tylko jedna strona.
Wprowadzi zamordyzm totalitarny ustawą i gówno mu tam zrobią. Pewnie w ruskiej państwowej tv leci propaganda, że bandyci z Ukrainy ich zaatakowali.
To jest nieszczęście władzy absolutnej w rękach jednostki - od tego odszedł cały cywilizowany świat po doświadczeniach z Hitlerem i dlatego wszędzie jest demokracja kadencyjna no ale Rosja ma niewiele do cywilizacji. "Prezydent" w ruskim wydaniu to jest karykatura tego pojęcia.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Niech ktoś przypilnuje, żeby Opcjoner wziął czapkę i dodatkowy zapasa amunicji . Noce sa chlodne a jak zabraknie amunicji to nie będzie mógł nas bronić.
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Niech ktoś przypilnuje, żeby Opcjoner wziął czapkę i dodatkowy zapasa amunicji . Noce sa chlodne a jak zabraknie amunicji to nie będzie mógł nas bronić.
ja jako uchodzca ze wschodu chętnie zainstalują się w jego mieszkaniu , tylko niech klucze zostawi
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
"A więc wojna. Z dniem dzisiejszym wszelkie sprawy i zagadnienia schodzą na plan dalszy. Całe nasze życie publiczne i prywatne przestawiamy na specjalne tory. Weszliśmy w okres wojny. Cały wysiłek narodu musi iść w jednym kierunku. Wszyscy jesteśmy żołnierzami. "
No i stało się myślę że to długo nie potrwa przewaga ruskich jest miażdżącą.
tę potyczkę wygrają, ale to początek końca tego kolosa na glinianych nogach wyjebią tych wszystkich ruskich bogaczy i ich dzieci z renomowanych szkół ( dużo ich w Londynie), nikt z nimi biznesu nie będzie robil; dojdzie do wewnetrznego przewrotu w Rosji, oczywiście nie dziś ani jutro Dla mnie niewiadoma jest postawa Chin
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007